-
και ομως η λαγκουνα ειναι ασχημη.
ακυρο,δεν ειναι ασχημη,μπερδευτικα με την προηγουμενη εκδοση.
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
159 και Laguna...καλά μόνο 2 ψηφίσαμε την Laguna; Δεν περίμενα εμφανισιακά να ήταν τόσο χαμηλής αποδοχής. Μάλλον η Renault πρέπει να ρίξει περισσότερα φράγκα στη διαφήμιση...ξυδάκi
-
Εμένα σαν εικόνα μου φαίνεται το ίδιο εντυπωσιακή όσο μια 159, να μη σου πω και περισσότερο επειδή είναι πιο φρέσκια.
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
159 και Laguna...καλά μόνο 2 ψηφίσαμε την Laguna; Δεν περίμενα εμφανισιακά να ήταν τόσο χαμηλής αποδοχής. Μάλλον η Renault πρέπει να ρίξει περισσότερα φράγκα στη διαφήμιση...και γω ηθελα να ψηφισω laguna λογω SW ομως, αλλά με βαση τη λογική του δημιουργού υπερεχει η προτιμηση στις σενταν εκδοσεις, και εβαλα C5
-
γούστα είναι αυτά, εμενα δεν μου αρέσει καθόλου ας πούμε (και σιγά την διαφήμιση που εχει ρίξει η alfa, απλά το αυτοκίνητο είνα νiμου )
-
Η laguna η sw ειναι πραγματικα κουκλα.. , οπως και η c5 η sw αλλα και το αντιστοιχο insignia κι αυτο γιατι ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο την κανονικη εκδοση αλλων αυτοκινητων των οποιων τα sw ειναι σχεδον ιδια με μια προεκταση του ουρανου και αλλο πισω παραθυρο.π.χ. 159,a4,passat,3er
Υ.Γ. avensis και mondeo σκιζουν..Οσο κι αν το περιμενα για τον ιαπωνα αλλο τοσο δε περιμενα το ford στο 0..
-
Δεν θα έπρεπε να μπει και το Superb στην ψηφοφορία ή ανήκει στα μεγάλα (E-class, 5-series κ.α.) ?
-
Ο χρήστης Άγης έγραψε:
Δεν θα έπρεπε να μπει και το Superb στην ψηφοφορία ή ανήκει στα μεγάλα (E-class, 5-series κ.α.) ?Όχι, γιατί θα ήταν σαν να βάζαμε την Γεωργία Βασιλειάδου σε ψηφοφορία για την πιο ωραία ηθοποιό.
-
Ο χρήστης Άγης έγραψε:
Δεν θα έπρεπε να μπει και το Superb στην ψηφοφορία ή ανήκει στα μεγάλα (E-class, 5-series κ.α.) ?Καπως ετσι τη πατησα κι εγω οταν ανοιξα το θεμα και δε το εβαλα.. σε μια δημοσιευση παραπανω εξηγω..
Το γεγονος παντως οτι μονο 2 το ζητησαν με καθησυχαζει.. -
το γεγονος οτι το avensis δεν εχει ακομα ψηφο δειχνει οτι ερχονται καλυτερες μερες για ολους στο φορουμ.
-
καλα το αβενσις ενταξει να μην εχει ουτε μια ψηφο, αλλά και το μοντεο?!?
-
Παρακαλούνται τα 10 (δέκα) άτομα που έχουν ψηφίσει τα Α4 και Passat ( ) να αποκαλυφθούν!! Υποσχόμαστε να μην τους κοροϊδέψουμε πολύ!
ΥΓ: τσόντα το ματσάκι εφόσον παίζει η 159 στο κόλπο!
-
Η ψήφος μου σε 159 και 6.
Αν κ απ' ότι βλέπω από το μεσημέρι και μετά έκαναν ντου οι Citroenisti.
-
Εγώ τώρα πρέπει να πώ τί ψήφισα;
Δεν φαίνεται;;; -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ΥΓ: τσόντα το ματσάκι εφόσον παίζει η 159 στο κόλπο!Το θέμα είναι να έχει και αλλού τη πρωτιά όμως
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το θέμα είναι να έχει και αλλού τη πρωτιά όμως
Έτσι πολύ πρόχειρα στα 1800κε έχει την πρωτιά:
-στην ιπποδύναμη
-στη ροπή
-στην ακαμψία πλαισίου
-στο value for money
-στα φρένα
-στον εξοπλισμό κτλ κτλ κτλΤα περί τιμονιών, οδικής συμπεριφοράς κτλ τα αφήνω απέξω γιατί είναι εκ των ουκ άνευ για μια Alfa και τα ευκόλως ευνοούμενα παραλείπονται!!
-
ωραια, παμε τωρα για το πιο ομορφο super mini
ποιος παιρνει το ρισκο να ανοιξει το θεμα??
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
-στην ιπποδύναμη
-στη ροπή
-στην ακαμψία πλαισίου
-στο value for money
-στα φρένα
-στον εξοπλισμό κτλ κτλ κτλΤα περί τιμονιών, οδικής συμπεριφοράς κτλ τα αφήνω απέξω γιατί είναι εκ των ουκ άνευ για μια Alfa και τα ευκόλως ευνοούμενα παραλείπονται!!
έβγαλε τον 1750Tbi και βγήκατε από τα λαγούμια, έτσι
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
έβγαλε τον 1750Tbi και βγήκατε από τα λαγούμια, έτσιΌχι ρε φίλε, έξω είμασταν
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
-στην ιπποδύναμη
-στη ροπή
-στην ακαμψία πλαισίου
-στο value for money
-στα φρένα
έβγαλε τον 1750Tbi και βγήκατε από τα λαγούμια, έτσι
Όχι δα....δεν μιλάς με τπτ περιστασιακούς χρήστες Ιταλικών!
Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..