-
Γιατί να γράψω όλη την πρόταση.
Διαφωνώ ήδη μέχρι εκεί. Δε χρειάζεται το υπόλοιπο.ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.
-
puntix@ Εχεις καταλαβει γιατι στην εχουν πεσει ολοι και για σου τη λενε;
-
φυσικα και εχω καταλαβει εσεις δεν εχετε καταλαβει οτι βρισκεστε σε λαθος φορουμ , εσυ τι εισαι ακομα ενας ευχαριστημενως φιατακιας πες και εσυ την ιστορια σου φιλε μου και σε παρακαλω πες μου ποιοι μου την λενε οι 2-3 αντιγκολφακιδες που χωρεις να εχουν οδηγησει καν Golf εχουν και πληρη αποψη ?
Μηπως να μπω και εγω να διαβασω ζημιες απο τα αντιστοιχα αμαξια σας και να κοροιδευω ?
εξαλλου ζητησα συγνωμη, τι εγινε δεν την δεχεστε? αν θες να συζητησουμε πολυ ευχαριστως αλλα με ειρωνιες τυπου ξερεις γιατι σου την λενε ολοι κτλ δεν νομιζω να αξιζει ο κοπος .Τελος με αυτη την αντιπαραθεση.Το επομενο ποστ στο ιδιο υφος θα εχει warn για τον συγγραφεα του.[mod]
-
Αλήθεια τι έγινε περάσαν 2 χρόνια και δν μάθαμε τη έγινε τελικά η υπόθεση πήγε τελικά δικαστικά ;
-
Συμβιβάστηκαν η FAH και η κωλοφυλλάδα και αν επιχειρήσεις να τους διαβάσεις πάλι (θέλει προσπάθεια το ξέρω) έχουν αλλάξει άρδην άποψη για τα Ιταλικά. Περίεργο ε....??
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Αλήθεια τι έγινε περάσαν 2 χρόνια και δν μάθαμε τη έγινε τελικά η υπόθεση πήγε τελικά δικαστικά ;Eισαι
το θεμα με τα φρενα του Bravo ειναι το viewtopic.php?f=15&t=27348&hilit=bravo+%CF%86%CF%81%CE%B5%CE%BD%CE%B1&start=1830 -
Μπηκα μετα απο τοσους μηνες στο φορουμ , και 8υμη8ηκα γιατι απειχα -.-
Τα ξαναλεμε σε αλλους 6 μηνες , θα μπω να τσεκαρω αν τοτε οι τιτλοι θα εχουν σχεση με το περιεχομενο του καθε τοπικ , η ελπιδα πεθαινει τελευταια-.-°°°°°
-
ciao bambina
-
Ενταξει και εγω πιστευω οτι ιταλικο που δεν εχει χαλασει και εννοω σοβαρη βλαβη ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα,χωρις αυτο να σημενει οτι τα γερμανικα ειναι καλυτερα η'τα ιαπωνικα δεν σπανε δεν χαλανε.Το θεμα ειναι η συχνοτητα ανα 1000αυτοκινητα για παραδειγμα οπου τα ιταλικα βαση στατιστικης εχουν την πρωτια.Ομολογω οτι οταν βγηκε το stilo και το περιεργαστικα ειδα σε πολλα σημεια οτι ηταν ανωτερο απο golf και μακραν ομορφοτερο αλλα στην πορεια......
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ciao bambinaΚαλα μη τσουτσουρωνεις αμεσως.....ξαναδες την υπογραφη μου να παρεις τη δοση σου που τοσο σου αρεσει.
-
Το thread αφορά το VW Golf VI και μόνο.
Μετά απ' αυτό να πω και εγώ πως είμαι κατενθουσιασμένος και εγώ αλλά και η γυναίκα μου με το νέο μας Golf VI 122ps με DSG. Είμαι επίσης διπλά ενθουσιασμένος που τα 25.300 € που έδωσα, έπιασαν τόπο και πραγματικά τα αξίζουν μέχρι τελευταία δεκάρα, ειδικά αν ληφθεί υπόψη ότι δοκίμασα σε TEST DRIVE σχεδόν όλα τα υποψήφια αυτοκίνητα για αγορά σε αυτή τη κατηγορία χρημάτων. Το αυτοκίνητα δικαίως θεωρείται κορυφή στη κατηγορία του και ακόμα περισσότερο ο TSI των 122 PS ο οποίος είναι διαμάντι, ειδικά για τα αστικά κέντρα, το δε DSG είναι απλά ερωτεύσιμο.
-
ασε φιλε και εμενα σημερα ηρθε το αμαξι και τι να λεμε τωρα το αμαξι ειναι ερωτας .
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
ασε φιλε και εμενα σημερα ηρθε το αμαξι και τι να λεμε τωρα το αμαξι ειναι ερωτας .μοτερ κιβωτιο χρωμα?
αν ειναι λευκο προσεχε τις κουτσουλιες, κανει ευκολα σταμπες
-
[quote='GGAB']Ενταξει και εγω πιστευω οτι ιταλικο που δεν εχει χαλασει και εννοω σοβαρη βλαβη ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα[quote]
είσαι απλά χαζούλης ή αδαής??
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ενταξει και εγω πιστευω οτι ιταλικο που δεν εχει χαλασει και εννοω σοβαρη βλαβη ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα>
αυτο πραγματικα ηταν το αμαξι μου, μιας και μιλατε για ιταλικα
QsisVTS
το αμαξι ειναι 1400 tsi 122 foul extra (χαιλαντερ καπως ετσι δε εμαθα ακομη πως το λενε και με κοροιδευουν μερικοι ) + ηλιοροφη και σπορ πακετο πόρτο .
κιβωτιο Manual φυσικα αν και το επομενο μαλλων για dsg το βλεπω. -
Ο χρήστης puntix έγραψε:
Ενταξει και εγω πιστευω οτι ιταλικο που δεν εχει χαλασει και εννοω σοβαρη βλαβη ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα>
αυτο πραγματικα ηταν το αμαξι μου, μιας και μιλατε για ιταλικα ,
QsisVTS
το αμαξι ειναι 1400 tsi 122 foul extra (χαιλαντερ καπως ετσι δε εμαθα ακομη πως το λενε και με κοροιδευουν μερικοι ) + ηλιοροφη και σπορ πακετο πόρτο .
κιβωτιο Manual φυσικα αν και το επομενο μαλλων για dsg το βλεπω.το αυτοκίνητο φαινεταί και είναι πειραγμένο ...οπότε άσε τα ιταλικά ήσυχα...
εσύ έκανες την μ@λακία
-
που το καταλαβες οτι ειναι πειραγμενο , μανησιο ειναι φιλε και φοραει και δευτερο μοτερ to πρωτο κελαηδισε ,οσο για το αυτο που καιγετε στη φωτογραφια ειναι με 116 000 χμ μανησιο ακομη και με φιλτροκουτι .
-
γενικα πώς σου φαινεται? εμενα αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση στο συγκεκριμενο ειναι οτι ειναι τρομερα ανετο
(αυτο ισως ενοχλησει σε γρηγορη οδηγηση) , το μοτερ ειναι πολυ καλο για 122 αλογαθα ηθελα να το δω και χειροκινητο παντως, γιατι και αυτο και το Α3 με τα 122 τα εχω δει μονο σε dsg
ΥΓ σοβαρα σου καηκε το αυτοκινητο?
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
που το καταλαβες οτι ειναι πειραγμενο μανησιο ειναι φιλε και φοραει και δευτερο μοτερ μην μιλησω για το πρωτο . μαμα μοτερ με 116 000 χμυπογραφή illegalracers...
ο μπροστα προφυλακτήρας δεν είναι μαμά... και ποιος ξέρει τι άλλο του έχεις κάνει -
Το αμαξι ειναι τρομερα ανετο και δε κοπαναει αλλα και στριβει απιστευτα και στο λεω σαν πρωην κατοχος saxorallou οτι πλεων και με το esp το αμαξι ειναι τρενο , δυστηχως το στρωνο και δε μπορω να σου πω λεπτομεριες ακομη , οσο για το αμαξι ναι δικο μου ειναι και ηταν το πρωτο μου αμαξι mk1 96 μοντελο .
υπογραφή illegalracers...
ο μπροστα προφυλακτήρας δεν είναι μαμά... και ποιος ξέρει τι άλλο του έχεις κάνειωραια συμπερασματα βγαζεις τεκμηριωμενα πάντως .. για την ιστορια ο προφυλακτηρας ηταν abarth τι σημαινει αυτο , οτι πηρα 45 αλογα?
ωρα να ακουσω οτι ειναι και αξιοπιστο το Punto Gt ενταξει για πλακα το εβαλα (το αμαξι δικο μου ειναι φυσικα ) οσο και να μη θες να το πιστεψεις ρωτα ποσα Gt εχουν παρει φωτια και μετα πεσμου , αυτα τα αμαξια θα επρεπε να μην τα ασφαλιζουν οι ασφαλιστικες κανονικα εγω τους πηρα 4.500 μετα σου λεει γιατι βαζουν λουκετο οι ασφαλιστικές??
VW Golf VΙ