-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Εφοσον μιλαγε στο κινητο καλα του εκαναν , αλλα θελω να ρωτησω κατι , εχετε δει στην διασταυρωση της πανορμου με την κηφισσιας μια μπεντλευ παρκαρισμενη διπλα στο φαναρι μερα παρα μερα ?? Εχει τυχει γυρνωντας απο την δουλεια να δω τους τσαιους να γραφουν οτι κινειται κ η μπεντλευ διπλα τους σαν να μην υπαρχει .....με 20 χλμ σταματα ξεκινα να μιλαει στο κινητο..πραγματικα χαρος των δρομων
ειπαμε δε θα γραψουν bentley γιατι θα ακουσουν κατσαδες , τι δε καταλαβαινεις?
-
Χαρος σαφως δεν ειναι, αλλα αμα μεσα στο σταματα-ξεκινα με 20-30 χαω, αφαιρεθει λογω του κινητου κ σταματησει πανω στον προφυλακτηρα σου, δεν θα σε πειραξει?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Χαρος σαφως δεν ειναι, αλλα αμα μεσα στο σταματα-ξεκινα με 20-30 χαω, αφαιρεθει λογω του κινητου κ σταματησει πανω στον προφυλακτηρα σου, δεν θα σε πειραξει?Και για όποιον νομίζει ότι είναι δύσκολο να αφαιρεθείς με ένα κινητό στο αυτί όσο οδηγάς, να πω πως προσωπικά έχω χτυπήσει (λίγο βέβαια) τον πίσω προφυλακτήρα μου σε πόρτα του γκαράζ, γιατί ενώ έκανα την όπισθεν να βγω από το ασανσέρ μιλούσα στο κινητό. Η πλάκα είναι ότι είχα αφαιρεθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν πήρα χαμπάρι το parking radar που βούιζε σαν τρελό.
Γι'αυτό το κινητό μόνο με 0 χλμ/ώρα.
-
το κορυφαία ειναι οτι πλέον μιλάνε στο κινητό κ με μηχανάκια !! Για τα αυτοκίνητα δεν μιλαω, ειδικα μεσα στις πόλεις ειναι τρελο το ποσοστό, ολοι επιχειρηματίες έχουν γινει κ δεν μπορουν να χάσουν δευτερόλεπτο χωρις να μιλήσουν στο κινητό!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
το κορυφαία ειναι οτι πλέον μιλάνε στο κινητό κ με μηχανάκια !! Για τα αυτοκίνητα δεν μιλαω, ειδικα μεσα στις πόλεις ειναι τρελο το ποσοστό, ολοι επιχειρηματίες έχουν γινει κ δεν μπορουν να χάσουν δευτερόλεπτο χωρις να μιλήσουν στο κινητό!Σύντομη κλήση, και με χρήση hands free, είναι fine by me. Αλλά το να μιλάς με τις ώρες χωρίς να υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα, ενώ οδηγείς, το βρίσκω χωρίς νόημα.
-
αν ειναι σύντομη κλίση, σταματάς άνετα στην άκρη του δρόμου γιατι δεν θα χάσεις και πολυ χρόνω αλλα οι περισσότεροι συζητάνε μια ωρα αν έγινε καλη η φασολάδα!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
αν ειναι σύντομη κλίση, σταματάς άνετα στην άκρη του δρόμου γιατι δεν θα χάσεις και πολυ χρόνω αλλα οι περισσότεροι συζητάνε μια ωρα αν έγινε καλη η φασολάδα!εγω αυτο κανω πλεον για να μην χασω παλι το διπλωμα μου...
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
το κορυφαία ειναι οτι πλέον μιλάνε στο κινητό κ με μηχανάκια !!Ναι, τελείως Και όχι μόνο με σκούτερ (οπου έχουν το αριστερό χέρι ελεύθερο) αλλά ακόμα και με παπιά και κανονικές μηχανές...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
http://www.msfree.gr/msdet.php?id=8644
'Προσαγωγή κύριος, προσαγωγή'
Το κακό που το βλέπεις; Αυτό προβλέπει ο νόμος και καλώς εφαρμόστηκε.
Tο κακο ειναι οτι βλεπω κατι μαλακες με κρανοι να κανουν τους νταηδες και οχι αστυνομικους να κανουν την δουλεια τους. Οι κουκουλες και τα κρανοι ειχαν ποινηκοπποιηθει.....τωρα με την καταργηση του νομου, τα φορανε και μπατσακια?
-
Έπρεπε να έρθει ο Χρυσοχοϊδης για δούμε κυνήγι αγριογούρουνων, που παρκάρουν μετά μανίας πάνω στις ράμπες Α.Μ.Ε.Α. των πεζοδρομίων της Καλλιθέας ;
-
με το πασοκ αλλάζουν όλα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
http://www.msfree.gr/msdet.php?id=8644
'Προσαγωγή κύριος, προσαγωγή'
Το κακό που το βλέπεις; Αυτό προβλέπει ο νόμος και καλώς εφαρμόστηκε.
Tο κακο ειναι οτι βλεπω κατι μαλακες με κρανοι να κανουν τους νταηδες και οχι αστυνομικους να κανουν την δουλεια τους. Οι κουκουλες και τα κρανοι ειχαν ποινηκοπποιηθει.....τωρα με την καταργηση του νομου, τα φορανε και μπατσακια?
Αυτή είναι η εξάρτιση που προβλέπει ο κανονισμός και καλώς την φέρουν κατόπιν διαταγής! Τους προτιμάς με μαγιο; Εγώ πάλι βλέπω έναν νταή πολίτη που προσπαθεί να αφαιρέσει το κράνος οργάνου της τάξεως (θεωρείται περιύβριση αρχής και επίθεση) και καλώς προσήχθη! Οι αστυνομικοί ούτε επετέθησσαν, ούτε νταήδες ήταν. Το έχουμε παραχέσει με την κακώς εννοούμενη ελευθερία που καταντά αναρχία.
-
Ολα καλα αυτα που λες, αλλα ο κανονισμος προβλεπει κ το νουμερο του αστυνομικου στην επωμιδα κ φανερο. Για να μπορει οποιος ενδιαφερετε να μπορει να ξερει ποιον εχει απεναντι του (ακομα κ ως ΝΟΥΜΕΡΟ...).
Οταν δεις εναν απο αυτους να το φοραει, οπως προβλεπει ο κανονισμος, ελα πες κ τα υπολοιπα...Μεχρι τοτε ειναι κουραδομαγκες κρυμμενοι πισω απο κρανη κ με τα ΝΟΥΜΕΡΑ τους βαλμενα αναποδα, ψευτικα νουμερα, σβησμενα κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ολα καλα αυτα που λες, αλλα ο κανονισμος προβλεπει κ το νουμερο του αστυνομικου στην επωμιδα κ φανερο. Για να μπορει οποιος ενδιαφερετε να μπορει να ξερει ποιον εχει απεναντι του (ακομα κ ως ΝΟΥΜΕΡΟ...).Οταν δεις εναν απο αυτους να το φοραει, οπως προβλεπει ο κανονισμος, ελα πες κ τα υπολοιπα...Μεχρι τοτε ειναι κουραδομαγκες κρυμμενοι πισω απο κρανη κ με τα ΝΟΥΜΕΡΑ τους βαλμενα αναποδα, ψευτικα νουμερα, σβησμενα κλπ κλπ.
Μπορείς ανά πάσα στιγμή να το πάρεις το νούμερο. Αν σου αρνηθεί καλείς το 100 και πάτε στο τμήμα όλοι μαζί. Εναλλακτικά κάνεις καταγγελία στο οικείο αστυνομικό τμήμα.
-
Ολα καλα αυτα που λες, αλλα ο κανονισμος προβλεπει κ το νουμερο του αστυνομικου στην επωμιδα κ φανερο. Για να μπορει οποιος ενδιαφερετε να μπορει να ξερει ποιον εχει απεναντι του (ακομα κ ως ΝΟΥΜΕΡΟ...).
Οταν δεις εναν απο αυτους να το φοραει, οπως προβλεπει ο κανονισμος, ελα πες κ τα υπολοιπα...Μεχρι τοτε ειναι κουραδομαγκες κρυμμενοι πισω απο κρανη κ με τα ΝΟΥΜΕΡΑ τους βαλμενα αναποδα, ψευτικα νουμερα, σβησμενα κλπ κλπ.
Μπορείς ανά πάσα στιγμή να το πάρεις το νούμερο. Αν σου αρνηθεί καλείς το 100 και πάτε στο τμήμα όλοι μαζί. Εναλλακτικά κάνεις καταγγελία στο οικείο αστυνομικό τμήμα.
Καλο...!
Παλαιοτερα τα βαζανε αναποδα για να μην μπορεις να τα διαβασεις ευκολα.Επισης το κρανος αυτο ειναι μοτοσυκλετικο που φοραγε και οχι σαν αυτο τον ματ. Καμια σχεση δλδ τα περι στολης κλπ.
-
Μπορείς ανά πάσα στιγμή να το πάρεις το νούμερο. Αν σου αρνηθεί καλείς το 100 και πάτε στο τμήμα όλοι μαζί. Εναλλακτικά κάνεις καταγγελία στο οικείο αστυνομικό τμήμα....Και ζήσαν αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα στο Στρουμφοχωριό...
Άσε να μαντέψω το αποτέλεσμα της καταγγελίας. Θα (ανακοινωθεί ότι θα) γίνει ΕΔΕ, το πόρισμα της οποίας είτε θα χαθεί, είτε θα τους βγάζει όλους λάδι... -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
....Παρακαλώ πολύ και κάτι ακόμα. Επειδή το αυτοκίνητο είναι εκεί 2 ημέρες και έχω τηλεφωνήσει άλλες δύο φορές χωρίς να κοπεί κλήση, μπορείτε να ενημερώσετε το πλήρωμα του περιπολικού ότι αν περάσει χωρίς να βεβαιώσει την κλήση θα κάνω καταγγελία εναντίον του;
- Τηλεφωνήτρια: Μάλιστα. Θα θέλατε να αφήσετε τα στοιχεία σας;
-Εγώ (με ευγενικό ύφος): Όχι προς το παρόν.
Απίστευτο!! Στο κέντρο του πειραιά σε αντίστοιχη κλήση μου τη δεύτερη φορά ενημέρωσα και εγώ την τηλεφωνήτρια τα ανωτέρα. Σε 1 λεπτό 2 αυτοκίνητα εμφανίστηκαν με 4 αστυνομικούς με μπλοκάκια εμφανώς αγχωμένοι. Από τα περίπου 10 αυτοκίνητα πάνω στον πεζόδρομο στα 9 οι οδηγοί πετάχτηκαν από τα διπλανά μαγαζιά και μέσα σε 5 λεπτά είχαν φύγει μέσω συζητήσεων με τους αστυνομικούς σε έναν που δεν εμφανίστηκε έφαγε το ροζ χαρτάκι. Έχουν περάσει 5 λεπτά από τη στιγμή που έφυγαν τα περιπολικά και 3 από τους 9 έχουν είδη γυρίσει στις θέσεις τους. Τι να κάνω να παίξω το παιχνίδι τους μέχρι να σπάσουν τα νεύρα, αυτών και των αστυνομικών?
Εγώ είμαι χαλαρά και κοιτάω πάνω από το παράθυρό μου. - Τηλεφωνήτρια: Μάλιστα. Θα θέλατε να αφήσετε τα στοιχεία σας;
-
Φοβέρα θέλουν κι αυτοί (οι αστυνομικοί) για να κάνουν τη δουλειά τους, δυστυχώς.
Όσο για τα ζώα στον πεζόδρομο, αν δε βαριέσαι, κάνε ένα ακόμα τηλεφώνημα στο 100 και πες ότι τα ίδια αυτοκίνητα που ήταν στο σημείο κι έφυγαν με την εμφάνιση των αστυνομικών επέστρεψαν. Ζήτα από τον/την τηλεφωνητή/τρια να μεταφέρει στους αστυνομικούς να κόψουν κλήσεις αυτήν την φορά (μην ξεχάσεις να αναφέρεις ότι μπορείς να παρακολουθείς τι συμβαίνει στον πεζόδρομο).Υ.Γ.: Μπορεί κάποιος να σκεφτεί 'καλά, άλλη δουλειά δεν έχεις από το να παίρνεις τηλέφωνα το 100;'. Όμως, με την αδιαφορία δε γίνεται τίποτα. Δυστυχώς, όσο πιο ζώα είναι κάποιοι, τόσο πιο σπ@σ@ρχ1δηδ3ς πρέπει να γινόμαστε για να τους αντιμετωπίσουμε.
-
Σε παράδρομο της εθνικής
Τζιπ της δίωξης λαθρομεταναστών κλάπηκε κατά τη διάρκεια ελέγχουEurokinissi
(φωτ. αρχείου)
Αθήνα
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθροΣε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστου, ο οποίος κατά τη διάρκεια ελέγχου λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ της Κυριακής έκλεψε υπηρεσιακό τζιπ του τμήματος Δίωξης Λαθρομεταναστών Ανατολικής Αττικής και εξαφανίστηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας, κοντά στον Σείριο.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, τρεις άνδρες της Δίωξης Λαθρομεταναστών εντόπισαν στον παράδρομο της Εθνικής Οδούς ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα φορτηγάκι στα οποία επέβαιναν τουλάχιστον τέσσερα άτομα. Οι άνδρες της αστυνομίας πλησίασαν και ζήτησαν από τους αγνώστους να σταματήσουν για έλεγχο, αλλά αυτοί εγκατέλειψαν τα οχήματα και τράπηκαν σε φυγή.
Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και πρόλαβαν τον έναν, ενώ οι άλλοι τρεις κατάφεραν να διαφύγουν. Ο καταδιωκόμενος όμως έσπρωξε τον οδηγό του αστυνομικού οχήματος το οποίο ήταν σταματημένο με τα κλειδιά στη μίζα, πήρε το τζιπ και εξαφανίστηκε.
Από τη ΓΑΔΑ διατάχθηκε έρευνα για την υπόθεση και οι τρεις συνοριοφύλακες δίνουν καταθέσεις για διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
-
Εμένα με σταμάτησαν για πρώτη φορά στα 4 χρόνια που οδηγάω πριν έναν μήνα για αλκοτέστ στο μεταξουργείο, στο φανάρι πριν την δ/νση τροχαίας. Φυσικά δεν είχα πιει, το περίεργο είναι ότι δεν μου ζήτησαν χαρτιά, απλά έγραψαν το ονοματεπώνυμό μου σε ένα χαρτί. Πολύ καλή η συμπεριφορά των αστυνομικών, πιο πολύ για το τυπικό κάνανε το αλκοτέστ μια που τους σταματάγανε όλους. Και στο τέλος με άφησαν απ' την δεξιά μεριά που ήμουν όταν άναψε το πράσινο για τα αριστερά να στρίψω, αν και ολίγο επικίνδυνο
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4