-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Κανεις αποψη για τυχον προβληματα σε Α4 Stronic (βασικα το allroad με ενδιαφερει),σαν αυτα που αναφερονται στο topic του Q5?Koίτα φίλε διάβασε πιο προσεκτικά αυτές τις βλάβες που αναφέρονται για το Q5 και θα δεις ότι μιλάνε 2-3 άτομα... ειδικά το ένα από αυτά έχει φτάσει στο σημείο να συγκρίνει την οδική συμπεριφορά ενός 2τονου SUV με την 147 του (τέτοια άτομα μόνο στραβά θα έβρισκαν, δε νομίζεις?)
Εγώ έχω A4 1.8TFSI, έχω κάνει 8,000χαω και να φανταστείς ότι ακόμα δεν έχει χρειαστεί να συμπληρώσω λάδι, ούτε έχει κανένα άλλο πρόβλημα... ίσως ένα μειονέκτημα που θα έπρεπε να σκεφτείς είναι η τσιμπημένη κατανάλωση μέσα στην πόλη (11-12 λίτρα/100χλμ) και οι μεγάλες διαστάσεις (ειδικά αν έρχεσαι από τα μικρότερων διαστάσεων a4 b6/b7)... όσο για το Stronic έχω ακούσει τα καλύτερα αν και προσωπικά το 6τάχυτο μηχανικό με έχει καλύψει απολύτως μιας και μικρές διαδρομές έχει και πολύ καλό κούμπωμα...
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Κανεις αποψη για τυχον προβληματα σε Α4 Stronic (βασικα το allroad με ενδιαφερει),σαν αυτα που αναφερονται στο topic του Q5?
Koίτα φίλε διάβασε πιο προσεκτικά αυτές τις βλάβες που αναφέρονται για το Q5 και θα δεις ότι μιλάνε 2-3 άτομα... ειδικά το ένα από αυτά έχει φτάσει στο σημείο να συγκρίνει την οδική συμπεριφορά ενός 2τονου SUV με την 147 του (τέτοια άτομα μόνο στραβά θα έβρισκαν, δε νομίζεις?)
Εγώ έχω A4 1.8TFSI, έχω κάνει 8,000χαω και να φανταστείς ότι ακόμα δεν έχει χρειαστεί να συμπληρώσω λάδι, ούτε έχει κανένα άλλο πρόβλημα... ίσως ένα μειονέκτημα που θα έπρεπε να σκεφτείς είναι η τσιμπημένη κατανάλωση μέσα στην πόλη (11-12 λίτρα/100χλμ) και οι μεγάλες διαστάσεις (ειδικά αν έρχεσαι από τα μικρότερων διαστάσεων a4 b6/b7)... όσο για το Stronic έχω ακούσει τα καλύτερα αν και προσωπικά το 6τάχυτο μηχανικό με έχει καλύψει απολύτως μιας και μικρές διαδρομές έχει και πολύ καλό κούμπωμα...
Καλά κρασά!!! Εσύ είσαι παντελώς ανεπίδεκτος...
-
οι 1.8 παντως δεν βλεπω να τσιμπανε λαδι οπως κανουν ολοι μα ολοι οι 2λιτροι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
-
οι 1.8 παντως δεν βλεπω να τσιμπανε λαδι οπως κανουν ολοι μα ολοι οι 2λιτροιΚακο...
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Κακο...
σιγα το κακο..αν αλλαζεις στα 10.000 χλμ το πολυ δεν εχεις θεμα.
μονο στο στρωσιμο πρεπει να χεις το νου σου -
Ο χρήστης elteo έγραψε:

πάρτε ένα ' ' κι από μένα!!!
ΥΓ:τελικά ο 1.8Τ έχει αρχίσει πλέον να με εκπλήσσει ευχάριστα.
-
Κακο...
σιγα το κακο..αν αλλαζεις στα 10.000 χλμ το πολυ δεν εχεις θεμα.
μονο στο στρωσιμο πρεπει να χεις το νου σουεχω 30.000χλμ και εχω συμπληρωσει 350ml λαδακι στα πρωτα χιλιομετρα του...αν και τωρα που πλεον εχω μαθει πως δουλευει ο ψηφιακος δεικτης λαδιου δεν ειμαι σιγουρος αν χρειαζοταν να συμπληρωσω (τοση ποσοτητα)
-
Και για να συνεχίσω την κουβέντα για τα δίλιτρα εχω 6.200 ΚΜ στο Q5 και εχει κάψει 200 ml..υπάρχουν και χειρότερα βέβαια..
Δεν μου φαίνεται καθόλου υπερβολικό -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:

πάρτε ένα ' ' κι από μένα!!!
ΥΓ:τελικά ο 1.8Τ έχει αρχίσει πλέον να με εκπλήσσει ευχάριστα.
- 1
12000 χλμ και δεν χρειάστηκε καθόλου συμπλήρωμα. Τα πρώτα λάδια αλλάχθηκαν στα 10.000 χλμ.
- 1
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Κανεις αποψη για τυχον προβληματα σε Α4 Stronic (βασικα το allroad με ενδιαφερει),σαν αυτα που αναφερονται στο topic του Q5?
Koίτα φίλε διάβασε πιο προσεκτικά αυτές τις βλάβες που αναφέρονται για το Q5 και θα δεις ότι μιλάνε 2-3 άτομα... ειδικά το ένα από αυτά έχει φτάσει στο σημείο να συγκρίνει την οδική συμπεριφορά ενός 2τονου SUV με την 147 του (τέτοια άτομα μόνο στραβά θα έβρισκαν, δε νομίζεις?)
Στους 2-3 είμαι και εγω..λες να είμαι βαλτός?
-
ΟΛΑ τα προβλήματα του δικού μου διορθώθηκαν μετά την επίσκεψη στο συνεργείο.
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
ΟΛΑ τα προβλήματα του δικού μου διορθώθηκαν μετά την επίσκεψη στο συνεργείο.τι προβληματα σου εβγαλε;
-
Δες εδώ φίλε μου:
viewtopic.php?f=15&t=16532&start=1860#p1656467 -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:

quattro s1 και οδηγεί η mouton έγινε το φετινό race of champions ?
Yep!
-
Κάποιος φίλος μου κάτοχος Α3 1,6 2005 ακούει θόρυβο κατά την κίνηση του αυτοκινήτου, το πήγε σήμερα στην αντιπροσωπεία και του είπαν ότι έχει πρόβλημα το σασμάν (με μια πολλή μικρή πιθανότητα να ευθύνεται το διαφορικό αντί του σασμάν) και η επισκευή θα κοστίσει 4000 ευρώ για καινούργιο. Η πλακά είναι ότι η ταχύτητες μπαίνουν κανονικά και δεν δείχνουν να έχουν κάποιο πρόβλημα, τα χλμ που έχει είναι 50000
Έχει τύχει μήπως σε κανέναν κάτι τέτοιο η τον παραμύθιασαν; -
όταν μιλάμε για τέτοια ποσά ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πάρει και 2η και 3η γνώμη από άλλους.
-
στο κατω κατω το σασμαν πιθανοτατα να επισκευαζεται..δεν το αλλαζεις ετσι..
ή να ψαξει για κανα τροπετο
-
Καλημέρα,
έχει κανείς από εσάς προσθέσει after market NAVI ή bluetooth σε concert II και ποιές ήταν οι εντυπώσεις σας? Εχω βρει 3-4 εταιρείες που τα τοποθετούν αλλά δεν ξέρω κάποιον που το έχει κάνει ήδη για να δω εντυπώσεις!!! -
Aρκετά αναβαθμισμένω και ενδιαφέρων το καινούργιο περιεχόμεμενο του audi.gr .Αντε βρέ ανακάλυψαν επιτέλους τα ευρωπαικά πρότυπα πάμε μπροστά παιδιά .
AUDI FORUM