-
Καλησπερα σε ολους και ευχαριστω εκ των προτερων σε οσους μπορεσουν να απαντησουν,θα με βοηθησουν παρα πολυ.Θελω να αγορασω καινουριο αυτοκινητο κοντα στα 20.000 Ευρω,για χρηση μεσα στην πολη κυριως.Υποψιν,δεν εχω παιδια,οικογενεια κτλ και επισης ειμαι αρκετα ψηλος και χοντρος (αρα μικρα και αγωνιστικα αυτοκινητα αποκλειονται).
Μου εχουν πει επισης πολυ καλα λογια για το Mazda 6,θα θελα τη γνωμη σας.Ευχαριστω πολυ! -
Καλησπερα σε ολους και ευχαριστω εκ των προτερων σε οσους μπορεσουν να απαντησουν,θα με βοηθησουν παρα πολυ.Θελω να αγορασω καινουριο αυτοκινητο κοντα στα 20.000 Ευρω,για χρηση μεσα στην πολη κυριως.Υποψιν,δεν εχω παιδια,οικογενεια κτλ και επισης ειμαι αρκετα ψηλος και χοντρος (αρα μικρα και αγωνιστικα αυτοκινητα αποκλειονται).
Μου εχουν πει επισης πολυ καλα λογια για το Mazda 6,θα θελα τη γνωμη σας.Ευχαριστω πολυ! -
Με κλειστά μάτια το νέο lancer intense, περισσότερα εδώ: http://www.lancerclub.gr/forum/viewtopi ... 187#p16187
-
Lancer και 6 για κίνηση μέσα στην πόλη;
Θα σου έλεγα να κοιτάξεις σε κάτι πιο υπερυψωμένο και πιο μαζεμένο σε διαστάσεις.
-
Ο χρήστης fnwokke έγραψε:
Με κλειστά μάτια το νέο lancer intense, περισσότερα εδώ: http://www.lancerclub.gr/forum/viewtopi ... 187#p16187καλο??? αξιζει??
-
20000 για μεσα στην πολη? Πάρε ένα Honda Jazz και τα ρέστα απόλαυσετα
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Lancer και 6 για κίνηση μέσα στην πόλη;Θα σου έλεγα να κοιτάξεις σε κάτι πιο υπερυψωμένο και πιο μαζεμένο σε διαστάσεις.
Και εγώ κάτι σε μικρομεσαίο MPVειδές (Golf Plus/Altea/Picasso) ή τα μικρότερα (Musa/Meriva/Jazz/Venga) σκεφτόμουν αν και το πρώτο που πέρασε απο το μυαλό μου είναι ... Octavia 1,4 Tsi. (Ο οδηγός χωράει μέσα ... δεν ξέρω όμως κατα πόσο το αμάξι χωράει στη πόλη!)
-
Ο χρήστης yannis2002 έγραψε:
Μου εχουν πει επισης πολυ καλα λογια για το Mazda 6,θα θελα τη γνωμη σας.Ευχαριστω πολυ!To Mazda 6 για μεσα στην πολη?
Για μεσα στην πολη αγαπητε maximum καποιο μικρομεσαιο και με αυτοματο κιβωτιο σιγουρα!
Απο Auris, Golf, Megane, Astra, 308, C4, κλπ κλπ... απο ολα εχει ο μπαχτσες!
-
octavia 5 1.4 tsi
-
Ειλικρινά δεν βλέπω το λόγο να ξοδέψει κανείς 20Κ για να κυκλοφορεί στην πόλη και μόνο. Καλύτερα να σκεφθείς άλλες εναλλακτικές.
Εγώ με ένα Bravo κυκλοφορώ αλλά κυρίως το απολαμβάνω σε ταξίδια και σε στροφιλίκια.
Για σκέψου το ξανά!. -
ρε παιδιά...το παλικάρι είπε και τη λέξη κυρίως μπροστά από τη χρήση πόλης.
Δε σημαίνει ότι δε θα βγαίνει εθνική.Βέβαια κι εγώ συμφωνώ με τους προλαλήσαντες σχετικά με το μέγεθος.
Sedan αμάξι και κύρια χρήση του εντός πόλης? Πολύ οξύμωρο...
Αν ήθελα (στη θέση σου) κάτι πιο universal (δηλαδή να κάνω κύρια χρήση μέσα στην πόλη αλλά κι όταν βγαίνω 'εκτός' πόλης, να κάνω τα ταξίδια μου με άνεση), θα διάλεγα κάτι από Astra-Golf κατηγορία.Για να μην πω πως πρέπει να κοιτάξεις κατηγορία 'polo-Corsa-κτλ' καθώς δεν υστερούν σε σχέση τα (αντίστοιχα μεγαλύτερα αδέρφια τους) Golf-Αστρα αντίστοιχα στο πάτημα τους στην εθνική (αν δεν μιλάμε να πιάσεις ταχύτητες αρκετά πάνω από το όριο), ενώ μέσα στην πόλη θα είναι αισθητά πιο πρακτικά.
Απόψεις είναι βέβαια αυτές.
Εγώ αναφέρω τι πιστεύω πως είναι πιο ορθολογικό.
Διαλέγουμε αμάξι ανάλογα με τις κύριες ανάγκες μας και όχι με τις ανάγκες που ίσως εμφανιστούν κάποια στιγμή.Ή να το πω πιο απλά, επιλέγουμε αμάξι που θα μας βολέψει τις 300 μέρες το χρόνο και θα μας 'δυσκολέψει' λίγο τις υπόλοιπες 65 και όχι το ανάποδο.ΥΓ:Και με 20.000€ αγοράζεις και 'πικάντικη' έκδοση των polo-corsa.
-
Δες το γκόλφ. Έχει πολύ ευρύχωρη καμπίνα κυρίως χάρη στο κάθισμα που πάει πολύ χαμηλά ενώ και σε εσωτερικό πλάτος νιώθεις πολύ ευρύχωρα. Είναι ότι πιο ευρύχωρο σε μικρομεσαίο έχω οδηγήσει μέχρι στιγμής . Επίσης είναι ένα γενικά πολύ καλό αμάξι όπως θα πουν και άλλοι φορουμίτες εδώ μέσα και με μήκος ~4.20 μ είναι από τα πιο κοντά σε μήκος μικρομεσαία σήμερα με μόνη παραχώρηση όσον αφορα τους χώρους, τον χώρο αποσκευών μιας και θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερος.
Το 6 είναι ωραίο αμάξι αλλά πολύ μεγάλο για την πόλη μόνο και οι κινητήρες δεν είναι ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί.
Δεν ξέρω για το φρέσκο άστρα που προτάθηκε αλλά το προηγούμενο ήταν πολύ στριμόκωλο ώστε το κόρσα να είναι πιο ευρύχωρο για τον οδηγό! Όμως, ακόμα και άνετο χωροταξικά να είναι, είναι πολύ μακρύ για μικρομεσάιο χάτσμπακ καθώς ξεπερνάει τα 4.40 μ. Αν αυτό δεν σε προβληματίζει τότε κατά τα άλλα είναι πολύ καλό αυτοκίνητο και σίγουρα μία από τις καλύτερες προτάσεις.
Το νέο κία βένγκα με βάση ότι διαβάζω πρέπει να έχει απίστευτους χώρους. Εάν είναι και φτηνότερο από το σίντ όπως θεωρητικά θα έπρεπε, σίγουρα θα του έριχνα μία ματιά...
-
Καλύτερα κάποιο τουρμπάτο μικρομεσαίο από εμένα
και αυτόματο octavia,leon ή golf με dsg όμως. -
BMW 316i ...πλάκα κάνω
Καταρχάς ψάχνεις για Sedan ή για Hatchback?
Προτείνω να κοιτάξεις το νέο Astra που βγαίνει φθηνό και σε πολύ καλή τιμή.
Το Golf περνάει τα 20Κ όπως και το Golf Plus.
Το Altea ή το Leon σου αρέσει?
-
Ο χρήστης fnwokke έγραψε:
Με κλειστά μάτια το νέο lancer intense, περισσότερα εδώ: http://www.lancerclub.gr/forum/viewtopi ... 187#p16187με κλειστά μάτια σίγουρα
Επικές επιλογές, σαν το μπεν χουρ ένα πράμα
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
BMW 316i ...πλάκα κάνωΚαταρχάς ψάχνεις για Sedan ή για Hatchback?
Προτείνω να κοιτάξεις το νέο Astra που βγαίνει φθηνό και σε πολύ καλή τιμή.
Το Golf περνάει τα 20Κ όπως και το Golf Plus.
Το Altea ή το Leon σου αρέσει?
Τι ειπες τωρα ποιητη μου...
-
Γιατι ρε μια χαρα αμαξι ειναι το καινουριο lancer.Ομορφο κινητηρας 1.8 με 143 αλογα και τιμη κομπλε τι σε χαλαει?
-
μικρομεσαίο turbίδιο είναι η λύση. αστρα-γκολφ-λεον κλπ
-
Εγω παντος πιστευω αυτο ειναι καλυτερο Ιαπωνικο δε σπαει και ειναι και ποιο σπανιο σε σχεση με leon και golf.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!!!