-
Έγραψες Νονέ!
-
-
Τόσο καλά? Νόμιζα πως οι λέσχες είναι τυπικές.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ενδιαφέρουσα πινακίδα!
.παρατηρητικότητα!!
Δεν θα έπρεπε να βγάζει πινακίδες ιστορικού, αλλα μπορεί πανεύκολα
λέτε να έχει βάλει το χέρι του κάποιος από εδώ μέσα.
Τωρα θα εμφανιστει ο Geoky και θα κανει την εξης δημοσιευση:
είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός,αυτό το παιδί μας έχει τρελάνει με την πολυλογία του.
-
Ο χρήστης PEGAN έγραψε:
Νόμιζα πως οι λέσχες είναι τυπικές.Καλό...το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Ενδιαφέρουσα πινακίδα!
.παρατηρητικότητα!!
Δεν θα έπρεπε να βγάζει πινακίδες ιστορικού, αλλα μπορεί πανεύκολα
λέτε να έχει βάλει το χέρι του κάποιος από εδώ μέσα.
Τωρα θα εμφανιστει ο Geoky και θα κανει την εξης δημοσιευση:
είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός,αυτό το παιδί μας έχει τρελάνει με την πολυλογία του.
Δεν ξερω αν και σε ποιο ποσοστο ειναι εφικτη η δυνατοτητα παρεμβασης καποιου στο ανωτερω παρατιθεμενο θεμα απο τον Αγγελο και τον Αρτεμη
Και για να μην ξεχνιομαστε
-
Πάντως σε ορισμένα θέματα πρέπει να είμαστε τυπικοί και να ακολουθουμέ και τυχόν άγραφους κανόνες, για το κοινό ώφελος και όχι το προσωπικό.
Εγω τί ήμουνα (αφήστε, ξέρω) που περίμενα 5 χρόνια για να βγάλω ΙΟ πινακίδες?
Στο τέλος όταν καταπατάς το κοινό ώφελος για την πάρτη σου, γυρίζει μπούμερανγκ και την πατάς και ο ίδιος.
Κάποια στιγμή πρέπει να ξεχάσουμε την απάτη το στη ζούλα και τη μίζα σ'αυτη τη χώρα! -
Μά που το έφερε η κουβέντα...
Και η απάντηση στην πρώτη ερώτηση είναι: Ναι είχε ιστορικές πινακίδες:
Η απάντηση στην δεύτερη ερώτηση είναι: Ναι κυκλοφορεί καθημερινά και παρκάρει, κάθε φορά και σε άλλο μέρος! -
Καθηστε βρε παιδια!! Εγώ δηλαδη που προσπαθω να βγάλω 28 χρονων αυτοκίνητο για ιστορικό ππου σε τελική ανάλυση θέλει 30 γιατί να μη μπορώ?
Pontiac Trans am 1982 28 χρονών !!!!! Μπορεί κανεις να βοηθήσει να βγει?? προσπαθώ..
-
Oxi
-
Ο χρήστης KATRAV έγραψε:
Καθηστε βρε παιδια!! Εγώ δηλαδη που προσπαθω να βγάλω 28 χρονων αυτοκίνητο για ιστορικό ππου σε τελική ανάλυση θέλει 30 γιατί να μη μπορώ?
Pontiac Trans am 1982 28 χρονών !!!!! Μπορεί κανεις να βοηθήσει να βγει?? προσπαθώ..Δέν θα έπρεπε να προσπαθείς.
Να περιμενεις.
Δέν βρίσκω το λόγο να προσπαθείς να κάνεις κάτι που ουσιαστικά είναι παράνομο και βλάπτει τους υπόλοιπους κατόχους τέτοιων πινακίδων και να ζητάς και βοήθεια. -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Μά που το έφερε η κουβέντα...Και η απάντηση στην πρώτη ερώτηση είναι: Ναι είχε ιστορικές πινακίδες:
Η απάντηση στην δεύτερη ερώτηση είναι: Ναι κυκλοφορεί καθημερινά και παρκάρει, κάθε φορά και σε άλλο μέρος!Να φανταστουμε οτι ειχε τις 'μπλε' της γνωστης λεσχης μπατε σκυλοι αλεστε...
-
-
Να κάνω μια ερώτηση;
Βλέπω εδώ στο site της ΦΙΛΠΑ ότι η τελευταία βαθμίδα ιστορικού αυτοκινήτου κατατάσεται στις 31-12-1983
Υποθέτω ότι αν πληρείς τα κρητήρια αυτά πέρνεις και πινακίδες.http://www.philpa.gr/philpa1.html - Κατηγορία αυτοκινήτων
Μιλάμε όμως για 26 έτη και όχι για 30.
Για ποιό λόγο;
Εχουν διαφορετική πολιτική αυτοί;
Δεν έχουν ενημερώσει το site τους;
Ξέρεις κάποιος κάτι; -
Η FIVA και κατά συνέπεια η ΦΙΛΠΑ θεωρεί κλασικά και βγάζει πινακίδες σε αυτοκίνητα άνω των 25 ετών, γι'αυτό και η ΦΙΛΠΑ έχει αυτή την ημερομηνία στο site της. Αυτό που είχε ειπωθεί παλιότερα ειναι ότι από το 2010 θα γίνει 30 χρόνια, αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι επίσημο στο site της FIVA
H FIA και κατά συνέπεια η ΕΛΠΑ βγάζει πινακίδες σε αυτοκίνητα κατασκευής έως το 1981.
Η ανωτέρω συζήτηση όμως αν θυμάμαι καλά αφορούσε ατελή εισαγωγή αυτοκινήτου από την Αμερική, που βάση του νόμου γίνεται σε αυτοκίνητα άνω των 30 ετών.
-
Aν γνωρίζω σωστά, ένα ελληνικό αυτοκίνητο μπορει να βγάλει ιστορικές πινακίδες στα 25 χρόνια ενώ ένα εισαγωγής στα 30.
Βέβαια υποτίθεται πως το αυτοκίνητο πρέπει να είναι και Original.
-
Γεια σας. Πολυ καλη δουλειαεχει γινει εδω μεσα. Επειδη δεν πολυκαταλαβαινω ορισμενες διαδικασιες και δεν ειμαι και πολυ καλος σε αυτα τα μηχανηματα που λεγονται...P.C. και σιγουρα αν αντρεξω σε πιο παλια θεματα στην εδω ενοοτιτα μπορει να βρω απαντησεις αλλα και σιγουρα θα μπερδευτω....θα προσπαθησω να ειμαι συντομος και οσο γινετε κατατοπιστικος.
Εχω ενα Suzuki LJ 50 4χ4 539cc διχρονος κινιτηρας με πρωτη αδεια το 1977. Κανονικα αυτο το μοντελο βγηκε μονο το 1976. Η μονη αλλαγη που του εχω κανει ειναι να του βαλω δισκοφρενα μπροστα αν και εχω και τα ταμπουρα του που ειχε.(βλεπετε ειναι το μονο συμαντικο του προβλημα και με τα φρενα δεν ειναι να παιζεις) Σε ολα τα αλλα του ειναι γνησιο μονο που του λειπει η τεντουλα του ......( βλεπετε ποσα χρονια να αντεχε?)
Το εχω ακομα με κανονικες πινακιδες και να λειτουγει αψογα.
Επειδη δεν το χρησημοποιω παρα 5-6 βολτες τον χρονο, μπορει αυτο να βγαλει σιλλεκτικες πινακιδες και αν εχουμε καποιον που το αναλαμβανει?
Η που να απευθηνθω η αν ξερετε την διαδικασια?
Δεν ειναι τοσο τα τελη κυκλοφοριας με ολα τα νεα μετρα δεν ξεπερνα τα 100 ευρω...οσο το οτι η ασφαλιες εχουν τρελαθει τελιως.
Κτεο περνα...κανονικοτατα, βλεπετε....γιατι ισως το σιντηρω μονος μου.........ευχαριστω για τυχον απαντησεις.
Νικολαος Β Μαστρομιχαλης.
-
ΦΙΛΠΑ πινακίδες Ι.Ο. για όχημα 25 ετών και άνω, ισχύει μέχρι το τέλος του 2009. Μετά το όριο γίνεται 30 έτη. (Η λέσχη το ορίζει στην ιστοσελίδα της _ καθαρά πράγματα).
Η ΕΛΠΑ ή τουλάχιστον όπως με ενημέρωσε η γραμματεία στις αρχές Σεπτεμβρίου έχει όριο το 1981 (????και όχι όριο ηλικίας 28 έτη) το οποίο είναι πιθανόν τον Ιανουάριο του νέου έτους να αλλάξει...σε κάτι άλλο ...τρία πουλάκια κάθονται (Δεν μόρεσα να βρώ κάτι σχετικό και συγκεκριμένο και γραμμένο στην ιστοσελίδα της λέσχης για αυτό και ρώτησα την γραμματεία _ περίεργα πράγματα)...
Σταύρος
-
Παιδιά καλησπερα!Δεν ξέρω αν γράφω σωστά σε αυτό το topic!Απλά επειδή είμαι λίγο άσχετος θέλω την βοηθειά σας γιατί ταχω κανει σαλάτα!!Δεν μπορώ να βγάλς άκρη!Αν μου βρίσκατε λύση θα το εκτιμούσα!!!!
Πριν 4- 5 μήνες αγορασα ενα πεζο 206 ομως για κακή μου τύχη τρακαρα!!!!Το αμάξι διαλυθηκε, (ευτυχώς δόξα το θεό δεν έπαθα τίποτα) το αμαξι διαλυμένο το αφησα σε ένα φίλο!!!Και εδώ άρχισαν τα προβλήματα!
Το έλυσε χωρίς να με ρωτήσει, και αφησε μόνο το σκελετό και τα άλλα ταβγαλε για να τα πουλήσει!!!Ομως το προβλλημα είναι οτι δε μπορώ τωρα να παραδώσω τις πινακίδες, δε μπορώ να κάνω διαγραφή και το υπουργείο μου ζητάει χαρτί από εταιρια ανακύκλωσης και οι εταιρίες για να το παρουν ζητάνε 370 ευρώ επειδή είναι σκέτο κουφάρι!!!!!Εγω ακόμα ξεχρεώνω το αυτοκινητο (3 χιλιαδες ακομα) που να βρω τα λεφτα να το αποσύρω!Υπάρχει καμοια λύση??? Αν κανω δήλωση ότι θα το αφήσω στο γκαράζ στο σπιτι μου θα το πιστεψουν???Μετά από καιρό οι πινακίδες θα διαγραφούν!Υπαρχη κύνδινος για κάτι???
Απλα καίγομαι και εχς αγχωθεί πολύ γιατί θα βγουν και τα τέλη σε λιγες μέρες παρακαλω οποιος μπορεί ας μοθ βρει μια λύση!!!Ευχαριστω!!!! -
ΦΙΛΠΑ πινακίδες Ι.Ο. για όχημα 25 ετών και άνω, ισχύει μέχρι το τέλος του 2009. Μετά το όριο γίνεται 30 έτη. (Η λέσχη το ορίζει στην ιστοσελίδα της _ καθαρά πράγματα).
Μπορείς να δώσεις Link γιατί αυτό που λες εγώ δεν το βλέπω στο site η μάλλον δεν κοιτάω στο σωστό σημείο.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες