-
Όπως πιστεύω όλοι έχετε δει σε φωτογραφίες το νέο Toledo θα έρθει στα τέλη του 2004. Μετά από 5-6 μήνες θα ακολουθήσει το νέο Leon με αντίστοιχη εμφάνιση και κινητήρες. Πιστεύετε ότι η αγορά ενός Leon 20VT με τον καλό κινητήρα του group VAG αυτή τη στιγμή είναι καλή από πλευράς αντοχής στο χρόνο ως μοντέλου ή πιστεύετε ότι θα απαξιωθεί αρκετά με την έλευση του νέου. Από όσο γνωρίζετε τα Seat διατηρούν καλές τιμές μεταπώλησεις? Τέλος στα ίδια σχεδόν χρήματα ποιό από τα τρία επόμενα μοντέλα θα προτιμούσατε? (παρακαλώ δικαιολογείστε)
Leon 20VT Turbo 180 PS (αλλαγή μοντέλου σε 1 χρόνο)
Alfa 147 2.0 TS 150PS (facelifting εντός του 2004)
Audi A3 1.6FSI 115PS -
Όπως πιστεύω όλοι έχετε δει σε φωτογραφίες το νέο Toledo θα έρθει στα τέλη του 2004. Μετά από 5-6 μήνες θα ακολουθήσει το νέο Leon με αντίστοιχη εμφάνιση και κινητήρες. Πιστεύετε ότι η αγορά ενός Leon 20VT με τον καλό κινητήρα του group VAG αυτή τη στιγμή είναι καλή από πλευράς αντοχής στο χρόνο ως μοντέλου ή πιστεύετε ότι θα απαξιωθεί αρκετά με την έλευση του νέου. Από όσο γνωρίζετε τα Seat διατηρούν καλές τιμές μεταπώλησεις? Τέλος στα ίδια σχεδόν χρήματα ποιό από τα τρία επόμενα μοντέλα θα προτιμούσατε? (παρακαλώ δικαιολογείστε)
Audi A3 1.6FSI 115PS -
Audi A3 1.6FSI 115PS -
Τιποτα δεν κρατάει πια τιμή μεταπώλησης,αφού μέχρι και η mercedes δινει δόσεις.
Το audi Α3 με τον FSI ειναι κακή επιλογή για πολλούς λόγους,και στην τιμή αμα πας στην αντιπροσωπεία θα δεις ότι ξεφεύγει αφού οι τοπικές αντιπροσωπείες είναι ικανές να χρεώσουν το τιμόνι ως extra. -
Μεταξύ των μοντέλων που λές εγώ θα έπερνα την Αλφα με κλειστά μάτια! Αν δεν βιάζεσαι περίμενε για την ανανέωση.
Μια καλή πρόταση είναι και το Ibiza με τα 150 άλογα με τρομερή τιμή.
Πάντως αν θέλεις να έχεις γκάζι ΜΗΝ παρεις το Α3 1,6!!! -
Εχουμε κάποια φώτο του νέου Τoledo..?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το audi Α3 με τον FSI ειναι κακή επιλογή για πολλούς λόγους.Θα μπορούσες να αναφέρεις τεκμηριωμένα μερικούς?
Ευχαριστώ -
Τιμη.
Κατανάλωση αποκλειστικά super αμολυβδης λογω FSI.
Ελλειψη ιπποδύναμης.(πολύ καλύτερα να παρεις το παλιο με 1.8Τ)
πανακριβα service. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχουμε κάποια φώτο του νέου Τoledo..?Εδώ βλέπεις φωτογραφίες του Toledo Prototipo.
Είναι πρωτότυπο ,αλλά το μοντέλο παραγωγής δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί πολύ (και με το Altea κάτι παρόμοιο συνέβη).
http://www.autoexpress.co.uk/articles/a ... _bold.html
http://www.seatcupra.net/news_ToledoPro ... 190504.htm -
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Εχουμε κάποια φώτο του νέου Τoledo..?
Εδώ βλέπεις φωτογραφίες του Toledo Prototipo.
Είναι πρωτότυπο ,αλλά το μοντέλο παραγωγής δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί πολύ (και με το Altea κάτι παρόμοιο συνέβη).
http://www.autoexpress.co.uk/articles/a ... _bold.html
http://www.seatcupra.net/news_ToledoPro ... 190504.htmΠολύ καλά eizo !
Μπροστά, έχει τη μάσκα του Altea, στα πλαινά η έντονη γραμμή.
Προσέξατε το πίσω μέρος ;
Μου θυμίζει κάτι από.....Vel Satis, αλλά μου αρέσει.Ο Ντα Σίβα τολμά αρκετά
-
Από το καλοκαίρι του 2003 είμαι κάτοχος του Leon 20VT. Τιμή αγοράς: 25.300 Ε. Τωρινό κόστος, αρκετά χαμηλότερο. Πριν 1 μήνα ένας γνωστός παρήγγειλε το νέο Α3 1.6 άμεσου ψεκασμού, με πολλά εξτρά. Τιμή: 27.500 Ε (και χρόνος παράδοσης 3-4 μήνες). Νομίζω ότι όσες φορές και να βρισκόμουν σε αυτό το δίλημμα, πάλι στη Σέατ θα κατέληγα. 65 ίπποι διαφορά (και κυρίως η ροπή του) δεν είναι ποτέ αμελητέα ποσότητα. Συν το γεγονός ότι εξωτερικά ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι πανέμορφα, αλλά με το στάνταρ bodykit και τις εργοστασιακές ζάντες, το Λεόν είναι πολύ πιο προκλητικό και σπορ. Συν τις 5 πόρτες, αν για κάποιους παίζει ρόλο η πρακτικότητα.
Όσον αφορά την Άλφα, επίσης κατά τη γνώμη μου πολύ καλή επιλογή (αν και αρκετά διαφορετικό στυλ από το Λεόν). Από αυτά που έχω ακούσει, έχει πολύ καλύτερο τιμόνι και πιο σπορ αίσθηση, αλλά δεν ξέρω αν ο κινητήρας υπερέχει του Λεόν.
Πραγματικά, δεν ξέρω κάποιον καλό λόγο για τον οποίο θα διάλεγα το Α3, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που το αγοράζουν, άρα αν σου αρέσει σίγουρα θα βρεις ικανές δικαιολογίες! Ο γνωστός μου εντυπωσιάστηκε από τον διζωνικό κλιματισμό (για τον οποίον καπελώθηκε και 1.900 Ε) και τη 'χλιδή', χαρακτήρισε την Άλφα 'τενεκέ' από πλευράς αντιληπτής ποιότητας και είπε ότι το Λεόν είναι για τους γκαζοφονιάδες, ενώ αυτός έχει ωριμάσει οδηγικά. Αν δεν είναι οδηγική ωριμότητα, να έχεις τη δυνατότητα να μεταφέρεις 4/5 άτομα με ασφάλεια και χωρίς το αυτοκίνητο να ζορίζεται στιγμή σε ανηφόρες, προσπεράσεις και τα συναφή...τι να πει κανείς παραπάνω;
-
Leon με κλειστά μάτια ...
Τα άλλα δύο απλά ακολουθούν ... και είναι ποιο κυριλέ και ήρεμες κινήσεις ... Ασε που η Alfa από τα πλάγια δείχνει να θέλει ένα χαμηλωματάκι ...Τώρα θα πεις να δικαιολογήσω την άποψη μου ε?
Προσωπικά δεν μπορώ να συγκρίνω τα τρία αυτά αυτοκίνητα μεταξύ τους ...Οπότε Leon για δύναμη, μοντέρνο αμάξωμα, τα δίνει όλα, είναι σπορ, είναι ποιο σπορ , έχει περίφημο κινητήρα, έχει πολύ καλή οδική συμπεριφορά, είναι ατίθασο, είναι μούρη, η Seat έχει κάνει μεγάλα βήματα μπροστά, ... είναι ... είναι ...
-
Leon για εμένα
Η Άλφα καλή
Το Α3 ... μακρυά από εμένα...
Άκου 27000Ε!!! -
Leon
-
Λεον και απο μενα.
Συνδιαζει επιδοσεις, οδικη συμπεριφορα, τιμη, εξοπλισμο καλυτερα απο ολα τα αλλα που ειπες.
Το μονο (-) ειναι οτι ειναι σχετικα παλιο μοντελο, αλλα νομιζω οτι με το που θα πατησεις για 1η φορα το γκαζι θα το ξεχασεις αμεσως! -
Leon με κλειστά μάτια ....
Και να ξέρεις ότι το χειμώνα ακόμα και η τετάρτη του θα σε τρομάξει με τη δύναμή της...(έχει εξάρι φυσικά)..
Τώρα αν κοιτάξεις μελλοντικά κάποια αναβάθμιση / βελτίωση...πάλι leon..Υ.Γ.Αν δε παινέψεις το σπίτι σου....
Δεν έχω leon....toledo έχω και είμαι ΠΑΡΑ πολύ ευχαριστημένος.. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Από το καλοκαίρι του 2003 είμαι κάτοχος του Leon 20VT. Τιμή αγοράς: 25.300 Ε. Τωρινό κόστος, αρκετά χαμηλότερο. Πριν 1 μήνα ένας γνωστός παρήγγειλε το νέο Α3 1.6 άμεσου ψεκασμού, με πολλά εξτρά. Τιμή: 27.500 Ε (και χρόνος παράδοσης 3-4 μήνες). Νομίζω ότι όσες φορές και να βρισκόμουν σε αυτό το δίλημμα, πάλι στη Σέατ θα κατέληγα. 65 ίπποι διαφορά (και κυρίως η ροπή του) δεν είναι ποτέ αμελητέα ποσότητα. Συν το γεγονός ότι εξωτερικά ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι πανέμορφα, αλλά με το στάνταρ bodykit και τις εργοστασιακές ζάντες, το Λεόν είναι πολύ πιο προκλητικό και σπορ. Συν τις 5 πόρτες, αν για κάποιους παίζει ρόλο η πρακτικότητα.Όσον αφορά την Άλφα, επίσης κατά τη γνώμη μου πολύ καλή επιλογή (αν και αρκετά διαφορετικό στυλ από το Λεόν). Από αυτά που έχω ακούσει, έχει πολύ καλύτερο τιμόνι και πιο σπορ αίσθηση, αλλά δεν ξέρω αν ο κινητήρας υπερέχει του Λεόν.
Πραγματικά, δεν ξέρω κάποιον καλό λόγο για τον οποίο θα διάλεγα το Α3, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που το αγοράζουν, άρα αν σου αρέσει σίγουρα θα βρεις ικανές δικαιολογίες! Ο γνωστός μου εντυπωσιάστηκε από τον διζωνικό κλιματισμό (για τον οποίον καπελώθηκε και 1.900 Ε) και τη 'χλιδή', χαρακτήρισε την Άλφα 'τενεκέ' από πλευράς αντιληπτής ποιότητας και είπε ότι το Λεόν είναι για τους γκαζοφονιάδες, ενώ αυτός έχει ωριμάσει οδηγικά. Αν δεν είναι οδηγική ωριμότητα, να έχεις τη δυνατότητα να μεταφέρεις 4/5 άτομα με ασφάλεια και χωρίς το αυτοκίνητο να ζορίζεται στιγμή σε ανηφόρες, προσπεράσεις και τα συναφή...τι να πει κανείς παραπάνω;
Σύμφωνο αρκετά με τα λεγόμενα σου αλλά έχω μερικές ενστάσεις. 1) Αν οι προτεραιότητες σου είναι η ποιότητα – αξιοπιστία – ποιοτικά κύλισης – μούρη- τότε το Audi πραγματικά έχει ένα μεγάλο προβάδισμα από το seat. Επίσης προσωπικά το A3 είναι πολύ πιο όμορφο από το Leon. Λοιπόν αν ο φίλο σου έχει θέσει άλλες προτεραιότητες –κριτήρια για το αυτοκίνητο τότε μην βιάζεσαι να τον κατακρίνεις.
-
Την πιθανότητα να πάρεις ελαφρά μεταχειρισμένο Leon τη συζητάς?....αν υπάρχουν βέβαια.....έτσι δεν χάνεις καθόλου λεφτά?
Προσωπικά προτιμώ καινούργιο και από αυτά δεν θα έπαιρνα κανένα!
Το Leon γιατί είναι παλιό και συμβατικής εμφάνισης.
Το 147 γιατί δεν είμαι φίλος των προσθιοκίνητων Alfa και γενικά δεν έχω ξεπεράσει το φόβο της ιταλικότητας....
Το Αudi γιατί είναι γελοιωδώς ακριβό (και εγώ δεν εκτιμώ τόσο τα προσόντα που αγοράζεις με αυτά τα λεφτά)!
Επίσης απορρίπτω Stilo ιταλικό και Fiat, Astra είναι Opel μη μακριά, Golf υπερτιμημένο και δεν είναι καν Α3, Megane άσκημο, 307 και Civic πολυμορφικοειδή, Corolla είμαι νέος ακόμα θέλω κάτι πιο σπέσιαλ, Μazda είναι αρκετά μεγαλύτερο για μένα άλλης κατηγορίας.....
Αν μπορούσα να περιμένω θα ήθελα να δώ τα νέα Leon, Focus, BMW 1.
Αν δεν μπορούσα να περιμένω θα έπαιρνα ένα Mondeo....! -
Ο χρήστης tupac έγραψε:
έχω μερικές ενστάσεις. 1) Αν οι προτεραιότητες σου είναι η ποιότητα – αξιοπιστία – ποιοτικά κύλισης – μούρη- τότε το Audi πραγματικά έχει ένα μεγάλο προβάδισμα από το seat. Επίσης προσωπικά το A3 είναι πολύ πιο όμορφο από το Leon.Εχω πολλές αμφιβολίες για το κατα ποσον το Α3 ειναι πιο αξιοπιστο και ποιοτικό,ασε που ακομα και αν θεωρήσουμε ότι το leon θα βγαλει περισσότερες μικροβλαβες,η διαφορα στην τιμη των service θα υπερκαλυψει τις οποιες διαφορες.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
έχω μερικές ενστάσεις. 1) Αν οι προτεραιότητες σου είναι η ποιότητα – αξιοπιστία – ποιοτικά κύλισης – μούρη- τότε το Audi πραγματικά έχει ένα μεγάλο προβάδισμα από το seat. Επίσης προσωπικά το A3 είναι πολύ πιο όμορφο από το Leon.
Εχω πολλές αμφιβολίες για το κατα ποσον το Α3 ειναι πιο αξιοπιστο και ποιοτικό,ασε που ακομα και αν θεωρήσουμε ότι το leon θα βγαλει περισσότερες μικροβλαβες,η διαφορα στην τιμη των service θα υπερκαλυψει τις οποιες διαφορες.
Συμφωνώ ότι το A3 είναι πολύ ακριβό και αρκετά αργό αλλά σε ότι αφορά αξιοπιστία και ποιότητα είναι μακράν καλύτερο από το Leon. Και επίσης σε μεταπολιτική αξία δεν συγκρίνονται.
Leon 20VT 1.8 Turbo