-
Η πράσινη Ferrari σίγουρα ανήκει στο γνωστό κάγκουροσεϊχη. Φαντάζομαι και τα υπόλοιπα καγκουρό θα ανήκουν στον ίδιο ή σε συνοδεία του. Η SLR είχε και αυτή πινακίδες Dubai.
Εγώ τα είχα δει στο καζίνο πριν 2 μήνες, αλλά νομίζω ότι η Ferrari και η κόκκινη Rolls Royce είναι πολλούς μήνες εκεί.@sv2 τώρα το είδα
-
Ο χρήστης AnimeGR έγραψε:
Γνωστός μου μόλις πήρε τη Panamera 2S σε λευκό...
Στα χέρια του θα είναι τη τετάρτη. Θα ανεβάσω φωτό όταν μπορέσω.Ακόμα και αυτού που την πήρε δε του πολυαρέσει το πίσω μέρος.
Δινεις 133.000 + ευρω για ενα αυτοκινητο που δεν σου αρεσει και τοσο????
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
2 και βάλε...
Τι είναι αυτοί?
αρτοποιοι
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=35908&start=2055 -
Τροχοβιλλα....
-
Τα περισσότερα αμερικάνικα RV έχουν πτυσσόμενα πλαϊνά για μεγαλύτερο πλάτος όταν είναι σταθμευμένα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Στα χέρια του θα είναι τη τετάρτη. Θα ανεβάσω φωτό όταν μπορέσω.Ακόμα και αυτού που την πήρε δε του πολυαρέσει το πίσω μέρος.
190.000 με τα extra απ'ότι μου είπε.
-
Την κοκκινη Spider την βλεπω πολυ συχνα και γω στην Χαλκιδα !
Ο ιδιοκτητης ειναι μερακλης και την εχει σε τελεια κατασταση
Απ'οτι εχω καταλαβει την χρησιμοποιει καθημερινα -
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Την κοκκινη Spider την βλεπω πολυ συχνα και γω στην Χαλκιδα !
Ο ιδιοκτητης ειναι μερακλης και την εχει σε τελεια κατασταση
Απ'οτι εχω καταλαβει την χρησιμοποιει καθημεριναTην εχει παρει προσφατα και οι πινακιδες που εχει ειναι απο Ελευσινα...Την εχει τζιτζι...και εγω τον βλεπω συχνα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν τόπιασα αυτό......εσύ το πλήρωσες ?
Oχι Γιωργο δεν εννουσα να μην το παρει,απλα μου φαινεται λιγο περιεργο να παρεις ενα αυτοκινητο τετοιας αξιας και να παραδεχεσαι οτι δεν σου αρεσει(εμφανησιακα).
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Oχι Γιωργο δεν εννουσα να μην το παρει,απλα μου φαινεται λιγο περιεργο να παρεις ενα αυτοκινητο τετοιας αξιας και να παραδεχεσαι οτι δεν σου αρεσει(εμφανησιακα).
σοβαρα νομιζω οτι εχουμε χασει την αξια της αντικειμενικοτητας..ο ανθρωπος μπορει να αγορασε την παναμερα για αλλα της χαρισματα κ οχι για την εξωτερικη της εμφανιση,το κακο κ το παραξενο που το βρισκεις?μπορει με βαση τα δικα του κριτηρια,η παναμερα να πληρουσε καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλο,τις προδιαγραφες που ειχε ο ιδιος θεσει..κατι που μου φαινεται απολυτως φυσιολογικο..εξαλλου κανενα αυτοκινητο δεν ειναι τελειο,ολα εχουν τα θετικα κ τα αρνητικα τους..κ εμενα δεν μου αρεσουν καποια πραγματα στο αυτοκινητο μου,ειδικα σε σχεση με αλλα αυτοκινητα,αλλα γενικοτερα ειναι καλυτερο συνολικα με βαση τα δικα μου κριτηρια.αυτο δεν σημαινει οτι εφοσον το αγορασα τα αρνητικα εξαφανιζονται η οτι οταν εχει αρνητικα δεν το παιρνω..
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
σοβαρα νομιζω οτι εχουμε χασει την αξια της αντικειμενικοτητας..ο ανθρωπος μπορει να αγορασε την παναμερα για αλλα της χαρισματα κ οχι για την εξωτερικη της εμφανιση,το κακο κ το παραξενο που το βρισκεις?μπορει με βαση τα δικα του κριτηρια,η παναμερα να πληρουσε καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλο,τις προδιαγραφες που ειχε ο ιδιος θεσει..κατι που μου φαινεται απολυτως φυσιολογικο..εξαλλου κανενα αυτοκινητο δεν ειναι τελειο,ολα εχουν τα θετικα κ τα αρνητικα τους..κ εμενα δεν μου αρεσουν καποια πραγματα στο αυτοκινητο μου,ειδικα σε σχεση με αλλα αυτοκινητα,αλλα γενικοτερα ειναι καλυτερο συνολικα με βαση τα δικα μου κριτηρια.αυτο δεν σημαινει οτι εφοσον το αγορασα τα αρνητικα εξαφανιζονται η οτι οταν εχει αρνητικα δεν το παιρνω..
Ή να έβρισκε τα υπόλοιπα στα ίδια χρήματα όχι τόσο άξια. Δεν είναι κατηγορίες 10-30 χιλιάδων ευρώ για να λέμε την αλήθεια όπου μπορείς να έχεις πολλές επιλογές ώστε να βρεις αυτό που ακριβώς θέλει.
Εμένα προσωπικά η παναμέρα με αφήνει αδιάφορο όπως και τα περισσότερα porsche. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ο ανθρωπος μπορει να αγορασε την παναμερα για αλλα της χαρισματα κ οχι για την εξωτερικη της εμφανιση,το κακο κ το παραξενο που το βρισκεις?.Μου θυμιζει την εκφραση της μητερας προς τον γιο της που λεει:
Αγορι μου μην κοιτας την εξωτερικη εμφανιση αρκει να ειναι καλη κοπελα ,
ασχετα εαν αυτη η κοπελα ειναι σαν την Γεωργια Βασιλειαδου
Προσωπικα θα προτημουσα μια Maserati quattroporte -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ο ανθρωπος μπορει να αγορασε την παναμερα για αλλα της χαρισματα κ οχι για την εξωτερικη της εμφανιση,το κακο κ το παραξενο που το βρισκεις?.
Μου θυμιζει την εκφραση της μητερας προς τον γιο της που λεει:
Προσωπικα θα προτημουσα μια Maserati quattroporte+100000
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
2 και βάλε...
5 και βάλε...
Ναι, είναι εδώ από το καλοκαίρι, όπου γύρναγε με τους φίλους του και κάτι βιζιτούδες σε club, γινόταν 'ΠΙΤΑ' και γυρνούσε όλα τα παραλιακά club ΚΑΘΕ βράδυ. Η 430 είναι Novitec κομπρεσσοράτη 700 ίππων. Γιος κάποιου στο Dubai είναι ο οποίος εκεί έχει πετρέλαια και άλλα διάφορα και απλά ο μικρός εδώ ξεπλένει χρήμα. Γυρνάει απο δω κι απο κει και χαλάει λεφτά. ΠΟΛΛΑ...
-
O τυπος απο ντουμπαι ειναι ακομα στο λουτρακι . Το καλοκαιρι κυνηγουσε τον ξαδελφο μου (Ζ4 3.0) με την ferrari ...
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ο ανθρωπος μπορει να αγορασε την παναμερα για αλλα της χαρισματα κ οχι για την εξωτερικη της εμφανιση,το κακο κ το παραξενο που το βρισκεις?.
Μου θυμιζει την εκφραση της μητερας προς τον γιο της που λεει:
Προσωπικα θα προτημουσα μια Maserati quattroporteαν θεωρεις οτι τα αυτοκινητα ειναι σαν τις γυναικες,με βρισκεις απολυτως συμφωνο(ειδικα στο θεμα της αξιοπιστιας)..αν θεωρεις οτι στον εξωτερικο σχεδιασμο η παναμερα θυμιζει βασιλειαδου,επισης με βρισκεις απολυτως συμφωνο(κ λιγα λες)..αλλα αν θεωρεις οτι το εσωτερικο της θυμιζει κατι λιγοτερο απο καρμεν ηλεκτρα η καποιο θηλυκο αντιστοιχου καλους,διαφωνω..οσο για την μαζερατι 4πορτη,καταπληκτικη,την απολαμβανω καθημερινα σε τυπους εδω περα..το πιο σικατο κ κομψο αυτοκινητο που εχω δει κ γενικοτερα απο τα αγαπημενα μου..αλλα το εσωτερικο της δεν φτανει με τιποτα της παναμερα..κ επειδη δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα αυτοκινητα,δεν μπορω να κρινω πιο απο τα 2 θα επαιρνα..βασιζομενος μονο στην εμφανιση κ οχι σε προσωπικα παθη-λατρειες κ επιδοσεις(μαζερατι ) ισως,οχι σιγουρα,θα επελεγα παναμερα γιατι μπορει να ειναι βασιλειαδου απ'εξω,αλλα οταν οδηγω εχω ξεκαθαρα αλλη θεα..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ρε φιλε ελεος πια..Την αποψη μας δε μπορουμε να τη πουμε?? Εσυ το πηρες?? Το κανεις και το ξανακανεις οταν καποιος θεωρει χαζομαρα την αγορα του αλλου..Και ναι το θεωρει μαλακα τι σε κοφτει??? Και ναι το iq αλλα aston martin οποιος το παρει τον θεωρω παπαρα τι σε νοιαζει εσενα.. ελεος πια...Καταλαβαινεις οτι δεν εχει νοημα μια τετοια δημοσιευση σου??????
-
Απαντηση με νοημα..
-
Νονε, μην τσατίζεσαι ρε συ τόσο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Νονε, μην τσατίζεσαι ρε συ τόσο.Σε οτι θεωρω παραλογο αντιδρω..Τοσο απλα..
Carspotting [#6]