-
Ο χρήστης gre έγραψε:
Mercedes S500 και Βmw Μ6 από πίσω της, στην Λ. Αθηνών. Δεν μου έκαναν εντύπωση τα αυτοκίνητα αλλά ο οδηγός της mercedes που φόραγε κάτι τεράστια σκουλαρίκια σαν δαχτυλίδια(μπορεί και μεγαλύτερα) και στα δύο αυτιά και γενικά είχε 'περίεργο' ντύσιμο.
Λέτε να είναι αυτός με τα δαχτυλίδια που ήταν στην Ferrari 599;99% αυτός έχει και Veyron...
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Ο SV2 είναι Σαλονικιός.
Δεν ελεγα για τον sv2 αλλα για τον κατοχο της sm εκτος κι αν ειναι δικια του
Του Κουλούρη της BMW? Ε... πήρα γυναικά από αυτόν (τον υιό έτσι, όχι τον πατέρα ), να μην πάρω και αυτοκίνητο...
Σε ολα μεσα επεσες τον κουλουρη με τα citroen στον ν.κοσμο λεω γιατι ο ανηψιος του εχει συνεργειο στην θεσσαλονικη και λεω μηπως ειναι αυτος και ανεβοκατεβαινει
Γμσ τα! 0 στα 2...
-
Ο χρήστης gre έγραψε:
καλά.....την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της την τσίμπησες ?
Απόρησα κι εγώ, κυκλοφόρησε ελληνική california στην Θεσσαλονίκη και ο sv2 δεν ανέβασε καμία φωτογραφία;!
Μπράβο για το 'quickspotting' στον nomikosasΒεβαια η φωτο ειναι λιγο καλλιτεχνικη
αλλα τετοια ωρα τετοια λογια.... -
http://www.youtube.com/watch?v=zcom8_Ar ... r_embedded
-
-
Δεν είναι και άσχημος ο συνδυασμός
-
μπορω να εχω το δεξιο??
-
εθεαθη χτες το βραδυ ενα απο τα λιγα νεα πρασινα ford focus rs 2009 στα λιαμανακια να στριβει!!!
-
Η 355 ποσο εκτιμαται ξερει κανεις?
-
-
ειδα στο δρομο για το φροντιστηριο ενα dacia sandero stepway....
απο μακρια μου δεν το προσεξα αλλα οταν πηγα κοντα ειδα τα αυτοκολλητα και οτι ηταν υπερυψωμενο......
δεν ηταν κακο....
-
F430 και 2 focus RS στην Ολγας
το focus δείχνει φτηνό και καγκούρικο (ειδικά σε πράσινο)
-

-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:

Η αντανάκλαση του αεραγωγού κάνει το Mercedes σαν να έχει κανα τρελό διαχυτη

-
LoL
Kαι να θελες να το πετυχεις αυτο δεν γινοταν !
Καλυτερο κι απο photoshop -
Λευκο tts στην αγιου νικολαου στη πατρα αποψε..Παιζει και να το εχω ξαναπετυχει τωρα που το ξανασκεφτομαι..
-
Λευκή Lambo (θα σας γελάσω gallardo ή murcielago) κατά τις 12:30 το μεσημέρι στη Συγγρού στο ύψος του Φιξ. Έκανε κι ένα ανοιγματάκι στο φανάρι, αρκετό ώστε η μελωδία του κινητήρα να υπερκαλύψει την φασαρία του λεωφορείου στο οποίο ήμουν
-
Κατα τις 2 στη Βουλιαγμενης πριν τον Αγιο Δημητριο μια μπλε Maserati 3200GT και μια ασημί Ferrari 550 Maranello η μια πισω απ'την αλλη. Η Ferrari ανοιξε λίγο καθώς εκανε σφηνες
-
Ferrari 599 gtb (πως τη λένε) στον Πύργο.
-
Carspotting [#6]