-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
- Alfa GT 1.8 με 22.000 ευρώ
Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει GT 1.8 στην Ελλάδα που να έχει 22 χήνες. Εκτός και αν αναφέρεσαι σε περιπτώσεις που έχουν ξεμείνει από το 4μηνο της μείωσης κατά 50% στο ΕΤΤ, γεγονός που αποδεικνύει το πόσο στρεβλή είναι η ελληνική αγορά αυτοκινήτου.
Από την άλλη βέβαια ο κόσμος χαζός δεν είναι όπως ισχυρίζεται ο λαοπλάνος και έχει ήδη αγοράσει περισσότερες από 67.000 Mito μέσα στο 2009
Έτσι όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα το ρίχνουμε στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς
Ας μην παραθέσω λοιπόν στοιχεία από τι νούμερα κάνουν άλλα μοντέλα και σου χαλάσω το ΣΚ
Με 'κόπο και ιδρώτα' απέκτησες το τίτλο του 'Λαοπλάνος 2009'....
Τα άλλα μοντέλα με τα άλλα μοντέλα και τα alfa romeo με τα alfa romeo, όπως λέμε όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα....Καλό ΣΚ, και άντε στο καλόΝα 'σαι καλά φίλε μου που μας διασκεδάζεις κάθε μέρα
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μπορείς να βρεις το ΙΔΙΟ αυτοκίνητο με ΠΙΟ πλούσιο εξοπλισμό ~3000 € φθηνότερα...
Τώρα το πως γίνεται το G.Punto 1.4 120hp Sport να έχει 3000 € φθηνότερα από το Mito 120hp Distinctive και να έχει πλουσιότερο εξοπλισμό, μόνο οι της Fiat θα μπορούσαν να το είχαν καταφέρει. Αλλά όσο υπάρχουν θύματα αυτά θα συμβαίνουν...
Audi A3 Sportback 2.0 TFSI S tronic 38000 €
Volkswagen Golf 5d 2.0 GTI DSG 34250 €
Seat Leon Leon 2.0 TSI FR DSG 30500 €Volkswagen Passat Limousine 3.2 FSI Highline 4Motion DSG 43000 €
Skoda Superb Superb 3.6 V6 Elegance 4X4 36396 €Αλλά όσο θα υπάρχουν θύματα αυτά θα συμβαίνουν.
Αυτές είναι οι ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ εκδόσεις των μοντέλων που παρέθεσες. Δεν έχει νόημα αυτή η παράθεση όταν στις κατηγορίες αυτές (και ειδικά με το DSG) η Alfa είναι ανύπαρκτη. Τόσο απλά.
-
EDIT.... ........ [MOD]
-
EDIT.... ........ [MOD]
-
Σβηστηκαν καποια offtopic και οχι μονο.Μην το συνεχιζεται.[mod]
-
Άραγε είμαι εγώ εκτός θέματος όταν μπαίνω σε θέμα που αφορά την AR MiTo και διαβάζω ότι τα γερμανικά έχουν καλλίτερα ηλεκτρικά μου προτείνουν επίσης Toyota και Nissan σαν οικονομικοτεχνικά ορθές επιλογές και τέλος είμαι και θύμα γιατί αγόρασα ή θα αγοράσω ένα προϊόν ακριβό για αυτά που προσφέρει. Δεν ξέφυγα ούτε πρόσβαλα κανένα αλλά να σεβόμαστε μια τόσο σημαντική εταιρεία και τις δημιουργίες της όπως είναι και η Alfa Romeo.
-
Ο χρήστης billar έγραψε:
Άραγε είμαι εγώ εκτός θέματος όταν μπαίνω σε θέμα που αφορά την AR MiTo και διαβάζω ότι τα γερμανικά έχουν καλλίτερα ηλεκτρικά μου προτείνουν επίσης Toyota και Nissan σαν οικονομικοτεχνικά ορθές επιλογές και τέλος είμαι και θύμα γιατί αγόρασα ή θα αγοράσω ένα προϊόν ακριβό για αυτά που προσφέρει. Δεν ξέφυγα ούτε πρόσβαλα κανένα αλλά να σεβόμαστε μια τόσο σημαντική εταιρεία και τις δημιουργίες της όπως είναι και η Alfa Romeo.Βεβαιως, αλλα και αυτη με την σειρα της θα πρεπει να σεβεται και λιγο ολους αυτους
που δεν γεννηθηκαν χθες , και γνωριζουν καποια πραγματα για τον τροπο με τον οποιο πετυχαιναν να εχουν το γοητρο (αυτο το εχουν και σημερα σε ενα βαθμο) αλλα
και τις εντυπωσιακες τους επιδοσεις...
Τα τελευταια 20 χρονια, ελαχιστα ειναι τα μοντελα που πρεσβευαν
την ουσιαστικη φιλοσοφια και χαρακτηρα της εταιριας.
Οσο για προηγουμενες συζητησεις περι υπερτιμολογησης ή οχι, δεν ειναι ουτε το πρωτο , ουτε το τελευταιο 'hot item' που παραγει καποια αυτοκινητοβιομηχανια, και το υπερτιμολογει. Πλεον χαρακτηριστικο παραδειγμα το Mini...
Τουλαχιστον ομως, υπαρχει μια εκδοση (προς το παρον) η οποια δικαιολογει κατα την γνωμη μου την τιμη της, και ειναι και η πιο ισορροπημενη απο πλευρας ρυθμισεων-πλαισιου-δυναμης, και αυτη δεν ειναι αλλη απο την Mito 120.
Mεχρι να βγει, δοκιμαστει και τιμολογηθει στην Ελλαδα και η QV, αναμενουμε... -
Άντε ρε Γρηγόρη να πάρεις κι εσύ τουτού να ηρεμίσει λίγο η κατάσταση...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Άντε ρε Γρηγόρη να πάρεις κι εσύ τουτού να ηρεμίσει λίγο η κατάσταση...Ακομα και μεταξυ σοβαρου και αστειου, αυτο πιστευεις?
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μπορείς να βρεις το ΙΔΙΟ αυτοκίνητο με ΠΙΟ πλούσιο εξοπλισμό ~3000 € φθηνότερα...
Τώρα το πως γίνεται το G.Punto 1.4 120hp Sport να έχει 3000 € φθηνότερα από το Mito 120hp Distinctive και να έχει πλουσιότερο εξοπλισμό, μόνο οι της Fiat θα μπορούσαν να το είχαν καταφέρει. Αλλά όσο υπάρχουν θύματα αυτά θα συμβαίνουν...
Seat Leon Leon 2.0 TSI FR DSG 30500 €Volkswagen Passat Limousine 3.2 FSI Highline 4Motion DSG 43000 €
Skoda Superb Superb 3.6 V6 Elegance 4X4 36396 €Αλλά όσο θα υπάρχουν θύματα αυτά θα συμβαίνουν.
Να προσθέσουμε επίσης για πολλοστή φορά ότι η μίτο έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις στο πλαίσιο (πέρα των ηλεκτρονικών, αναρτήσεων, επίπεδου πατώματος κλπ.) σε σχέση με το πολύ καλό G. punto σε αντίθεση με τα βαγγίτικα που η μόνη διαφορά που έχουν μεταξύ τους είναι τα πλαστικά.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
την ουσιαστικη φιλοσοφια και χαρακτηρα της εταιριαςΑυτή είναι η άποψη σου. Φυσικά και ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ....
Να διατυπώνεις στερεότυπα είσαι πρώτος, να μας τα εξηγούσες κιόλας.... -
την ουσιαστικη φιλοσοφια και χαρακτηρα της εταιριαςΑυτή είναι η άποψη σου. Φυσικά και ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ....
Να διατυπώνεις στερεότυπα είσαι πρώτος, να μας τα εξηγούσες κιόλας....Aς μας εξηγησεις εσυ τοτε , γιατι 'ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ' χωρις ομως
πολλες 'σαλτσες' και συναισθηματισμους... -
** [mod]**
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Παρά το 'τέλος' που έγραψα χθες, δεν μπορώ να μην απαντήσω...
Ρε red monster ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΟ ΣΧΕΣΗ έχει αν έχω οδηγήσει alfa ή όχι; Στην τελική σιγά μην δώσω 25 χιλιάρικα για ένα super mini...
Έγραψε κάποιος ότι έχει πρόβλημα στα ηλεκτρονικά. Του απαντάει ένας άλλος ότι τα ηλεκτρονικά είναι γερμανικά. Και γράφω εγώ από κάτω ότι και γερμανικά να είναι (υπόθεση, ούτε στο αυτοκινητό μου δεν ξέρω τι είναι) οι μάγκες είναι οι γερμανοί και τα θύματα οι ιταλοί. Πρέπει να έχω οδηγήσει ιταλικό για να είναι σωστός ο συλλογισμός μου;!; Πόσο ΕΜΠίτης μπορεί να είσαι;
Ε Λ Ε Ο Σ.
Αν είναι να απαντήσεις, επειδή είμαστε ΠΟΛΥ εκτός θέματος, σε παρακαλώ με πμ...
Δηλαδη δε συμφωνεις γενικα με τη φιλοσοφια των σουπερ μινι? Δηλαδη αν το φιεστα σπορ κανει 17 περιπου ε το αλλο που εχει και ενα τουρμπο εστω, ποσο να εκανε?
.....Είσαι σίγουρος πως θες απάντηση;
Για να φτιάξετε λοιπόν ένα Μιτο αντίστοιχο του G.Punto χρειάζεται να προσθέσετε το Sport πακέτο με τις 17αρες, τον πισω προφυλακτήρα, την αεροτομή και τους προβολείς ομίχλης (η πλούσια έκδοση και να μην τους έχει στανταρ ), το πίσω κάθισμα με 3 θέσεις που είναι και διαιρούμενο/αναδιπλούμενο (κανονικά έρχεται με 2 θεσεις και μονοκόμματο ) κάτι που μεταφράζεται σε ~1150 € επιπλέον της αρχικής τιμής και καταλήγει να πωλείται 4000 € ακριβότερα από το G.Punto
Αν πιστεύετε ότι τα 4000 ευρώ παραπάνω μπορούν να δικαιολογηθούν από την όποια διαφορά των 2 μοντέλων και η τελική τιμή για εσάς είναι ευκαιρία, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω...
leon-golf
πασσατ-οκτάβια
** [mod]**
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αυτές είναι οι ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ εκδόσεις των μοντέλων που παρέθεσες. Δεν έχει νόημα αυτή η παράθεση όταν στις κατηγορίες αυτές (και ειδικά με το DSG) η Alfa είναι ανύπαρκτη. Τόσο απλά.
Τα του βάγκ δεν τα βλέπεις ??
Αν δεν τα κατανοείς πες μου να σου τα εξηγήσω... -
H fiat για πιο λογο δινει 5 χρονια εγγυηση μηχανικα ενω η αλφα 3?
-
η εγγύηση της fiat είναι 2 + 3 χρονια, το ίδιο συμβαίνει και με την alfa δηλαδή 3 + 2 χρονια
επίσης αν δεν με απατά η μνήνη μου η επέκταση της εγγύησης δεν περιορίζεται μονο στα μηχανικά μέρη
ποτε έρχεται η qv στο ελλάδα?
-
Ο χρήστης Christobale έγραψε:
Τι σχέση μπορεί να έχουν τα κυβικά με την τιμή??? Που ζούμε στο '60 που όσα κυβικά είχες τόσα και τα άλογα..όταν έχεις 1.4 με ροπή 2.0++ (ατμοσφαιρικό) και καλύτερες επιδόσεις, τι να τα κάνεις τα κυβικά?Έχετε λυσάξει με την Mito...ένας 25-30 γιατί θα πρέπει να πάρει δηλαδή μια 'μαούνα' 4.5 μέτρα??? Επειδή έχει πιο πολύ λαμαρίνα, καταλαμβάνει περισσότερο χώρο στο parking, και έχει χώρους που δεν θα χρειαστεί ποτέ? Σαν τι έχετε στο μυαλό σας το αμάξι σαν φέτα που λες βάλε ακόμα 500γραμμάρια?
Με βάση τις ανάγκες του καθενός ένα supermini μπορεί να είναι πιο χρήσιμο από την χλιδάτη BMW. Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε ή οι ανάγκες σας είναι διαφορετικές, μην το πάρετε.
Υπάρχει κάποιος που να έχει πληροφόρηση για το πότε επιτέλους θα ξεκινήσουν παραγγελίες για την QV?
Στο Alfisti.gr υπαρχει καποιος που ισχυριζεται οτι εχει κανει παραγγελια ηδη -λογω γνωριμιας εκ των εσω- , αλλα επιβεβαιωση δεν υπαρχει.
Κατα τα λεγομενα των περισσοτερων εντυπων, και συμφωνα με εκτιμησεις ξενων Γερμανικων και Ιταλικων, οι πρωτες QV πιθανον να φτασουν στην χωρα μας απο αρχες του 2010, οποτε λογικα κατα τα Χριστουγεννα ισως ερθουν οι πρωτες πληροφοριες σχετικα με την τιμολογηση, εξοπλισμο, παραγγελιες κλπ... -
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
ποτε έρχεται η qv στο ελλάδα?Σύντομα....έχουν ήδη ετοιμαστεί τα νέα manual(στα ελληνικά παρακαλώ) που περιλαμβάνουν τα 3 MA(105,135 & 170)....
-
Σύντομα....έχουν ήδη ετοιμαστεί τα νέα manual(στα ελληνικά παρακαλώ) που περιλαμβάνουν τα 3 MA(105,135 & 170)....Πόσο είναι αυτό το σύντομα..επτασφράγιστο μυστικό...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008