-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Γινομαστε καφροι γιατι στους καφρους γινεσαι καφρος. Γιατι μονο ετσι θα καταλαβουν, τωρα που εκατσε 1,5 ωρα να περιμενει το ενιωσε στο πετσι του οτι εκανε μλκια.
Τιποτα δεν καταλαβε. Ουτε προκειται.
'You can't teach an old dog new tricks' που ελεγε και η γιαγια μου.Μια χαρά καταλαβαίνει. Προφανώς και ΔΕ μετανιώνει για την αναισθησία του (αυτό όντως δε γίνεται, βλ. την παροιμία). Όμως, αντιλαμβάνεται ότι κάποιες φορές οι εξυπνάδες του μπορούν να γυρίσουν μπούμερανγκ. Όπως αλλάζουν (συνήθως) τακτική τα ζώα που παρκάρουν σε πεζοδρόμια αφού φάνε 2-3 κλήσεις. Προφανώς και δε μετανιώνουν για την πράξη τους, όμως, το μυαλό τους τη συνδέει με ένα αρνητικό γεγονός (πρόστιμο, αδυναμία ξεπαρκαρίσματος για μεγάλο διάστημα). Η σύνδεση αυτή αποτελεί στοιχειώδες ένστικτο οποιουδήποτε ζώου (π.χ. σκύλων), γιατί όχι και των ανθρώπων;
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
μπα..δεν εχει σχεση με την ηλικια,οποτε η σωστη φραση ειναι το ''τον αραπη κ αν τον πλενεις, τον ευρεο σου χαλας..'' -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Η σύνδεση αυτή αποτελεί στοιχειώδες ένστικτο οποιουδήποτε ζώου (π.χ. σκύλων), γιατί όχι και των ανθρώπων;Μου θύμισες ένα επεισόδιο του The Simpsons.
Η Lisa είχε βάλει σε ένα ποντίκι μία παγίδα με τυρί, που ήταν συνδεδεμένη με ηλεκτρικό ρεύμα. Το ποντίκι πήγε να πάρει το τυρί, τινάχτηκε από το ρεύμα και μετά κάθησε στη γωνία και δεν ξαναπροσπάθησε.
Μετά έκανε το ίδιο στον Bart (!), ο οποίος προσπάθησε, τινάχτηκε, ξαναπροσπάθησε, ξανατινάχτηκε κ.λπ.
Μετά από λίγο, παρουσίασε στην τάξη εργασία με τίτλο: 'Ο αδερφός μου: Πιο χαζός από ένα ποντίκι;'
Κάντε την αντίστοιχη μεταφορά με το θέμα μας.
Πλάκα πλάκα, τα περισσότερα αδέσποτα ζωάκια (σκυλιά και γατιά) έχουν ώρες ώρες καλύτερη συμπεριφορά από τους πεζούς.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Συμφωνώ μαζί σας, απλά πολλές φορές είναι αδύνατο να πιάσεις μόνο μία θέση και ταυτόχρονα να ανοίξεις τις πόρτες...Πλάκα πλάκα, τα περισσότερα αδέσποτα ζωάκια (σκυλιά και γατιά) έχουν ώρες ώρες καλύτερη συμπεριφορά από τους πεζούς.
Πράγματι, οι αδέσποτοι σκύλοι στις πόλεις προσέχουν πολύ περισσότερο από τους ανθρώπους. Για τις γάτες θα διαφωνήσω, είναι εντελώς ηλίθιες και πετάγονται σαν σούστες. (Κι έχω βάψει τις ρόδες μου με αίμα εξαιτίας τους )
-
Τον τελευταίο μήνα πήγα 5-6 φορές και πάρκαρα στο υπόγειο πάρκινγκ στο Saturn στην Καλλιθέα.
3 όροφοι, υπόγειο και φυσικά δωρεάν.
Ποτέ δεν χρειάστηκε νά κατέβω παρακάτω από το πρώτο υπόγειο και πάντα είχα να διαλέξω ανάμεσα σε πολλές κανονικές θέσεις ποιά με βόλευε καλύτερα.Λοιπόν, κάθε, μα κάθε φορά ρε φούστη μου θα υπήρχε κάποιος τόσο χαζός ο οποίος είτε κατάφερνε να πιάσει 2-3 ακόμα και 4 θέσεις, ότι μεγέθους όχημα και αν είχε, είτε αντί να βάλει το αυτοκίνητο σε κανονική θέση το άφηνε στο διάδρομο του πάρκινγκ...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Τον τελευταίο μήνα πήγα 5-6 φορές και πάρκαρα στο υπόγειο πάρκινγκ στο Saturn στην Καλλιθέα.
Ποτέ δεν χρειάστηκε νά κατέβω παρακάτω από το πρώτο υπόγειο και πάντα είχα να διαλέξω ανάμεσα σε πολλές κανονικές θέσεις ποιά με βόλευε καλύτερα.Λοιπόν, κάθε, μα κάθε φορά ρε φούστη μου θα υπήρχε κάποιος τόσο χαζός ο οποίος είτε κατάφερνε να πιάσει 2-3 ακόμα και 4 θέσεις, ότι μεγέθους όχημα και αν είχε, είτε αντί να βάλει το αυτοκίνητο σε κανονική θέση το άφηνε στο διάδρομο του πάρκινγκ...
Καλα εισαι γενικα ο κοσμος σε οποιο πολυκαταστημα πηγαινει ειτε αυτο ειναι το Praktiker,Leroy Merlin,Ikea, και γενικα αλλα πολλα δεν πλησιαζει τα υπογεια παρκινγκ και καθονται και τριγυρνανε σαν τις αδικες καταρες για να παρκαρουν καπου εξω Τοσο ζωα ειναι!!! Το καλο ειναι οτι εχεις να διαλεξεις για το που θα παρκαρεις
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Θα συμφωνήσω χωρίς αμφιβολία αλλά έχω την εντύπωση πως σε όλα τα πάρκιν που έχω πάει (δεν είναι και πολλά, village, saturn άντε κανα 2-3 ακόμα) δεν είναι το θέμα ότι έχουν μικρές θέσεις ή ότι τα ζώα δεν ξέρουν να παρκάρουν ώστε 10 εκατοστά να σου κάνουν την ζωή δύσκολη, αλλά είναι ότι έχουν στενούς διαδρόμους που άμα μπορεί έυκολα να σε κάνουν να πέσεις σε κολώνα ή άλλο αμάξι άμα δεν υπολογίσεις τον ελιγμό σου να φέρεις το αμάξι κάθετα. Σε συνδιασμό με παλικάρια οδηγούς....
-
Τι στο καλό συμβαίνει σήμερα με τα σβηστά φώτα????
Είδα στη Μαραθώνος 3 στη σειρά! Τους έπαιξα να φώτα...δε το κατάλαβαν, τους άναψα/έσβησα τα πίσω ομίχλης...πάλι δε το κατάλαβαν και έσβησα/άναψα τα φώτα...ΠΑΛΙ δε το κατάλαβαν!
Σε έναν από αυτούς λοιπόν κάνω το εξής (πείτε με ζώο...ΟΚ), ερχόταν χαλαρά στη δεξιά και τον κλείνω...μου ανάβει φώτα (μεγάλη σκάλα) χωρίς να ανάψει τα πορείας ...του λέω λοιπόν...αν δεν ανάβεις τα φώτα, δε σε βλέπω και δε βλέπεις κανείς! Ευτυχώς που ζήτησε συγνώμη...
-
IMK -8311 MINI COOPER S κοκκινο με λευκα stripes , εκανε σφηνες απο τον κηφισσο εως την φιλαδελφεια κ κοντεψε να σκοτωσει πολυ κοσμο ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ .. Οπου τον βρειτε .....
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Eιναι τρομερη ελειψη ζεβασμου η παραπανω πραξη
Ειναι σαν να μας φτυνει ολους στα μουτρα για να βαλει το καρουλι τουΔικαιολογω οποιαδηποτε ζημια σε τετοιες περιπτωσεις
-
Στο Πλαίσιο της Καλαμαριάς υπάρχει (δωρεάν) υπόγειο πάρκινγκ. Είναι απίστευτο το πόσοι προτιμούν να διπλοπαρκάρουν έξω από το κατάστημα, στο δρόμο.
@ zorz Ωραία φωτό, μου είχε διαφύγει η πραγματοποίηση τεστ με MILF από τους 4Τ.
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Στο Πλαίσιο της Καλαμαριάς υπάρχει (δωρεάν) υπόγειο πάρκινγκ. Είναι απίστευτο το πόσοι προτιμούν να διπλοπαρκάρουν έξω από το κατάστημα, στο δρόμο.@ zorz Ωραία φωτό, μου είχε διαφύγει η πραγματοποίηση τεστ με MILF από τους 4Τ.
To ιδιο ακριβως συμβαινει και εξω απο το mediamarkt Αμαρουσιου
ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΛΕΜΕ!!!!!
-
Yπαρχει μια μικρη μεριδα ανθρωπων που εχουν κλειστοφοβια και αποφευγουν τα υπογεια parking.
Αλλα γενικα οι ηλιθιοι ειναι πολλοι -
Ο χρήστης After έγραψε:
Στο Πλαίσιο της Καλαμαριάς υπάρχει (δωρεάν) υπόγειο πάρκινγκ. Είναι απίστευτο το πόσοι προτιμούν να διπλοπαρκάρουν έξω από το κατάστημα, στο δρόμο.
@ zorz Ωραία φωτό, μου είχε διαφύγει η πραγματοποίηση τεστ με MILF από τους 4Τ.
To ιδιο ακριβως συμβαινει και εξω απο το mediamarkt Αμαρουσιου
ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΛΕΜΕ!!!!!
ΚΑΙ στο Saturn Γέρακα
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Στο Πλαίσιο της Καλαμαριάς υπάρχει (δωρεάν) υπόγειο πάρκινγκ. Είναι απίστευτο το πόσοι προτιμούν να διπλοπαρκάρουν έξω από το κατάστημα, στο δρόμο.Το ίδιο έξω από ΙΚΕΑ Κηφισού κ.λπ. κ.λπ.
Η δύναμη της συνήθειας.
-
ρε παίδες εντάξει το ξέρω ότι είναι σπαστικό το βιώνω καθημερινά, όμως θα προτιμήσω να κάνω 2 κύκλους παραπάνω ώστε να βρω μια θέσω να μην ενοχλώ κάποιον.
βέβαια αν κάποιος μου κλείσει τον δικό μου χώρο (πάρκινγ σπίτι κλπ) τότε γίνομαι θηρίο
CLAB μην ανησυχείς έχω κι απ'αυτά τα άλλα 'πράγματα' να ξεσπάω
Υ.Γ. και πρόσεχε λίγο πώς μιλάς στους άλλους γιατί δε γνωριζόμαστε και από χθες
Κάβουρα, δεν απάντησα σε σένα προσωπικά, απλώς έτυχε και αναφέρθηκα στο παράδειγμά σου. τη νοοτροπία ήθελα να θίξω
kacey, ναι να γίνεις κάφρος, όταν όμως αυτός εισβάλλει και κλείνει τον προσωπικό σου χώρο.
αλήθεια, αυτοί που παρκάρουν διαγώνια γιατί δε το βάζουν δίπλα σε κολώνα ώστε ακόμα και ο δίπλα να τους κλείσει να μπορούν να μπουν?
Υ.Γ2 : και μένα μου είχαν κατεβάσει προφυλακτήρα στο honda έχοντάς το κανονικά παρκαρισμένο και ο -μπιπ- δεν άφησε σημείωμα, αλλά ποτέ δε το έβαλα πλάγια ακόμα και μετά απ'αυτό.
-
Το βασικό πρόβλημα με τις στενές θέσεις παρκαρίσματος δεν είναι το κλείσιμο αλλά τα αμέτρητα ζώα που ανοίγουν τις πόρτες και όπου βρούν...με αποτέλεσμα αμέτρητα σημάδια στα διπλανά αυτοκίνητα. Προσωπικά, παρκάρω πάντα όσο μακρυτέρα γίνεται και σε όσο ποιό άδειο χώρο υπάρχει, εύκολο συνήθως, αφού κανείς δεν θέλει να περπατήσει!
Σήμερα το πρωί,στις στροφές του Ν.Παντελεήμονα διάφορα ζώα προσπερνούσαν πάνω στις στροφές με έντονη βροχή και φουλ κίνηση και στα δύο ρευματά, μπράβο ζώα....γελάδια..γίδια..
-
πρωτος καθεσαι κ γραφεις
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ήρεμα παιδιά, πηγαίντε κανά γυμναστήριο ή για καμιά μπάλα να εκτονώσετε τα νεύρα σας..κ εγω σου απανταω κ συνιστω να βρεις κ εσυ αλλες μεθοδους..κ μου γραφεις..
CLAB μην ανησυχείς έχω κι απ'αυτά τα άλλα 'πράγματα' να ξεσπάω
Υ.Γ. και πρόσεχε λίγο πώς μιλάς στους άλλους γιατί δε γνωριζόμαστε και από χθες
οπως επιθυμεις..κ οτι πεις!!μη μας δειρεις κιολας..κατα τα αλλα εμεις εχουμε νευρα κ πρεπει να τα κρατησουμε σπιτι μας..
παρεπιπτοντως,αν ειχες προσεξει,ειπα οτι εψαχνα για αρκετη ωρα κ οι χωροι σταθμευσης ηταν γεματοι!!γιαυτο κ οταν τον πετυχα,αποφασισα να πραξω αναλογως..
τεσπα,καλη συνεχεια,δεν εχω σκοπο να μαλωσω κνα δικαιολογηθω(περαιτερω απο οσο εχω κανει ηδη) επειδη καποιος ειχε την παιδεια-αρχες-ηθη να πιανει με το ετσι θελω 2 θεσεις δημοσιας σταθμευσης..καταπατωντας δηλαδη το δικαιωμα μου.. -
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=85991&cid=4
'Έπεσε με το αυτοκίνητό του σε μεγάλη λακκούβα'
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=85991&cid=4'Έπεσε με το αυτοκίνητό του σε μεγάλη λακκούβα'
Συμφωνώ, είναι ζώο επειδή προφανώς ΔΕΝ πρόσεχε ή οδηγούσε αφηρημένος ή μίλαγε με τον συνοδηγό...
Μα πώς τους δίνουν το δίπλωμα...
-
limited_one Jan 28, 2023, 1:55 PM
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]