-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
edit- Επίσης μιας και ανέφερε ο αγαπητός GusGus για την τολμηρή εξέλιξη και πως δεν θα είχε αρνητικό αντίκτυπο, θα ήθελα να σε ρωτήσω εαν είχε κάνει η Vw π.χ. το κοφτό τελείωμα που είχε το Megane προηγούμενης γενιάς, πιστεύεις πως δεν θα είχε αρνητική επίπτωση στην αποδοχή του κοινού; Γιατί η Renault πήρε το μάθημά της από αυτά τα διαστημικά και τολμηρά σχήματα στη συγκεκριμένη κατηγορία.Ναι, όντως η Renault το πήρε το μάθημά της και δεν θα το ξανακάνει γιατί μάλλον η πρώτη θέση στις πωλήσεις ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ, ανεξαρτήτως κατηγορίας, της είχε πέσει βαριά...
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
edit- Επίσης μιας και ανέφερε ο αγαπητός GusGus για την τολμηρή εξέλιξη και πως δεν θα είχε αρνητικό αντίκτυπο, θα ήθελα να σε ρωτήσω εαν είχε κάνει η Vw π.χ. το κοφτό τελείωμα που είχε το Megane προηγούμενης γενιάς, πιστεύεις πως δεν θα είχε αρνητική επίπτωση στην αποδοχή του κοινού; Γιατί η Renault πήρε το μάθημά της από αυτά τα διαστημικά και τολμηρά σχήματα στη συγκεκριμένη κατηγορία.
Ναι, όντως η Renault το πήρε το μάθημά της και δεν θα το ξανακάνει γιατί μάλλον η πρώτη θέση στις πωλήσεις ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ, ανεξαρτήτως κατηγορίας, της είχε πέσει βαριά...
Σωστα θυμαμαι οτι το Megane 2 ειχε την πρωτη θεση πανευρωπαικα ,
τοσα χρονια εχουν περασει και ακομα ειμαι ερωτευμενος με το σχεδιο που ειχε ο πισινος του -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
λεωνιδα μπορει κ να λανθανω,αλλα εγω καταλαβα κατι διαφορετικο..αυτο που καταλαβα ηταν οτι ο gusgus ελεγε πως υπαρχουν 2 μονο νεα μοντελα φοκους..κ τα υπολοιπα ειναι οι facelift εκδοσεις τους..αν καταλαβα λαθος συγχωρεστε με..
τεσπα,οπως κ να εχει ειμαστε εκτος θεματος..εχεις δικιο φιλε εκτος θεματος ειμαστε
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Ωραια λοιπον,αν κανουμε ενα γκαλοπ και ρωτησουμε θελετε η VW να αλλαξει αν οχι ριζικα τουλαχιστον σε μεγαλο βαθμο το golf στην επομενη version του ,ναι η οχι?Ακομα και οι πιο κολλημενοι και φανατισμενοι φαν του γκρουπ και του golf εχω την εντυπωση οτι θα πουνε ΝΑΙ σε σημαντικη σχεδιαστικη αλλαγη.
Το εσωτερικο ειναι σημαντικο κομματι και γιατι δεν το αλλαζουν δεν το καταλαβαινει κανενας,τοσο πολυ θα στοιχισει ενας νεος σχεδιασμος?
εγω λεω ναι
-
Nice renderings of the 7th generation VW Golf GTI. Will it look like this?*
-
13 σελιδες ηδη εν ετει 2009 για ενα μοντελο που θα κυκλοφορησει το 2014!!
Ετσι οπως παει θα σπασει και το ρεκορ της Milano με 180 σελιδες χωρις την επισημη ακομα παρουσιαση.. -
ουτε τον Μεσσια να περιμεναν
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ουτε τον Μεσσια να περιμενανθες να μιλησουμε για 149 (μιλανο)?
και στο κατω κατω το 7αρι θα ειναι ο μεσσιας-benchmark
(οχι bravo με 2 συνδεσμους ) -
Μέχρι και στο photoshop δεν έχουν φαντασία...
-
εαν βγει οπως στη φωτοσοπια, θα εχω λύσει την απορία μου για το ποια ειναι η πιο τεμπέλικη δουλειά στον κοσμο
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
εαν βγει οπως στη φωτοσοπια, θα εχω λύσει την απορία μου για το ποια ειναι η πιο τεμπέλικη δουλειά στον κοσμο... και καλοπληρωμένη μάλιστα!!!
13 σελιδες ηδη εν ετει 2009 για ενα μοντελο που θα κυκλοφορησει το 2014!!
5 χρόνια θα κρατήσουν το τωρινό???????????????????????
Καήκαμε! ... μάλλον ... Βαρεθήκαμε! -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
εαν βγει οπως στη φωτοσοπια, θα εχω λύσει την απορία μου για το ποια ειναι η πιο τεμπέλικη δουλειά στον κοσμοειπαμε οτι οι σχεδιαστες του Golf ειναι οι πιο ξεκουραστοι εργαζoμενοι μετα απο τους σχεδιαστες της Porsche
ειδικα οι δευτεροι εξελισσουν το ιδιο σχεδιο εδω και μισο αιωναφανταστητε τωρα που ενωθηκανε οι 2 εταιριες τι σχεδιαστικο οργασμο εχουμε να δουμε
-
Προτεινω να βγει προεδρικο διαταγμα που θα προβλεπει τον κατακερματισμο και την αποσυρση ολων αυτων των κακογουστων αστειων που μας πλασαρει η καγκελαρια. Δε γινεται ανθρωπινο ματι να βλεπει επι τοσα χρονια την ιδια κακογουστια να κυκλοφορει σε τοσο μεγαλο αριθμο (ειναι γνωστη η βλακεια του νεο-ελληνα).Σε συνεχεια του μετρου της κινεζικης κυβερνησης περι επιπτωσεων σε περιπτωση γεννησης δευτερου παιδιου,προτεινω τον 5χρονο εγκλεισμο ΚΑΘΕ κατοχου αυτου του εκτρωματος προς παραδειγματισμο.
-
Τα πραγματικά νέα για το Golf είναι αυτά:
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/93432.aspΕπιστροφή στις ρίζες...
Είπε κανείς ότι έχει αλλάξει το Golf εδώ και 30 χρόνια...?? -
Βλεπω γρυλλακι στο παραθυρο... Ας ελπισουμε να λυσουν ΕΣΤΩ και τωρα το ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα που ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ :το πεσιμο των παραθυρων εννοω βεβαιως βεβαιως... Διαχρονικη αξια,σαν τη γκολφω..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/93432.asp
Επιστροφή στις ρίζες...
Είπε κανείς ότι έχει αλλάξει το Golf εδώ και 30 χρόνια...??Πριν από 2-3 χρόνια είχα διαβάσει ένα test στο web για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (όχι αυτή τη συλλεκτική έκδοση) και ο δοκιμαστής δήλωνε ενθουσιασμένος από την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου απόρροια του χαμηλού του βάρους.
-
Πολυ το γουσταρω ομως...
-
Λογικό δεν είναι?? Υπάρχει Golf που να μη χαίρει της αμερόληπτης αντικειμενικής εκτίμησης του Τύπου??
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/93432.aspΕπιστροφή στις ρίζες...
Είπε κανείς ότι έχει αλλάξει το Golf εδώ και 30 χρόνια...??I'm shocked ! κατι που ειναι αστειο 'η νοσταλγικο για εμας για αλλους ειναι ονειρο ζωης να αποκτησουν αυτοκινητο .......... τουλαχιστον εχει μια δοση χλιδης ,παιρνω ορκο οτι τους αεραγωγους , τα οργανα και μερικους διακοπτες τους εχω δει και στα premium Αudi
-
Ξυπνήστε με όταν βγει το XVII (17)
VW Golf VII