-
Ωραίο εσωτερικό πάντος , με τον 1,6 Τ θα έχει ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
παντως εχει αρκετες επιλογες και συνδυασμους
http://www.citroen.fr/home/#/configurat ... iguration/ΤΡΟΜΑΞΑ με τις τιμες
-
μην τρομαζεις εκει ειναι γαλλια οπου πουλιουνται 2με 3 χιλ. ευρω παραπανω. Ενδεικτικα c4 βασικη εκδοση εκανε 16000........
-
δηλ θα ερθει σε εμας το 1,4 με 14,000€
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
δηλ θα ερθει σε εμας το 1,4 με 14,000€Καπου εκει το κοβω..μια thp με full εξοπλισμο και τιμη γυρω στα 20-21 θα ειναι οτι πρεπει..ιδιως στο κοινο που απευθυνεται..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
δηλ θα ερθει σε εμας το 1,4 με 14,000€
Καπου εκει το κοβω..μια thp με full εξοπλισμο και τιμη γυρω στα 20-21 θα ειναι οτι πρεπει..ιδιως στο κοινο που απευθυνεται..
Αν ειναι ετσι τοτε με μια τιμη γυρω στα 16.000 € με αρκετα εξτρα επανω θα ειναι λουκουμι
-
Μόνο εγώ το θεωρώ άχαρο, άκομψο, με υπερβολικές λεπτομέρειες που προσπαθούν πολύ σκληρά να καλύψουν το ανέμπνευστο του σχήματος;
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
δηλ θα ερθει σε εμας το 1,4 με 14,000€Μακάρι να κάτσει κάπου εκεί η τιμή με αυτό το μοτέρ
-
-
ωραιο δειχνει αυτο το αυτοκινητο, πολυ εναλλακτικο
για μενα παντως ταιριαζει ενας πετρελαιοκινητηρας περισσοτερο, μου κανει urban car και οχι καποιο σπορ μικρο που θα εξαπτει τις οδηγικες αισθησεις
αυτα απο την αισθηση που δημιουργειται καθαρα λογω εμφανισης, θα φανει και στην πραξη τι ειδους αμαξι ειναι -
Καταρχάς χρονια πολλά σε όλους και ελπίζω να περνάτε όμορφα τις γιορτές σας
κατά δεύτερον μυρίζομαι νέο fashion accessory για τις κοπελίτσες
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
... κατά δεύτερον μυρίζομαι νέο fashion accessory για τις κοπελίτσεςΘα εξαρτηθεί απο το marketing.
Μια απο τις πρώτες παρουσιάσεις πάντως ... είχε και ροζ!
Ας αρκεστούν οι κυρίες στα Ypsilon και 500! Οτιδήποτε trendy δεν είναι ανάγκη να ... ροζίζει!
-
Ρε φούστιδες Γάλλοι!
Εκεί που λέω να πάρω πόδι απο την PSA, εκεί θέλετε να με ρίξετε πάλι!Σε λευκό... όλα τα ευρώ!
-
Παρεμπιπτόντως έχοντας φωτογραφία στους νέους 4Τ του DS3, θετικό το σχόλιο για τη νέα κατάσταση που προσπαθεί να φτιάξει η citroen από τη νέα χρονιά απο τον ΣΧ.
Πρόσεξα ότι έχει δημιουργηθεί και ένα αντίστοιχο ελληνικό site:
http://www.ds3.citroen.com/gr/
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε άλλο ποστάρισμα παλιότερο.
Όσοι μπείτε παίξτε με τη διαμόρφωση χρωμάτων στο αυτοκίνητο με το στυλό που έχει για την επιλογή χρωμάτων
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ρε φούστιδες Γάλλοι!
Εκεί που λέω να πάρω πόδι απο την PSA, εκεί θέλετε να με ρίξετε πάλι!Σε λευκό... όλα τα ευρώ!
+1 ...
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Παρεμπιπτόντως έχοντας φωτογραφία στους νέους 4Τ του DS3, θετικό το σχόλιο για τη νέα κατάσταση που προσπαθεί να φτιάξει η citroen από τη νέα χρονιά απο τον ΣΧ.Πρόσεξα ότι έχει δημιουργηθεί και ένα αντίστοιχο ελληνικό site:
http://www.ds3.citroen.com/gr/
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε άλλο ποστάρισμα παλιότερο.
Όσοι μπείτε παίξτε με τη διαμόρφωση χρωμάτων στο αυτοκίνητο με το στυλό που έχει για την επιλογή χρωμάτων
καλο , κολλησα αρκετη ωρα ,αλλα δεν μπορεσα να καταληξω γιατι μου αρεσαν ολα
-
Οντως πολυ ομορφο
-
Μήπως θα ήταν καλύτερο για το image του και την αποδοχή απο τον κόσμο να ξεκινούσε την καριέρα του μόνο σαν 1,6Τ και όχι σαν 1,4 ... τρίθυρο C3?
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Μόνο εγώ το θεωρώ άχαρο, άκομψο, με υπερβολικές λεπτομέρειες που προσπαθούν πολύ σκληρά να καλύψουν το ανέμπνευστο του σχήματος;άλλος ένας...
αυτό ακριβώς μου ήρθε στο μυαλό ...υπερβολικές λεπτομέρεις για να κρύψουν το ανέμπευστο ντιζαιν...
πολύ φρου φρου και αρώματα , αλλά σαν σχήμα δεν έχει καθαρές και όμορφες γραμμές -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μόνο εγώ το θεωρώ άχαρο, άκομψο, με υπερβολικές λεπτομέρειες που προσπαθούν πολύ σκληρά να καλύψουν το ανέμπνευστο του σχήματος;
άλλος ένας...
αυτό ακριβώς μου ήρθε στο μυαλό ...υπερβολικές λεπτομέρεις για να κρύψουν το ανέμπευστο ντιζαιν...
πολύ φρου φρου και αρώματα , αλλά σαν σχήμα δεν έχει καθαρές και όμορφες γραμμέςΚαθε αλλο μαλιστα στα δικα μου ματια το αμαξι εχει πολυ χαρακτηρα και εκτος του καλου design υπαρχουν ΚΑΙ ενδιαφερουσες λεπτομερειες.
Ακομα ολα αυτα το βοηθουν να ειναι ιδιαιτερα αναγνωρισιμο οσο ειναι το mini ή μια mito..
Citroen DS3