-
Ή Exalto ή PremiumContact2. Ειδικά για κουβαδάκια.
-
Ακόμα καλύτερα το PC2e που έχει και μικρότερο εμβαδό βρόγχου υστέρησης
-
Για κοπέλα είναι θέλουμε να είναι στριφτερό
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ναι 175/65/14 ηθελα να πω.dog
Αν δεν υπαρχει περιορισμός κόστους, και αν χωράει σε πλάτος στην ζάντα, τότε γιατί δεν βάζεις 185/60/14; Exalto2...
-
Σκεφτομουνα να την παω σε τετοια διασταση.
Κατι αλλο εκτος απο μισλεν?
-
σουτιέν.
Κοίτα μην τον κάνεις εσύ... λάστιχο
Σοβαρά τώρα, γιατί κάνεις θέμα λάστιχα για γυναίκα? Ότι και να της βάλεις χαμπάρι δεν θα πάρει.
Αν τα πληρώνεις εσύ κλάφτα αν τα πληρώσει αυτή ας βάλει ότι να'ναι.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
σουτιέν.
Κοίτα μην τον κάνεις εσύ... λάστιχο
Σοβαρά τώρα, γιατί κάνεις θέμα λάστιχα για γυναίκα? Ότι και να της βάλεις χαμπάρι δεν θα πάρει.
Αν τα πληρώνεις εσύ κλάφτα αν τα πληρώσει αυτή ας βάλει ότι να'ναι.
Το θέτεις λάθος...
ΑΝ τα πληρώσει αυτός, ας ψάξει στις αγγελίες για κανένα μτχ
ΑΝ τα πληρώσει αυτή, πας στον λαστιχά σου και του λες: '20% επί της τιμής προμήθεια, γιατί είναι άσχετη και στη φέρνω εγώ. Λάστιχα; Βάλτης ότι σου περισέυει...'
Οικονομική κρίση λέμε. -
225/45/17 (Golf GT)
Εσπασε ενα λαστιχο και ψαχνω 2 τεμ. Dunlop SP Sport 01...
Εχει καταργηθει, βρηκα παρ'ολα αυτα ενα ζευγαρι προς... 330€
Να βαλουμε 2 SportContact που βρηκα με 265€? -
Ρε ταλακες, εγω το οδηγω τις πιο πολλες φορες!
Φυσικα ΔΕΝ πληρωνω εγω, αλλα νταξ σιγα μην παω να βαλω και τπτ κλεμπερ
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
225/45/17 (Golf GT)
Να βαλουμε 2 SportContact που βρηκα με 265€?Αλλάζεις τύπο ελαστικών ---> και τα 4 ελαστικά ΙΜΗΟ. Τώρα για 265 ευρώ να παίζεις τη ζωή σου τι να σου πω.
Οπότε εφόσον βρήκες τα ίδια ζεύγος αγόρασε τα ίδια ελαστικά και τοποθέτηση πίσω. Αλλιώς δώσε 200 ευρώ παραπάνω και βάλε μία καινούργια τετράδα να ησυχάσεις.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
225/45/17 (Golf GT)
Να βαλουμε 2 SportContact που βρηκα με 265€?Αλλάζεις τύπο ελαστικών ---> και τα 4 ελαστικά ΙΜΗΟ. Τώρα για 265 ευρώ να παίζεις τη ζωή σου τι να σου πω.
Οπότε εφόσον βρήκες τα ίδια ζεύγος αγόρασε τα ίδια ελαστικά και τοποθέτηση πίσω. Αλλιώς δώσε 200 ευρώ παραπάνω και βάλε μία καινούργια τετράδα να ησυχάσεις.Γιατί δεν το κυνηγάς λίγο ...internetικά ;
-
Ρε ταλακες, εγω το οδηγω τις πιο πολλες φορες!Φυσικα ΔΕΝ πληρωνω εγω, αλλα νταξ σιγα μην παω να βαλω και τπτ κλεμπερ
Βάλτης bf...
(από αυτά)
-
Γεια σας παιδια θα μπορουσατε να μου πειτε ποια απο τα παρακατω θα επιλεγατε για Mercedes A Class A140 η οποια χρησιμοποειται για ταξιδια σε εθνικη οδο και επαρχιακο δικτυο (στροφες), θα πρεπει να λαβετε υποψη και τις καιρικες συνθηκες....
195-55-15
Μichelin Pilot Exalto
Michelin Kleber
Toyo T1R
Pirelli P6
Bridgestone ER300????
-
Ο χρήστης pastelidis.n.s. έγραψε:
Γεια σας παιδια θα μπορουσατε να μου πειτε ποια απο τα παρακατω θα επιλεγατε για Mercedes A Class A140 η οποια χρησιμοποειται για ταξιδια σε εθνικη οδο και επαρχιακο δικτυο (στροφες), θα πρεπει να λαβετε υποψη και τις καιρικες συνθηκες....195-55-15
Μichelin Pilot Exalto
Michelin Kleber
Toyo T1R
Pirelli P6
Bridgestone ER300????
Βάλε τα exalto.
Το αμάξι τι φορούσε από το εργοστάσιο?
-
Καλησπέρα σε όλους
επιτρέψτε μου να επανέλθω στην διάσταση 175/65/14, επίσης για τη σύζυγο (Citroen C3):
Οι προτάσεις του λαστιχά είναι:
Yokohama Adrive
Conti EcoContact3
Goodyear Vector (4 seasons)
Goodyear Efficient Grip σε διάσταση 185/60/14 (σημ. το αμάξι φορούσει αρχκά 165/75/14 και το ανέβασα 175/65 στην προηγούμενη αλλαγή. Μπορώ να το φτάσω στο 185/60? Γνωρίζετε αν θα επηρρεάσει πολύ?)Αν γνωρίζει εκ πείρας κάποιος ή αν έχετε να προτείνετε κάτι παρακαλώ, γιατί από τη προηγούμενη κουβέντα δεν έβγαλα και πολλά συμπεράσματα...
-
Ο χρήστης leotas έγραψε:
Καλησπέρα σε όλουςεπιτρέψτε μου να επανέλθω στην διάσταση 175/65/14, επίσης για τη σύζυγο (Citroen C3):
Οι προτάσεις του λαστιχά είναι:
Yokohama Adrive
Conti EcoContact3
Goodyear Vector (4 seasons)
Goodyear Efficient Grip σε διάσταση 185/60/14 (σημ. το αμάξι φορούσει αρχκά 165/75/14 και το ανέβασα 175/65 στην προηγούμενη αλλαγή. Μπορώ να το φτάσω στο 185/60? Γνωρίζετε αν θα επηρρεάσει πολύ?)Αν γνωρίζει εκ πείρας κάποιος ή αν έχετε να προτείνετε κάτι παρακαλώ, γιατί από τη προηγούμενη κουβέντα δεν έβγαλα και πολλά συμπεράσματα...
Το C3 έχει σαν πρώτη τοποθέτηση από το εργοστάσιο 165/70R14 και η διάσταση 185/60R14 είναι μέσα στο επιτρεπτό όριο 3-4% της διαμέτρου των αρχικών ελαστικών (1,56%). Μεταξύ των Yoko A.drive & Conti EcoContact 3 επειδή τα έβαλα διαδοχικά τα Yokohama είναι πολύ καλύτερα και στο φρενάρισμα και στην βροχή (έχουν πιο σκληρά πλαϊνά με πιο μαλακό πέλμα).
-
Φίλε μου, το αν παίρνει 185/60 έχει να κάνει με το πλάτος της ζάντας. Συχνά, αμάξια με 165άρια εργοστασιακά λάστιχα, έχουν 5άρες ζάντες (5 ίντσες πλάτος), άρα το 185 είναι οριακότατο και δεν συνιστάται (αν και μπαίνει). Μείνε στο 175/65-14.
Αν παρ' ελπίδα το αμάξι έχει ζάντα 5,5 ιντσών (πλάτος), τότε παίρνει άνετα και 185/60-14.Αν το αυτοκίνητο το οδηγεί απλά για να μετακινείται, όντως δεν θα καταλάβει διαφορές 'μια γυναίκα'. Όποιο λάστιχο γνωστής μάρκας και να βάλει, ίδιο θα της φανεί.
Ασε το ψείρισμα για μας τους υπόλοιπους, που (νομίζουμε ότι) καταλαβαίνουμε τις μεγάλες διαφορές! -
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Αν το αυτοκίνητο το οδηγεί απλά για να μετακινείται, όντως δεν θα καταλάβει διαφορές 'μια γυναίκα'. Όποιο λάστιχο γνωστής μάρκας και να βάλει, ίδιο θα της φανεί.
Ασε το ψείρισμα για μας τους υπόλοιπους, που (νομίζουμε ότι) καταλαβαίνουμε τις μεγάλες διαφορές!Δεν ισχύει απόλυτα αυτό που λες...
Σημασία δεν έχει μόνο η συμπεριφορά του ελαστικού σ' αυτόν που καταλαβαίνει τις διαφορές, μεγαλύτερη σημασία για μένα έχει η συμπεριφορά και η αποτελεσματικότητα ενός ελαστικού σε φρενάρισμα πανικού, κάτι που μπορεί να χρειαστεί να κάνει ο/η οποιοσδήποτε!!! -
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Φίλε μου, το αν παίρνει 185/60 έχει να κάνει με το πλάτος της ζάντας. Συχνά, αμάξια με 165άρια εργοστασιακά λάστιχα, έχουν 5άρες ζάντες (5 ίντσες πλάτος), άρα το 185 είναι οριακότατο και δεν συνιστάται (αν και μπαίνει). Μείνε στο 175/65-14.
Αν παρ' ελπίδα το αμάξι έχει ζάντα 5,5 ιντσών (πλάτος), τότε παίρνει άνετα και 185/60-14.Αν το αυτοκίνητο το οδηγεί απλά για να μετακινείται, όντως δεν θα καταλάβει διαφορές 'μια γυναίκα'. Όποιο λάστιχο γνωστής μάρκας και να βάλει, ίδιο θα της φανεί.
Ασε το ψείρισμα για μας τους υπόλοιπους, που (νομίζουμε ότι) καταλαβαίνουμε τις μεγάλες διαφορές!Σίγουρα τα δύο νούμερα πάνω (165-->185) είναι το όριο και το σωστό είναι το 175 όπως λες. Για το αν το αυτοκίνητο το οδηγάνε γυναίκες, παπάδες ή κουλοί ακόμα περισσότερο πρέπει να είναι ψαγμένο το ελαστικό.
-
Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για την άμεση ανταπόκρισή σας
Να σας ενημερώσω ότι η σύζυγος δεν είναι σαν αυτές που φανταζόμαστε... Το κατέχει το θέμα και θα ακούσω τρελή μίρλα... Επίσης το Citroen το οδηγάω και γω και με αφορά - κατα κάποιο τρόπο - το ζήτημα.
Τέλος και πιο σημαντικό απ' όλα, έρχεται μπεμπάκι, οπότε απαιτείται άνεση και ΚΥΡΙΩΣ ασφάλεια. Γι' αυτό και εγκαταλείπω τα Kleber με τα οποία είμασταν o.k. αλλά λέω να ανέβουμε 'κλάση'.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]