-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
+1+1000!!
-
Απορια για java :
Δουλευω σε ενα προγραμμα σε swing και δεν βρισκω κατι που να δουλευει για χειρισμο sound.
Πως εισαγω και χειριζομαι αρχειο μουσικης ; (οποιοδηποτε - εκτος midi-) -
-00
Πλάκα κάνω!
-
Τέλος στη διαμάχη
H Intel δίνει 1,25 δισ. δολάρια στην AMD στο πλαίσιο εξωδικαστικού συμβιβασμούΝέα Υόρκη
Η Intel συμφώνησε να καταβάλει 1,25 δισ. δολάρια στην AMD, προκειμένου ο μεγάλος ανταγωνιστής της να αποσύρει τις καταγγελίες για μονοπωλιακή συμπεριφορά και παραβίαση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας του.
Στο πλαίσιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού που ανακοινώθηκε την Πέμπτη, η Intel υπόσχεται να συμμορφωθεί «με μια σειρά διατάξεων επιχειρηματικών πρακτικών». Σε αντάλλαγμα, η Advanced Micro Devices αποσύρει τις αγωγές που είχε καταθέσει κατά της Intel σε ΗΠΑ και Ιαπωνία, καθώς και όλες τις καταγγελίες της για μονοπωλιακή συμπεριφορά σε παγκόσμιο επίπεδο.
Από το 2004, η AMD κατηγορεί την Intel ότι χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα προκειμένου να την εκτοπίσει από την αγορά. Τον Μάιο, η ΕΕ επέβαλε στην Intel πρόστιμο 1,06 δισ. ευρώ, απόφαση για την οποία έχει υποβληθεί έφεση. Η εταιρεία έχει καταδικαστεί για παράβαση των κανόνων ανταγωνισμού και στην Ιαπωνία και τη Νότιο Κορέα και βρίσκεται τώρα στο μικροσκόπιο και των αμερικανικών αρχών.
Σύμφωνα με τους όρους του συμβιβασμού, οι δύο γίγαντες της βιομηχανίας ημιαγωγών αποδέχονται πενταετή συμφωνία εκατέρωθεν αδειοδότησης για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας τους και παραιτούνται από προηγούμενους ισχυρισμούς για παραβίαση πατεντών.
Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τζόναθαν Τοντ δήλωσε ότι η Κομισιόν έχει ενημερωθεί για τη νέα συμφωνία, επισήμανε όμως ότι ο συμβιβασμός δεν απαλλάσσει την Intel από την υποχρέωση συμμόρφωσης με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Η Intel, με έδρα τη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια, κατέχει σήμερα το 80% της παγκόσμιας αγοράς μικροεπεξεργαστών.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
http://www.trustedreviews.com/software/news/2009/11/12/Microsoft-Admits-Mac-OS-X-Influence-in-Windows-7/p1tell-us-something-we-don't-know
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Tί λέτε γι'αυτό ?
Το σκέφτομαι για φορητή λύση σε παραλίες κλπ εκδρομέςΝα το παρεις, πηρα οταν πρωτοηρθαν στην Ελλαδα το model Two και το model three. Δεν μπορεις να φανταστεις την φυσικοτητα που εχει ο ηχος που βγαζουν. Αριστη αγορα δεν μετανοιωσα ουτε στιγμη τα λεφτα που εδωσα
-
Μου έδωσαν από τη δουλειά το netbook Lenovo IdeaPad S10e για προσωπικό μου υπολογιστή, πέρα από αυτό που έχω στο γραφείο.
Είναι η πρώτη μου επαφή με netbook και γενικώς δε μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Προτιμώ ένα laptop από αυτό. Είναι ΠΟΛΥ μικρό και θέλει συνήθεια το keyboard και είναι κάπως αργό. Αλλά είναι απίστευτα μικρό και χωράει παντού.
Από ποιότητα κατασκευής απλά κορυφαία. Καμία σχέση με ΗΡ...είναι στα ίδια επίπεδα με τα Vaio.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Από ποιότητα κατασκευής απλά κορυφαία. Καμία σχέση με ΗΡ...είναι στα ίδια επίπεδα με τα Vaio.
Αλλη μια τετοια αστοχια και εχεις φυγει για ban...
Το S10 ειναι ψιλομαπα... δεν εχει καμια τυχη μπροστα στα HP Mini! H Sony πλην καποιων γελοιωδως ακριβων μοντελων εχει κατασκευη ελαφρως αρπα κολλα...
πρόσεξε μην φας εσύ μπαν κορσαιρούλη μου [mod]
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αλλη μια τετοια αστοχια και εχεις φυγει για ban...
Το S10 ειναι ψιλομαπα... δεν εχει καμια τυχη μπροστα στα HP Mini! H Sony πλην καποιων γελοιωδως ακριβων μοντελων εχει κατασκευη ελαφρως αρπα κολλα...
πρόσεξε μην φας εσύ μπαν κορσαιρούλη μου [mod]
Ξέρω πολύ καλά τι λέω...το S10e έχει σαφώς καλύτερη ποιότητα κατασκευής από το ΗΡ.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ξέρω πολύ καλά τι λέω...το S10e έχει σαφώς καλύτερη ποιότητα κατασκευής από το ΗΡ.
lol
-
Υπάρχει κάποιος τρόπος να υπάρχει κάμερα στο εσωτερικό του αμαξιού ώστε να καταγράφει το πολύ 24ώρες (είτε σε μνήμη είτε ασύρματα). Πχ. να δω τον γείτονα μου να μου το γρατζουνάει. Τροφοδοσία να παίρνει με οποιονδήποτε τρόπο (μπαταρία, εξωτερική μπαταρία, άλλη συσκευή...) αρκεί να μην επιβαρύνει την μπαταρία του αυτοκινήτου.
Καμία ιδέα;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος να υπάρχει κάμερα στο εσωτερικό του αμαξιού ώστε να καταγράφει το πολύ 24ώρες (είτε σε μνήμη είτε ασύρματα). Πχ. να δω τον γείτονα μου να μου το γρατζουνάει. Τροφοδοσία να παίρνει με οποιονδήποτε τρόπο (μπαταρία, εξωτερική μπαταρία, άλλη συσκευή...) αρκεί να μην επιβαρύνει την μπαταρία του αυτοκινήτου.Καμία ιδέα;
Υποθετω οτι ψαχνεις κατι τετοιο
παιρνει μεχρι 8GB SDHC αλλα παιζει θεμα με την μπαταρια.... Οποτε.... Πατεντα -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος να υπάρχει κάμερα στο εσωτερικό του αμαξιού ώστε να καταγράφει το πολύ 24ώρες (είτε σε μνήμη είτε ασύρματα). Πχ. να δω τον γείτονα μου να μου το γρατζουνάει. Τροφοδοσία να παίρνει με οποιονδήποτε τρόπο (μπαταρία, εξωτερική μπαταρία, άλλη συσκευή...) αρκεί να μην επιβαρύνει την μπαταρία του αυτοκινήτου.
Καμία ιδέα;
παιρνει μεχρι 8GB SDHC αλλα παιζει θεμα με την μπαταρια.... Οποτε.... ΠατενταΚαι να βρεις πατέντα για την μπαταρία η κάμερα αυτή θα βλέπει τη μια πλευρά μόνο του αυτοκινήτου, άρα δε μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά. Ούτως ή άλλως αν καταγράψεις κάτι με μια τέτοια κάμερα πόσο νόμιμο είναι να το χρησιμοποιήσεις ως ενοχοποιητικά στοιχεία;;;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Καμία ιδέα;
παιρνει μεχρι 8GB SDHC αλλα παιζει θεμα με την μπαταρια.... Οποτε.... ΠατενταΚαι να βρεις πατέντα για την μπαταρία η κάμερα αυτή θα βλέπει τη μια πλευρά μόνο του αυτοκινήτου, άρα δε μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά. Ούτως ή άλλως αν καταγράψεις κάτι με μια τέτοια κάμερα πόσο νόμιμο είναι να το χρησιμοποιήσεις ως ενοχοποιητικά στοιχεία;;;
Γιατι να μην ειναι νομημο εφοσον ειναι μεσα στο αυτοκινητο σου και καταγραφει δημοσιο χωρο;
Κατα τα αλλα, δεν νομιζω να το δεχτει καποιο δικαστηριο καθως δεν ειναι σε αναλογικη μορφη. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Καμία ιδέα;
Γιατι να μην ειναι νομημο εφοσον ειναι μεσα στο αυτοκινητο σου και καταγραφει δημοσιο χωρο;
Κατα τα αλλα, δεν νομιζω να το δεχτει καποιο δικαστηριο καθως δεν ειναι σε αναλογικη μορφη.Κάτι τέτοιο ψάχνω. Όταν είχαμε αλλάξει αμάξι μας το είχαν γεμίσει γρατζουνιές κλειδιού από άτομα τις πολυκατοικίας (κακία, ζήλια προφανώς). Τώρα πάλι έχουμε κάποιες ιστορίες και ανησυχώ. Το θέμα δεν είναι να πάω δικαστικά, είναι να ξέρω ποιος μου το έκανε (ό,τι/αν γίνει κάτι) και να βρει ενα τσιμεντόλιθο στο παρπίζ, καμία πατάτα στην εξάτμηση, κάτι θα βρω να του κάνω...
Θα πιάνει 2 πλευρές διαγώνια. Πχ να τοποθετηθεί να κοιτάει αριστέρα και στο μπροστά παρπίζ (πρακτικό αν το αμάξι στη δεξιά του πλευρά ακουμπάει τοίχο). Οπότε θα χάνω το πίσω μέρος μόνο σε αυτή την περίπτωση. Ή γενικά να κοιτάει τα τζάμια προς την εξώπορτα (όχι της πυλωτής, της πολυκατοικίας) ώστε αν έρθει κάποιος θα είναι από 'κει. Άαααντε στη χειρότερη αν φοβάμαι τόσο να πάρω 2η καμερούλα. Με την μπαταρία είναι το θέμα Δηλαδή μόνο αν κάποιος έρθει μπουσουλώντας δεν θα φανεί...
Θέμα μεγέθους δεν υπάρχει, αφού το αμάξι έχει σκούρο φιμέ πίσω και με μία ζακέτα πχ μπορώ εύκολα να την κουκουλώσω.
-
-
High Def YouTubeΨιλο-κουφο το YouTube;;
-
High Def YouTubeμε περιορισμούς όμως...
-
Beggars can't be choosers.
Επίσης, buggers can't be choosers...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]