-
Zωάρα ο τύπος με την μηχανή που, ενώ ήταν στην αριστερή μεριά της λωρίδας, χωρίς καμιά προειδοποίηση χώνεται μπροστά μας για να στρίψει στο στενό που ήταν στα δεξιά μας. Ήταν τόσο απότομο το στρίψιμο, που ακόμα και ο φίλος μου που οδήγαγε του ήρθε τόσο ξαφνικό που δεν πρόλαβε να πατήσει φρένο και έστριψε στα εντελώς ξυστά ο άλλος. Μα πόσο ζώα είναι μερικοί, τι να πω...
-
Τι να πεις..
Δεν ήμουν αρκετά γρήγορος ωστε να πάρω πινακίδα..
Τι πινακίδα, ούτε το μοντέλο δε πρόλαβα να δω.
Ένα μπορντώ ήταν, σούπερ μίνι μάλλον.
Κινούμαι στη Γ. Λαμπράκη στον Πειραιά, με κατεύθυνση προς τη θάλασσα.
Πλησιάζω το φανάρι στην Ελ.Βενιζέλου ή στη Τσαμαδού με καμιά 50αριά χιλιόμετρα (πρέπει να ήταν η Τσαμαδού).
Εκείνη τη στιγμή, γίνεται πορτοκαλί και αποφασίζω να σταματήσω (μιλάμε για μηδενική απόσταση, δεν υπαρχει έλληνας που να σταμάταγε στο πορτοκαλί αυτό).
ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμή που σκέφτομαι να ξεκινήσω να πατήσω φρένο, περνάει ΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ένας ΦΟΝΙΑΣ από την Ελ. Βενιζέλου και στρίβει αριστερά, προς αθήνα.
Ο τύπος ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ με κόκκινο, απλά πέρασε λες και δεν υπήρχε φανάρι, λες και είχε προτεραιότητα. Ευτυχώς τα κορίτσια στο αμάξι δεν πολυκατάλαβαν τι έγινε. Παραμιλούσα μετά.
Ο τύπος απλά τα έγραψε όλα στα @@ του και πέρασε αέρα με κόκκινο. Δε παίζει να μην το είδε, στενός δρόμος είναι με 2 φανάρια δεξιά/αριστερά σε διασταύρωση με κεντρικότατο φαρδύ δρόμο. Δε παίζει, και εγώ έχω πάει να περάσω κόκκινο χωρίς να το πάρω χαμπάρι, στη Πατησίων προς Πατήσια, το πεζοφάναρο πριν το φανάρι της Αλεξάνδρας, καθαρά γιατί κοίταζα το επόμενο φανάρι, αλλά ρε παιδιά, αυτά δεν γίνονται. Απλά, δεν γίνονται. -
-
-
-
Ζωάρα η ξανθιά κοπελίτσα (κατάξανθη ) με το golf χτες βράδυ στην λ. Ηρακλείου στο ύψος της εισόδου στην Α.Ο., όπου ήρθε αέρα από κάθετο στενό για να περάσει απέναντι, και κοιτούσε μόνο από την άνοδο... αγνοόντας τα 4 αμάξια που κατεβαίναμε από την κάθοδο. Μιλάμε από την στιγμή που ξεπρόβαλλε από το στενό, το κεφάλι της ήταν γυρισμένο δεξιά, λες και ο δρόμος ήταν μονής κατεύθυνσης...
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Ζωάρα η ξανθιά κοπελίτσα (κατάξανθη ) με το golf χτες βράδυ στην λ. Ηρακλείου στο ύψος της εισόδου στην Α.Ο., όπου ήρθε αέρα από κάθετο στενό για να περάσει απέναντι, και κοιτούσε μόνο από την άνοδο... αγνοόντας τα 4 αμάξια που κατεβαίναμε από την κάθοδο. Μιλάμε από την στιγμή που ξεπρόβαλλε από το στενό, το κεφάλι της ήταν γυρισμένο δεξιά, λες και ο δρόμος ήταν μονής κατεύθυνσης...μπορεις να κατεβεις την ανοδο;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ζωάρα η ξανθιά κοπελίτσα (κατάξανθη ) με το golf χτες βράδυ στην λ. Ηρακλείου στο ύψος της εισόδου στην Α.Ο., όπου ήρθε αέρα από κάθετο στενό για να περάσει απέναντι, και κοιτούσε μόνο από την άνοδο... αγνοόντας τα 4 αμάξια που κατεβαίναμε από την κάθοδο. Μιλάμε από την στιγμή που ξεπρόβαλλε από το στενό, το κεφάλι της ήταν γυρισμένο δεξιά, λες και ο δρόμος ήταν μονής κατεύθυνσης...
μπορεις να κατεβεις την ανοδο;;;
ε?
-
μπορεις να κατεβεις την ανοδο;;;
Συμφωνα με την ξανθια ΝΑΙ! Χωρις πλακα ημουν στο λεωφορειο νωριτερα και γυρναγα απο μια δουλεια και στη Δροσοπουλου ηταν μια κοπελα στο σκουτερ της και μιλαγε με μια αλλη και ειπε: Θα περασει τωρα ή θα με σκοτωσει (το λεωφορειο)! Για τοοοοοοοοσο μυαλο μιλαμε! ΖΩΑΡΑ μια κ@λ@γρια που απο τερμα δεξια στη ΒΕικκου εκοψε το τιμονι τερμα αριστερα για να παει να κανει αναστροφη στο υψος του Ολυμπιακου Γυμναστηριου! Πηγαμε να πεσουμε πανω της καμια 10αρια αμαξια! Τα καντιλια που φαγε η γρια απο ολους μας ηταν σπεσιαλ! Δημοσιος υπαλληλος εγινε και ο Αγιος Πετρος και δεν μαζευει κανα γερο/γρια???
-
Ζώα οι Ζητάδες σήμερα το απόγευμα στην Δεκελίας (φανάρια με Αχαρνών), όπου από τις 3 μηχανές η πρώτη γκάζωσε προκλητικά και πέρασε σφαίρα προς την Αχαρνών, η δεύτερη έκανε σλάλομ μεταξύ 3-4 αμαξιών στην Δεκελίας, πηγαίνοντας επίσης στην Αχαρνών, ενώ ο τρίτος ο μλκς κοιμόταν με αποτέλεσμα να ανάψει κόκκινο το φανάρι. Τι έκανε το όργανο? Απλώς γκάζωσε και πέρασε απέναντι με ένα κόκκινο ΝΑ (με το συμπάθειο).
-
Οι περισσότεροι ζητάδες μπήκαν στην ομάδα Ζ για να κάνουν ελεύθερα αυτά για τα οποία εμείς τρώμε κλήση
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δημοσιος υπαλληλος εγινε και ο Αγιος Πετρος και δεν μαζευει κανα γερο/γρια??? -
Ο χρήστης ΙΩΣΗΦ έγραψε:
Οι περισσότεροι ζητάδες μπήκαν στην ομάδα Ζ για να κάνουν ελεύθερα αυτά για τα οποία εμείς τρώμε κλήσηΟπως και η Ομαδα Σιγμα, η οποια εκλεισε γιατι εγιναν ολα τα αυτοκινητα τροπετα
-
Οπως και η Ομαδα Σιγμα, η οποια εκλεισε γιατι εγιναν ολα τα αυτοκινητα τροπετα
εγώ 'έμαθα' ότι έβγαλαν πολλές ζημιές τα αμάξια σε σημείο που ήταν ασύμφορο να τα φτιάξουν (ξανά και ξανά ).
-
ε και? στερεψε ο ΟΔΔΥ?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
εγώ 'έμαθα' ότι έβγαλαν πολλές ζημιές τα αμάξια σε σημείο που ήταν ασύμφορο να τα φτιάξουν (ξανά και ξανά ).
ναι;
-
Κατεβαινα την Αμαρουσιου-Χαλανδριου, και ειχε πρασινο στην διασταυρωση με Φραγκοκκλησιας
Απο δεξια, δηλαδη ερχομενος απο Κηφησιας, μου πεταγετε με ΚΟΚΚΙΝΟ ενα avensis και ενω με ειχε δει, και μαλιστα πηγε και κατευθειαν αριστερη λωριδα!!!!!
Τρωει στην πλατη τερμα μεγαλα φωτα, προβολακια, αναπτηρες, κερια και λιβανια
Αναγκαζεται να κανει στην ακρη, βλεπω φατσα μεσα, και απαξιω να ριξω καν μουτζα
Στην συνεχεια οδηγουσε ΟΛΗ την ωρα, σιγα, με καπου ~40χλμ/ω
Απαλλασσεται λογω βλακειας
Παντως ουτε γερος ουτε γυναικα ηταν, απλα ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΛΟΣ της ταξης των ~40Επρεπε να ημουν μπατσος με περιπολικο, να του εραβα κουστουμακι κανονικο!
Δηλαδη εκεινος ο στοκος πως ηταν τοσο σιγουρος οτι δεν ημουν περιπολικο(ηταν βραδυ)
ΦΟΝΙΑΔΕΣ -
ναι;
όντως...αυτή η 'βρώμα' έφτασε στα αφτιά μου από άτομο που δούλευε ως οδηγός στην ομάδα Σ.
Επίσης...όντως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πήραν άλλα αμάξια από τον ΟΔΔΥ?
Τόοοσα και τόσα αμάξια κυριολεκτικά σαπίζουν εκεί... -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ναι;
όντως...αυτή η 'βρώμα' έφτασε στα αφτιά μου από άτομο που δούλευε ως οδηγός στην ομάδα Σ.
Επίσης...όντως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πήραν άλλα αμάξια από τον ΟΔΔΥ?
Τόοοσα και τόσα αμάξια κυριολεκτικά σαπίζουν εκεί...Το κόστος συντήρησης ήταν πολύ μεγάλο (σέρβις, λάστιχα κλπ). Για αυτό και διαλύθηκε η Ομάδα Σ.
-
Τα περισσότερα ήταν κατασχεμένα λόγω ναρκωτικών, όχι απλά αυτοκίνητα από ΟΔΔΥ. Το κόστος ήταν υψηλό, οι καγκουριές πολλές, οι ζημιές επίσης, οπότε καλύτερα που έκλεισε η ομάδα, αν και μερικά οχήματα ήταν πραγματικά εκπλητικές μηχανές οδήγησης.
Ευχαριστώ.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]