Ο χρήστης telonis έγραψε:
ο υπογράφων είμαι Αλβανός, και ναι έχω δουλέψει και στα μπετά σε συνθήκες που οι περισσότεροι από εσάς θα σας έκαναν να ψηφίζεται ακροδεξιά μαζί με τους φίλους σας... εκεί να δεις μποντιμπίλτινγκ rx8_drifter (αλλά μάλλον σε φοβίζουν αυτά ε?).
Η ακροδεξιά σε σώζει από το γιαπί;
Απλά η πολιτική σας γνώμη είναι πολύ ρηχή, σχεδόν επιπλέει, οπότε και συ rx8_drifter δε θα καταβάλλεις και πολύ προσπάθεια κολυμπώντας..
ΥΓ.Μάθετε να διαβάζεται τα συμφραζόμενα και παρακαλώ όχι ρατσιστικά σχόλια, εσείς οι προοδευτικοί...
Ποιά είναι τα συμφραζόμενα; Κρατάμε το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για να μην μας πάρουν την Μακεδονία οι Σκοπιανοί;
Υποχωρήσαμε όταν αλλάξαμε την ονομασία;
Μα ποιός ο λόγος να έχεις ξεχωριστά υπουργείο για μια Ελληνική περιοχή όπως όλες οι άλλες που δεν έχουν υπουργείο;
Περισσότερες υποψίες δεν εγείρεις έτσι;
Φίλε μου το υπουργείο Μ-Θ δημιουργήθηκε για να μην κλαίμε και εμείς οι παραμελλημένοι θεσσαλονικείς και παρέμεινε έτσι.
Προσωπικά προτιμώ μερικά λειτουργικά υπουργεία ή υφιπουργεία παρά ένα εικονικό υπουργείο άνευ αρμοδιότητας.
Όσο για το θέμα της ονομασίας ... άσε να μην βγούμε
Δεν θα ασχοληθούμε τώρα με ένα μωσαικό λαών που προσπαθώντας να χτίσει έθνος καπηλεύεται την ιστορία των γειτόνων του.
Εαν στερήσεις από τους σκοπιανούς το όνειρό της Μακεδονίας ως Αλβανοί και βούλγαροι που είναι, θα διασπαστούν και θα χαθούν από τον χάρτη.