-
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Σήμερα κατά τις 21.00 στην παραλιακή είδα ένα τέτοιο:....Άσχημο μου φάνηκε!
Με αγάπη Mister Xenos....απλά το λατρεύω το άτιμο το Camaro και με κουζούλανες με την διαπίστωσή σου...βίτσια είναι αυτά!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σήμερα κατά τις 21.00 στην παραλιακή είδα ένα τέτοιο:
...
Άσχημο μου φάνηκε!Άσχημο...?
Γούστα είναι αυτά!
Πάντα.
Απλά το είχα για 'ωραίο' αμάξι ανάμεσα στα άλλα αμερικάνικα (τουλάχιστον μέσα από φωτογραφίες αφού δεν το έχω δει από κοντά). Απλά ίσως δεν αρμόζει η λέξη ωραίο αλλά επιβλητικό και έτσι να γίνεται 'ωραίο' στο μάτι. Όπως το και το mustang.
Djalma, είναι πολύ φθηνό να το αγοράσεις και να το φέρεις Ελλάδα. Το πρόβλημα σου αρχίζει με το που πατήσει Ελλάδα όμως Τελωνία κόστος συντήρισης...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Mια διόρθωση.
Το αμερικάνικο είναι Dodge Challenger:
http://media.photobucket.com/image/dodg ... r_rear.jpg
και όχι Chevrolet Camaro:
http://bigpicture.typepad.com/writing/i ... ncep_1.jpgEυχαριστώ.
Μέχρι να βγάλω τη φωτογραφική από την τσέπη.... Πρώτα το άκουσα απο μακρυά(στο κέντρο της Φρανκφούρτης!!!), έβγαλα τη φωτογραφική και ύστερα το βρήκα μπροστά μου. Σα διάολος πήγαινε. Μ'αρέσει που οι Γερμανοί οδηγάνε συντηρητικά υποτίθεται...
-
Μολις ειδα ενα KIA SOUL!!!!
ομορφο μου φανηκε...... τετραπορτο... με σωστες αναλογιες μεγεθους...... Επισης ειδα και ενα
ΤΟΥΟΤΑ ΣΟΛΑΡΑ!!!! σε καμπριο εκδοση.... εμοιαζε προς το Lexus to spider αλλα λιγο μεγαλυτερο....δυστυχως φωτο δεν προλαβα... καπου θα τα ξαναπετυχω....http://www.toyota.com/img/vehicles/2008 ... ible_3.jpg
-
22 καμμένα στην 'Ισμαήλος - Merc' χθες το βράδυ στην Βάρης - Κορωπίου
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
22 καμμένα στην 'Ισμαήλος - Merc' χθες το βράδυ στην Βάρης - ΚορωπίουΜπράβο στους 'επαναστάτες', το έριξαν το κάστρο του καπιταλισμού.
-
Σήμερα το μεσημέρι,στην ΕΟ Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Ν.Φιλαδέλφειας περίπου, Nissan GT-R σκουρόχρωμο... το είχα μπροστά μου για αρκετά χιλιόμετρα... (και έναν μλκς με ένα ΕΟS νόμιζε πως ήθελα να κάνω κόντρες και μου κόλλαγε στον προφυλακτήρα!)...μόλις έφυγε το Nissan...μιας και ήταν σχετικά άδειος ο δρόμος...πάτησα γκάζι και ησύχασα από τον π@π@ρ@!!!
-
Ο χρήστης doule έγραψε:
Μπράβο στους 'επαναστάτες', το έριξαν το κάστρο του καπιταλισμού.
Βρε μηπως ηταν μεταχειρα που δεν πωλουνταν?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μπράβο στους 'επαναστάτες', το έριξαν το κάστρο του καπιταλισμού.
Βρε μηπως ηταν μεταχειρα που δεν πωλουνταν?
Στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 το πρωί έδειχνε ολοκαίνουριες C Class με τις ζελατίνες!!! Ετοιμαζονταν για παραδοση!
-
Λευκο GT-R στην εγνατια.
-
Πήγαινα με το L200 στην εθνική ψιλοχαλαρά με 150 και με προσπέρασε σαν σταματημένο ένα παλιό Audi A6 2,8
Πώπω τί βολίδα ήταν αυτη? Πόσα τέλη κυκλοφορίας πλήρωσε αυτος ο κακομοίρης? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πήγαινα με το L200 στην εθνική ψιλοχαλαρά με 150 και με προσπέρασε σαν σταματημένο ένα παλιό Audi A6 2,8
Πώπω τί βολίδα ήταν αυτη? Πόσα τέλη κυκλοφορίας πλήρωσε αυτος ο κακομοίρης?Γι'αυτο ετρχε μπας και γλυτωσει τα τελη κυκλοφοριας Δεν θα δωσε κανα 700ρι?χαλαρα?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πώπω τί βολίδα ήταν αυτη? Πόσα τέλη κυκλοφορίας πλήρωσε αυτος ο κακομοίρης?Γι'αυτο ετρχε μπας και γλυτωσει τα τελη κυκλοφοριας Δεν θα δωσε κανα 700ρι?χαλαρα?
Να βάζουν μια ταμπέλα μπροστά με πόσα πλήρωσαν ... απο σεβασμό και μόνο οι άλλοι θα τους αφήνουν να περνάνε και να τρέχουν! Στο κάτω κάτω με 700€ δικαιούτε παραπάνω και ταχύτητα και ... άσφαλτο!
-
Κοκκινο toyota mr2 μεσα '90s κουκλι στην ανθουσα και ασημι vel satis στα carrefour γερακα χθες βραδυ και νεο λευκο renault clio rs σημερα στη μεσογειων..
-
Τώρα το βράδυ στην Κηφισίας λευκό R8
-
-
Καγκουρες...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καγκουρες...εγώ πάντως άνετα αγόραζα τη murcielago ροζ με τα συγκεκριμένα σχέδια.
η RR γιατί είναι καγκούρικη?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Καγκουρες...
εγώ πάντως άνετα αγόραζα τη murcielago ροζ με τα συγκεκριμένα σχέδια.
η RR γιατί είναι καγκούρικη?
Bentley Brooklands cabrio ειναι!!!!!
Carspotting [#6]