-
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
Χθες το μεσημερι πηρα το αυτοκινητο μου απο την αντιπροσωπια της peugeot στη θεσσαλονικη απεναντι απο το carefour. Τα παλικαρια εκαναν αψογη δουλεια, και με εξυπηρετησαν οσο μπορουσαν και με μεγαλες εκπτωσεις για να μην μπει παλαιοτητα στα υλικα! Με κερδισαν σαν πελατη και πλεον θα το πηγαινω εκει για τα service του.
Οσον αφορα την commercial value πηγα σημερα πριν 2 ωρες τα τιμολογια στον πραγματογνωμονα και μου ειπε-προς τεραστια ανακουφιση μου και ακομα μεγαλυτερη εντυπωση του πραγματογνωμονα- οτι αρκετοι πελατες τις commercial value πληρωθηκαν σε κατι λιγοτερο απο 15 ημερες τωρα προσφατα οποτε με διαβεβαιωσε οτι δεν θα εχουμε προβλημα. Θα σας ενημερωσω οταν παρω τα λεφτα και τελειωσει η υποθεση.
Παντως γεγονος ειναι οτι αν ειχα εθνικη ή αγροτικη ή ιντεραμερικαν θα εκανα μια εξουσιοδοτηση στο ΚΕΠ και θα ειχα το κεφαλι μου εντελως ησυχο! Μετα το 6μηνο που θα περασει θα παω στην εθνικη! Ας ειναι και 100ευρω παραπανω, προκειμενου να ειμαι ησυχος εγω ας τα δωσω, εξαλλου και στην commercial value για μεικτη με 400ευρω απαλλαγη και 6000ευρω ολικη καταστροφη πληρωσα 360ευρω! δεν ειναι φθηνη! Ενας φιλος μου για τα ιδια στην ευρωπαικη ενωση ασφαλισε μεικτη και 22000ευρω ολικη την 116i του με 280ευρω!!!διορθωνω το λαθος μου. χθες ρωτησα το φιλαρακι μου και πληρωνει 400ευρω το 6μηνο! παλι ειναι πολυ λιγα ομως για τοσο μεγαλο συμβολαιο
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μην ασφαλιζεστε για προαιρετικες καλυψεις -και ειδικα μικτη- σε φτηνες εταιριες λεμε...
Όταν κάτι εθνικές ζητάνε 650ε/6μηνο για ένα μέσο αυτοκίνητο, τι να κάνεις?
Πεταμένα λεφτά είναι .
Υπάρχουν και άλλες εταιρείες πλην της προαναφερθείσας με καλύτερο τιμολόγιο.
Πάντως την ασφαλιστική την πληρώνεις για τότε που θα την χρειαστείς. -
διορθωνω το λαθος μου. χθες ρωτησα το φιλαρακι μου και πληρωνει 400ευρω το 6μηνο! παλι ειναι πολυ λιγα ομως για τοσο μεγαλο συμβολαιο
Δώσε καμμιά πληροφορία...
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Υπάρχουν και άλλες εταιρείες πλην της προαναφερθείσας με καλύτερο τιμολόγιο.
όπως?
Πάντως την ασφαλιστική την πληρώνεις για τότε που θα την χρειαστείς.
σόρρυ αλλά τόσα πολλά χρήματα δεν είναι παροχή υπηρεσίας, είναι για να κάνω πιάτσα...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Η μεικτή με απαλλαγή 1000€ είχε 950€ το χρόνο αν θυμάμαι καλά. Μου φάνηκαν κάμποσα, ειδικά αν σκεφτείς την μεγάλη απαλλαγή και δεν τα έδωσα...
Ρε Γρηγόρη, εγώ συμπληρώνω την αίτηση online για προσφορά και μου βγάζει για 20κ => 550ε/6μηνο. Πως σου βγαίνει τόσο φθηνότερα?
Μου έδωσε 15% έκπτωση (πληρωμή με κάρτα και κάτι ακόμη, επειδή πλήρωσα για όλο το χρόνο, δεν θυμάμαι...) και επιπλέον, μέτρησε πως αυτή τη φορά δεν έκανα το λάθος να βάλω την διεύθυνση της Αθήνας, έβαλα την διεύθυνση του γραφείου-πατρικού μου στα Γιάννενα.
Λέω να πάω σε ένα ΚΕΠ και να κάνω το ίδιο και για την Lancia....
Πάντως, απ' όσο ξέρω δεν δίνουν έκπτωση αν έχεις 2 αυτοκίνητα σ' αυτούς, μόνον αν τα...τριτώσεις ίσως!
Πάντως βρίσκω μια χαρά την περίπτωση της Anytime. Και δεν είναι επίφοβη να κλείσει και έχεις σωστές παροχές (ειδικά η οδική βοήθεια είναι η καλύτερη από όλες τις ασφαλιστικές και μέτρησε πολύ μιας και δεν έχω...ρεζέρβα! ).
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
μέτρησε πως αυτή τη φορά δεν έκανα το λάθος να βάλω την διεύθυνση της Αθήνας, έβαλα την διεύθυνση του γραφείου-πατρικού μου στα Γιάννενα.(...)
ειδικά η οδική βοήθεια είναι η καλύτερη από όλες τις ασφαλιστικές και μέτρησε πολύ μιας και δεν έχω...ρεζέρβα! ).Να έχετε υπόψη ότι όταν έχετε κάλυψη οδικής μέσα στο ασφαλιστήριο, σε περίπτωση που την χρειαστείτε για μεταφορά μπορούν να σας πάνε μόνο στην 'έδρα' του αυτοκινήτου σύμφωνα με το ασφαλιστήριο.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
μέτρησε πως αυτή τη φορά δεν έκανα το λάθος να βάλω την διεύθυνση της Αθήνας, έβαλα την διεύθυνση του γραφείου-πατρικού μου στα Γιάννενα.
(...)
ειδικά η οδική βοήθεια είναι η καλύτερη από όλες τις ασφαλιστικές και μέτρησε πολύ μιας και δεν έχω...ρεζέρβα! ).Να έχετε υπόψη ότι όταν έχετε κάλυψη οδικής μέσα στο ασφαλιστήριο, σε περίπτωση που την χρειαστείτε για μεταφορά μπορούν να σας πάνε μόνο στην 'έδρα' του αυτοκινήτου σύμφωνα με το ασφαλιστήριο.
Δηλαδή αν ο HF μείνει από κινητήρα στο Σούνιο και καλέσει την οδική, θα μεταφέρουν το αυτοκίνητο στα Γιάννενα κι όχι σε συνεργείο επιλογής του στην Αθήνα;;;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
μέτρησε πως αυτή τη φορά δεν έκανα το λάθος να βάλω την διεύθυνση της Αθήνας, έβαλα την διεύθυνση του γραφείου-πατρικού μου στα Γιάννενα.
(...)
Δηλαδή αν ο HF μείνει από κινητήρα στο Σούνιο και καλέσει την οδική, θα μεταφέρουν το αυτοκίνητο στα Γιάννενα κι όχι σε συνεργείο επιλογής του στην Αθήνα;;;
δεν το νομίζω. Δηλ ο Γιαννιώτης που ήρθε Αθήνα για δουλειές κι 'έμεινε' από βλάβη δεν θα εξυπηρετηθεί;
-
Μου έδωσε 15% έκπτωση (πληρωμή με κάρτα και κάτι ακόμη, επειδή πλήρωσα για όλο το χρόνο, δεν θυμάμαι...) και επιπλέον, μέτρησε πως αυτή τη φορά δεν έκανα το λάθος να βάλω την διεύθυνση της Αθήνας, έβαλα την διεύθυνση του γραφείου-πατρικού μου στα Γιάννενα.
Πάντως, απ' όσο ξέρω δεν δίνουν έκπτωση αν έχεις 2 αυτοκίνητα σ' αυτούς, μόνον αν τα...τριτώσεις ίσως!
Πήρα τηλ. και με όλες τις εκπτώσεις (πιστωτική κλπ) => 20κ κεφάλαιο => 550ε!
Με άλλο ασφαλισμένο όχημα ...τπτ!
Και δεν με αφήνουν να δηλώσω δ/νση εκτός Αθηνών. Μου είπαν 'ότι γράφει η άδεια κυκλοφορίας'. -
για victoria ασφαλιστικη εχει κανενας προσφατη εμπειρια? ειναι αξιοπιστη?
-
Εκεί έχω ασφαλισμένα τα αμάξια, μια χαρά φαίνεται.
-
Oλες μια χαρά είναι μέχρι να κλείσουν και να τις συχτηρίζουμε μετά.
-
Όχι δεν είναι έτσι.
Πριν τα είχα στην Οικονομική και ξαφνικά έμαθα από την τηλεόραση ότι δεν ήμουν ασφαλισμένος. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πήρα τηλ. και με όλες τις εκπτώσεις (πιστωτική κλπ) => 20κ κεφάλαιο => 550ε!
Με άλλο ασφαλισμένο όχημα ...τπτ!
Και δεν με αφήνουν να δηλώσω δ/νση εκτός Αθηνών. Μου είπαν 'ότι γράφει η άδεια κυκλοφορίας'.Ναι έτσι είναι. Εγώ στην άδεια αυτή τη φορά έβαλα την διεύθυνση των Ιωαννίνων. Γι' αυτό και μίλησα για ΚΕΠ για την Lancia. Για να εκδοθεί άδεια σε νέα διεύθυνση κατοικίας...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν το νομίζω. Δηλ ο Γιαννιώτης που ήρθε Αθήνα για δουλειές κι 'έμεινε' από βλάβη δεν θα εξυπηρετηθεί;
Φυσικά και θα εξυπηρετηθεί, θα τον πάνε στα Γιάννενα. Αν όμως μείνει λχ. στη Καβάλα, θα τον πάνε στα Γιάννενα, όχι στην Αθήνα.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Φυσικά και θα εξυπηρετηθεί, θα τον πάνε στα Γιάννενα. Αν όμως μείνει λχ. στη Καβάλα, θα τον πάνε στα Γιάννενα, όχι στην Αθήνα.
Μπορούν απλά να σε πάνε στο κοντινότερο συνεργείο αν κάτι είναι απλό, ενώ αν είναι όντως σοβαρό, ας με πάνε και στα Γιάννενα, ούτως ή άλλως, δεν έχω πρόβλημα επ' αυτού. Άσε που φαντάζομαι, αν πάρω ένα τηλέφωνο την ασφαλιστική και ζητήσω να με πάνε στην Αθήνα, γιατί πχ έχει πιο καλό συνεργείο, σιγά μην το παίξουν δύσκολοι σε τόσο...χαλεπούς καιρούς!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
πλάκα μου κάνεις! Εδώ σκέφτονται και το τελευταίο ευρώ και θα σε πάνε τόσα χλμ μόνο κ μόνο επειδή έχεις δηλώσει εκεί τόπο κατοικίας αν και τους ζητάς να σε μεταφέρουν σε κάποιο συνεργείο στην Αθήνα (έμεινες στην Αθήνα λέμε έτσι?) ; ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .-
-
για victoria ασφαλιστικη εχει κανενας προσφατη εμπειρια? ειναι αξιοπιστη?(Πολυ) καλη ειναι...
http://www.nextdeal.gr/press_item.php?therid=2711 -
Ναι έτσι είναι. Εγώ στην άδεια αυτή τη φορά έβαλα την διεύθυνση των Ιωαννίνων. Γι' αυτό και μίλησα για ΚΕΠ για την Lancia. Για να εκδοθεί άδεια σε νέα διεύθυνση κατοικίας...
Θα πας να βγάλεις νέα άδεια με άλλη δ/νση?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ναι έτσι είναι. Εγώ στην άδεια αυτή τη φορά έβαλα την διεύθυνση των Ιωαννίνων. Γι' αυτό και μίλησα για ΚΕΠ για την Lancia. Για να εκδοθεί άδεια σε νέα διεύθυνση κατοικίας...
Θα πας να βγάλεις νέα άδεια με άλλη δ/νση?
Σε άλλες εταιρείες με ένα χαρτί μόνιμου κάτοικου από τον δήμο ή την κοινότητα δεν έχεις τέτοια προβλήματα...
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ