-
Nα του το δώσουν από του χρόνου, γιατί την California το ζώον την κόλλησε μόλις είχε τη φαεινή ιδέα να στρίψει μέσα στην αμμοπαγίδα, οπότε έκαναν μοχλό οι μπροστινοί τροχοί και μπήκε τελείως μέσα το αυτοκίνητο.
Είχα τις υποψίες μου για τη γεροντική άνοια από τις λαλακίες που έκανε στο αγωνιστικό τμήμα τα τελευταία χρόνια, μετά από αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος. -
Καλά πόσα κιλά μ@λακας πρέεπι να είναι για να καταλάβει ότι εκεί που έφτασε μόνο με την όπισθεν και αν θα ξεκολήσει
τρελό βιντεάκι
-
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Ferrari California Power-Slides Into a Bulldozer in BulgariaΑκομα ενας κατοχος ferrari που δεν ακουσε την ρητη εντολη απο το εργοστασιο - dealer : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΟΤΕ OFF ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ...
Περαστικα!
-
http://www.autoblog.com/2009/11/19/blac ... ic-guitar/
μονο καπότες με σημα το αλογάκι δεν έχει (και δεν είμαι 100% σίγουρος)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.autoblog.com/2009/11/19/blackbird-and-ferrari-team-up-for-carbon-fiber-acoustic-guitar/μονο καπότες με σημα το αλογάκι δεν έχει (και δεν είμαι 100% σίγουρος)
Έχουν συνηθίσει απ' τους αγώνες που μαμάνε χωρίς τέτοιες...γι' αυτό...
-
κοψε κατι δεν ειμαστε τυφλοι στο μυαλο.
εχουμε κριση.
-
Γιατι να κοψει ρε συ pik,ψεμματα ειναι;
-
Ειδικά φετος ήταν σαρωτική...
-
Από τελευταία 50 χρόνια εμείς θα πιαστούμε τη φετινή χρονιά-ανέκδοτο?? Τους είδαμε και τους άλλους 'μεγάλους', McLaren-Renault, τι έκαναν φέτος...
-
8 Πρωταθλήματα Κατασκευαστών την τελευταία δεκαετία. Παντοκρατορία!
-
Μamma Italia λεμε.Η κορυφη της κορυφης ανηκει την ιταλια.- Ολοι οι αλλοι παντα δυο σκαλια πιο κατω.Το προτελευταιο υπαρχει για να φαινεται η ΣΑΦΗΣ διακριση μεταξυ των υπολοιπων και της φερραρι.-
-
Οσο πιο ψηλα φτανεις τοσο πιο πολυ θορυβο κανεις οταν πεφτεις...
Δυο επισημανσεις μονο και κλεινω το οφ τοπικ μου
-
Και ο ολυμπιακος παιρνει πολλα πρωταθληματα. Ολοι ξερουμε τους λογους και το πως.
-
Οχι μονο δεν μπορεις να συναγωνιστεις τα τσικο αλλα απο τον 4 5 αγωνα να προετοιμαζεσαι για του ... Χρονου. Μεγαλυτερη λευκη πετσετα (=ξεφτιλικι) δεν εχω ματαξαναδει στον μηχανοκινητο αθλητισμο. Και 15 σερι να παρει δεν προκειται να ξεπλυνει τη ντροπη. Ειναι αυτο που ελεγε ο ερ τζορνταν: δεν με ενοχλει να χανω. Με ενοχλει να μην προσπαθω.
Καλα που δεν ανεστησαν και τον κουτσαβλο τον ξανθο γιατι θα τους βλεπαμε στις επιθεωρησεις στο δελφιναριο το καλοκαιρι!
-
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Οσο πιο ψηλα φτανεις τοσο πιο πολυ θορυβο κανεις οταν πεφτεις...Δυο επισημανσεις μονο και κλεινω το οφ τοπικ μου
-
Και ο ολυμπιακος παιρνει πολλα πρωταθληματα. Ολοι ξερουμε τους λογους και το πως.
-
Οχι μονο δεν μπορεις να συναγωνιστεις τα τσικο αλλα απο τον 4 5 αγωνα να προετοιμαζεσαι για του ... Χρονου. Μεγαλυτερη λευκη πετσετα (=ξεφτιλικι) δεν εχω ματαξαναδει στον μηχανοκινητο αθλητισμο. Και 15 σερι να παρει δεν προκειται να ξεπλυνει τη ντροπη. Ειναι αυτο που ελεγε ο ερ τζορνταν: δεν με ενοχλει να χανω. Με ενοχλει να μην προσπαθω.
Καλα που δεν ανεστησαν και τον κουτσαβλο τον ξανθο γιατι θα τους βλεπαμε στις επιθεωρησεις στο δελφιναριο το καλοκαιρι!
Στο 1 συμφωνώ απόλυτα!!
Στο 2 διαφωνώ γιατί είναι τέτοια η φύση του αθλήματος που δεν γυρνάει το πράμα! Δεν είναι ούτε μπάσκετ να σου βάλει 50 πόντους ο Lebron ούτε ποδόσφαιρο να σου περάσει όλη την ομάδα ο Kaka και να σου γυρίσει το παιχνίδι! Δυστυχώς! -
-
Ο καλύτερος δέχεται πάντα την χολή των περισσότερων...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Οσο πιο ψηλα φτανεις τοσο πιο πολυ θορυβο κανεις οταν πεφτεις...Δυο επισημανσεις μονο και κλεινω το οφ τοπικ μου
-
-
Ήταν κάποτε μια αλεπού... ...και τα έκανε κρεμαστάρια!!!
-
-
- Οχι μονο δεν μπορεις να συναγωνιστεις τα τσικο αλλα απο τον 4 5 αγωνα να προετοιμαζεσαι για του ... Χρονου. Μεγαλυτερη λευκη πετσετα (=ξεφτιλικι) δεν εχω ματαξαναδει στον μηχανοκινητο αθλητισμο. Και 15 σερι να παρει δεν προκειται να ξεπλυνει τη ντροπη. Ειναι αυτο που ελεγε ο ερ τζορνταν: δεν με ενοχλει να χανω. Με ενοχλει να μην προσπαθω.
Μεγαλύτερο ξεφτιλίκι από το σκάνδαλο του φωτοτυπάδικου μάλλον δεν έχει ξαναδεί η F1. Ούτε και η Mercedes που άφησε τη McLaren στα κρύα του λουτρού.
Το υπόλοιπο περί Jordan και μη προσπάθειας το αφήνω ως έχει γιατί είναι ελαφρώς ασυνάρτητο. Η Renault το ίδιο έκανε το 2004 και το 2005 καθάρισε το ντάμπλ.
Μη προσπάθεια ήταν το φετινό ασύλληπτο του Λούη που πρότεινε να σταματήσει τον αγώνα (αυτό το κρίνουν άλλοι και όχι ο πιλότος) και όχι η στρατηγική που αφορά την αξιοποίηση πόρων.Και 15 σερι να παρει δεν προκειται να ξεπλυνει τη ντροπη
Εντάξει ρε αδερφέ, είπαμε να πεις μια κοτσάνα. Εσύ το έχεσες τελείως...
-
-
Ναι αλλά κινητήρας Ferrari...
-
παντως η Ferrari επανηλθε μετα απο μια δεκαετια του '80 οπου κυριολεκτικα σερνοτανε.
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)