-
Απίστευτη φώτο!!!
Την έβαλα στο desktop αμέσως!!! -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μάλιστα..Έχετε δει το νέο C3 στην έκδοση για πιο άγρια μεταχείριση!?
Εμένα μου αρέσει πολύ!
Πάρεδρε σίγουρα λες αυτό..
Λέγεται Citroen C3 XTR -
Ναι πολύ ωραίο είναι νομίζω.
Και ακόμα καλύτερο από κοντά..
Αν έπερνα c3 αυτό θα έπερνα...
-
Aυτή η 'μοντίφα' είναι της μόδας...ανάλογο μοντέλο έχει βγάλει πρόσφατα και η Rover ..το Streetwise (Series 25) και η Renault (νομίζω) με το Scenic RX4..
-
Πατέντα των Γάλλων αρχές 80 νομίζω Σίμκα- Ματρά!!
-
To θέμα είναι οτι δεν του βάλαν έστω και μια υποτυπώδη τετρακίνηση. Το Scenic είχε. Πιστεύω οτι είναι το τεστ της εταιρείας για κάποιο SUV στο μέλλον. Και με την υδροπνευματική θα είναι πάρα πολύ καλό
-
Πέρσι φίλοι νοίκιασαν το Kangoo το 4Χ4 και αν και ιαπωνόφιλοι πάθανε πλάκα με τις δυνατότητες του! Πιστεύω ότο είναι απ' τις καλύτερες επιλογές για την χώρα μας.
-
Καλά νέα..
Έφτασε το γράμμα μας στην Αμερική στον Kim
-
Μιας και μιλάτε για το C3 πρέπει να κάνω μια παρατήρηση που ίσως την έχετε κάνει και εσείς.
Οταν πρωτοπαρουσιάστηκε φαινόταν ότι είναι το μικρό Citroen που θα αντικαθιστούσε το Saxo (αν και ο τόπος βούιζε ότι θα βγει το C2). Τώρα και μετά την έλευση του C2 πλέον το C3 μου φαίνετε μια χαρά αυτοκινητάκι (δηλαδή δεν το κατατάσω πλέον στην άτυπη και χάριν πλάκας λεγόμενη κατηγορία Αυτοκίνητο - Κουβάς).
Το C2 απο την άλλη ναι μεν είναι μικρό και σίγουρα φαίνετε και απο εξωτερικά αυτό χωρίς να μελετήσεις τα χαρτιά, αλλά απο την άλλη είναι αξιοπρεπέστατο σε μέγεθος λόγο του πανέμορφου (προσωπική εκτίμηση) σχεδίου του.
Άρα με ένα σμπάρο δύο τριγώνια. Παρουσιάζουμε νέο μικρό μοντέλο που είναι απόλυτα αποδεκτό και το αμέσως μεγαλύτερο super-mini μας αναβαθμίζετε στα μάτια του κόσμου.Ωραία που είναι το C4 και πότε θα έρθει το face-lift του C5 το οποιο μετά την ελευση των C3, C2 και σύντομα και C4 πάλιωσε πριν της ώρας του.
Το μόνο που μένει τώρα είναι να μας κάνει την έκπληξη η Citroen και να βγάλει ένα C6 ας πούμε έτσι για να συνεχίσει την ιστορία των DS/ID, CX, XM που όλα τους μα όλα τους ήταν κορυφαία στην εποχή τους.
Αλήθεια γνωρίζει κανείς ότι το πρώτο μοντέλο στον όμιλο PSA που φόρεσε Multiplex ήταν το XM μετά το πρώτο του face-lift στα μέσα της δεκαετίας του 90 ? Το διάβασα και εγώ προ 3-4 ημερών κάπου στο internet και το επιβεβαιώσα απο πολλά σημεία. -
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Μιας και μιλάτε για το C3 πρέπει να κάνω μια παρατήρηση που ίσως την έχετε κάνει και εσείς.
Οταν πρωτοπαρουσιάστηκε φαινόταν ότι είναι το μικρό Citroen που θα αντικαθιστούσε το Saxo (αν και ο τόπος βούιζε ότι θα βγει το C2). Τώρα και μετά την έλευση του C2 πλέον το C3 μου φαίνετε μια χαρά αυτοκινητάκι (δηλαδή δεν το κατατάσω πλέον στην άτυπη και χάριν πλάκας λεγόμενη κατηγορία Αυτοκίνητο - Κουβάς).
Το C2 απο την άλλη ναι μεν είναι μικρό και σίγουρα φαίνετε και απο εξωτερικά αυτό χωρίς να μελετήσεις τα χαρτιά, αλλά απο την άλλη είναι αξιοπρεπέστατο σε μέγεθος λόγο του πανέμορφου (προσωπική εκτίμηση) σχεδίου του.
Άρα με ένα σμπάρο δύο τριγώνια. Παρουσιάζουμε νέο μικρό μοντέλο που είναι απόλυτα αποδεκτό και το αμέσως μεγαλύτερο super-mini μας αναβαθμίζετε στα μάτια του κόσμου.Ωραία που είναι το C4 και πότε θα έρθει το face-lift του C5 το οποιο μετά την ελευση των C3, C2 και σύντομα και C4 πάλιωσε πριν της ώρας του.
Το μόνο που μένει τώρα είναι να μας κάνει την έκπληξη η Citroen και να βγάλει ένα C6 ας πούμε έτσι για να συνεχίσει την ιστορία των DS/ID, CX, XM που όλα τους μα όλα τους ήταν κορυφαία στην εποχή τους.
Αλήθεια γνωρίζει κανείς ότι το πρώτο μοντέλο στον όμιλο PSA που φόρεσε Multiplex ήταν το XM μετά το πρώτο του face-lift στα μέσα της δεκαετίας του 90 ? Το διάβασα και εγώ προ 3-4 ημερών κάπου στο internet και το επιβεβαιώσα απο πολλά σημεία.Ορίστε το καινούριο C5...ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!
Και το C4..
**Eλπίζω να σε κάλυψα.. **
Sorry για το 'ξεχείλωμα' της σελίδας...αλλά αξίζει τον κόπο!
-
Κάτι απο DS θυμίζει το πίσω μέρος του C4
-
....επιστροφή στις ρίζες..επιτέλους με τα γλυκανάλατα σχέδια της Peugeot..
-
Απ την άλλη θυμίζει και λίγο Megane και με χαλάει
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Κάτι απο DS θυμίζει το πίσω μέρος του C4Με πρόλαβες!
Θεωρώ ότι ΣΙΓΟΥΡΑ πήραν ιδέες από το DS.
Καπό, φανάρια είναι (καλώς) αντιγραφή!!!Απ την άλλη θυμίζει και λίγο Megane και με χαλάει
και το megane το ami6 έχει αντιγράψει αν το πάρουμε έτσι
-
Έχει οδηγήσει κανείς Picasso?
Αυτές οι ταχύτητες πως αλλάζουν? -
Αυτό είναι το καινούργιο ταμπλώ της C5; Δε μ'αρέσει καθόλου. Ειδικά να βλέπει ο συνοδηγός με πόσο τρέχω... Α πα πα!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αυτές οι ταχύτητες πως αλλάζουν?Mπααα και ούτε πρόκειται ...δεν τα πάω τα πολυμορφικά!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτές οι ταχύτητες πως αλλάζουν?Mπααα και ούτε πρόκειται ...δεν τα πάω τα πολυμορφικά!
Απλά το σύστημα θυμίζει 2cv-ami?
-
Δεν ξέρω για το εσωτερικό πάντως η μούρη και τα φώτα της C5 της φωτογραφίας είναι photoshopia της C4.
-
Copia είναι ο σωστός όρος...
Γιατί έτσι θα είναι το νέο C5..ίδιες φωτό έχω δει σε όλα τα περιοδικά αυτοκινήτου.
CITROËN FORUM