-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Στον Μουστάκα έχει τηλεκατευθυνόμενη X6 σε 4 χρώματα (τεράστια) με κανένα 20-30 ευρω
Γαμάτη
Εχει και x5....Υ.Γ. Γαμώ την ατυχία μου... ο μικρός δεν τη θέλει.... πήρα μία 320 προ fl (με κόκκινα όμως φανάρια, 1:32) με 4 ευρω.... σνιφ... σε σκούρο... (εχει και ασημένια). ΕΙναι το μόνο μαγαζί που βρήκα 3αρα...
Μπες εδώ να δεις τι γίνεται από μοντελάκια BMW: http://www.bmw.co.uk/bmwuk/about/lifest ... html?cat=7
Βεβαίως (κλασσικά) υπάρχουν ΜΟΝΟ στο Αγγλικό site, στο Ελληνικό τίποτα
εσύ αμα δε πληρώσεις 100 ευρω δε μπορεις....!!!!
Είναι premium
Βασικά αν ψάξεις στο ebay θα βρεις αρκετά και φθηνά...αλλιώς...jumbo για Maisto. O brother έχει συλλογή με περίπου 200 μοντέλα 1/18.
αυτην που πηρα εγω έχει τις ζάντες του Fiat lord...
αλλα θα πάρω και την αγωνιστική διότι ως γνωστόν.... τόσο με κόβει...
Από κατανάλωση πώς πάνε;
(Το ότι είναι μοντέλα, δεν σημαίνει πως είναι ικανή δικαιολογία να μην γράψεις για την κατανάλωση! ) -
καλό....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προφέσορα ο Ν.Δ. είχε την Ε36 318is Coupe όμως, όχι την Ε30.
Σιγουρα ειχε την Ε30!Παιζει να αγορασε μετα και την Ε36.
Κι εγω είμαι σίγουρος για την Ε30. Ε36 δεν θυμάμαι να είχε.
Την Ε36 την θυμάμαι κι εγώ σίγουρα. Οπότε είχε και τις δύο...
Θυμαμαι που ηταν απο τα πρωτα αυτοκινητα με καταλυτη στην Ελλαδα τοτε και ειχε χρησιμοποιησει,σε ενα κειμενο του, μια παλια διαφημιση τσιγαρων που ελεγε:'απολαυση χωρις τυψεις'...
-
Εγω θυμαμαι που ελεγε ποσο του ελειπε ενω ηταν αρρωστος...
Και παρατηρουσε πως ενας καλος μηχανικος μπορει να χωρεσει τα παντα σε 4,5mωραιες εποχες...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προφέσορα ο Ν.Δ. είχε την Ε36 318is Coupe όμως, όχι την Ε30.
Σιγουρα ειχε την Ε30!Παιζει να αγορασε μετα και την Ε36.
Κι εγω είμαι σίγουρος για την Ε30. Ε36 δεν θυμάμαι να είχε.
Την Ε36 την θυμάμαι κι εγώ σίγουρα. Οπότε είχε και τις δύο...
Eίχε και τις δύο.
Η Ε30 φορούσε Μ42-1.8lt και ήταν 136ps.Είναι ελάχιστες γνήσιες στην Ελλάδα.Μια από αυτες μου ανήκει.H E36 φορούσε τον ίδιο κινητήρα αλλά με 140ps μέχρι τα τέλη του 1995.Μετά από υπερκυβισμό έγινε M43-1.9lt-143ps.Aυτόν το κινητήρα φοράει η 'ti' του Νίκου(tsilis)
Eγώ είχα μια 318is E36(coupe) me M42 κινητήρα. -
Και κάτι πολύ σημαντικό.
Πρίν λίγο καιρό πούλησα την 5αρα μου ( E39 Μpack 2.2lt indivindual glacier green) σε κάποιον ιδιώτη.Εκείνος φοβήθηκε τα 'νέα μέτρα' και αφού το κράτησε ΜΟΛΙΣ ένα μήνα το αυτοκίνητο....το 'σκότωσε'σε 'κατάστημα' καθώς τον έπιασε κρίση πανικού.
To αυτοκίνητο πωλείται σε 'καλό κατάστημα' με 52.000χλμ,ενώ εγώ το πούλησα με 90.000χλμ.Ο πρώην ιδιοκτήτης δεν πείραξε τπτ.Το κατάστημα 'μαγείρεψε' το βιβλίο service.
Το πούλησα 15.000€ στον ιδιώτη,αυτός το 'σκότωσε' στα 8000€,και τώρα πωλείται στα 17.000€ από το κατάστημα.
Στο http://www.car.gr δεν υπαρχει αγγελία.Πήγα και το είδα εγώ ο ίδιος,αφού πρώτα το πέτυχε τυχαία ένας φίλος.ΜΑΚΡΙΑ
-
ωραιο καταστημα....
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Και κάτι πολύ σημαντικό.
Πρίν λίγο καιρό πούλησα την 5αρα μου ( E39 Μpack 2.2lt indivindual glacier green) σε κάποιον ιδιώτη.Εκείνος φοβήθηκε τα 'νέα μέτρα' και αφού το κράτησε ΜΟΛΙΣ ένα μήνα το αυτοκίνητο....το 'σκότωσε'σε 'κατάστημα' καθώς τον έπιασε κρίση πανικού.
To αυτοκίνητο πωλείται σε 'καλό κατάστημα' με 52.000χλμ,ενώ εγώ το πούλησα με 90.000χλμ.Ο πρώην ιδιοκτήτης δεν πείραξε τπτ.Το κατάστημα 'μαγείρεψε' το βιβλίο service.
Το πούλησα 15.000€ στον ιδιώτη,αυτός το 'σκότωσε' στα 8000€,και τώρα πωλείται στα 17.000€ από το κατάστημα.
Στο http://www.car.gr δεν υπαρχει αγγελία.Πήγα και το είδα εγώ ο ίδιος,αφού πρώτα το πέτυχε τυχαία ένας φίλος.ΜΑΚΡΙΑ
Γιατί δεν λές περισσότερα για το κατάστημα να το αποφύγουν όσοι ενδιαφέρονται για μεταχειρισμένο ;
-
πμ, το κατάστημα ...plz να μπορούμε να φυλαχτούμε ...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Eχω BMW 325i dynamic του 2007 με 25.000 χλμ και 17'' ελαστικα με πολυ λιγα χλμ
Υπαρχει καποιος με το απλο μοντελο που θα ενδιαφεροταν για τραμπα αναρτησης & ελαστικων;Τι ακριβώς σε ενδιαφέρει λάστιχα ή ζαντολάστιχα?
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Το πούλησα 15.000€ στον ιδιώτη,αυτός το 'σκότωσε' στα 8000€,και τώρα πωλείται στα 17.000€ από το κατάστημα.Δηλαδή φοβήθηκε τα 'νέα μέτρα' πριν τα δει και και δε φοβήθηκε να χάσει 7.000€ από τη συναλλαγή;
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Η Ε30 φορούσε Μ42-1.8lt και ήταν 136ps.Είναι ελάχιστες γνήσιες στην Ελλάδα.Μια από αυτες μου ανήκει.
Υπαρχει μια κοκκινη σε υπεραριστη κατασταση στη Κω.Την εχει ενας κυριος,σχετικα μεγαλος σε ηλικια.Του ειχα πιασει μια φορα τη κουβεντα και θυμαμαι οτι το αυτοκινητο ειχε ελαχιστα χιλιομετρα...
-
BMW 5 Series Preview (2010) - AUTO BILD 45/2009
Oι νέοι μικροί κινητήρες από το 2012
http://translate.google.com/translate?p ... ry_state0=
-
Το έπλυνα σήμερα και συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν φύγει εντελώς οι αραχνιές. Αν το πάω Auto Glym, θα τις βγάλουν εντελώς???
Επίσης ανακάλυψα ένα μικρό βαθουλωματάκι στο πίσω φτενό, δίπλα στη πίσω δεξιά πόρτα. Oh well...θα το φτιάξω κάποια στιγμή. Δε το έκανα εγώ...κοίταξα παλαιότερες φώτο και το είδα, απλά από τον ενθουσιασμό μου δε το πρόσεξα στην αγορά
Φρέσκιες φώτο: viewtopic.php?f=5&t=13423&p=1679647#p1679647
-
Oι αραχνιες συνηθως ειναι στο βερνηκι και βγαινουν αλλα βγαινει και βερνηκι μαζι οποτε θελει προσοχη να μην γινει ζημια στο χρωμα. Και για το βαθουλωμα βγαινει αλλα παλι θελει προσοχη μην σπασει η μπογια. Κατα την γνωμη μου πηγαινε προσεκτικα σε αυτα και μονο αν εχεις δει μαγαζι να κανει καλη δουλεια σε αλλα αυτοκινητα.
-
Νικο....ωραιες φωτο!!!!
πανεμορφη!!!!!!
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Θυμάμαι τα λόγια αγάπης και θαυμασμού του Ν. Δήμου στους 4Τ για μια 318is που κατείχε ο ίδιος για κάποιο καιρό. Νομίζω ήταν μια άσπρη (στα χρώματα μερικοί είναι μπροστά από την εποχή τους)...Ακόμα θυμάμαι το κείμενο (το έχω κρατήσει το τεύχος)....κορυφαίος στα κείμενά του ο Ν.Δ. Μετά την Ε30 πήρε την 318is Ε36 (σε κόκκινο...λάθος επιλογή κατ' εμέ) την οποία έκανε αργότερα μετατροπή (στον Νταγκουνάκη αν θυμάμαι καλά) σε 325i και μετά την πούλησε.
Άρα είχε και Ε30 και Ε36 318is.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το έπλυνα σήμερα και συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν φύγει εντελώς οι αραχνιές. Αν το πάω Auto Glym, θα τις βγάλουν εντελώς???Επίσης ανακάλυψα ένα μικρό βαθουλωματάκι στο πίσω φτενό, δίπλα στη πίσω δεξιά πόρτα. Oh well...θα το φτιάξω κάποια στιγμή. Δε το έκανα εγώ...κοίταξα παλαιότερες φώτο και το είδα, απλά από τον ενθουσιασμό μου δε το πρόσεξα στην αγορά
http://www.cardetailing.gr/phpBB3/viewt ... f=10&t=126
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το έπλυνα σήμερα και συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν φύγει εντελώς οι αραχνιές. Αν το πάω Auto Glym, θα τις βγάλουν εντελώς???
Επίσης ανακάλυψα ένα μικρό βαθουλωματάκι στο πίσω φτενό, δίπλα στη πίσω δεξιά πόρτα. Oh well...θα το φτιάξω κάποια στιγμή. Δε το έκανα εγώ...κοίταξα παλαιότερες φώτο και το είδα, απλά από τον ενθουσιασμό μου δε το πρόσεξα στην αγορά
http://www.cardetailing.gr/phpBB3/viewt ... f=10&t=126
Ωραίος!
Κάνει και γυάλισμα αυτός? Θα τον πάρω ένα τηλ να τον ρωτήσω.
-
http://www.youtube.com/watch?v=rM5S6RO1AxQ
BMW 760Li vs. Mercedes-Benz S63 AMG Top Gearπολύ γέλιο παίζουν και υπέρ ατού
BMW FORUM