-
êáëá ðëáêá êáíïõìå ïëïé .áðëá ôåëéêá ìïõ öáéíåôáé ðùó ôåëéêá èá ðñïôéìçóù ôï volvo êéá åõ÷ïìáé ç åðéëïãç íá åéíáé óùóôç!!!!!!!!!!!!
-
Και πολύ καλά θα κάνεις! Αντε με γεια! και πήγαινε μια βόλτα τον G60POWER και τον technik να δω μετά αν θα θέλουν να ξαναδουν audi!
-
ok èá ôï öñïíôéóù !êáé áìá åéíáé ôï ðáìå êáé óôá ÷éïíéá íá äïõìå êáé åêåé ôé êáíåé!
-
Μέσα!! Να ξέρεις τα χίονια είναι 'το στοιχείο' του!
-
ok ama einai ua to koitajoyme molis to paro
-
Σωστος ο τρελος την καλυτερη επιλογη εκανες
Εγω σε s 40 που μπεικα τρελαθηκα
δεν λεω ωραια η μπεμπα πολυ ωραια θα ελεγα αλλα το s 60 ειναι ερωτας αμα το ερωτευτης δεν ξεκολας -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Μέσα!! Να ξέρεις τα χίονια είναι 'το στοιχείο' του!Παντα μαζι με ενα ζευγαρι αλυσιδες ετσι? Ξερετε ποσα Α4 εχω δει να κολλανε κ να σπιναρουν πρωτα οι μπροστινοι κ υστερα κ οι 4 τροχοι? Ειχα κ μια ασχημη εμπειρια ως συνεπιβατης σε S3(οκ, αλλη 4κινηση το ενα αλλη το αλλο αλλα το point το πιασατε)..
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Και πολύ καλά θα κάνεις! Αντε με γεια! και πήγαινε μια βόλτα τον G60POWER και τον technik να δω μετά αν θα θέλουν να ξαναδουν audi!Τελικά ο φίλος ο Trelos αποφάσισε Volvo ;
Χμμμ... μάλλον χάσαμε !Δεν πειράζει, ο επόμενος παρακαλώ...
Άντε να μας πάει βόλτα με το S60 (είπα και από την αρχή-πολύ καλή επιλογή), αλλά που πάς φίλε στα χιόνια χωρίς quattro ;
Στη θάλασσα χωρίς μαγιό πηγαίνεις ;
-
[list:31zcwbt9]Τι γινεται εδω μεσα ρε σεις? [/list:u:31zcwbt9][list:31zcwbt9]mkiii και technik απολυεσται [/list:u:31zcwbt9][list:31zcwbt9]Καλα ρε σεις, ουτε ενα υπνο δε μπορω να κανω?Σας αφησα μονους χθες και χασατε τον πελατη? [/list:u:31zcwbt9][list:31zcwbt9]Ε μα πια για τιποτα δεν ειστε [/list:u:31zcwbt9]
-
Ôé ãéíåôáé åäù ìåóá ñå óåéò?
mkiii êáé technik áðïëõåóôáé
Êáëá ñå óåéò, ïõôå åíá õðíï äå ìðïñù íá êáíù?Óáò áöçóá ìïíïõò ÷èåò êáé ÷áóáôå ôïí ðåëáôç?
Å ìá ðéá ãéá ôéðïôá äåí åéóôåkala re g60power mipos exeis kamia antiprosopia ths AUDI?ÐËÁÊÁ ÊÁÍÏ
-
Χαχαχα! Πλάκα πλάκα ούτε να μας πλήρωναν! Μου φαίνεται οτι θα πάρω τηλέφωνο την Volvo να μου δώσει μερίδιο!
Ο χρήστης technik έγραψε:
Άντε να μας πάει βόλτα με το S60 (είπα και από την αρχή-πολύ καλή επιλογή), αλλά που πάς φίλε στα χιόνια χωρίς quattro ;
Στη θάλασσα χωρίς μαγιό πηγαίνεις ;
Δεν χρειάζεται αλυσίδες το αμάξι! Ενα ζευγάρι καλά χιονολάστιχα (με καρφιά) και είναι έτοιμο to θηρίο!
Στην Νορβηγία ποτέ δεν έβαλα αλυσίδες στο προηγούμενο Saab 93 Αero που είχα (Αλήθεια, Ελληνική πατέντα είναι οι αλυσίδες;;;) και ποτέ δεν έμεινα εκτός απο μια φορά στο βουνό οπου με έπιασε μια τρομερή χιονοθύελλα και χρειάστηκε να έρθει ελικόπτερο για να με σώσει.
Για την ιστορία το αμάξι το βρήκα την άλλη μέρα με την βοήθεια του δορυφόρου και για να το ξεθάψουμε ήρθε ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα. -
MR SADO ONTOS OI ALISIDES EINAI ELLINIKI PATENTA ALLA TA XIONOLASTIXA TI NA TA KANEIS STIN ELLADA?OK IPARXOUN FORES POU XREIAZONTAI ALLA AYTES EINAI ELAXISTES.TO KALOKAIRI ETSI KAI FORAS XIONOLASTIXO THA FTASEI FTHINOPORO KAI DEN THA EXEIS LASTIXO OUTE GIA DEIGMA
-
Γιατί έχεις ποτέ τα ίδια λάστιχα χειμώνα καλοκαίρι;;;;
Εγώ ρε παιδιά άλλα λάστιχα έχω για τον χειμώνα και άλλα το καλοκαίρι! -
MALLON SADO THA APOTELEIS THN 3JAIRESI TOU KANONA GIATI OI PERISSOTEROI EXOYME TA IDIA LASTIXA XIMONA KALOKAIRI.KAKO BEBAIA ALLA ?
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:31otca7m]Τι γινεται εδω μεσα ρε σεις? [/list:u:31otca7m][list:31otca7m]mkiii και technik απολυεσται [/list:u:31otca7m][list:31otca7m]Καλα ρε σεις, ουτε ενα υπνο δε μπορω να κανω?Σας αφησα μονους χθες και χασατε τον πελατη? [/list:u:31otca7m][list:31otca7m]Ε μα πια για τιποτα δεν ειστε [/list:u:31otca7m]Εγώ απουσίαζα χθές βράδυ αργά...
Τουλάχιστον στην επιλογή Volvo ή BMW, σφήνωσε και μια τρίτη
Ο φίλος Trelos, ας ρίξει μια ματιά στο συγκριτικό που προανέφερα !
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
καλα πλακα κανουμε ολοι .απλα τελικα μου φαινεται πωσ τελικα θα προτιμησω το volvo κια ευχομαι η επιλογη να ειναι σωστη!!!!!!!!!!!!Τιιιιι?
Είσαι τρελός? Θα πάρεις το Volvo? Ελπίζω να σε πρόλαβα...Σε πείσανε να πάρεις Volvo για τα ΄χιόνια? Που θα τα βρεις τα χιόνια?
Πάρε BMW πρώτο πράμα σου λέω... πίσω κίνηση δε λέω τίποτε άλλο... έχεις οδηγήσει πισωκούνα? Και μάλιστα δίλιτρη?
-
Εγώ μεταξύ των τεσσάρων, επέλεξα τελικά Audi (Avant 1.8TQ/190). Δεν μετάνοιωσα. Οδήγησέ το.
Η 320 δεν υπερστρέφει με τίποτα. Το setup είναι υποστροφικό.
Το SAAB χαζοσπινάρει ασταμάτητα. Πολλά τα άλογα και δεν είναι Type-R.
To Volvo συνολικά πολύ καλό. Ήταν η δεύτερη επιλογή.Το Audi όμως τελικά, δεν φαντάζεσαι πώς κάθεται στο δρόμο.
Πάνος
-
Ο χρήστης prozakis έγραψε:
Εγώ μεταξύ των τεσσάρων, επέλεξα τελικά Audi (Avant 1.8TQ/190). Δεν μετάνοιωσα. Οδήγησέ το.Η 320 δεν υπερστρέφει με τίποτα. Το setup είναι υποστροφικό.
To Volvo συνολικά πολύ καλό. Ήταν η δεύτερη επιλογή.Το Audi όμως τελικά, δεν φαντάζεσαι πώς κάθεται στο δρόμο.
Πάνος
Καλορίζικο ! Πολύ καλή επιλογή
Και έλεγα να μην πώ τον νικητή του παραπάνω συγκριτικού...
Έχω οδηγήσει το συγκεκριμένο μοντέλο και είναι όντως πολύ καλό.
Όσο για το 'πάτημα' στο δρόμο ; H υπογραφή μου τα λέει όλα χωρίς σχόλια...
-
Pare made in Sweden....
Kai an thes kai kati poly fresko kai na ta exei kai ola standard.....9-3 aero....p.s. Den xazospinarei......kai fysika den einai type r......
-
Ο χρήστης prozakis έγραψε:
Εγώ μεταξύ των τεσσάρων, επέλεξα τελικά Audi (Avant 1.8TQ/190). Δεν μετάνοιωσα. Οδήγησέ το.Η 320 δεν υπερστρέφει με τίποτα. Το setup είναι υποστροφικό.
Πάνος
εγω φανταζομαι
μπραβο. Το Avant ειναι κουκλι. Πολυ πιο ωραιο απο το σενταν
Ευγε και καλοταξιδο
VOLVO S60 Þ ÂÌW 320