-
jimmy καλοτάξιδο πολύ καλύτερη επιλογή από lada .
-
Thanks ρε.Τα μονα λαντα τα οποια πραγματικα αξιζαν ηταν αυτα που ηταν βασισμενα στο Φιατ 124 και κυκλοφορουσαν τις δεκαετιες 70 και 80.Σημερα που υπαρχουν Χιουνται-Κια-Σεβρολετ,ποιος να αγορασει Λαντα;Τωρα για τα Ντατσια,δεν ξερω ποσο αξιοπιστα ειναι γιατι εχουν δεν εχουν 1 χρονο στην ελληνικη αγορα,παρα το γεγονος οτι χρησιμοποιουν μηχανικα μερη κλπ απο παλιοτερα Ρενω(αν και η Ρενω δεν ειναι πολυ αξιοπιστη,δηλαδη τα αυτοκινητα της δεν ειναι αξιοπιστα).Βεβαια πιστευω οτι και τα Ντατσια θα ειναι καλυτερα απο τα Λαντα.Κλεινοντας,να σας αναφερω οτι διαβασα οτι η λαντα μαλλον βαζει οριστικα λουκετο λογω του οτι δεν πουλαει καλα πλεον...
-
-
Ο χρήστης JimmyGR94 έγραψε:
Thanks για το κια.Δεν θα ανοιξω αλλο τοπικ.Αλλωστε γνωριζω οτι το κια ειναι σκαλες ανωτερο απο το ντατσια... -
Κλεινοντας,να σας αναφερω οτι διαβασα οτι η λαντα μαλλον βαζει οριστικα λουκετο λογω του οτι δεν πουλαει καλα πλεον...΄
Αφού βγήκε αυτή η κωλοKia και τους κλέβει πελάτες... -
λοιπον,
οπως ανεφερα νωριτερα,ενας φιλος μου θα παει να αγορασει το Ντατσια Λογκαν.Διαβασε ομως οτι το πισω καθισμα δεν ειναι ανακλινομενο και μου ειπε να κανω την εξης ερωτηση:
Πως μπορει να βαλει καλυμματα στα πισω καθισματα του Λογκαν οταν το αγορασει;Το λεω γιατι αυτος και στο σαραβαλακι που ειχε(ενα Ρενω 11 του 1985)του ειχε καλυμματα.Α,και φημες λενε οτι συντομα θα δουμε στους ελληνικους δρομους το Ντατσια Λογκαν ως ταξι με πετρελαιοκινητρα 1.5 λιτρων και 85 ιππων.Αλλα,kia rio rulez!!! -
λοιπον,
οπως ανεφερα νωριτερα,ενας φιλος μου θα παει να αγορασει το Ντατσια Λογκαν.Διαβασε ομως οτι το πισω καθισμα δεν ειναι ανακλινομενο και μου ειπε να κανω την εξης ερωτηση:
Πως μπορει να βαλει καλυμματα στα πισω καθισματα του Λογκαν οταν το αγορασει;Το λεω γιατι αυτος και στο σαραβαλακι που ειχε(ενα Ρενω 11 του 1985)του ειχε καλυμματα.Α,και φημες λενε οτι συντομα θα δουμε στους ελληνικους δρομους το Ντατσια Λογκαν ως ταξι με πετρελαιοκινητρα 1.5 λιτρων και 85 ιππων.Αλλα,kia rio rulez!!!Καλοριζικο φιλαρακι!
Θα μου επιτρψεις να σου κανω μια ερωτηση, απο ποια χωρα καταγεσαι? Εχω κατασταλαξει οτι καταγεσαι σιγουρα απο μια χωρα του πρωϊν ανατολικου μπλοκ...
Οσον αφορα για τα καλυμματα, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να....αλλαξεις αυτοκινητο!! -
1ον:Εχω πει 1000 φορες οτι ειμαι Ελληνας,απο την Τηνο.Απλα παντα εκτιμουσα τα οικονομικα αυτοκινητα.
2ον:Το Dacia Logan δεν προκεται να το παρω εγω αλλα ενας φιλος μου.Εγω εχω το Κια Ριο Σενταν.
3ον:Ειδα στην ιστοσελιδα της dacia(www.dacia.com.gr)οτι το λογκαν εχει στα αξεσουαρ καλυμματα καθισματων.Οποτε,καπως θα μπαινουνε. -
Aντε,αυριο παω για το τεστ ντραιβ του Ντατσια Λογκαν που θα αγορασει ο φιλος μου.Θυμομουνα παλια υπηρχαν εδω στην Ελλαδα πολλα Ντατσια 1300/1310(και αν δεν με απατα και η μνημη μου ειχαν γινει και ταξι)αλλα μετα την αποχωρηση της Ντατσια γυρω στο 1997-1998 αλλα πουληθηκαν,αλλα αποσυρθηκαν,σε γενικες γραμμες τα περισσοτερα εξαφανιστηκαν...Ας ελπισουμε οτι η Ντατσια θα κανει τοσο μεγαλη επιτυχια οσο τις δεκαετιες 1970 και 1980(αντε και αρχες 1990).Βεβαια,σημερα που υπαρχει Χιουνται,Κια και Σεβρολετ,λιγο χλωμο το βλεπω...
-
Παντως εγω ακουσα οτι μετα το φεησλιφτ των λαντα 110/111/112 το 2005 προστεθηκαν αν οχι στανταρ,τουλαχιστον προαιρετικα abs και αεροσακοι.Ισχυει?
-
Η δημιουργία περισσότερων του ενός account απαγορεύεται απο τους κανόνες του forum.
Ιδιαίτερα δε όταν γίνεται για λόγους trolling... -
Κλεινοντας,να σας αναφερω οτι διαβασα οτι η λαντα μαλλον βαζει οριστικα λουκετο λογω του οτι δεν πουλαει καλα πλεον...
Η επισημη αντιπροσωπεια της λαντα στην Ελλαδα αναμενεται να κλεισει αφου το μονο εμπορικο κομματι ειναι το Niva, Παντως ρε παιδια μπραβο σας που αγοραζετε λαντα τι να πω δεν σας νοιαζει δηλ που μετα αυτο το αμαξι το παντρευεστε ε??? Γτ μνετα σιγα μην το αγορασει κανεις η αν το καενι θα το κανει σε εξευτελιστικη τιμη!!!!
-
Εγω παντως ειχα τα κλασσικα lada της δεκαετιας '80 και δεν με ειχε αφησε ποτε, μηχανολογικα ηταν σκυλι, τα προβληματα ηταν αλλου (σκασμενο ταμπλο, ειχε σαπισει κτλ).
-
Πρεπει να σας πω οτι το εργοστασιο της lada στη ρωσια εκλεισε...και συντομα θα κλεισουν και ολες οι αντιπροσωπειες.Οποτε απο ανατολικη ευρωπη μενουν μονο η dacia και η skoda.Υπαρχει βεβαια και μια φημη οτι η οpel θα αναβιωσει την wartburg.Λετε;
-
Ο χρήστης JayG87 έγραψε:
Πρεπει να σας πω οτι το εργοστασιο της lada στη ρωσια εκλεισε...Να γλιτώσει και η αγορά από τους κινούμενους τάφους, που κατασκεύαζε.
-
Και μ αρεζαν τα Νιβα
Και τα Νοβα για γουστα
-
Ο χρήστης JayG87 έγραψε:
Πρεπει να σας πω οτι το εργοστασιο της lada στη ρωσια εκλεισε...και συντομα θα κλεισουν και ολες οι αντιπροσωπειεςΤιμη και Δοξα στην LADA! (ειδικα στα 2105, αθανατα)
-
Που το είδες αυτό; Η Lada σταμάτησε την παραγωγή τον Φεβρουάριο λόγω προβλημάτων με τους προμηθευτές. Η παραγωγή ξανάρχισε από τότε. Ο Πούτιν στήριξε όμως την Avtovaz και την ίδια μέρα οι μετοχές της αύξησαν την αξία τους κατά 30%. Η Lada θα συνεχίσει κανονικά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Που το είδες αυτό; Η Lada σταμάτησε την παραγωγή τον Φεβρουάριο λόγω προβλημάτων πε τους προμηθευτές. Η παραγωγή ξανάρχισε από τότε. Ο Πούτιν στήριξε όμως την Avtovaz και την ίδια μέρα οι μετοχές της αύξησαν την αξία τους κατά 30%. Η Lada θα συνεχίσει κανονικά.θα ηταν κριμα να κλεισει...
Οι περισσοτεροι απο εμας πιστευω οτι καποια στιγμη στην ζωη τους θα μπηκαν ή θα οδηγησαν (οπως ο ομιλων) ενα απο τα μοντελα της! Οπως και να το κανουμε ηταν μια πρωτογνωρη εμπειρια -
Μόνο και μόνο για το Niva αξίζει να υπάρχει η Lada!
Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια σε κάτι πλημμύρες στην Αθήνα όπου σε έναν δρόμο με νερό ύψους μισού μέτρου περνούσαν μόνο 4χ4 (πολλά επιβατικά είχαν μείνει ακινητοποιημένα)... ώσπου περνάει αγέροχα (και γρήγορα πετώντας νερά παντού ) κι ένα 2105 σαν να μην τρέχει τίποτα!
Lada 110/111/112