-
ενταξει .ναι αλλα ομος βλεπω οτι απαντισες αμεσος για τα μπολτ αρα οντος ισχυει..
πλακιστα
να σαι καλα νικο ρωτησα και πιο πριν για αυτο το θεμα αλλα δεν πηρα απαντηση ...ειμαι αρκετα ερασιτεχνης με τα φορουμ αν και για πολα χρονια ασχολουμε με τους Η/Υ .. -
Πόσο αφελής μπορεί να είναι κανείς για να νομίζει ότι 'τσούζεται' κάποιος από την ύπαρξη ενός μάτσου μετάλλων;
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Προτείνω να κάνεις τρία πράγματα:
- Κατέβασε τον Mozilla Firefox (αν δεν τον έχεις ήδη) από εδώ.
- Κατέβασε το Ελληνικό και Αγγλικό spell check από εδώ.
- Όταν γράψεις κάτι, κάνε δεξί κλικ εκεί που σου βγάζει κόκκινη γραμμή από κάτω και τίκαρε το Check Spelling κάτω-κάτω και μετά ακριβώς από κάτω από αυτό στο Languages το 'English & Greek'.
Αυτό ισχύει αλλά δεν είναι λύση .
Στην ζωή χρειάζεσαι εφόδια εξάλλου το συντακτικό σου δεν θα αλλάξει .Με συμπάθεια και αγάπη θα σου πρότεινα να διαβάσεις λίγο ορθογραφία , όχι τίποτα ιδιαίτερο, 10 βασικούς κανόνες, καθώς επίσης να σου συστήσω την ανάγνωση 2 βιβλίων τον μήνα.
Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, έχω τα διπλάσια χρόνια από εσάς οπότε επιτρέψτε μου την συμβουλή. -
Ο χρήστης iROC έγραψε:
ενταξει .ναι αλλα ομος βλεπω οτι απαντισες αμεσος για τα μπολτ αρα οντος ισχυει..
πλακιστα
να σαι καλα νικο ρωτησα και πιο πριν για αυτο το θεμα αλλα δεν πηρα απαντηση ...ειμαι αρκετα ερασιτεχνης με τα φορουμ αν και για πολα χρονια ασχολουμε με τους Η/Υ .. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πόσο αφελής μπορεί να είναι κανείς για να νομίζει ότι 'τσούζεται' κάποιος από την ύπαρξη ενός μάτσου μετάλλων;και ομως υπαρχουν πολλοι που αγοραζουν με τετοιο σκεπτικο.
ειδικα η μικροτερης ηλικιας βλ. πασχος δεν θα αγοραζαν ποτε γκολφ το ιδιο ισχυει και για τους γκολφακιδες που δεν θα αγοραζαν αλφα ρομεο.
αν ειμασταν εξυπνοι θα αγοραζαμε φθηνα κορεατικα .
-
καλα ουτε μια πλακα δεν μπορουμε να κανουμε αμαν...κοιτα ποτε μα ποτε δεν εχω πεσει στην λογικη του οτι τζουζει το οτι εχω αμαξι με 'ονομα' εξαλου ενα ματσο σιδερα ειναι ...εξαλου ειμε απο αυτους που δεν τους αρεσει αυτο.. οδηγουσα μεχρι προσφατα ενα αμαξι 25αετιας ετσι οποτε ουτε που με νοιαζει ποσο δε οταν στο τιμονι μπορει να πεχτει και καμια στραβη δλδ δεν ειμαι τις' μαγγιας'..
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ειδικα η μικροτερης ηλικιας βλ. πασχος δεν θα αγοραζαν ποτε γκολφ το ιδιο ισχυει και για τους γκολφακιδες που δεν θα αγοραζαν αλφα ρομεο.αν ειμασταν εξυπνοι θα αγοραζαμε φθηνα κορεατικα .
ιταλακια για εμενα δεν ισχιει αυτο ...ειχα ψαξει ολη τιν αγορα για καινουργιο αμαξι ...ο πατερας μου ηθελε να παρω το αουρις εμενα μου αρεσε το i30 επισης ειχε και προσφορα στιν αλφα 147 πριν 1 χρονο και ηταν δελεαστηκη προσφορα ...αυτο που θελω να πω αν και ισος εννοειθηκε πιο πανω ειναι οτι δεν ειμαι προκατηλημενος-κολλημενος εστω και αν εχω για αβαταρ το σημα τις φαουβε.
-
Οι περισσοτεροι σε αυτην την ηλικια μισουνε οτι γερμανικο κυκλοφορει (18-24) και επαινουν διαφορα ιταλικα και γαλλικα απο uno μεχρι οτηδιποτε αλλο , το θεμα δεν ειναι αν τον τσουξει αν τον περασει ενα FIAT BRAVO ΜΕΤΑ ΤΑ 200 ρε φιλε ,ποτε θα το καταλαβεται αυτο ? κανεις λογικος ανθρωπος δεν παιρνει VW για να βαζει κοντρες απλα πως να το κανουμε το FIAT ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΑΤ απο τις περισσοτερες πτυχες του.
ο ανθρωπος που αγοραζει ενα γκολφ εκτος του οτι ειναι ερωτευμενως με αυτο το αμαξι και την ιστορια του και την ποιοτητα που σου επνεει, σε οσους δεν αρεσει απλα ας κανουν τουμπεκι , δεν θελουμε να μας σωσετε σωστε τον εαυτο σας . φυσικα και δεν μπορω να κρινω και να αποπαρω εναν 18αρι η εναν 20 αρι που δεν μπορει να καταλαβει την αξια ενως vw . καποτε θα ερθει αυτη η ωρα και εκει που εισαι ημουνα και εκει που ειμαι θα ερθεις λεει ενα ρητο.Εγω λεω να μετακινηθουμε στο θεμα με το προβλημα του Α3 tsi..
καθεστε και ψαχνεις την βελονα μεσα στα αχυρα ναι χαλασε ενα A3 πρεπει να σταματισει η παραγωγη?
οταν θα περασουν απο τα χερια σου μερικα σοβαρα αυτοκινητα και αποκτισεις καποια κριση στο ολο θεμα τα ξανα λεμε..πο εκει και περα λογω της 'φημης' ο κατοχος ιταλικου ή γαλλικου δε νομιζω να κωλωνει να πει τι του εβγαλε..Σε αντιθεση με μερικους μερικους που τα κρυβουν επειδη και πληρωσαν αδροτατα και επειδη δε πρεπει να χαλαει..Παραδειγματα πολλα..
εδω δινεται 18 19 000 για να παρεται Fiat bravο και πληρωνουμε εμεις αδρότατα το γκολφ ρε μεγαλε???? αντε μην αρχισω με χειρωνομιες παλι
και να σου κανω και μια ερωτηση κρισεως την οικογενια σου αν εχες η οταν κανεις που θα την εμπιστευοσουν περισσοτερο σε ενα Golf η σε ενα Bravo ?
αντε καντε τον κοπο διαβαστε και αυτο για το bravo του 2007 αφου τα ψυριζεται ολα και ΣΙΛΑΝΣ
http://www.nissantuners.gr/forum/index.php?topic=1784.0 -
Ο χρήστης puntix έγραψε:
Οι περισσοτεροι σε αυτην την ηλικια μισουνε οτι γερμανικο κυκλοφορει (18-24) και επαινουν διαφορα ιταλικα απο uno μεχρι οτηδιποτε αλλο , το θεμα δεν ειναι αν τον τσουξει αν τον περασει ενα FIAT BRAVO ΜΕΤΑ ΤΑ 200 ρε φιλε ,ποτε θα το καταλαβεται αυτο ? κανεις λογικος ανθρωπος δεν παιρνει VW για να βαζει κοντρες απλα πως να το κανουμε το FIAT ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΑΤ απο τις περισσοτερες πτυχες του.
ο ανθρωπος που αγοραζει ενα γκολφ εκτος του οτι ειναι ερωτευμενως με αυτο το αμαξι και την ιστορια του και την ποιοτητα που σου επνεει, σε οσους δεν αρεσει απλα ας κανουν τουμπεκι , δεν θελουμε να μας σωσετε σωστε τον εαυτο σας . φυσικα και δεν μπορω να κρινω και να αποπαρω εναν 18αρι η εναν 20 αρι που δεν μπορει να καταλαβει την αξια ενως vw . καποτε θα ερθει αυτη η ωρα και εκει που εισαι ημουνα και εκει που ειμαι θα ερθεις λεει ενα ρητο.Για ποια ιστορια μιλας;
ιστορια φιλε μου κανουν τα αμαξια που πρωταγωνιστουν και κερδιζουν στους αγωνες. -
Ο χρήστης puntix έγραψε:
ο ανθρωπος που αγοραζει ενα γκολφ εκτος του οτι ειναι ερωτευμενως με αυτο το αμαξι και την ιστορια του και την ποιοτητα που σου επνεει
Aυτο ειναι το προβλημα για σας. Πρεπει να χεις καποιο προβλημα (ξεκιναμε παντα απο τα σωματικα και μετα παμε στα ψυχολογικα) για να εισαι ερωτευμενος με το γκολφ.τελος παντων,εχει πολλη πλακα να διαβαζω σχολια αγοραστων γκολφ,η πλειοψηφια τους ειναι ενα και το αυτο,ολοι εχουμε καταλαβει τι εννοω..
Σορρυ για το ΟΤ ας το ληξουμε,ανεβαζουμε και σελιδες στο θεμα και καποιος κατοχος που θα θελει να βρει λυση στο προβλημα του δε μπορει να διαβαζει ασετα με βλαβες σχολια..
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
Οι περισσοτεροι σε αυτην την ηλικια μισουνε οτι γερμανικο κυκλοφορει (18-24)Επίσης σε αυτήν την ηλικία οι περισσότεροι πλέκουν κασκόλ
Μιλάς για ένα μάτσο σίδερα, όχι για κάποιον αναγεννησιακό πίνακα του μποτιτσέλι. Ένα μάτσο σίδερα είναι το γκολφ, ένα μάτσο σίδερα είναι και η 147, το ίδιο και το άστρα ή το φόκους. Ελεοc!
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
Οι περισσοτεροι σε αυτην την ηλικια μισουνε οτι γερμανικο κυκλοφορει (18-24) και επαινουν διαφορα ιταλικα απο uno μεχρι οτηδιποτε αλλο , το θεμα δεν ειναι αν τον τσουξει αν τον περασει ενα FIAT BRAVO ΜΕΤΑ ΤΑ 200 ρε φιλε ,ποτε θα το καταλαβεται αυτο ? κανεις λογικος ανθρωπος δεν παιρνει VW για να βαζει κοντρες απλα πως να το κανουμε το FIAT ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΑΤ
ο ανθρωπος που αγοραζει ενα γκολφ εκτος του οτι ειναι ερωτευμενως με αυτο το αμαξι και την ιστορια του και την ποιοτητα που σου επνεει, σε οσους δεν αρεσει απλα ας κανουν τουμπεκι , δεν θελουμε να μας σωσετε σωστε τον εαυτο σας . φυσικα και δεν μπορω να κρινω και να αποπαρω εναν 18χρονω που δεν μπορει να καταλαβει την αξια ενως vw .Το παραδειγμα περι bravo και 200 ηταν αντιπαραδειγμα της φρασης που χρησιμοποιησε ο φιλος IROC 'οτι τους τσουζει οσους δεν εχουν golf' ουτε αυτο δε καταλαβες..
Παντως το γκολφακιας και οι παραπομπες που κανει καποιος στο μυαλο του για αυτον οπως και η συμπεριφορα του πισω απο το τιμονι δε βγηκε τυχαια.. Και μην νομιζεις οτι σε τιμα..
Κατα κυριο λογο παιρνεις golf για ασχετους λογους με αυτους που εχουν να κανουν με ενα κατα τα αλλα καλο αυτοκινητο..Συνηθως προσπαθουν να το βγαλουν σωνει και καλα καλυτερο επειδη ειναι πανακριβο και φυσικα δε καταδεχονται το leon επειδη ειναι τρε μπαναλ και δεν εχει σωστο σημα..φυσικα το ιδιο ισχυει και για τη skoda..Φυσικα δε καταλαβαινουν πως τους βλεπουν οι κατοχοι audi......
Και φυσικα μη βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι ολους τους κατοχους..Παντου ισχυουν αυτα..
Επισης το συμπερασμα οτι στις ηλικιες 18-24 δεν εχει περαση η γερμανια δε ξερω πως το εβγαλες... Και στο λεει ανθρωπος που ολη μερα με τετοιες ηλικιες συναναστρεφεται..
Επισης δε προσπαθησαμε να σωσουμε κανεναν..Επιλογες κανουμε και και καλα χιλιομετρα ευχομαστε σε καθε αγορα οτι και να ειναι αυτη..
Τα περι αξιας vw (σε λιγο θα μας πεις και για παραδοση ηθη και εθιμα vw) ειναι παπαριες καμαρωτες..ιδιως αν αναλογιστεις τι μπουρδελα εχει βγαλει η μαρκα πριν το 2000..Εγω λεω να μετακινηθουμε στο θεμα με το προβλημα του Α3 tsi..
καθεστε και ψαχνεις την βελονα μεσα στα αχυρα ναι χαλασε ενα A3 πρεπει να σταματισει η παραγωγη?
οταν θα περασουν απο τα χερια σου μερικα σοβαρα αυτοκινητα και αποκτισεις καποια κριση στο ολο θεμα τα ξανα λεμε..πο εκει και περα λογω της 'φημης' ο κατοχος ιταλικου ή γαλλικου δε νομιζω να κωλωνει να πει τι του εβγαλε..Σε αντιθεση με μερικους μερικους που τα κρυβουν επειδη και πληρωσαν αδροτατα και επειδη δε πρεπει να χαλαει..Παραδειγματα πολλα..
εδω δινεται 18 19 000 για να παρεται Fiat brava και πληρωνουμε εμεις αδρότατα το γκολφ ρε μεγαλε???? αντε μην αρχισω με χειρωνομιες παλι
Μονο το golf ειναι σοβαρο αμαξι...
Οχι να αρχισεις τις χειρονομιες μπας και απαλλαχθουμε.........
Για την ιστορια αδροτατα το πληρωνεις ναι..Και να ξερεις οτι πηρες ενα leon ή octavia και το πληρωσες πολυ πιο ακριβα.. -
Ποιά ποιότητα ρε άνθρωπε πλαστικά είναι αυτά ειδικά στο κάτω μέρος του ταμπλό είναι κλαύτα χαράλαμπε , για την σχεδίαση πίσω να μην μιλίσουμε και για την αμεσώτητα στην οδήγιση τι να σου πω (εξαιρούμε το gti)
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Οι περισσοτεροι σε αυτην την ηλικια μισουνε οτι γερμανικο κυκλοφορει (18-24) και επαινουν διαφορα ιταλικα απο uno μεχρι οτηδιποτε αλλο , το θεμα δεν ειναι αν τον τσουξει αν τον περασει ενα FIAT BRAVO ΜΕΤΑ ΤΑ 200 ρε φιλε ,ποτε θα το καταλαβεται αυτο ? κανεις λογικος ανθρωπος δεν παιρνει VW για να βαζει κοντρες απλα πως να το κανουμε το FIAT ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΑΤ απο τις περισσοτερες πτυχες του.
ο ανθρωπος που αγοραζει ενα γκολφ εκτος του οτι ειναι ερωτευμενως με αυτο το αμαξι και την ιστορια του και την ποιοτητα που σου επνεει, σε οσους δεν αρεσει απλα ας κανουν τουμπεκι , δεν θελουμε να μας σωσετε σωστε τον εαυτο σας . φυσικα και δεν μπορω να κρινω και να αποπαρω εναν 18αρι η εναν 20 αρι που δεν μπορει να καταλαβει την αξια ενως vw . καποτε θα ερθει αυτη η ωρα και εκει που εισαι ημουνα και εκει που ειμαι θα ερθεις λεει ενα ρητο.Για ποια ιστορια μιλας;
ιστορια φιλε μου κανουν τα αμαξια που πρωταγωνιστουν και κερδιζουν στους αγωνες.Κάποια ιστορία έχει ένα αυτοκίνητο που δημιούργισε μια κλάσση και έδωσε το όνομα του σε αυτή (gti).
-
Καλα μην αρχισω το μαθημα ιστοριας με εσενα παλι...
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
αντε μην αρχισω με χειρωνομιες παλι
Τις προηγουμενες (?) δεν τις προλαβα,αυτες που θα βαλεις θα τις προλαβω ομως..
ρε πστ μου δε γινεται σχεδον ολοι οι κατοχοι να ειναι ΤΟΣΟ μπανταβοι.. Το μαρκετινγκ τους θα μου πεις πιανει μονο σ αυτους..μπεεεεεεεεεμπεεεεεεεεεεε
-
Αν έχω λάθος να μου το πείς αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος ύπαρξης των fοrum . Τα mki & mkii ήταν κορυφαία στην εποχή τους τα gti και αυτός είναι ένας λόγος που ο πολύς κόσμος αγοράζει ακόμα golf.
-
-
repeat που θυμιζει η φαση αλλα δε πειραζει..
Λοιπον για να τελειωνουμε γιατι εχω βαλει θεικο σουφλε στο φουρνακι.. εκεινη την εποχη 2-3 αμαξια ητανε..το 128 , η alfasud και η gs..Επισης για τη συλληψη και σχεδιαση-κατασκευη του golf μκ1 κανανε μπιλιες ενα 128,γνωστοτατα πραγματα ειναι αυτα..Τα 3 αυτα αυτοκινητα επισης ειχαν παρουσιαστει στο κοινο περι την 5ετια πριν.. -
Ο χρήστης puntix έγραψε:
Οι περισσοτεροι σε αυτην την ηλικια μισουνε οτι γερμανικο κυκλοφορει (18-24) και επαινουν διαφορα ιταλικα και γαλλικα απο uno μεχρι οτηδιποτε αλλο , το θεμα δεν ειναι αν τον τσουξει αν τον περασει ενα FIAT BRAVO ΜΕΤΑ ΤΑ 200 ρε φιλε ,ποτε θα το καταλαβεται αυτο ? ** κανεις λογικος ανθρωπος δεν παιρνει VW** Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και το επιβεβαιώνεις με τα λεγόμενά σου!! για να βαζει κοντρες απλα πως να το κανουμε το FIAT ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΑΤ απο τις περισσοτερες πτυχες του.
ο ανθρωπος που αγοραζει ενα γκολφ εκτος του οτι ειναι ερωτευμενως με αυτο το αμαξι και την ιστορια του και την ποιοτητα που σου επνεει Ο Χριστός και η μάνα του...τι άλλο θα ακούσουμε!!, σε οσους δεν αρεσει απλα ας κανουν τουμπεκι , δεν θελουμε να μας σωσετε σωστε τον εαυτο σας . φυσικα και δεν μπορω να κρινω και να αποπαρω εναν 18αρι η εναν 20 αρι που δεν μπορει να καταλαβει την αξια ενως vw . καποτε θα ερθει αυτη η ωρα και εκει που εισαι ημουνα και εκει που ειμαι θα ερθεις λεει ενα ρητο.καθεστε και ψαχνεις την βελονα μεσα στα αχυρα ναι χαλασε ενα A3 πρεπει να σταματισει η παραγωγη?
εδω δινεται 18 19 000 για να παρεται Fiat bravο και πληρωνουμε εμεις αδρότατα το γκολφ ρε μεγαλε???? αντε μην αρχισω με χειρωνομιες παλι
και να σου κανω και μια ερωτηση κρισεως την οικογενια σου αν εχες η οταν κανεις που θα την εμπιστευοσουν περισσοτερο σε ενα Golf η σε ενα Bravo ?
αντε καντε τον κοπο διαβαστε και αυτο για το bravo του 2007 αφου τα ψυριζεται ολα και ΣΙΛΑΝΣ
http://www.nissantuners.gr/forum/index.php?topic=1784.0Επίσης έχει Batman στο Star!! Θα σε κρατήσει απασχολημένο για τις επόμενες 2 ώρες γιατί μετά έχεις και διάβασμα για αύριο! Καλή τύχη και καληνύχτα!
-
ειλικρινα, δεν εχετε βαρεθει τα ιδια και τα ιδια, ξανα και ξανα;
για ονομα δηλαδη, λαμαρινες με 4 ροδες ειναι ΟΛΑ...
VW Golf VΙ