-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Είναι παράνομος αφού ζήτησα να δω αν έχει άδεια και δεν υπήρχε....
Το τι θα γίνει όμως δεν ξέρω, αφού φταίω για τον ΚΟΚ αλλά φταίει για το ύψος της ζημιάς...Μην το αφησεις...Αν δεν ηταν εκει ο κοτσαδορος μπορει να την εβγαζες με γρατζουνιες... Καποιοι νομιζουν οτι ο κοτσαδορος ειναι για να ελκεις τρεϊλερ και να βοηθα στο παρκαρισμα! Ας πληρωσουν και αυτοι μια φορα για ολους τους προφυλακτηρες που εχουν χτυπησει κατα καιρους!
Χεχε! Ο cmarin εκτός από στατιστικολόγος θα γίνει και ο πρώτος Courtroom Vigilante του φόρουμ!
Απο στατιστικής άποψης,
Καλό θα ήταν Κωστα να κάνεις ενα ευχέλαιο γιατι κάποιος στην μάτιασε την κούκλα !!! -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Απο στατιστικής άποψης,
Καλό θα ήταν Κωστα να κάνεις ενα ευχέλαιο γιατι κάποιος στην μάτιασε την κούκλα !!! roll:Nαι, τελευταία συμβαίνουν όλα μαζί.
Προς το παρόν ζήτησα νομική βοήθεια http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=157503#157503
-
Ποιό πιστεύεται ότι είναι το χρώμα που πάει καλύτερα στην 147? Και μή βιαστήτε να πείτε όλοι κόκκινο. Μιλάω για μεταλλικό χρώμα.
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Ποιό πιστεύεται ότι είναι το χρώμα που πάει καλύτερα στην 147? Και μή βιαστήτε να πείτε όλοι κόκκινο. Μιλάω για μεταλλικό χρώμα.Ένα από τα χρώματα που της πάνε πάρα πολύ πίστευω είναι το ασημο-γαλάζιο. Φάνταζομαι κατάλαβες ποιό εννόω (δεν ξέρω πως λέγεται)... Επίσης το ιριδίζων είναι εντυπωσιακό, αλλά βέβαια κ πολύ ακριβό. Γενικά νομίζω πως όλα τα χρώματα την κάνουν να δείχνει υπέροχη, ίσως μόνο τα σκούρα να κρύβουν της καμπύλες της κ κατά συνέπεια ένα κάτι τι από το στύλ της. Αν θα ήταν να αποφύγω ένα θα ήταν το ασημί. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου.
-
Ο χρήστης Dimitris_UK έγραψε:
Ένα από τα χρώματα που της πάνε πάρα πολύ πίστευω είναι το ασημο-γαλάζιο. Φάνταζομαι κατάλαβες ποιό εννόω (δεν ξέρω πως λέγεται)... Επίσης το ιριδίζων είναι εντυπωσιακό, αλλά βέβαια κ πολύ ακριβό. Γενικά νομίζω πως όλα τα χρώματα την κάνουν να δείχνει υπέροχη, ίσως μόνο τα σκούρα να κρύβουν της καμπύλες της κ κατά συνέπεια ένα κάτι τι από το στύλ της. Αν θα ήταν να αποφύγω ένα θα ήταν το ασημί. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου.Mπράβο, αυτό είναι το Azuro Gabiano (αν το γράφω σωστά) αντικειμενικά πιστεύω πως είναι το πιο ταιριαστό με την 147 γιατί και αναδυκνύει τις καμπύλες αλλά και γιατί είναι πολύ ωραίο πραγματικά χρώμα.
για τα σκούρα θα συμφωνήσω μαζί σου
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Mπράβο, αυτό είναι το Azuro Gabiano (αν το γράφω σωστά) αντικειμενικά πιστεύω πως είναι το πιο ταιριαστό με την 147 γιατί και αναδυκνύει τις καμπύλες αλλά και γιατί είναι πολύ ωραίο πραγματικά χρώμα.
για τα σκούρα θα συμφωνήσω μαζί σου
Δυστυχώς όμως το Azure Gambiano έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλές, με αποτέλεσμα να βλέπεις άπειρες 147 καθημερινά με το ίδιο χρώμα.
Όσο και να κινδυνεύω να χαρακτηριστώ αιρετικός, μου αρέσει το μπεζ μεταλλικό αλλά και το ανοιχτό μπλε και το 'βατραχί' πράσινο! Τα δύο τελευταία χρώματα μάλιστα θυμίζουν πολύ τα αντίστοιχα της ηρωϊκής Alfasud σειράς 1.
-
Εμένα η δικιά μου έχει το GREY METALLICO (680 ΣΤΟΝ ΚΑΤΆΛΟΓΟ)! Φοβερό χρώμα και πάνω απο όλα πρωτότυπο!!! Βέβαια όλα αυτά υποκειμενικά είναι.....το συμπέρασμα είναι ότι σε ότι χρώμα και να την πάρει κάποιος είναι απλά ΚΟΥΚΛΑ!!!
-
Επίσης αγαπητοί μου συμφορουμίστες το προβληματάκι με την πίσω πόρτα εξαλείφθηκε απο μόνο του!!! Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας...
-
Ωχ !! Το Azure Gambiano εχει πάνω απο 2.000€ διαφορά !!!
Ασπρο ειναι το καλύτερο χρώμα γιατι με τα περισσευούμενα παίρνεις την 2.0 Πιο φτηνό απο το ασπρο υπάρχει;;;
Αυτό αυτό !!!Όποιος θέλει παντως εναν 'cool' συνδιασμό, να κοιτάξει το 'ζαχαρί' με τις νέες ζάντες της GT, και τα μαύρα φανάρια της GTA.
-
Το καλυτερο μεταλλικο για την 147 πιστευω ειναι το gri luce di amalfi δηλαδη με λιγα λογια το μπεζ.Ειναι ακυκλοφορητο και ξεχωριστο.Αλλα γιατι να μη την παρεις σε κοκκινο
-
Εμένα πάντως η γνώμη μου είναι ότι από την στιγμή που θα είναι Alfa ότι χρώμα και να είναι δεν θα παίζει και μεγάλο ρόλο γιατί από μόνα τους αυτά τα αυτοκίνητα είναι σκέτο κόσμημα !!!
Κατά την γνώμη μου φυσικά !!!
-
Ασπρο ειναι το καλύτερο χρώμα γιατι με τα περισσευούμενα παίρνεις την 2.0 Πιο φτηνό απο το ασπρο υπάρχει;;;
Αυτό αυτό !!!Άσπρο σε 147;! Ποτέ!
Είναι το μόνο χρώμα που αδικεί το αυτοκίνητο. Το κάνει να μοιάζει με ασθενοφόρο!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Άσπρο σε 147;! Ποτέ!Είναι το μόνο χρώμα που αδικεί το αυτοκίνητο. Το κάνει να μοιάζει με ασθενοφόρο!
Συμφωνώ απόλυτα το ασπρο στην 147 αλλά και στην 156 δεν μου αρέσει καθόλου, είναι σαν να χαραμίζεται το αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Άσπρο σε 147;! Ποτέ!
Είναι το μόνο χρώμα που αδικεί το αυτοκίνητο. Το κάνει να μοιάζει με ασθενοφόρο!
Συμφωνώ απόλυτα το ασπρο στην 147 αλλά και στην 156 δεν μου αρέσει καθόλου, είναι σαν να χαραμίζεται το αυτοκίνητο!
Ποιος ειπε οτι μοιάζει με ασθενοφόρο ;;;;
Εντάξει, ίσως είναι υπερβολή το άσπρο, αλλα τα ανοιχτά χρώματα μαζί με τις σκούρες λεπτομέρειες της GTA και τις νέες ζάντες (οχι σε αυτή την φωτο) ειναι κυριλάτος συνδιασμός!
-
Ποιος ειπε οτι μοιάζει με ασθενοφόρο ;;;;Εντάξει, ίσως είναι υπερβολή το άσπρο, αλλα τα ανοιχτά χρώματα μαζί με τις σκούρες λεπτομέρειες της GTA και τις νέες ζάντες (οχι σε αυτή την φωτο) ειναι κυριλάτος συνδιασμός!
Αυτή η φωτό δείχνει την GTA με το Bianco Nuvolla, το οποίο είναι ιριδίζων 'λευκό'. Ένα από τα πιο όμορφα χρώματα κατά τη γνώμη μου.
-
Ο χρήστης dienekes έγραψε:
Αυτή η φωτό δείχνει την GTA με το Bianco Nuvolla, το οποίο είναι ιριδίζων 'λευκό'. Ένα από τα πιο όμορφα χρώματα κατά τη γνώμη μου.Σωστός.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αυτό αυτό !!!Άσπρο σε 147;! Ποτέ!
Γιατί το αδικεί; Μια χαρά είναι! Δεν είναι ακριβώς άσπρο, είναι ένα σπαστό άσπρο-ζαχαρί κ είναι ακυκλοφόρητο κ (κυρίως) είναι το χρώμα του μωρού μου!!! Το έχεις δει μέ λευκή πολυάκτινη 17άρα ζάντα; Γενικά δε μου αρέσουν οι λεύκες ζάντες αλλά πίστεψέ με αν το δείς θα αλλάξεις γνώμη όπως κ εγώ!
Velissarios τα απλά χρώματα είναι το κόκκινο, το λευκό κ το μαύρο.
-
Κ κάτι άλλο άσχετο με τα χρώματα...
Τακάκια πίσω ευρώ: 115.
Πώς σας ακούγεται; Να τα δώσω ή με κλέβουν; -
Ο χρήστης Dimitris_UK έγραψε:
Κ κάτι άλλο άσχετο με τα χρώματα...Τακάκια πίσω ευρώ: 115.
Πώς σας ακούγεται; Να τα δώσω ή με κλέβουν;Όχι απλός σε κλέβουν αλλά σε κατά ληστεύουν
-
Η εγγύηση έχει λήξει, οπότε μπορώ να του βάλω ότι θέλω. Έχετε να προτείνετε κάτι; Το ποσό αυτό μου το ζητήσαν από την Εμίκο στην Θεσσαλονίκη. Εσάς πόσο σας πήραν; Εκεί μου κάνουν 15% έκπτωση γιατί από αυτούς το αγόρασα, άρα τελικά θα μου έρθει περίπου 97 ευρώ. Δεν έχω κάποιο άλλο συνεργείο υπ' όψην μου. Θα μπορούσε κανείς να μου προτείνει;
Alfa 147 forum