-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Να πω κι εγώ λίγα πραγματάκια...
-Καταρχήν, κρίμα Μάνο, κρίμα Άγγελε. Καταλαβαίνω τον καημό σας, αλλά θα έπρεπε κι εσείς να καταλαβαίνετε περισσότερο την χαρά μας.Καλά ρε συ, λες να μην καταλαβαίνω τη χαρά σου; Είδες να είπα εγώ πουθενά πως έχω πρόβλημα επειδή κάποιος πήρε καινούριο αυτοκίνητο; Εγώ όποτε ανακοινώνει κάποιος από το φόρουμ πως πήρε καινούριο αυτοκίνητο, νοιώθω σα να έχει πάρει αυτοκίνητο κάποιος φίλος μου. Και ειδικά όταν κάποιους τους ξέρω και προσωπικά σαν τον Νίκο, η χαρά είναι πολύ μεγάλη.
Εγώ ό,τι έγραψα, το έγραψα με αφορμή κάποια συγκεκριμένα quotes και πουθενά στο κείμενό μου δεν αναφέρομαι ότι έχω πρόβλημα με όποιον είναι χαρούμενος που πήρε καινούριο αυτοκίνητο! Εγώ γιατί δεν γράφω συχνά είπα, και οι λόγοι δεν είναι επειδή κάποιος χάρηκε που πήρε καινούριο αυτοκίνητο και έβαλε φωτογραφίες αν αυτό κατάλαβες. -
-
Την μεγαλύτερη κατανάλωση πολλοί εμίσησαν τα περισσότερα άλογα ουδείς.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Την μεγαλύτερη κατανάλωση πολλοί εμίσησαν τα περισσότερα άλογα ουδείς.Σωστά τα λες, κι αν ισχύει και ισχυρισμός της BMW 'Despite the power increase, BMW says that fuel consumption average remains unchanged.' τότε.....
-
@Fanis...βρήκα το άλεν που έχω στην εργαλειοθήκη μου τι είναι...είναι για την ηλιοροφή αν κολλήσει. Λογικά το ίδιο και για σένα, για την οροφή σου.
Άρα coyote επειδή ρώταγες θυμάμαι, η 3άρα μου έχει άλεν, γαλλικό κλειδί, κατσαβίδι και το γάτζο.
-
Official film της BMW για την 760Li (Ε66)
http://www.youtube.com/watch?v=V8dUEEAO ... re=related
Τα lyrics απο το single : *'You are perfect' * ταιριάζουν απόλυτα
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
edit: Το βρήκα, εδώ λέει κάτι......μάλλον θα είναι απαγορευτικό το κόστος, θα ρωτήσω όμως....
Σωστά....αυτό είναι το άρθρο. Εγώ το διάβασα στο BMW Car. Το υπολογίζω γύρω στα €2.000, αλλά μπορεί να είναι και πιο οικονομικό. Πάντως εάν είναι ακριβό, υπάρχουν και άλλες λύσεις πιο οικονομικές με κορυφαία κατ΄εμέ την Evolve: http://www.evo-s.co.uk/shop/index.php?c ... _3412_3094 και εάν πάρεις και το Switch, τότε αλλάζεις όποτε θές πρόγραμμα πανεύκολα.
-
καθεμμία
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μιλώντας για 7άραΞέρει κανείς αν θα συνεχίσει τη σειρά αυτή η BMW;
Το The Hire όχι, τελείωσε...ήταν one shot.
-
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Και μιας και πιάσαμε τα ΒΜW movies,Μ5 Ε39
Back in those Guy Richie years...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Και μιας και πιάσαμε τα ΒΜW movies,
Μ5 Ε39
Back in those Guy Richie years...
Ωραια ολα αυτα, αλλα ο παλιος...-και μαλιστα 6κυλινδρος- (Μ5 Ε34), ειναι αλλιως!
(απο τα καλυτερα και πιο ρεαλιστικα car chase, ever...)
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Official film της BMW για την 760Li (Ε66)
http://www.youtube.com/watch?v=V8dUEEAO ... re=related
Τα lyrics απο το single : *'You are perfect' * ταιριάζουν απόλυτα
Καμμιά φωτό απ' το εργοστάσιο παραγωγής ισχύος (κινητήρα) του οχήματός σου παίζει Nicholas ?
Διαμάντι ο V12, μόνο να τον βλέπεις 'τελειώνεις'...
Όποιος έχει μπει ή έχει οδηγήσει 7άρα γνωρίζει...Το έχω ποστάρει ξανά, αλλά μιας και ζητήθηκε
Και μία της Μ5 Ε39:
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
@Fanis...βρήκα το άλεν που έχω στην εργαλειοθήκη μου τι είναι...είναι για την ηλιοροφή αν κολλήσει. Λογικά το ίδιο και για σένα, για την οροφή σου.Άρα coyote επειδή ρώταγες θυμάμαι, η 3άρα μου έχει άλεν, γαλλικό κλειδί, κατσαβίδι και το γάτζο.
2 εχω εγω....
αν να δουμε πότε θα πάω στον μουσάτο... όλο λέω να παω.. αλλά δεν πάω...
ισως αυτή την εβδομάδα για λίγο να περάσω... -
το 8κυλινδρο ειναι ολα τα λεφτα....
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ωραια ολα αυτα, αλλα ο παλιος...-και μαλιστα 6κυλινδρος- (Μ5 Ε34), ειναι αλλιως!
(απο τα καλυτερα και πιο ρεαλιστικα car chase, ever...)
Η συγκεκριμένη Μ είναι μαϊμού...
-
-
που είναι ο κουκ να παίρνει ιδέες !!!
-
delete
BMW FORUM