-
Καλη χρονια. GTR ειναι η ενοτητα? Διαβαζω για βιζιτες κλπ και μπερδευτηκα....Επιστροφη λοιπον στο θεμα. Καλα χιλιομερα σε ολους και πολλες παντες ( με esp off....)
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
E η κοπελα δεν ειχε αδικο, εσυ εκανες προταση. Σορυ κιολας δλδ
που να δεις τον προηγουμενο, που της ειχε πακεταρει αυτοκινητο κορδελατο εξω απ το μαγαζι. τον εστειλε με τι μια Δεν το ειχα δει μου τοχε πει αλλα μου φαινεται πολυ φυσικο
δεν της άρεσε το χρώμα της κορδέλας ?
Σοκαριστηκε. Ειχε τρομερο κολλημα μην την περασουν για πορνη οι γειτονες.Ειχε και δυο μικρα βλεπεις...
Ισως να γουσταρε κατα GT-R... -
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:offtopicviii:Ένα τελευταίο.
E η κοπελα δεν ειχε αδικο, εσυ εκανες προταση. Σορυ κιολας δλδ
που να δεις τον προηγουμενο, που της ειχε πακεταρει αυτοκινητο κορδελατο εξω απ το μαγαζι. τον εστειλε με τι μια Δεν το ειχα δει μου τοχε πει αλλα μου φαινεται πολυ φυσικο
δεν της άρεσε το χρώμα της κορδέλας ?
Σοκαριστηκε. Ειχε τρομερο κολλημα μην την περασουν για πορνη οι γειτονες.Ειχε και δυο μικρα βλεπεις...
Ισως να γουσταρε κατα GT-R...Να μην την περάσουν??? Δεν ήταν ήδη? Μαλλον να μην το μάθουν οι γείτονες εννοείς!
(θα έσκαγα βιλλ ) -
Βρε συ Βασίλη κρίμα είναι τέτοιο θέμα να μετατρέπεται σε ...μην πω τι!
Πιάσε κανά μπλάνκο!
-
παιδια οποιος θελει συνεχεια με ΠΜ
και για να επαναφερω το θεμα:
Θεωρω οτι το μαυρο ειναι το καλυτερο χρωμα για το υπ οψιν αυτοκινητο.εσεις? -
Λευκό-ανθρακί-μαύρο, με αυτή τη σειρά, και τα 3 εξαιρετικά.
Πάντως το λευκό είναι πολύ επιβλητικό από κοντά! -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Θεωρω οτι το μαυρο ειναι το καλυτερο χρωμα για το υπ οψιν αυτοκινητο.εσεις?Aνθρακι...
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Θεωρω οτι το μαυρο ειναι το καλυτερο χρωμα για το υπ οψιν αυτοκινητο.εσεις?Αν δεν τα δεις απο κοντα, δεν εχει τοση σημασια τι φανταζεσαι ή πως ειναι σε φωτογραφιες.
Προσωπικα σε καφε-γκρι , αλλα και σε γκρι που τα εχω δει μου αρεσαν πολυ.
Σε λευκο οχι τοσο, σε μαυρο πιθανοτατα να το ερωτευομουν, αλλα δεν το εχω δει δυστυχως live... -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Θεωρω οτι το μαυρο ειναι το καλυτερο χρωμα για το υπ οψιν αυτοκινητο.εσεις?Ανθρακι η μαυρο με μαυρη ζαντα και σκουρες κιτρινες δαγκανες(αν δεν ειναι το στανταρ χρωμα).Σε λευκο που το χω δει δεν μου αρεσε καθολου.
-
Κόκκινο με γκρι ζάντες,όπως και στο video
http://www.youtube.com/watch?v=mob3zLf5 ... re=related
(άσχετο,το FD3S έχει απίστευτη απόκριση στο γκάζι)
-
γιατι το μαυρο ειναι πιο ακριβο απ το λευκο?
-
Ο χρήστης GINE έγραψε:
Καλη χρονια. GTR ειναι η ενοτητα? Διαβαζω για βιζιτες κλπ και μπερδευτηκα....Επιστροφη λοιπον στο θεμα. Καλα χιλιομερα σε ολους και πολλες παντες ( με esp off....)Καλη χρονια!!!θερμες ευχες σε ολους!
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
γιατι το μαυρο ειναι πιο ακριβο απ το λευκο?Γιατι ειναι μεταλλικο.
-
Ρε παιδια το βίντεο με το RX7, δεν το καταλαβα...σε αυτη τη διαδρομη λογικ οειναι οποιος ξεκιναει πρωτος να τερματιζει πρωτος, που να γινει προσπεραση δλδ?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδια το βίντεο με το RX7, δεν το καταλαβα...σε αυτη τη διαδρομη λογικ οειναι οποιος ξεκιναει πρωτος να τερματιζει πρωτος, που να γινει προσπεραση δλδ?Ουσιαστικα μετρουν το αρχικο 'κενο' που εχουν μεταξυ τους κατα την εκκινηση (περιπου 1 με εναμιση αυτοκινητο αποσταση), αν διαφοροποιηθει στην μεγαλυτερη διαρκεια της διαδρομης μεχρι και το τελος της, η αποσταση υπερ του ενος ή του αλλου...Κατι αναγκαιο και βολικο λογω στενοτητας διαδρομης.
-
παπαριες γιοργιτσα μου...και εξηγω.
Σε 1-2 σημεια οπως ολοι ειδατε το ντατσουν κοβει πολυ γιατι σχεδον ακουμπαει το μαζντα, κανεις δεν ξερει ποσα δευτερα εχασε εκει, αν στο τελευταιο κοματι ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο το μαζντα κερδιζει την κοντρα.
Ενας ενας μεσα και μαχη με το χρονομετρο.
-
Και οπως παντα ο Τσουτσιγια (Mazda) κλεβει στην εκκινηση...
Εγω λεω ανθρακι οπως αυτο που ειχε στην εκθεση ο Θεοχαρακης. -
παπαριες γιοργιτσα μου...και εξηγω.Σε 1-2 σημεια οπως ολοι ειδατε το ντατσουν κοβει πολυ γιατι σχεδον ακουμπαει το μαζντα, κανεις δεν ξερει ποσα δευτερα εχασε εκει, αν στο τελευταιο κοματι ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο το μαζντα κερδιζει την κοντρα.
Ενας ενας μεσα και μαχη με το χρονομετρο.
Ενταξει, απλα δειχνει σε πιο νορμαλ συνθηκες, σε 'σφιχτη' διαδρομη με πολλες 'τυφλες'
οτι το GT-R λογω υψηλου βαρους δεν βολευεται ιδιαιτερα.
Εξαλλου δεν ειναι τυχαιο, αν επιλεξεις ενα video δεξια κατω μεσω του youtube, το RX7
της Fujita συγκεκριμενα ειναι σχεδον οτι πιο γρηγορο κυκλοφορει μεσα στην Touge λογω χαμηλοτερου βαρους (1300κιλα περιπου με 450αλογα... ), αλλα και χαμηλοτερου κεντρου βαρους στο μπροστινο συστημα λογω βανκελ κινητηρα.
Οσο αφορα το video που σχολιαζεις, σε αλλα δυο σημεια πριν το τερματισμο το RX7 ειχε ηδη
'καπνισει' το γαργαλημενο GT-R... -
Ρε παιδια το βίντεο με το RX7, δεν το καταλαβα...σε αυτη τη διαδρομη λογικ οειναι οποιος ξεκιναει πρωτος να τερματιζει πρωτος, που να γινει προσπεραση δλδ?
Nissan GT-R