Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Έρευνα Κατανάλωσης
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Έρευνα Κατανάλωσης
    • 1
    • 2
    • 152
    • 153
    • 154
    • 155
    • 156
    • 425
    • 426
    • 154 / 426
    Περί αυτοκίνησης
    16
    8514
    25149
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      christos-dimou last edited by

Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
      Συνοπτικά αποτελέσματα χρήσης ετών 2008-2009 (20,5 μήνες)

Διανυθέντα χλμ: 37,037
      Λίτρα : 2235 Diesel
      Μέση κατανάλωση: 6,03 λ/100ΚΜ
      Συνολικό κόστος: 1803€
      Κόστος ανά ΚΜ: 4,8 λεπτά (0,048€)

Εγώ για την ώρα στο κόστος ανά χιλιόμετρο είμαι πιο ψηλά ήτοι....

2008-2009
      Διανυθέντα χλμ: 31,700.7
      Λίτρα βενζίνης (απλής 95άρας): 1813.16 lt
      Μέση Κατανάλωση: 5.721 λτ/100km
      Συνολικό κόστος: 1824.92 €
      Κόστος ανά ΚΜ: 5,76 λεπτά (0,0576€)

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • K
        kavoyras last edited by

Ο χρήστης www2000 έγραψε:
        Κόστος ανά χλμ: 0,0993€/ χλμ

ενδιαφέρον...μάλλον θα το γυρίσω κι εγώ σε €/km και όχι σε €/100km που το είχα πριν.

Για την ιστορία το δικό μου εχει (συνολικό) κόστος ανά χιλιόμετρο 0,1244 με αποκλειστική χρήση 100στάρας βενζίνης.

Θα ήθελα να δω την κατανάλωση και το κόστος €/km από κάποιον που έχει 1.8TFSI (είτε είναι πειραγμένο είτε όχι) για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης.

ΥΓ:γιατί το δικό μου κόστος φαντάζει τεράστιο σε σχέση με του 'λόρδου'? (ξέρω-ξέρω....'diesel rules' )

• P
          puntolord last edited by

Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:

Συνοπτικά αποτελέσματα χρήσης ετών 2008-2009 (20,5 μήνες)

Διανυθέντα χλμ: 37,037
          Λίτρα : 2235 Diesel
          Μέση κατανάλωση: 6,03 λ/100ΚΜ
          Συνολικό κόστος: 1803€
          Κόστος ανά ΚΜ: 4,8 λεπτά (0,048€)

Thanks Criss.....βλέπω πήγες κι άλλο κάτω σε κατανάλωση.....

........ΥΓ:γιατί το δικό μου κόστος φαντάζει τεράστιο σε σχέση με του 'λόρδου'? (ξέρω-ξέρω....'diesel rules' )

Diesel rulezzzz.....

• C
            christos-dimou last edited by

Thanks Criss.....βλέπω πήγες κι άλλο κάτω σε κατανάλωση.....

όσο μαθαίνεις.... Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο καιρό λόγω εργασίας έχω αλλάξει και τις διαδρομές. Έχω πολύ Α.Ο. και έχω κόψει τις μικρομετακινήσεις στο Κέντρο της Αθήνας.

• R
              rx8_drifter last edited by

ΤΟ κόστος ανα χλμ, αν και είναι αυτό που σε καίει στο τέλος, δεν είανι σωστό για να κάνεις συγκρίσεις.

Φαντάσου εγώ βάζω βενζίνει με 1,4

γι αυτό μην τρελαίνεσαι

• M
                mirage last edited by

Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:

Κόστος ανά χλμ: 0,0993€/ χλμ

ενδιαφέρον...μάλλον θα το γυρίσω κι εγώ σε €/km και όχι σε €/100km που το είχα πριν.

Για την ιστορία το δικό μου εχει (συνολικό) κόστος ανά χιλιόμετρο 0,1244 με αποκλειστική χρήση 100στάρας βενζίνης.

Θα ήθελα να δω την κατανάλωση και το κόστος €/km από κάποιον που έχει 1.8TFSI (είτε είναι πειραγμένο είτε όχι) για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης.

ΥΓ:γιατί το δικό μου κόστος φαντάζει τεράστιο σε σχέση με του 'λόρδου'? (ξέρω-ξέρω....'diesel rules' )

με αποκλειστική χρήση 100στάρας

• K
                  kavoyras last edited by

Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
                  ΤΟ κόστος ανα χλμ, αν και είναι αυτό που σε καίει στο τέλος, δεν είανι σωστό για να κάνεις συγκρίσεις.

γι αυτό μην τρελαίνεσαι

όταν έχει να κάνει με αμάξια με ίδιο μοτέρ και απλά αλλάζει ο οδηγός ή και αν έχει γίνει κάποια βελτίωση είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Από κει και πέρα το κόστος €/km έχει μεγάλη σημασία όταν αποφασίζεις να αγοράσεις αμάξι.
                  No offence αλλά εγώ γι'αυτό απέρριψα χωρίς καμία σκέψη το RX8 όταν έψαχνα για αμάξι, παρότι κατά τα άλλα μου φαίνεται πολύ καλό αμάξι.
                  Καίει τον κ@λο του ρε π@υστη μου για τα άλογά του και για τη δύναμη του μοτέρ του.
                  (μην κοιτάς που πήρα το 1.800άρι Α3.αρχικά 'βλεφάριαζα' σοβαρά το Golf V GTi και όποιο άλλο αμάξι ήταν κοντά στα άλογά του)

Κάτι ακόμα:
                  Κοιτούσα καταναλώσεις που είχε η κοπέλα μου πριν που είχε ένα Polo 1.4lt 75ps και τώρα που έχει ένα splash 1.3lt 86ps και εκ του απιστεύτου έχει πάνω από ένα λίτρο διαφορά (προς τα κάτω) με το νέο αμάξι τώρα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), κάτι που την συμφέρει πολύ αφού κάνει πολλά χιλιόμετρα κάθε βδομάδα.
                  Χαλαρά της βγαίνει τελικά να πληρώνει λιγότερα € στη βενζίνη, παρότι οδηγεί με τον ίδιο ρυθμό (δεν το σκίζει βέβαια αλλά δεν το έσκιζε ούτε πριν) και παρότι οι τιμές της βενζίνης έχουν αυξηθεί αρκετά από το 2007 όπου πουλήθηκε το polo (για ανταλλακτικά μετά από σοβαρό τρακάρισμα ).
                  Δεν ξέρω αν πιάνεις το point.

Σίγουρα όταν κάνεις την κ@υλα σου, χέστηκες πόσα καίει, αλλά όταν το αμάξι το χρησιμοποιείς εκτός από τις μέρες που πας βόλτα απλώς για να χαρείς το αμάξι:
                  -για να πας στη δουλειά (αναγκαστική οδήγηση)
                  -για να πας εκδρομή
                  -για να μεταφέρεις πράγματα από δω κι από κει κτλ

Τότε η κατανάλωση και το κόστος χρήσης σε νοιάζει και σε κόφτει, γιατί ενώ μπορείς να κόψεις από την διασκέδαση από την μετακίνηση για τη δουλειά πχ δεν μπορείς να την κόψεις (που είναι το 70% των μετακινήσεων τις περισσότερες φορές ).
                  Αν δεν έχεις 'απεριόριστα' οικονομικά, σε καίει αρκετά και έχει νόημα η οποιαδήποτε σύγκριση.
                  Δεν ξέρω αν έπιασες το νόημα των λεγόμενων μου.Δε λέω ότι είμαι καρμίρης αλλά καλό είναι να ξέρουμε πόσο μας κοστίζει (στη βενζίνη) το αμάξι ανά km.
                  Για ένα έχει ενδιαφέρον και η σύγκριση του €/km και με ένα Golf GT (170PS) και με ένα Golf-Scirocco TSI με τα 160PS ή ακόμα και με ένα 1.8TFSI 'πειραγμένο'.
                  Εκεί θα φανεί αν:
                  -βάζοντας πρόγραμμα η κατανάλωση (και το κόστος) αυξάνει δραματικά, έντονα ή έστω αρκετά.
                  -τελικά άξιζε (σε περίπτωση που το αφήσεις 'μαμά' το αμάξι) ένας 1.4ΤSI με τα 160ps παρά το 1.8Τ με τα ίδια άλογα.

ουφ...αυτά.
                  Ελπίζω να μην θεωρούμαι offtopic.

• K
                    kavoyras last edited by

Ο χρήστης mirage έγραψε:

με αποκλειστική χρήση 100στάρας

δεν έπιασα γιατί το 'σφύριγμα'.

• M
                      mirage last edited by

Γιατι η κατοστάρα έχει ενα αρκετά μεγάλο κόστος σε σχέση με την απλη

• W
                        www2000 last edited by

Και εμένα τεράστιο μου φαινόταν σε σχέση με του Puntolord όμως υπολόγισα το δικό σου 0,1244 ( που έπρεπε να βγει ακριβότερο το χλμ λόγω 100άρας και μεγαλύτερης κατανάλωσης) οπότε δυστυχώς δέχτηκα ότι δεν είχα κάνει κανένα λάθος
                        Πρέπει να σταματήσω να κυκλοφορώ πρωινά/απογεύματα μέσα στην κίνηση ή να κλείσω τον κλιματισμό

Σίγουρα όταν κάνεις την κ@υλα σου, χέστηκες πόσα καίει, αλλά όταν το αμάξι το χρησιμοποιείς εκτός από τις μέρες που πας βόλτα απλώς για να χαρείς το αμάξι:
                        -για να πας στη δουλειά (αναγκαστική οδήγηση)
                        -για να πας εκδρομή
                        -για να μεταφέρεις πράγματα από δω κι από κει κτλ

Τότε η κατανάλωση και το κόστος χρήσης σε νοιάζει και σε κόφτει,** γιατί ενώ μπορείς να κόψεις από την διασκέδαση από την μετακίνηση για τη δουλειά πχ δεν μπορείς να την κόψεις (που είναι το 70% των μετακινήσεων τις περισσότερες φορές ).**
                        Αν δεν έχεις 'απεριόριστα' οικονομικά, σε καίει αρκετά και έχει νόημα η οποιαδήποτε σύγκριση.

Να προσθέσω επίσης, ότι είναι η οδήγηση που γίνεται με τα περισσότερα νεύρα και γίνεται και τις χειρότερες ώρες από πλευράς κίνησης, οπότε καταστρέφεται η μέση κατανάλωση.

ΥΓ Κάβουρας τι καταναλώσεις σου έβγαζε το polo? Είχα το ίδιο παλαιότερα και θέλω να δω πόσο κόστιζε τότε... Φαντάζομαι η χρήση της κοπέλας σου ήταν κυρίως πόλη?

• K
                          kavoyras last edited by

Και εμένα τεράστιο μου φαινόταν σε σχέση με του Puntolord όμως υπολόγισα το δικό σου 0,1244 (που έπρεπε να βγει ακριβότερο το χλμ λόγω 100άρας και μεγαλύτερης κατανάλωσης) οπότε δυστυχώς δέχτηκα ότι δεν είχα κάνει κανένα λάθος
                          Πρέπει να σταματήσω να κυκλοφορώ πρωινά/απογεύματα μέσα στην κίνηση ή να κλείσω τον κλιματισμό.

εννοείς ότι 'παραείμαστε κοντά' (μόλις 0,0251€/km) ενώ εγώ χρησιμοποιώ 100στάρα κι εσύ 95άρα και έχεις και μικρότερη κατανάλωση και ότι περίμενες μεγαλύτερες διαφορές?
                          ρωτάω γιατί όντως εσύ είσαι πιο φτηνός από μένα και μάλλον (ειλικρινά) δεν κατάλαβα το σχόλιό σου

Οι καταναλώσεις στο πόλο ήταν γύρω στο 7,5 (ελάχιστη τιμή που έβλεπε) με 8,5 max τιμή.Ακριβή μέσο όρο δεν έβγαλα ποτέ γιατί μετά το τρακάρισμα δεν ήθελε να ξανα-ασχοληθώ με το polo για συναισθηματικούς λόγους. (στενοχωρέθηκε πολύ )
                          Να σημειώσω επίσης ότι 1 φορά το μήνα το έπαιρνε και πήγαινε στο εξοχικό της (~150km 'πήγαινε' και άλλα τόσα 'έλα'), δηλαδή οι καταναλώσεις αυτές περιλάμβαναν ΚΑΙ εθνική οδό.
                          Στο splash βλέπει καταναλώσεις από 7 (max και λόγω κίνησης-ακινησίας στο κέντρο) ως και 6,2 ( με λίγο πιο αραιή κίνηση).
                          Μετά από 12.000km η μέση κατανάλωσή στο splash είναι 6,7lt/100km (σύμφωνα με BC) με 100% χρήση πόλης. (δεν το βγάζουμε ποτέ εθνική οδό αφού έχουμε το δικό μου, αν και πρέπει κάποια στιγμή να το 'βγάλουμε' εθνική για να ξεμπουκώσει κι αυτό το καημένο. )
                          Για(πιο) ακριβή νούμερα, πρέπει να πάρω το μπλοκάκι που γράφει και να κάνω πράξεις.
                          Γενικά είναι πολύ οικονομικό αμάξι και πραγματικά δεν του το είχα με τίποτα (είτε λόγω 8V είτε λόγω κοντού σασμάν).
                          Να σημειώσω ότι στο Splash βάζει 95άρα γιατί θεωρεί ότι η 100στάρα είναι πεταμένα λεφτά για το δικό της αμάξι.Αντίθετα στο δικό μου αμάξι θεωρεί καρμιριά να μην βάζω 100στάρα (άσχετα από το τι βενζίνη βάζω εγώ)

@mirage
                          όφειλα να το αναφέρω γιατί επηρεάζει σημαντικά το κόστος χρήσης.
                          Από κει και πέρα...100στάρα έβαζα και στο 1400άρι Golf-άκι που είχα πιο πολυ για να 'κρατιέται' καθαρός ο θάλαμος καύσης και οι βαλβίδες κτλ-κτλ, παρά για λόγους 'πάει πιο γρήγορα' (που 75 άλογα είχε...και 2 άλογα να έπαιρνε , θα πήγαινε 77?ουάου )

ΥΓ; να αναφέρω ότι οι καταναλώσεις που αναφέρω (με εξαίρεση την ένδειξη του BC) είναι από γέμισμα σε γέμισμα, δηλαδή κατανάλωση για μετκίνηση περίπου 300-400km και όχι από 'παρκάρισμα' σε 'παρκάρισμα', γιατί θεωρώ ότι είναι πιο σωστή ένδειξη η μέτρηση που βγαίνει από την αντλία του βενζινάδικου προς τα km που διένυσες, σε σχέση με αυτό που γράφει το BC.

• W
                            www2000 last edited by

Και εμένα τεράστιο μου φαινόταν σε σχέση με του Puntolord όμως υπολόγισα το δικό σου 0,1244 (που έπρεπε να βγει ακριβότερο το χλμ λόγω 100άρας και μεγαλύτερης κατανάλωσης) οπότε δυστυχώς δέχτηκα ότι δεν είχα κάνει κανένα λάθος
                            Πρέπει να σταματήσω να κυκλοφορώ πρωινά/απογεύματα μέσα στην κίνηση ή να κλείσω τον κλιματισμό.

εννοείς ότι 'παραείμαστε κοντά' (μόλις 0,0251€/km) ενώ εγώ χρησιμοποιώ 100στάρα κι εσύ 95άρα και έχεις και μικρότερη κατανάλωση και ότι περίμενες μεγαλύτερες διαφορές?
                            ρωτάω γιατί όντως εσύ είσαι πιο φτηνός από μένα και μάλλον (ειλικρινά) δεν κατάλαβα το σχόλιό σου

Εννοούσα ότι υπολογίζοντας το δικό μου συντελεστή €/χλμ, μου έκανε εντύπωση πώς είναι δυνατόν να έχω διπλάσια κατανάλωση από την diesel (βέβαια) BMW του Puntolord. Μετά γύρισα πιο πίσω και είδα τους δικούς σου υπολογισμούς και είδα ότι έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση και χρησιμοποιείς 100άρα (γενικά ακριβότερη) οπότε πρέπει να έβγαζες 'χειρότερο' συντελεστή, αν έκανα σωστούς τους υπολογισμούς. Όπως και συνέβη.
                            Στη μεταξύ μας διαφορά δεν έδωσα σημασία (γιατί ήθελα το συντελεστή σου να επαληθεύσω την ορθότητα των υπολογισμών μου ), όμως τώρα που το παρατήρησα έχεις δίκιο. Απέχουμε ελάχιστα, δεδομένης της διπλάσιας ιπποδύναμης σου και της 100άρας!!
                            Ίσως φταίει ότι έχω λίγα χλμ ακόμα και έπεσα σε 'ακριβή'περίοδο.
                            Σίγουρα φταίει επίσης ότι 2000χλμ από αυτά είναι στη Ρόδο το καλοκαίρι, με τιμές 1,10-1,15 για 95άρα
                            Επίσης πρέπει να ευθύνεται και το γεγονός ότι στην Αθήνα κινούμαι πάρα πολύ στο κέντρο, μικρές, μποτιλιαρισμένες διαδρομές 3-4χλμ, κατανάλωση στο 12+ και μέχρι να ζεσταθεί το σβήνω.

Όσον αφορά την 100άρα που λες, όταν είχα πάρει το αμάξι σκεφτόμουν να βάζω μόνο 100άρα. Όμως τελικά θεωρώ πεταμένα λεφτά να βάζεις 100άρα. Πρέπει να ψάχνεις για τις χαμηλές τιμές, γιατί 1,25-1,30€/λ που κυκλοφορεί ευρέως, είναι πολλά!

Όσο το σκέφτομαι, όντως έχουμε πολύ μικρή διαφορά. Δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο φταίει, πέρα των παραπάνω και του κλιματισμού

edit: τώρα μου ήρθε κάτι ακραίο... Λες το πρατήριο που βάζω συνήθως να μου βάζει αέρα μέσα και για αυτό να εμφανίζει τόσο μεγάλες καταναλώσεις ???

• K
                              kavoyras last edited by

Όσο το σκέφτομαι, όντως έχουμε πολύ μικρή διαφορά. Δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο φταίει, πέρα των παραπάνω και του κλιματισμού

κι εγώ έχω μόνιμα τον κλιματισμό (εννοώ το ac on γιατί έχω climatronic ).
                              Μάλλον φταίει η κίνηση στο κέντρο και ότι στη ρόδο έβαζες ακριβά βενζίνη.
                              Δες ότι κάτα μέσο όρο όλο το 2009 έβαζα βενζίνη με 1,167€/lt (αν και φέτος σίγουρα η μέση τιμή θα ανέβει ), όσο περίπου έβαζες εσύ στη ρόδο την 95άρα.

Επίσης κάτι που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στα νούμερα που αναφέρω είναι ότι εγώ δεν κυκλοφορώ στο κέντρο της Αθήνας με το αμάξι μου.Το αποφεύγω σαν το διάολο (όπου το BC φλερτάρει άνετα με νούμερα όπως τα 13-14lt/100km), γιατί έτσι όπως έχει γίνει το κέντρο δεν αξίζει να πας με δικό σου μεταφορικό μέσο, εκτός κι αν έχεις μηχανή (κυρίως λόγω του ότι δεν έχεις που να αφήσεις το αμάξι όταν φτάσεις στο προορισμό σου παρά γιατί έχει πολύ κίνηση => τσάμπα χαμένος χρόνος και χρήμα στη βενζίνη)

edit: τώρα μου ήρθε κάτι ακραίο... Λες το πρατήριο που βάζω συνήθως να μου βάζει αέρα μέσα και για αυτό να εμφανίζει τόσο μεγάλες καταναλώσεις ???

ΥΓ:τι αμάξι έχεις?Golf tsi 122 ή θυμάμαι λάθος?
                              ΥΓ2:Ο 'λόρδος' πάει τσάμπα και έχει και πιο δυνατό αμάξι από μας!!!Προτείνω να τον βάζουμε να πληρώνει μέρος και από τις δικές μας βενζίνες!Αναδιανομή του πλούτου τώρα!!!

• S
                                scotch last edited by

Να παραθέσω κι εγώ τις μετρήσεις μου. Sry για το σεντόνι

1. Audi
                                  2009
                                  Διανυθέντα χλμ: 13.576,9
                                  Λίτρα βενζίνης (απλής 95άρας): 342,66
                                  Λίτρα βενζίνης (100άρας): 736,45
                                  Μέση Κατανάλωση: 7,9481 λτ/100km
                                  Συνολικό κόστος: 1.258 €
                                  Κόστος ανά ΚΜ: 9,3 λεπτά (0,0927 €)

2008
                                Διανυθέντα χλμ: 12.588,8
                                Λίτρα βενζίνης (απλής 95άρας): 754,39
                                Λίτρα βενζίνης (100άρας): 247,08
                                Μέση Κατανάλωση: 7,9552 λτ/100km
                                Συνολικό κόστος: 1.164,36 €
                                Κόστος ανά ΚΜ: 9,2 λεπτά (0,0924 €)

1. Smart
                                  2009
                                  Διανυθέντα χλμ: 6.917,4
                                  Λίτρα βενζίνης (απλής 95άρας): 135,71
                                  Λίτρα βενζίνης (100άρας): 281,32
                                  Μέση Κατανάλωση: 6,029 λτ/100km
                                  Συνολικό κόστος: 417,03 €
                                  Κόστος ανά ΚΜ: 6,2 λεπτά (0,06151 €)

2008
                                Διανυθέντα χλμ: 8.624,7
                                Λίτρα βενζίνης (απλής 95άρας): 334
                                Λίτρα βενζίνης (100άρας): 182,23
                                Μέση Κατανάλωση: 5,985 λτ/100km
                                Συνολικό κόστος: 577,48 €
                                Κόστος ανά ΚΜ: 6,7 λεπτά (0,06696 €)

• W
                                  www2000 last edited by

Επίσης κάτι που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στα νούμερα που αναφέρω είναι ότι εγώ δεν κυκλοφορώ στο κέντρο της Αθήνας με το αμάξι μου.Το αποφεύγω σαν το διάολο (όπου το BC φλερτάρει άνετα με νούμερα όπως τα 13-14lt/100km), γιατί έτσι όπως έχει γίνει το κέντρο δεν αξίζει να πας με δικό σου μεταφορικό μέσο, εκτός κι αν έχεις μηχανή (κυρίως λόγω του ότι δεν έχεις που να αφήσεις το αμάξι όταν φτάσεις στο προορισμό σου παρά γιατί έχει πολύ κίνηση => τσάμπα χαμένος χρόνος και χρήμα στη βενζίνη)

Και εγώ το αποφεύγω το δυνατόν πρωινά με κίνηση. πχ πάντα όσον αφορά τη σχολή (που και να αργήσω δεν πειράζει ) πάω με λεωφορείο(ή πόδια)-μετρό-ηλεκτρικό και ας κάνω πλέον τουλάχιστον 50λεπτά με τα ατελείωτα έργα της ΗΣΑΠ .
                                  Γενικά προσπαθώ να μην παίρνω το αυτοκίνητο στην κίνηση, όχι για λόγους κατανάλωσης, αλλά για λόγους στάθμευσης, αλλά δεν είναι πάντα εφικτό αυτό

ΥΓ:τι αμάξι έχεις?Golf tsi 122 ή θυμάμαι λάθος?

Ακριβώς!

ΥΓ2:Ο 'λόρδος' πάει τσάμπα και έχει και πιο δυνατό αμάξι από μας!!!Προτείνω να τον βάζουμε να πληρώνει μέρος και από τις δικές μας βενζίνες!Αναδιανομή του πλούτου τώρα!!!

Να φορολογήσουμε αυτούς που μολύνουν λιγότερο! Αντι-πράσινα τέλη

• K
                                    kavoyras last edited by

Φόρους στους πρασινάκιδες!!!

Scotch, το audi τι μοντέλο-κυβικά-άλογα είναι?

• P
                                      puntolord last edited by

....ΥΓ2:Ο 'λόρδος' πάει τσάμπα και έχει και πιο δυνατό αμάξι από μας!!!Προτείνω να τον βάζουμε να πληρώνει μέρος και από τις δικές μας βενζίνες!Αναδιανομή του πλούτου τώρα!!!

Δεν με λυπάστε βρε?? Έχω 2 παιδιά να θρέψω γι'αυτό το πήρα diesel.......

Να παραθέσω κι εγώ τις μετρήσεις μου. Sry για το σεντόνι

......
                                      2. Smart
                                      .........
                                      Κόστος ανά ΚΜ: 6,2 λεπτά (0,06151 €) .......

Diesel rulezzzz ακόμα πιο οικονομικό και από ένα Smart....

.......

Βρε φτύστε το να μη μου το ματιάσετε....

• P
                                        puntolord last edited by

Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:

γι αυτό μην τρελαίνεσαι

Έγραψα αυτά που πλήρωσα φίλε Πάνο......εγώ έβαζα με 0,60€, τι να κάνω, άλλοι έχουν εταιρικά και δεν πληρώνουν ούτε cent οπότε και δεν τους νοιάζει....

ΥΓ: Πάντως, άν κάνουμε και μια αναλογία ίππων-κόστους, κάθε άτι από το δικό μου 'κάρο' καταναλώνει μόλις 34ml diesel κάθε 100ΚΜ

• K
                                          kavoyras last edited by

ΥΓ: Πάντως, άν κάνουμε και μια αναλογία ίππων-κόστους, κάθε άτι από το δικό μου 'κάρο' καταναλώνει μόλις 34ml diesel κάθε 100ΚΜ

εσύ προκαλείς την τύχη σου.

εγώ είμαι στα διπλά: 65,625ml ανά ίππο (ή 0,065625 lt/PS).
                                          Σ'ευχαριστώ που μου έδειξες το σωστό το δρόμο.Πάω να κρεμαστώ από το μπαλκόνι.

ΥΓ:Γίναμε αριθμολάγνες ή μου φαίνεται?

• W
                                            www2000 last edited by

omg
                                            77,869ml ανά ίππο

Όμως
                                            δεδομένου ότι πολλοί ισχυρίζονται (και με συμφέρει τώρα ) ότι ο κινητήρας 122 του golf βγάζει περίπου 140 άλογα, τότε έχουμε 67,857ml ανά ίππο (σε έφτασα Κάβουρα ) και ψάχνω να βρω λινκ που να λέει ότι έχω 300 άλογα για να φτάσω την κατανάλωση diesel του Puntolord

ΥΓ: Είπες τίποτα για αριθμολαγνεία?

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 152
                                            • 153
                                            • 154
                                            • 155
                                            • 156
                                            • 425