-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
με τη διαθέσημη τεχνολογία ολες οι δουλειές (έστω οι περισσότερες) θα έπρεπε να γίνονται απο την καρέκλα του γραφείου σου ή απο κοντινο ΚΕΠ ή αρμόδια υπηρεσίααλλά στο ελλαντα το κουμπιούτερ είναι ενα πράγμα με κουμπάκια για να παίζεις πασιέντζα
Και οι συναντήσεις στην βουλή θα έπρεπε να γίνονται μέσω web meeting, χωρίς φυσική παρουσία.
Ειδικά τώρα που θα βγούν και οι τρισδιάστατες εικόνες.
Φαντάζεσαι τον υπουργό, από την Χαβάη, να διαλέγει εικονικό κοστούμι, εικονικό περιβάλλον γραφείου, να συνδέεται, να παίρνει μέρος στην Βουλή και από το δίπλα δωμάτιο να ακούγεται:
'Έλα γλυκέ μου, το μωρουλίνι σου σε περιμένει ....' -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εγώ άκουσα και για λέσχη μποντιμπίλντεμπεργκ κάτι πάντωςΣτα δέ υπόγεια του υπουργείου, καταστρώνονταν τα επιτελικά σχέδια εφόρμησης στην Πόλη
άι παπόρο μου στο καλό, κι εγώ έρχομαι κολυμπώντας...
ο καιροc γαρ εγγυc
Οι ΕΛ και το Ξανθο Γέννος θα μας σώσουν το 2012 ας κάνουν τα παιχνιδάκια τους μέχρι τοτε η λέσχη, οι μασονοι, οι εβραίοι και οι ροδοσταυροι
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δε ξέρω για τον εμφύλιο, δεν ψήφιζα τότε, το μόνο που ξέρω είναι ότι το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης δεν υφίσταται πλέον.** Αλήθεια, πιστεύει κανείς ότι ήταν μόνο μια τυπική αλλαγή στα πλαίσια της φιλολογικής ερμηνείας των θεσμών του κράτους υπό την τωρινή κυβέρνηση;** Ή μήπως η συνέχεια της τυπικής πλέον πολιτικής του υποχώρει και 'ήλιε μου δωδεκάκτινε' βασίλευε...;
[size=85]Δυστυχώς τα μάρμαρα και ο μαρμαρομένος βασιλιάς δεν θα επιστρέψουν ποτέ σ΄ αυτήν την χώρα...τα ονόματα μας πείραξαν τώρα;Θα στο πω εδώ και παρακαλώ να μεινει μεταξύ μας
είναι η αρχή σχέδιου εναντίων του ΕΛ-ληνιζζζζμου (το έπιασες το υπονοούμενο μεγάλε ) απο τους μασόνους, τους εβραίους, τη λέσχη μπιλντεμπερκ και τους αλβανούς μπετατζίδες
[/size]
ο υπογράφων είμαι Αλβανός, και ναι έχω δουλέψει και στα μπετά σε συνθήκες που οι περισσότεροι από εσάς θα σας έκαναν να ψηφίζεται ακροδεξιά μαζί με τους φίλους σας... εκεί να δεις μποντιμπίλτινγκ rx8_drifter (αλλά μάλλον σε φοβίζουν αυτά ε?).
Απλά η πολιτική σας γνώμη είναι πολύ ρηχή, σχεδόν επιπλέει, οπότε και συ rx8_drifter δε θα καταβάλλεις και πολύ προσπάθεια κολυμπώντας..ΥΓ.Μάθετε να διαβάζεται τα συμφραζόμενα και παρακαλώ όχι ρατσιστικά σχόλια, εσείς οι προοδευτικοί...
-
Ο χρήστης telonis έγραψε:
ο υπογράφων είμαι Αλβανός, και ναι έχω δουλέψει και στα μπετά σε συνθήκες που οι περισσότεροι από εσάς θα σας έκαναν να ψηφίζεται ακροδεξιά μαζί με τους φίλους σας... εκεί να δεις μποντιμπίλτινγκ rx8_drifter (αλλά μάλλον σε φοβίζουν αυτά ε?).
Απλά η πολιτική σας γνώμη είναι πολύ ρηχή, σχεδόν επιπλέει, οπότε και συ rx8_drifter δε θα καταβάλλεις και πολύ προσπάθεια κολυμπώντας..ΥΓ.Μάθετε να διαβάζεται τα συμφραζόμενα και παρακαλώ όχι ρατσιστικά σχόλια, εσείς οι προοδευτικοί...
χαίρε βάθος αμέτρητο
-
ΥΓ.Μάθετε να διαβάζεται τα συμφραζόμενα και παρακαλώ όχι ρατσιστικά σχόλια, εσείς οι προοδευτικοί...
αμα θες ανθρώπους του πνευματός και ανεκτικούς στο διαφορετικό να πας στην Αλβανία
εδώ είμαστε κατωτάτου επιπέδου και ρατσιστές
-
χαίρε βάθος αμέτρητο
τί; φοβάσαι και τα ύψη τώρα;....
-
Κύριο χαρακτηριστικό των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου ήταν η απουσία πολιτικού λόγου. Ο λαός οδηγήθηκε στην κάλπη, όχι τόσο γιατί πείστηκε από τα ανύπαρκτα προγράμματα των κομμάτων και τις νεφελώδεις υποσχέσεις των πολιτικών, αλλά περισσότερο από τη διάθεση καταδίκης της αλαζονείας και της διαφθοράς.
.........
*Χριστόδουλος Ξηρός
25 Οκτωβρίου 2009, Φυλακές Κορυδαλλού – Ειδική πτέρυγα απομόνωσης
-
Ποιός τον χ#ζει τον εγκληματία που καπληλεύεται έννοιες που δεν κατανοεί, που ασχολούμαστε και μαζί του.
Κάναμε όλους τους κακοποιούς ήρωες κατά του συστήματος και κάτι Γιωτάδες δημοσιογράφοι που δεν υπηρέτησαν τους βγάλουν κάθε τόσο στην τηλεόραση μπας και βρουν τα παιδιά τα είδωλα που λείπουν από την κοινωνία... -
Η ακροδεξιά σε σώζει από το γιαπί;
Απλά η πολιτική σας γνώμη είναι πολύ ρηχή, σχεδόν επιπλέει, οπότε και συ rx8_drifter δε θα καταβάλλεις και πολύ προσπάθεια κολυμπώντας..
ΥΓ.Μάθετε να διαβάζεται τα συμφραζόμενα και παρακαλώ όχι ρατσιστικά σχόλια, εσείς οι προοδευτικοί...
Ποιά είναι τα συμφραζόμενα; Κρατάμε το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για να μην μας πάρουν την Μακεδονία οι Σκοπιανοί;
Υποχωρήσαμε όταν αλλάξαμε την ονομασία;Μα ποιός ο λόγος να έχεις ξεχωριστά υπουργείο για μια Ελληνική περιοχή όπως όλες οι άλλες που δεν έχουν υπουργείο;
Περισσότερες υποψίες δεν εγείρεις έτσι;
Φίλε μου το υπουργείο Μ-Θ δημιουργήθηκε για να μην κλαίμε και εμείς οι παραμελλημένοι θεσσαλονικείς και παρέμεινε έτσι.
Προσωπικά προτιμώ μερικά λειτουργικά υπουργεία ή υφιπουργεία παρά ένα εικονικό υπουργείο άνευ αρμοδιότητας.Όσο για το θέμα της ονομασίας ... άσε να μην βγούμε
Δεν θα ασχοληθούμε τώρα με ένα μωσαικό λαών που προσπαθώντας να χτίσει έθνος καπηλεύεται την ιστορία των γειτόνων του.
Εαν στερήσεις από τους σκοπιανούς το όνειρό της Μακεδονίας ως Αλβανοί και βούλγαροι που είναι, θα διασπαστούν και θα χαθούν από τον χάρτη. -
ρε klong μην ασχολείσαι να απαντήσεις ούτε για πλάκα, είναι προφανές ότι έχει γεμίσει το φόρουμ απο διπλούς τριπλούς λογαριασμούς για να τρολάρουν.
Αλβανός οικοδόμος, κοπτώμενος για το υπουργείο μακεδονίας θράκης, τί άλλο θα ακούσουμε παναγία μου
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
*Κύριο χαρακτηριστικό των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου ήταν η απουσία πολιτικού λόγου. Ο λαός οδηγήθηκε στην κάλπη, όχι τόσο γιατί πείστηκε από τα ανύπαρκτα προγράμματα των κομμάτων και τις νεφελώδεις υποσχέσεις των πολιτικών, αλλά περισσότερο από τη διάθεση καταδίκης της αλαζονείας και της διαφθοράς.
.........
*Χριστόδουλος Ξηρός
-
ρε klong μην ασχολείσαι να απαντήσεις ούτε για πλάκα, είναι προφανές ότι έχει γεμίσει το φόρουμ απο διπλούς τριπλούς λογαριασμούς για να τρολάρουν.Αλβανός οικοδόμος, κοπτώμενος για το υπουργείο μακεδονίας θράκης, τί άλλο θα ακούσουμε παναγία μου
Μετά το 'Αλβανός τουρίστας' τώρα έχουμε και το 'Αλβανός τρολίστας', βρε τι σου κάνει η τεχνολογία...
-
Ψαχνετε να βρειτε τα αιτια και τους φταιχτες του Εμφυλιου.
Ο ενας λεει οτι φταινε οι (σιχαμενοι μαλιστα και φανταζομαι τι θα τους εκανε αν δεν υπηρχε τιμωρια) δεξιοι.
Ο αλλος λεει οτι φταινε οι (υπερεξοπλισμενοι με Αγγλικα οπλα μεν) αριστεροι.
Κανεις δε λεει οτι ειμαστε σαν Εθνος τοσο σκαταδες, που απο την αρχη της Ιστοριας τη βρισκουμε να σκοτωνουμε ο ενας τον αλλον.
Διαβαστε ωρε λιγη ιστορια.
Και ξεκινηστε απο το (μυθολογικο) Τρωικο πολεμο, καντε μια σταση στο Πελοποννησιακο πολεμο, διαβαστε για τη συγκρουση Μακεδονων-ΝοτιοΕλλαδιτων, περαστε και απο το πολεμο Πρασινων-Βενετων-Ενωτικων-Ανθενωτικων-εικονομαχων-Εικονοκλαστων και λοιπων Βυζαντινων μεν ακρως Ελληνικων δε μηχανορραφιων, συνεχιστε με την Εμφυλια Διαμαχη εν Μεσω Επαναστασης του '21, σταματηστε (κι εδω φαινεται ακριβως το ποιον μας) στη Τριχοτομηση αναμεσα σε Αγγλικο Γαλλικο Ρωσικο κομμα, δειτε και τον Εθνικο διχασμο του 1916 που ηταν στην ουσια πολεμος εκπροσωπων των ΑγγλοΓαλλων και των Γερμανων και που οταν βεβαια δεν τους ειμαστε χρησιμοι στραφηκαν (παρεουλα με τη Σοβιετικη Ρωσια του τρισμεγιστου Λενιν) ομαδικα προς τη νεα Ανερχομενη Δυναμη της Εθνικιστικης Κεμαλικης Τουρκιας με τα γνωστα καταστροφικα αποτελεσματα, και μετα φταστε στον Εμφυλιο.Και δειτε το ρολο του Ζαχαριαδη, το ρολο του μαυρου καβαλαρη Πλαστηρα, του υιου του Εθναρχη,Σοφοκλη Βενιζελου, του 'γερου της δημοκρατιας' Γ.Παπανδρεου και πειτε μου σε τι διαφερει ο ρολος αυτος απο τους αντιστοιχους των πρωταγωνιστων ολων των εμφυλιων συρραξεων και Διχασμων.
Σκαταδες ειμαστε κυριοι που μας αρεσει μια ζωη να εχουμε νταβατζη και γ@μια στο σβερκο μας.Και ξεσηκωνομαστε οχι για να απελευθερωθουμε αλλα για να αλλαξουμε το νταβατζη μας.Και οσο μαλακας ηταν ο χωροφυλακας που φακελωνε μεχρι το 81 (μετα δε χρειαζοταν ηρθαν οι κλαδικες ) αλλο τοσο μαλακας ηταν και ο 'δημοκρατης' του ΔΣΕ που σκοτωνε αδιακριτως τον αγραμματο που ειχε φωτογραφια του βασιλια στο τζακι του.
-
Προσοχή 888888,καρφώνεσαι παλι
Κράτα το προφίλ του ψηφίζω-Χρυσόγελο -
Αντιγραφω απο τη wikipedia,για να μην με παρει κι εμενα η μπαλα μαζι με τον ενα(δεξιο) ή τον αλλο(αριστερο) εγκαθετο ιστορικο.
...αλλά ήταν αποτέλεσμα αντιπαλότητας παλαιοτέρων ετών. Από μία άποψη ο Εμφύλιος αποτέλεσε την συνέπεια συσσωρευμένων πολιτικών και κοινωνικών διεργασιών, που ξεκίνησαν από την εποχή του Εθνικού Διχασμού το 1915, εντάθηκαν με τη Μικρασιατική καταστροφή και την έλευση και εγκατάσταση ενός τεράστιου αριθμού προσφύγων και κορυφώθηκαν με την επιβολή της Δικτατορίας της 4ης Αυγούστου. Το καταλυτικό στοιχείο όμως υπήρξε η ξένη κατοχή και το πολιτικό κενό που δημιούργησε η έλλειψη μιας ελληνικής κυβέρνησης που να διαθέτει στοιχεία νομιμοποίησης και αποδοχής.
http://el.wikipedia.org/wiki/Ε�% ... _1946-1949
πηγες και βιβλιογραφιες αναφερονται μπολικες
-
Εχουμε βγει
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κύριο χαρακτηριστικό των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου ήταν η απουσία πολιτικού λόγου. Ο λαός οδηγήθηκε στην κάλπη, όχι τόσο γιατί πείστηκε από τα ανύπαρκτα προγράμματα των κομμάτων και τις νεφελώδεις υποσχέσεις των πολιτικών, αλλά περισσότερο από τη διάθεση καταδίκης της αλαζονείας και της διαφθοράς.
.........
*Χριστόδουλος Ξηρός
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Προσοχή 888888,καρφώνεσαι παλι
Κράτα το προφίλ του ψηφίζω-ΧρυσόγελοΑτι να με συμβουλευεις τι προφιλ να εχω και τι θα πρεπει να ψηφιζω θα ειχε ενδιαφερον να μου απαντησεις τεκμηριωμενα (δημοσια ή με πμ αδιαφορο) που διαφωνεις.
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Ατι να με συνβουλευεις τι προφιλ να εχω και θα πρεπει να ψηφιζω θα ειχε ενδιαφερον να μου απαντησεις τεκμηριωμενα (δημοσια ή με πμ αδιαφορο) που διαφωνεις.Απλά δεν διαφωνεί , αλλά ντρέπεται να το πεί .
Είμαστε περιούσιος λαός και γιά όλα φταίνε οι άλλοι , οι ξένοι και η κακούργα κενωνία .Α και κάτι άσχετο , τώρα που δεν θα έχει αστυνομικούς έξω από τα τμήματα , θα χτυπάμε κουδούνι η θα έχουν θυροτηλεόραση ?
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου