-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Δεν πήγαινε για πώληση, αναρτήθηκε κανονικά το πωλητήριο στην πόρτα και ο λόγος ο οποίος δεν πουληθηκε τελικά είναι επειδή δεν την ήθελε κανένας υποψήφιος γαμπρός...Έχω και συγκεκριμένο όνομα υποψήφιου γαμπρού πάντως, ήταν η AIG - ALICO και απλά έκανε πίσω γιατί ξέσπασε η κρίση και παραλίγο να κλείσει η ίδια, πόσο μάλλον να κάνει και εξαγορές...
-
Καλησπερα,
Γίνεται η αδεία κυκλοφορίας του αυτοκίνητου να βγει στο όνομα του πατέρα μου και η ασφάλεια στο δικό μου; Ή θα πρέπει και τα δυο να είναι στο ίδιο όνομα ; -
Ο χρήστης SavingMyFace έγραψε:
Καλησπερα,
Γίνεται η αδεία κυκλοφορίας του αυτοκίνητου να βγει στο όνομα του πατέρα μου και η ασφάλεια στο δικό μου; Ή θα πρέπει και τα δυο να είναι στο ίδιο όνομα ;Και τα δυο θα πρεπει να ειναι στο ιδιο ονομα αλλα στην ασφαλεια θα μπορεις να δηλωθεις σαν οδηγος.Αν εισαι ομως νεος οδηγος θα πρεπει να πληρωσετε επασφαλιστρο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλησπερα,
Γίνεται η αδεία κυκλοφορίας του αυτοκίνητου να βγει στο όνομα του πατέρα μου και η ασφάλεια στο δικό μου; Ή θα πρέπει και τα δυο να είναι στο ίδιο όνομα ;Και τα δυο θα πρεπει να ειναι στο ιδιο ονομα αλλα στην ασφαλεια θα μπορεις να δηλωθεις σαν οδηγος.Αν εισαι ομως νεος οδηγος θα πρεπει να πληρωσετε επασφαλιστρο.
Ευχαριστω
-
Kαι να μην δηλωθείς ως οδηγός δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν ο μη γενητο συμβεί το κακό καλύπτεστε κανονικά. Εκτός και είσαι νέος οδηγός οπότε πρέπει να δηλωθείς.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος τι χρειάζεται για να αλλάξω τη δ/νση μόνιμης κατοικίας στο αυτοκίνητο?
Πρέπει να κάνω φορολογική δήλωση εκτός Αθήνας? -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος τι χρειάζεται για να αλλάξω τη δ/νση μόνιμης κατοικίας στο αυτοκίνητο?
Πρέπει να κάνω φορολογική δήλωση εκτός Αθήνας?Εαν θέλεις να δηλώσεις διεύθυνση επαρχίας (που είναι και πιο φθηνό το ασφάλιστρο), συνήθως σου ζητάνε κάποιο επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την αλλαγή διεύθυνσης (π.χ. κάποιος λογαριασμός στο όνομά σου ή βεβαίωση από δημόσια υπηρεσία που να βεβαιώνει ότι εργάζεσαι και μένεις εκτός αττικής ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να επιβεβαιώσει την αλλαγή διεύθυνσης).
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και τα δυο θα πρεπει να ειναι στο ιδιο ονομα αλλα στην ασφαλεια θα μπορεις να δηλωθεις σαν οδηγος.Αν εισαι ομως νεος οδηγος θα πρεπει να πληρωσετε επασφαλιστρο.Nope, δεν είναι υποχρεωτικό να ταυτίζεται ο ασφαλιζόμενος με τον ιδιοκτήτητη του οχήματος,
-
Αστική Ευθύνη κατά την μετάδοση της πυρκαγιας πόσο έχετε?
Πόσο είναι το λογικό?
Το δικό μου λέει μόνο 9,000 -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πόσο είναι το λογικό?
Το δικό μου λέει μόνο 9,000Συνήθως βάζουν όριο το ποσό της τρέχουσας εμπορικής αξίας του αυτοκινήτου...
Λογικό ποσό δεν θα βρείς εδώ, αν σε ενδιαφέρει να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από οτιδήποτε κάνε μια ξεχωριστή ασφάλεια αστικής ευθύνης.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Πόσο είναι το λογικό?
Το δικό μου λέει μόνο 9,000Συνήθως βάζουν όριο το ποσό της τρέχουσας εμπορικής αξίας του αυτοκινήτου...
Λογικό ποσό δεν θα βρείς εδώ, αν σε ενδιαφέρει να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από οτιδήποτε κάνε μια ξεχωριστή ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Αστική Ευθύνη κατά την μετάδοση της πυρκαγιας λογικα σημαινει την ζημια που προκαλεις σε αλλους αν παρει το αυτοκινητο σου φωτια,αν ειναι ετσι δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει με την τρεχουσα εμπορικη αξια του αυτοκινητου.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αστική Ευθύνη κατά την μετάδοση της πυρκαγιας λογικα σημαινει την ζημια που προκαλεις σε αλλους αν παρει το αυτοκινητο σου φωτια,αν ειναι ετσι δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει με την τρεχουσα εμπορικη αξια του αυτοκινητου.Σωστός. Είναι κάλυψη προς τρίτους, όχι πυρός του ίδιου του οχήματος.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αστική Ευθύνη κατά την μετάδοση της πυρκαγιας λογικα σημαινει την ζημια που προκαλεις σε αλλους αν παρει το αυτοκινητο σου φωτια,αν ειναι ετσι δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει με την τρεχουσα εμπορικη αξια του αυτοκινητου.
Σωστός. Είναι κάλυψη προς τρίτους, όχι πυρός του ίδιου του οχήματος.
Kαι εγώ αυτό καταλαβαίνω. Αν μεταδώσει την φωτιά το αμάξι μου σε ένα διπλανό πχ Cayenne η ασφαλιστική μου θα δώσει στον τύπο 9,000 και αυτός μάλλον έχει δικαίωμα να τα ζητήσει από μένα τα υπόλοιπα αν δεν έχει ασφάλεια πυρός.
Σαν ποσό μου φάινεται μικρό και ρωτάω τι έχουν τα δικά σας ασφαλιστήρια σαν αξία ασφάλισης.
Επίσης νομίζω οι υλικές ζημιές των 500,000 δεν καλύπτουν την μετάδοση πυρκαγιάς -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Kαι εγώ αυτό καταλαβαίνω. Αν μεταδώσει την φωτιά το αμάξι μου σε ένα διπλανό πχ Cayenne η ασφαλιστική μου θα δώσει στον τύπο 9,000 και αυτός μάλλον έχει δικαίωμα να τα ζητήσει από μένα τα υπόλοιπα αν δεν έχει ασφάλεια πυρός.
Σαν ποσό μου φάινεται μικρό και ρωτάω τι έχουν τα δικά σας ασφαλιστήρια σαν αξία ασφάλισης.
Επίσης νομίζω οι υλικές ζημιές των 500,000 δεν καλύπτουν την μετάδοση πυρκαγιάς-
Όντως οι 500.000 δεν καλύπτουν τέτοιες περιτπώσεις.
-
Οι εταιρείες συνήθως ορίζουν σαν ποσό κάλυψης την τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου, αυτή είναι η πρακτική που ακολουθείτε.
Στ οπαράδειγμα μας, αν καεί η Cayenne, ο ιδιοκτήτης της θα πάρει τα 9.000 από την ασφαλιστική και μετά θα στραφεί εναντίων του ιδιοκτήτη του άλλου αυτοκινήτου για τα υπόλοιπα.
Όπως είπα και ποιό πριν, για όσους έχουν τέτοιες έγνοιες το καλύτερο είναι μια ασφάλεια αστικής ευθύνης που καλύπτει γενικά περιπτώσεις σωματικών βλαβών, θανάτου και υλικών ζημιών...
-
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Επίσης νομίζω οι υλικές ζημιές των 500,000 δεν καλύπτουν την μετάδοση πυρκαγιάς-
Όντως οι 500.000 δεν καλύπτουν τέτοιες περιτπώσεις.
-
Οι εταιρείες συνήθως ορίζουν σαν ποσό κάλυψης την τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου, αυτή είναι η πρακτική που ακολουθείτε.
Στ οπαράδειγμα μας, αν καεί η Cayenne, ο ιδιοκτήτης της θα πάρει τα 9.000 από την ασφαλιστική και μετά θα στραφεί εναντίων του ιδιοκτήτη του άλλου αυτοκινήτου για τα υπόλοιπα.
Όπως είπα και ποιό πριν, για όσους έχουν τέτοιες έγνοιες το καλύτερο είναι μια ασφάλεια αστικής ευθύνης που καλύπτει γενικά περιπτώσεις σωματικών βλαβών, θανάτου και υλικών ζημιών...
Παραξενεύομαι με ποιο σκεπτικό βάζουν τα 9κ, γιατί η εμπορική αξία του δικού μου είναι 40κ. Προφανώς μας νοιάζει η αξία των διπλανών αυτοκινήτων.
άλλη κάλυψη είναι η αστική ευθύνη?
-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παραξενεύομαι με ποιο σκεπτικό βάζουν τα 9κ, γιατί η εμπορική αξία του δικού μου είναι 40κ. Προφανώς μας νοιάζει η αξία των διπλανών αυτοκινήτων.άλλη κάλυψη είναι η αστική ευθύνη?
Σε έχασα τώρα...
Αν η «τρέχουσα» εμπορική αξία του αυτοκινήτου σου είναι 9Κ τότε δεν υπάρχει θέμα με το ποσό της κάλυψης.
Αν μιλάμε για καινούργιο αυτοίνητο αξίας 40Κ τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.Η αστική ευθύνη είναι ξεχωριστή ασφάλεια, άσχετη από του αυτοκινήτου και μπορεί να γίνει για σένα ή και την οικογένεια σου μαζί.
Σε καλύπτει από πάσης φύσεως αξιώσεις τρίτων προς εσένα αν έχουν πάθει ζημιά εξαιτίας σου.
Ισχύει ακόμα και για ιδιοκτήτες σκύλων π.χ. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Παραξενεύομαι με ποιο σκεπτικό βάζουν τα 9κ, γιατί η εμπορική αξία του δικού μου είναι 40κ. Προφανώς μας νοιάζει η αξία των διπλανών αυτοκινήτων.
άλλη κάλυψη είναι η αστική ευθύνη?
Σε έχασα τώρα...
Αν η «τρέχουσα» εμπορική αξία του αυτοκινήτου σου είναι 9Κ τότε δεν υπάρχει θέμα με το ποσό της κάλυψης.
Αν μιλάμε για καινούργιο αυτοίνητο αξίας 40Κ τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.Η αστική ευθύνη είναι ξεχωριστή ασφάλεια, άσχετη από του αυτοκινήτου και μπορεί να γίνει για σένα ή και την οικογένεια σου μαζί.
Σε καλύπτει από πάσης φύσεως αξιώσεις τρίτων προς εσένα αν έχουν πάθει ζημιά εξαιτίας σου.
Ισχύει ακόμα και για ιδιοκτήτες σκύλων π.χ.Το αυτοκίνητο έχει τρέχουσα εμπορική 40,000 και αναρωτιέμαι για το πως προέκυψε το 9,000 ή αν είναι μαρκετίστικη παγίδα για να φαίνεται πιο φθηνό το ασφάλιστρο από τον ανταγωνισμό
btw και αστική ευθύνη για διαρροή υγρών 9,000 έχει.
Γενικότερα στην αστική ευθύνη έχει λογική να βάζεις το ποσό της πιθανής ζημιάς. Και εξακολουθώ να ερωτώ εσείς για αστική ευθύνη έναντι τρίτων βάζετε
α) την αξία του αυτοκινήτου σας
β) δεν βάζετε καν
γ) δεν σας νοιάζει
δ) το 9,000 είναι ένα ποσό που αντιπροσωπεύει την μέση στατιστική ζημιά στην ΕλλάδαΤο σίγουρο είναι ότι πρέπει να παρκάρουμε μακρυά απο ακριβά αυτοκίνητα
-
Αστική ευθύνη από πυρκαγιά το δικό μου συμβόλαιο έχει 15 k
-
Σκεφτομαι να κανω ασφαλεια online μεσω του anytime της interamerican
Μεχρι στιγμης ειμαι στην Υδρογειο αλλα επειδη ξεφυγε το κοστος(421 μεικτη με απαλλαγη 300 ευρο κ υπολογισμενη σημερινη εμπορικη αξια του αυτοκινητου 12321 ευρο) κ επειδη τελικα δεν ειναι κ κανα τεραστιο ονομα σαν ασφαλιστικη + οτι με ενοχλει η συμπεριφορα του ασφαλιστη,σκεφτομαι να προχωρησω με Interamerican
Για να προχωρησω με την Interamerican χρειαζετε να ενημερωσω την Υδρογειο οτι θα διακοψω ή απλα δεν πληρωνω το ανανεωτηριο τους ??*εχει κανει κανεις σας ασφαλεια μεσω anytime?
Στη φορμα τους ας πουμε,στην εμπορικη αξια τι να δηλωσω??Εχω ενα colt amt του 6/08 το οποιο ειχα παρει 13690.Σκεφτομαι να δηλωσω 12000 τρεχουσα αξια??Εχει νοημα ή στο τελος οτι θελουν αυτοι θα υπολογισουν?? (το λεω αυτο γιατι αυξομειωνοντας την τρεχουσα αξια του αυτοκινητου στην φορμα που δινουν ,εχει αντικτυπο κ στο κοστος του ασφαλιστρου που θα πληρωσω online με πιστωτικη)
Η interamerican για ολα εκτος απο μεικτη μου βγαινει 256 euro(η χρυση τομη νομιζω) ενω αν θελω κ μεικτη μου βγαινει 367 (με απαλλαγη 1000ευρο ομως ) -
επειτα απο δικη μου ιστορια και τρελα μπλεξιματα λογω μεσιτων ασφαλισεων το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας εσυ ο ιδιος προσωπικα στα γραφεια της ιντεραμερικαν και να ζητησεις και να συζητησεις με υπαλληλο την ασφαλιση σου, για να εισαι 100% σιγουρος οτι ολα ειναι οκ! Ετσι κ αλλιως τα ιδια λεφτα ειναι! τρεξε απλως τωρα και λιγο για να μη τρεχεις μετα και ασταματητα!
Οσον αφορα την υδρογειο παρε τηλεφωνο διεκοψε και νομιζω σου επιστρεφουν και καποια χρηματα αναλογικα με το χρονο ασφαλισης που σου απομενει.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ