Το θλιβερό, κύριε ΚΚ, είναι ότι πρέπει ίσως να σκεφτείτε ότι αυτοί που ΔΕΝ ασχολούνται με τους *'4Τ, ο Ηχος, η Πτηση, οι 2Τροχοι, το Formula 1, το Ραλλυ ΧΣ, το Safetrack, το 'Γίνε Πρωταθλητής' , οι διαγωνισμοί βιομηχανικής σχεδίασης, το 'Φαέθων 2004' (που είναι event της Πολιτιιστικής Ολυμπιάδας), η πρόταση για ένα αγώνα από την Ολυμπία στο Πεκίνο (και στην εκάστοτε 'Ολυμπιακή' πόλη) με διθέσια ηλιακά οχήματα ή και άλλα που κινούνται με υδρογόνο, αν το 1ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για Καθαρά Αυτοκίνητα, ο 1ος αγώνας για καθαρά αυτοκίνητα στη Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου, το Τechlink (το 1994!), οι τρείς εταιρίες του Ομίλου των Τεχνικών Εκδόεων που διαθέτουν ISO και οι δεκάδες πρωτοβουλίες και πρωτιές...' *δεν είναι ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ γνώστες περί '...λαδωμάτων, τα διαπλεκόμενα, η κοινωνική 'γαϊδουριά' που παρατηρούμε στους δρόμους, η καταστροφή του περιβάλλοντος απ' τα αυθαίρετα και τα χίλια δυό που ταλανίζουν αυτή τη χώρα'.
Το σχόλιό σας ήταν (τουλάχιστον) προσβλητικό - ιδίως απο κάποιον σαν εσάς που ανήκετε στους λίγους προς εμάς που ανήκουμε στους πολλούς κα μή προνομιούχους
Αυτά.
Κατα τ'άλλα..συνεχίστε τις προσπάθειες σας...εμείς σας στηρίζουμε...οικονομικά με τον οβολό μας.
Ο χρήστης cavathas έγραψε:
Επειδή η μέρα έχει μόνο 24 ώρες δεν μπορώ, ακόμα, να 'μπαίνω' συχνά στο Forum. Διαβάζω όμως αυτά που γράφουν ορισμένοι και, πραγματικά, απορώ αν έχουν διαβάσει έστω και ένα μου κείμενο ή έχουν καταλάβει κάτι απ' αυτά που κάνουν οι 4Τ τα τελευταία 34 χρόνια.
Κάποιος βαρέθηκε τη 'γκρίνια' μου, ΄και 'κούρασα' κάποιον άλλον πράγμα αναμενόμενο γιατί, δεν περιμένω μετά από σχεδόν 40 χρόνια στη δημοσιογραφία να έχω μόνο καλά σχόλια για τα κείμενα και τη δουλειά μου.
Ώστε 'γκρινιάζω' ε; Αν οι 4Τ, ο Ηχος, η Πτηση, οι 2Τροχοι, το Formula 1, το Ραλλυ ΧΣ, το Safetrack, το 'Γίνε Πρωταθλητής' , οι διαγωνισμοί βιομηχανικής σχεδίασης, το 'Φαέθων 2004' (που είναι event της Πολιτιιστικής Ολυμπιάδας), η πρόταση για ένα αγώνα από την Ολυμπία στο Πεκίνο (και στην εκάστοτε 'Ολυμπιακή' πόλη) με διθέσια ηλιακά οχήματα ή και άλλα που κινούνται με υδρογόνο, αν το 1ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για Καθαρά Αυτοκίνητα, ο 1ος αγώνας για καθαρά αυτοκίνητα στη Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου, το Τechlink (το 1994!), οι τρείς εταιρίες του Ομίλου των Τεχνικών Εκδόεων που διαθέτουν ISO και οι δεκάδες πρωτοβουλίες και πρωτιές αυτής της μικρής, ανεξάρτητης νησίδας στο Τύο είναι 'γκρίνια' τότε...
Πολύ θα ήθελα να ακούσω απ' αυτούς που 'κουράστηκαν' να διαβάζουν τα άρθρα μου τι είναι τα λαδώματα, τα διαπλεκόμενα, η κοινωνική 'γαϊδουριά' που παρατηρούμε στους δρόμους, η καταστροφή του περιβάλλοντος απ' τα αυθαίρετα και τα χίλια δυό που ταλανίζουν αυτή τη χώρα.
Και βέβαια η ζωή στην Ελλάδα δεν συγκρίνεται με εκείνη στις χώρες του 3ου κόσμου... Είμαστε 1000 φορές καλύτερα. Τελειώνοντας όμως αυτό το μάλλον μεγάλο σημείωμα θα ήθελα να θέσω το ερώτημα; όλοι αυτοί που λένε ότι 'γκρινιάζω' έχουν δει κάποιο άλλο περιοδικό (και, αν δεν ακούγεται εγωϊστικό) δημοσιογράφο ή δημοσιογράφους που να έχουν προσφέρει τόσα στον πολιτισμό;
Γι' αυτό λοιπόν πιστεύω ότι αυτής της μορφής οι 'κατηγορίες ' προέρχονται από ανθρώπους που δεν παρακολουθούν, δεν καταλαβαίνουν και, το χειρότερο, δεν διαβάζουν!