-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Πήγα στο Δήμο σήμερα, τους έδειξα φωτογραφίες, έδωσα το τηλέφωνο του μαγαζιού και μου είπαν θα προσπαθήσουν να τον συνετήσουν αλλιώς θα κοιτάξουν να βάλουν κάγκελο.
ωραίος ο Νέος...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
[...]Πήγα στο Δήμο σήμερα, τους έδειξα φωτογραφίες, έδωσα το τηλέφωνο του μαγαζιού και μου είπαν θα προσπαθήσουν να τον συνετήσουν αλλιώς θα κοιτάξουν να βάλουν κάγκελο.
Ζήτησαν τα στοιχεία σου ή αρκέστηκαν σε ανώνυμη καταγγελία με τις φωτογραφίες που τους προσκόμισες;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ζήτησαν τα στοιχεία σου ή αρκέστηκαν σε ανώνυμη καταγγελία με τις φωτογραφίες που τους προσκόμισες;
Αρχικά ζήτησαν τα στοιχεία μου για να καταχωρήσουν καταγγελία, ρώτησα αν μπορεί να μάθει το όνομά μου ο ιδιοκτήτης σε αυτή την περίπτωση και μου είπαν ναι, οπότε τους εξήγησα ότι δεν με πολυσυμφέρει αυτό.
Αλλά επειδή θα στείλουν δημοτική αστυνομία να το επιβεβαιώσει δν έχει σημασία καθώς θα καταχωρήσουν οι ίδιοι την κατάσταση ως επαναλαμβανόμενο πρόβλημα αν δεν συνετιστεί με κλήση και 'επίπληξη' ο κύριος.
Περιμένουμε να δούμε. -
Καβάντζο-parking
Αυτός ο γάιδαρος ξεπέρασε κάθε προσδοκία... Κατάφερε να παρκάρει σε 4 θέσεις.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ
Από το: http://troktiko.blogspot.com/2009/12/bl ... _6044.html
-
Αυτό βέβαια πάει στα 'ζώα'. Δεν είναι πάντως το μοναδικό περιστατικό που έχω δει στο cosmos...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Αυτό βέβαια πάει στα 'ζώα'. Δεν είναι πάντως το μοναδικό περιστατικό που έχω δει στο cosmos...Το έχουν βάλει. Δεν το είχα πάρει είδηση...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Επισης, δειξε μου ρητη διαταξη του νομου που λεει οτι απαγορευεται να μετακινησω το μηχανακι σου. Το ξερω οτι θεωρειται δεδομενο, αλλα δειξε μου τι παρανομια εκανε αυτος που στο κουνησε (χωρις φυσικα να το ριξει κατω κλπ κλπ) κ τι μπορει να του προσαψει η αστυνομια. Μην ξεχνας οτι κανενας νομος κ παραβαση δεν 'εννοειται' αλλα πρεπει να οριζεται ρητως.
Επειδή καταλαβαίνεις μόνο με έναν τρόπο θα σου πω εγώ. Απόπειρα κλοπής!
'Ναι κύριε αστυνόμε, το μετακίνησε και τον είδα να προσπαθεί να σπάσει το τιμόνι'. Και μετά περαστικά σου!Να σεβόμαστε λίγο την ξένη περιουσία.
-
Εγω που εχω εναν π**στρογειτονα που παρκαρει το σκουτερ του Gillera Nexus αρ.κυκλ ΝΗΑ 173 και εμποδιζει την διελευση για την εισοδο τι να πω!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Επισης, δειξε μου ρητη διαταξη του νομου που λεει οτι απαγορευεται να μετακινησω το μηχανακι σου. Το ξερω οτι θεωρειται δεδομενο, αλλα δειξε μου τι παρανομια εκανε αυτος που στο κουνησε (χωρις φυσικα να το ριξει κατω κλπ κλπ) κ τι μπορει να του προσαψει η αστυνομια. Μην ξεχνας οτι κανενας νομος κ παραβαση δεν 'εννοειται' αλλα πρεπει να οριζεται ρητως.
Επειδή καταλαβαίνεις μόνο με έναν τρόπο θα σου πω εγώ. Απόπειρα κλοπής!
'Ναι κύριε αστυνόμε, το μετακίνησε και τον είδα να προσπαθεί να σπάσει το τιμόνι'. Και μετά περαστικά σου!Να σεβόμαστε λίγο την ξένη περιουσία.
Κ μετα εκατσα να πιω καφε? Ρε, συνελθε...
Να σεβομαστε την περιουσια? Μα δεν της εκανα τιποτα. Αντιθετως εσυ δεν σεβεσαι τους υπολοιπους χρησιμοποιωντας το νομιμο μηχανακι σου για παρανομο σκοπο (καβατζα στο παρκαρισμα). Κ εγω θα σεβαστω εσενα ακριβως οσο σεβεσαι εσυ εμενα κ ακριβως οσο σου αξιζει, δηλαδη ΚΑΘΟΛΟΥ.
Κ επειδη ΕΣΥ καταλαβαινεις με ενα τροπο μονο: Ο νομος λεει οτι απαγορευεται να βαζεις εμποδια στον δρομο για να μην κρατας νταβατζιλιδικα θεση για την παρτη σου. Το μηχανακι μπορει να το παρκαρεις νομιμα, αλλα το χρησιμοποιεις ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ. Πηγαινεις ακριβως αντιθετα με το πνευμα του νομου που μοναδικος σκοπος του ειναι να σε αποτρεψει απο ακριβως αυτο το πραγμα, κ αυτο θα ελεγα σε καθε μπατσο
'το μετακινησα 1 μετρο γιατι το βαζει ετσι για να κραταει θεση για την παρτη του'. Κ να εισαι σιγουρος οτι θα εβρισκα δικιο, αμα θελω να χαντακωσω καποιον ξερω πολυ καλα πως να μιλησω. Αντε, μπας κ καταλαβεις. Απαιτουν να τους δωσεις δικιο αυτοι που κανουν την ιδια καφριλα που αμα γινοταν με καρεκλα θα εμπαιναν εδω κ θα εκραζαν οι ιδιοι. Το ιδιο πραγμα ειστε, δεν αλλαζει τιποτα το οτι το μηχανακι ειναι νομιμο. Για τον ιδιο σκοπο το χρησιμοποιειτε.
ΥΓ Κ για να το καταλαβεις αλλιως, προτιμας να στο παω ενα μετρο πιο κει με τα χερια, ή να το πεταξω κατω κ να παρκαρω 'κατα λαθος' πανω του (εννοω ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ) 'επειδη δεν ειμαι καλος οδηγος κ νομιζα οτι χωραγα κ. αστυνομικε μου'? Κ μετα να σου κανω μια δηλωση ενω θα εχει γινει 8αρι ο σκελετος του?
Αιντε...
ΥΓ2 Και αλλοι εδω μεσα εχουν γραψει για ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο σκηνικο, οτι κουνησαν μηχανακι καποιου που επιτηδες παρκαρε χαλια για να κραταει θεση για το αυτοκινητο του, κ οχι μονο δεν τους κραξατε αλλα τους ειπατε κ μπραβο...
-
Ανασκοπηση:
Σε αυτο το τοπικ μαθαμε οτι οσοι χρησιμοποιουν εμποδια για να κρατανε θεση για την παρτη τους στον δημοσιο δρομο, ειναι καφροι, αλλα οσοι κανουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ αλλα παρκαροντας νομιμα το μηχανακι τους, ειναι κυριοι. Ωραιοι ειστε ρε...
-
ειναι σιγουρα εκνευριστικο να βαζουν μερικοι τυποι κατι σαπια παπια για να κρατανε θεσεις..
πολλες φορες αυτα δε δουλευουν καν και τα μετακινουν μισο μετρο απλα για να παρκαρουν..
απο την αλλη τα μηχανακια οπως και να τα βαλεις συνηθως ενοχλουν, κινδυνευουν, ειναι παρανομα ή ολα μαζι... (πχ πανω σε πεζοδρομια, καθετα στο δρομο, παραλληλα κοκ)ειναι σιγουρα καλυτερο να σου μετακινησουν λιγο το μηχανακι/μηχανη παρα να στο ριξουν (εστω κ καταλαθος), το θεμα ειναι αν ειναι ειδικα καμια μηχανη να το'χει αυτος που θα το κανει, μην του πεσει κλπ
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ Κ για να το καταλαβεις αλλιως, προτιμας να στο παω ενα μετρο πιο κει με τα χερια, ή να το πεταξω κατω κ να παρκαρω 'κατα λαθος' πανω του (εννοω ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ) 'επειδη δεν ειμαι καλος οδηγος κ νομιζα οτι χωραγα κ. αστυνομικε μου'? Κ μετα να σου κανω μια δηλωση ενω θα εχει γινει 8αρι ο σκελετος του? -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
ΥΓ Κ για να το καταλαβεις αλλιως, προτιμας να στο παω ενα μετρο πιο κει με τα χερια, ή να το πεταξω κατω κ να παρκαρω 'κατα λαθος' πανω του (εννοω ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ) 'επειδη δεν ειμαι καλος οδηγος κ νομιζα οτι χωραγα κ. αστυνομικε μου'? Κ μετα να σου κανω μια δηλωση ενω θα εχει γινει 8αρι ο σκελετος του?
Δεν είναι έτσι φίλε zorz, ο kacey έχει ένα point στην παραπάνω σκέψη. Αν ήσουν εσύ ο ιδιοκτήτης του παπιού θα προτιμούσες να το βρεις δυο μέτρα πιο πίσω ή πεσμένο και χτυπημένο από ένα αυτοκίνητο; Πες πχ ότι εγώ έχω ένα ρημάδι αυτοκίνητο, δε βρίσκω να παρκάρω, έχω δει τη θέση που κρατάς ετσιθελικά και προκλητικά και αποφασίζω να παρκάρω εκεί. Και να σου ρίξω το μηχανάκι δε με νοιάζει καθόλου: το αυτοκίνητο είναι ρημάδι, προστασία bonus-malus έχω, το πολύ-πολύ να τσακωθούμε. Θα σου κάνω μια δήλωση για το παπί σου αλλά, πες μου, θα το ξαναβάλεις έτσι ή μήπως θα φοβάσαι μην έρθει κάποιος πάλι με ένα ρημάδι να στο ρίξει;
Είναι κάτι σαν αυτό που κάνω με όσους δεν ανοίγονται δεξιά σε στενούς δρόμους και έρχονται προς το μέσον, ειδικά με κάτι παππούδες και κυράτσες. Ο αριστερός μου καθρέπτης στο μικρό αυτοκίνητο είναι χαρχαλιασμένος αφού το ζώο από απέναντι δεν ανοίγεται λίγο δεξιά οπότε κι εγώ πηγαίνω κανονικά στην πορεία μου με αμείωτη ταχύτητα και ΚΡΑΤΣ! του αφήνω μια ωραία γρατζουνιά ή ένα σπάσιμο στο βαμμένο, ηλεκτρικό, θερμαινόμενο, αυτόματα αναδιπλούμενο καθρέπτη του. Πείτε με ζώο αλλά... ας φρόντιζε να ανοίξει για να χωρέσουμε και οι δύο. Εννοείται βέβαια ότι η θέση μου στο δρόμο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι όσο δεξιότερα γίνεται ενώ έχω και πολύ στενό αυτοκίνητο (μόλις 1.55m χωρίς καθρέπτες). Ζώο λοιπόν εγώ αλλά θα φροντίσει να το ξανασκεφτεί πριν περάσει κι αυτός αέρα και με το μισό αυτοκίνητό του στη λωρίδα του αντίθετα διερχόμενου.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Δεν είναι έτσι φίλε zorz, ο kacey έχει ένα point στην παραπάνω σκέψη. Αν ήσουν εσύ ο ιδιοκτήτης του παπιού θα προτιμούσες να το βρεις δυο μέτρα πιο πίσω ή πεσμένο και χτυπημένο από ένα αυτοκίνητο; Πες πχ ότι εγώ έχω ένα ρημάδι αυτοκίνητο, δε βρίσκω να παρκάρω, έχω δει τη θέση που κρατάς ετσιθελικά και προκλητικά και αποφασίζω να παρκάρω εκεί. Και να σου ρίξω το μηχανάκι δε με νοιάζει καθόλου: το αυτοκίνητο είναι ρημάδι, προστασία bonus-malus έχω, το πολύ-πολύ να τσακωθούμε. Θα σου κάνω μια δήλωση για το παπί σου αλλά, πες μου, θα το ξαναβάλεις έτσι ή μήπως θα φοβάσαι μην έρθει κάποιος πάλι με ένα ρημάδι να στο ρίξει;Να μείνει το νόμιμα παρκαρισμένο μηχανάκι εκεί που είναι δέν παίζει σαν επιλογή?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Να μείνει το νόμιμα παρκαρισμένο μηχανάκι εκεί που είναι δέν παίζει σαν επιλογή?
απλά φαίνεται αυτός που έχει βάλει το μηχανάκι του για να καβατζώνει θέση και αυτός που απλώς το πάρκαρε εκεί. (αν και το 90+% των οδηγών δικύκλων παρκάρουν επίτηδες* κάθετα στο πεζοδρόμιο)
*για να μην πιάνουν επιπλέον χώρο και να εξυπηρετήσουν και τον άλλο που έχει αμάξι. Είναι ίσως από τα λίγα θέματα που παραδέχομαι την 'ευαισθησία' των 'μηχανόβιων' για την έλλειψη θέσεων πάρκινγκ
-
Δεν νομίζω να είναι θέμα ευαισθησίας αλλά βολής. Απλά δεν βρίσκουν θέση (δεν έχουν μάθει να ψάχνουν παρκάρουν ακριβώς εκεί που θέλουν να πάνε) και μπαίνουν ανάμεσα στα αυτοκίνητα.
Αντίθετα φαίνεται να είναι πολύ αναίσθητοι όσον αφορά στο ότι δεν το βάζουν αρκετά μέσα,κοντά στο πεζοδρόμιο αλλά με τρόπο που να περισσεύει το πίσω στο δρόμο και σε στενά να σε ανησυχεί ή αν είσαι ο από πίσω παρκαρισμένος να μην μπορείς να βγεις... -
στον αγιο αντωνιο,στην εισοδο του μετρο λιγο πιο πισω ειναι ενας 60αρης,που εχει ενα σαπιο μηχανακι αρχαιο 50αρι,φυσικα χωρις πινακιδες σε αθλια κατασταση.ειναι μονιμα εκει παρκαρισμενο και τον εχω πετυχει να το βγαζει και να παρκαρει ενα παλιο καντετ.αυτη η ιστορια κραταει χρονια.εγω πηγαινω συχνα ομως και δεν βρισκω να παρκαρω.να του αφησω σημειωμα?
-
Να παρεις την Τροχαια για να πανε να κανονισουν για τις πινακιδες, κ να παρεις κ τον δημο να αναφερεις παρατημενο οχημα (το σηκωνουν κ εξαφανιζεται).
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Παμε αλλη μια φορα:
Ανασκοπηση:
Σε αυτο το τοπικ μαθαμε οτι οσοι χρησιμοποιουν εμποδια για να κρατανε θεση για την παρτη τους στον δημοσιο δρομο, ειναι καφροι, αλλα οσοι κανουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ αλλα παρκαροντας νομιμα το μηχανακι τους, ειναι κυριοι? Ωραιοι ειστε ρε...
Δηλαδη ο μαλακας της υποθεσης ειμαι εγω που μετακινησα το μηχανακι που χρησιμοποιεις ακριβως για αυτο που απαγορευεται, ενω εσυ εισαι ο σωστος επειδη το μεσον που χρησιμοποιεις για να κανεις την παρανομια σου (καβατζωμα της θεσης) ειναι νομιμο? Ωραιος...
-
Να φωνάξεις την αστυνομία για παρεμπόδιση. Αν δεν συνετιστεί ή δεν δράσει η αστυνομία όπως θέλεις.... τότε μάλλον να πάρεις το πράμα (που δεν έχει πινακίδες) το οποίο εμποδίζει και να το πετάξεις στα σκουπίδια...
-
Το καβάτζωμα θέσης με μηχανάκι είναι νομότυπη ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΓΥΦΤΙΑ.
Καβάντζο-parking