May 13, 2004, 1:16 PM

Μ'αρέσει που βάλαμε την κουβέντα σ'ένα πολύ καλό πλαίσιο ...Συνεχίζουμε λοιπόν

Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ααααα, τώρα μου τα χαλάς! Μου μιλάς συγκαταβατικά και δε μου αρέσει! Give me more credit please, δεν είμαι κανας πιτσιρικάς!

Φαίνεται πως αντέχεις το τσίγκλισμα! Δεν ανησυχώ για σένα!!!

Ναι, κάνεις λάθος. Αυτό που λέω εν ολίγοις είναι ότι δεν τσιμπάω όταν κάποιος μου πει 'πάρε BMW γιατί ...είναι BMW' (αν έχεις πρόβλημα με τη BMW βάλε στη θέση της 'Alfa') αλλά θα κάτσω να διαβάσω, θα κάνω test-drive και μετά θα ψωνίσω. Και μπορεί να πάρω και BMW στη ζωή μου, αφού όπως είπα στην αρχή τις συμπαθώ.

Καλύτερα τώρα;

Πολύ! Άλλωστε δεν απέχεις καθόλου από την κοινή λογική όπως εκφράζεσαι τώρα...

Καμμία αντίρρηση, αλλά επέτρεψέ μου να έχω τις προτιμήσεις μου και να αποφασίζω με βάσει αυτές και όχι με βάσει τη 'φήμη' τις κάθε εταιρείας.

Προφανώς, προφανέστατα! Υπέρ πάντων η κολοκυθόπις

Οκέεεει, και το group VAG έχει και τη Skoda. Τι σημαίνει αυτό δηλαδή για την Audi και την Porsche;

Γι'αυτές σημαίνει αυξημένη παραγωγή στην οποία μπορούν να μετακυλήσουν κόστη έρευνας και ανάπτυξης και να τα αποσβέσουν ταχύτερα ανά μονάδα αυτοκινήτου, και για την Σκόντα σημαίνει:

1. Άμεσο όφελος από το R&D των άλλων εταιριών,
  2. Βελτίωση του ονόματός της (όπερ και έγινε έκτοτε...)
  3. Ανάπτυξη κερδών (έγινε και αυτό...)
  4. Σπονσοράρισμα άλλης ομάδας εκτός της Ξάνθης (ευελπιστούν ακόμα! Θέλει όμως κι άλλο R&D αυτό!)

Όλα αυτά όπως καταλαβαίνεις τα ήξερα ήδη αγαπητέ μου. Και εγώ τουλάχιστον δεν τσακώθηκα ποτέ μαζί σου, με εισαγωγικά ή χωρίς.

Το 'τσακωνόμαστε' ήταν όντως άστοχη έκφραση και επανορθώνω πάραυτα. Προτιμώ λοιπόν να έχω τέτοιους επικοδομητικούς διαλόγους με ανθρώπους σαν κι εσένα, ασχέτως κι αν 'τσιμπάς' ολίγον τις Δημιουργούμε τουλάχιστον την κατάλληλη εντροπία για περαιτέρω συζητήσεις...