-
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
Ξυπνήστε με όταν βγει το XVII (17)Και να χάσεις άδικα τόσα χρόνια απο την ζωή σου τη στιγμή που από τώρα μπορείς να ξέρεις ότι το ... Golf XVII θα ανταγωνίζεται σε αισθητική και διαστάσεις το σημερινό αμερικάνικο Routan και το Polo του τότε θα είναι ... σαν το σημερινό Golf!
Εναλλακτικά ... μετά απο έναν 3ο παγκόσμιο πόλεμο, η VW θα εξελίξει ίσως κάτι τέτοιο ... προσφέροντας κάτι απο το παρελθόν αλλά προσαρμοσμένο στις σύγχρονες -του τότε- ανάγκες ...
Α!!! Η μόνη αλλαγή ίσως που θα υπάρχει στη Vag θα είναι απο την Seat που (πανευτυχής πλέον από την απρόσμενη επιτυχία των Exeo 1,2,3, ... 10, που εσύ την έχασες αφού κοιμόσουν!!!) θέλοντας να έχει και αυτή ένα suv στη γκάμα της ... θα βγάλει το πρώτο Audi Q7 με τα σήματα της!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Λογικό δεν είναι?? Υπάρχει Golf που να μη χαίρει της αμερόληπτης αντικειμενικής εκτίμησης του Τύπου?? -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Λογικό δεν είναι?? Υπάρχει Golf που να μη χαίρει της αμερόληπτης αντικειμενικής εκτίμησης του Τύπου??Αντε καλε...σσσσσσσσσσσσ...
-
Ψάχνοντας για το R4 έπεσα πάνω σε αυτό
http://www.worldcarfans.com/11001122395 ... owphotos#3
τρελή αμερικανιά αλλά λέτε να το δούμε και στην ευρώπη; -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
τρελή αμερικανιά αλλά λέτε να το δούμε και στην ευρώπη;Ένα Α5 συνουσιάστηκε με ένα Polo και βγήκε άλλη μία από τις ιστορικές παπαρίες του group. Φυσικά και θα το δούμε!!
-
Δύσκολα θα έρθει ευρώπη αλλά θέλω να δω ποιός καημένος θα το πάρει και θα λέει ότι έχει golf coupe και ότι το αμάξι του μοιάζει με το Α5.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
τρελή αμερικανιά αλλά λέτε να το δούμε και στην ευρώπη;Α5 unpremium edition
-
Εμένα μου αρέσει
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εμένα μου αρέσειΚαι εμένα!
Αλλά όσο υπάρχει το Scirocco δεν έχουν λόγο να το βγάλουν στην Ευρώπη. Από τη μια το Α5 από την άλλη το Scirocco και τι θα γίνει και με το EOS ... οι 2θυρες/3θυρες προσφορες της VW/Audi στα μικρομεσαία/μεσαία μάλλον φτάνουν!
Ενα 4θυρο Jetta CC κατα του Passat CC ... θα ήταν πολύ καλύτερη πρόταση! -
Και σε εμένα αρέσει αλλά δεν προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά..
Εμείς έχουμε το sirocco -
Αν και αισθητικά προκαλεί αντίστοιχο ενθουσιασμό με ομιλία της Ξενογιαννακοπούλου, πιθανώς να υπάρχει ρόλος στην Ευρωπαϊκή αγορά - Το Α5 παραείναι μεγάλο (και αλμυρό) και το rocco δεν έχει τρελούς χώρους. Κάτι ενδιάμεσο ίσως να έχει θέση...
-
Στην Ευρώπη μικρομεσαία 2θυρα coupe αυτής της μορφής (με ξεχωριστώ πορτμπαγκάζ) για κάποιο λόγο ποτέ δεν ήρθαν ή έγιναν επιτυχίες (αν και εμένα μου αρέσουν).
Παλιότερα μόνο το Rover 220 coupe (με Tbar οροφή ήταν) και νεώτερα το Opel Astra Coupe θυμάμαι και τα θαυμαζα. Τώρα υπάρχουν στην αμερική τα Honda Civic Coupe (εδώ και αρκετές γενιές), Kia Koup κλπ τα οποία και αυτά μάλλον δεν θα δουν τον πύργο του Αιφελ ή το Κολοσσαίο απο κοντά ... αν και τον Λευκό Πύργο θα ήθελα πολύ!
Για να μην πω ότι ο όρος Coupe στην Ευρώπη έγινε 'όρος marketing' και όχι μορφή αυτοκινήτου για να πλασαριστούν έως και 3θυρα Hatchback (πχ Ibiza) ή 3θυρα -φτηνότερες των 5θυρων- μικρομεσαία (πχ Xsara) προτάσεις! -
Και ένα video του περί ου ο λόγος,http://www.youtube.com/watch?v=0jIzhBqqxNY&feature=channel
-
Βλέποντας αυτό που παρουσίασαν στην Αμερική
μήπως βλέπουμε και την πρόσοψη ή και όλο το μπροστά μέρος μέχρι το παρμπρίζ ... του επόμενου Golf?ΥΓ. Βασικά βλέπουμε την πρόσοψη ολόκληρης της γκάμας της VW αυτή τη στιγμή ... αλλά με το τωρινό Golf f/l έχει κάποιες διαφορές!!!
-
Φυσικά και υπάρχουν διαφορές στη μάσκα δεν έχει καμία σχέση με την τωρινή!!
Αυτή έχει ενσωματωμένο φλασάκι μέσα, η γρίλιες έχουν νικελ φιλέτα και το κατω μέρος της μάσκας υιοθετεί ένα νέο σχεδιαστικό τρικ, το οποίο αναμένεται να γίνει χιτ: Τις δυο διπλές οριζόντιες γραμμές...
Επίσης
Αν το αφήσεις όπως είναι έχεις το PoloPlus coupe
αν του βάλεις 2 πόρτες έχεις το Τζέτα
Αν το βάλεις σε 16:9 έχεις το Passat CC
Αν βάλεις τα δάχτυλά σου στον ουρανό, έχεις το Golf EOS
αν του βάλεις 4 κύκλους εμπρός έχεις το Α3 sportcoupe
αν του βάλεις πρασινο κύκλο έχεις το νέο Οκτάβια κουπέ.
αν του βάλεις ΚΑΙ πόρτες έχεις σκέτο Οκτάβια
Αν περιμένεις καμια δεκαετία θα χεις το επόμενο μεσαίο Σέατ -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Αν περιμένεις καμια δεκαετία θα χεις το επόμενο μεσαίο Σέατ -
-
Φυσικά και υπάρχουν διαφορές στη μάσκα δεν έχει καμία σχέση με την τωρινή!!Αυτή έχει ενσωματωμένο φλασάκι μέσα, η γρίλιες έχουν νικελ φιλέτα και το κατω μέρος της μάσκας υιοθετεί ένα νέο σχεδιαστικό τρικ, το οποίο αναμένεται να γίνει χιτ: Τις δυο διπλές οριζόντιες γραμμές...
Επίσης
Αν το αφήσεις όπως είναι έχεις το PoloPlus coupe
αν του βάλεις 2 πόρτες έχεις το Τζέτα
Αν βάλεις τα δάχτυλά σου στον ουρανό, έχεις το Golf EOS
αν του βάλεις 4 κύκλους εμπρός έχεις το Α3 sportcoupe
αν του βάλεις πρασινο κύκλο έχεις το νέο Οκτάβια κουπέ.
αν του βάλεις ΚΑΙ πόρτες έχεις σκέτο Οκτάβια
Αν περιμένεις καμια δεκαετία θα χεις το επόμενο μεσαίο Σέατ'Απαιχτος!!!...ούτε το τμήμα Marketing του Γκρουπ δεν θα τα διατύπωνε καλύτερα.
-
Τα πειράματα που πρεσβεύει το συγκεκριμένο σχέδιο αφορούν την αγορά των ΗΠΑ, για την οποία καίγονται ιδιαίτερα οι τύποι του Group (βλ. σχετικό link). Μην περιμένετε να βγει κάτι που μας αφορά άμεσα από αυτά τα πειράματα - εκτός και αν καίγεστε για τουμπανιασμένους προφυλακτήρες, κτηνώδεις ποτηροθήκες για κουβάδες καφέ από τα Starfucks και καγκουρονίκελ
http://www.fastcompany.com/magazine/142 ... oming.html
-
VW Golf VII