-
Ο ελληνικός στρατός έχει γίνει ξενοδοχείο και να τα αποτελέσματα.
Ενώ ο παλαίουρας 'φαρμακοχέρης' Κουφοντίνας με ένα μπιστολάκι ήταν πολύ αποτελεσματικός...
Με τέτοια ανικανότητα των wannabe επαναστατών πώς θα ανατραπεί το σύστημα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο ελληνικός στρατός έχει γίνει ξενοδοχείο και να τα αποτελέσματα.Ενώ ο παλαίουρας 'φαρμακοχέρης' Κουφοντίνας με ένα μπιστολάκι ήταν πολύ αποτελεσματικός...
Ξενοδοχειο ηταν απο παντα,ακομα και επι χουντας παπαρια εκπαιδευση εκαναν.
Ομως ο Κουφοντινας το ειχε και λιγο,αυτοι τωρα προφανως ειναι κατι τυποι που την ωρα της γυμναστικης καπνίζανε,στο στρατο αντιρρησιες ή Γιωτάδες(Ι5), και ξαφνικα την ειδανε Ράμπο και Ρόκυ μαζί,αμ δεν γινονται αυτά,θελει υπόβαθρο η επανάσταση -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο ελληνικός στρατός έχει γίνει ξενοδοχείο και να τα αποτελέσματα.
Ενώ ο παλαίουρας 'φαρμακοχέρης' Κουφοντίνας με ένα μπιστολάκι ήταν πολύ αποτελεσματικός...
Ξενοδοχειο ηταν απο παντα,ακομα και επι χουντας παπαρια εκπαιδευση εκαναν.
Ομως ο Κουφοντινας το ειχε και λιγο,αυτοι τωρα προφανως ειναι κατι τυποι που την ωρα της γυμναστικης καπνίζανε,στο στρατο αντιρρησιες ή Γιωτάδες(Ι5), και ξαφνικα την ειδανε Ράμπο και Ρόκυ μαζί,**αμ δεν γινονται αυτά,θελει υπόβαθρο η επανάσταση **Κάτι ξέρει ο skye...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Φαντάζεσαι τί θα γραφόταν, αν αποφυλακίζαν αυτούς που είχαν συλληφθεί εν χορδαίς και οργάνοις?Τόσο ντόρο έκανε η ΕΛΑΣ
Αυτό που σου παρέθεσα Χρήστο είναι αυτό που αναφέρθηκε και παραπάνω, ότι ΔΕΝ προέκειψε ταυτοποίηση αποτυπωμάτων. Αυτό δεν χρειάζεται να το αμφισβητήσεις, είναι γεγονός. Τώρα αν είναι ή όχι ένοχοι οι συλληφθέντες, αυτό είναι άλλη ιστορία.
Πέρα απ αυτό πάντως, το να τους κρατήσει προφυλακισμένους, χωρίς σαφή στοιχεία, είναι κάτι που ελέγχεται.@mind : ούτε κι εγώ πήρα θέση υπέρ της ενοχής ή όχι, γιατί απλά δεν έχω ιδέα
βάσει του Νόμου περί τρομοκρατίας του Χρυσοχοϊδη μπορούν να τους κρατήσουν ως 6 μήνες χωρίς την απαγγελία κατηγοριών.
-
έχεις απόλυτο δίκιο, είχα ξεχάσει αυτό το τερατούργημα
καλά τα λέω εγώ ότι το ΠΑΣΟΚ μιά χαρά την παλεύει
-
Καλού-κακού θα ρίξω μια ματιά στις κατσαρόλες του σπιτιού μπας και έχει ξεχάσει εκεί μέσα κανείς περαστικός εκρηκτικούς μηχανισμούς, όπλα και πυρομαχικά. Δε λέει να κάτσω στην ψειρού μίνιμουμ 6 μήνες, θα χάσω Χριστούγεννα και Πάσχα.
-
πρόσεξε μόνο μην τις βγάλεις έξω στο μπαλκόνι να τις τσεκάρεις και εξοστρακιστεί καμια σφαίρα
-
Μεγάλη προσοχή με τις κατσαρόλες ιδίως αν φτιάχνετε ποπ κορν. Τα απανωτά μπαμ μπαμ μπορεί να φέρουν την μισή αστυνομική δύναμη της περιοχής σας στην πόρτα σας.
-
Σχέδιο να δοθεί επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών σε ανέργους κάτω των 30 ετών.
Λαμπρά.Τον 40άρη άνεργο ποιος θα τον προσλάβει, όταν θα του κοστίζει περισσότερο και λόγω ετών προϋπηρεσίας, επιδομάτων κλπ και λόγω της πλήρους καταβολής των ασφαλιστικών του εισφορών από τον εργοδότη;
Αν δεν δοθούν αντίστοιχα κίνητρα και για τους μεγαλύτερους σε ηλικία, τμήμα της ανεργίας των νέων θα μετακινηθεί σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Δύσκολο το παζλ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σχέδιο να δοθεί επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών σε ανέργους κάτω των 30 ετών.
Λαμπρά.Τον 40άρη άνεργο ποιος θα τον προσλάβει, όταν θα του κοστίζει περισσότερο και λόγω ετών προϋπηρεσίας, επιδομάτων κλπ και λόγω της πλήρους καταβολής των ασφαλιστικών του εισφορών από τον εργοδότη;
Αν δεν δοθούν αντίστοιχα κίνητρα και για τους μεγαλύτερους σε ηλικία, τμήμα της ανεργίας των νέων θα μετακινηθεί σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Δύσκολο το παζλ.
μόνο σε μένα φαίνεται κάπως ημίμετρο το παραπάνω
αφού βλέπεις οτι κάτι πάει στραβά με τις εισφορές γιατί δεν το κάνει ολο το σύστημα ποιο αποδοτικό
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πριν τις εκλογες οι τρομοκρατες ηταν ξενοι πρακτορες που θελανε να χτυπησουν τον υπερπατριωτη Καραμανλη για να φερουν τον εθνοπροδοτη Παπανδρεου
αυτο φοβαμαι κι εγω.μηπως τελικα οι τρομοκρατες ειναι ο,τι συμφερει να ειναι(κι οχι ο,τι πραγματικα ειναι)
Τωρα σε οτι αφορα το ανατολικο μπλοκ,καμια σχεση πιστευω,αυτοι οι τρομοκρατες αδειαζουν μια αποθηκη πυρομαχικα σε απροστάτευτους αστυνομικους και δεν σκοτωνουν ουτε εναν,ειναι προφανες οτι τοση κουλαμάρα μονο απο Ελληνες εκπαιδευμενους στον ελληνικο στρατο μπορει να υπαρξει
Μακαβριο μεν αλλα η κοπελα ειναι ακομη σε κρισιμη κατασταση.Επισης ενας ή δυο αστυνομικοι φορουσαν αλεξισφαιρο γιλεκο.Εξαλλου με την ανακρουση των καλαζνικωφ και την αποσταση ασφαλειας που ηθελαν να κρατησουν οι τρομοκρατες,ειναι λογικο να υπηρχε αποκλιση απο τους στοχους.Αν ηταν τελειως απειροι θα τους εφευγαν απο τα χερια.Αυτοι αδειαζαν κι αλλαζαν γεμιστηρες. .
Αν ηταν σαν ενα γνωστο μου που απο τις 15 βολες που προβλεποταν να ριξει στην εκπαιδευση με το G3 εριξε τις 7 μετα εμπλοκη και μετα τερμα το πανηγυρι...Τεσπα εικασιες ειναι ολα αυτα και σεναρια.
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Επισης ενας ή δυο αστυνομικοι φορουσαν αλεξισφαιρο γιλεκο.Eνημερωτικά μόνο, τα γιλέκα που φοράνε συνηθως οι αστυνομικοί, δεν είναι ικανά να σταματήσουν σφαίρα οπλοπολυβόλου, παρα μόνο πιστόλια...Αυτά που σταματούν σφαίρες οπλοπολυβόλου, έχουν μέσα βαριές μεταλλικές πλάκες και δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικά στην καθημερινή χρήση (π.χ. τέτοια χρησιμοποιούν οι στρατιώτες στο Ιρακ ). Επίσης, υπάρχουν τα διατρητικά βλήματα που τρυπούν εννοείται και αυτά τα γιλέκα, οπότε το αλεξίσφαιρο μπορέι να έχει μικρή σημασία τελικά....Βέβαια, δεν είμαι σε θέση να ξέρω ούτε τί γιλέκα φορούσαν οι αστυνομικοί, ούτε τί βλήματα χρησιμοποιήθηκαν.... Εξαλλου με την ανακρουση των καλαζνικωφ και την αποσταση ασφαλειας που ηθελαν να κρατησουν οι τρομοκρατες,ειναι λογικο να υπηρχε αποκλιση απο τους στοχους.Αν ηταν τελειως απειροι θα τους εφευγαν απο τα χερια.Αυτοι αδειαζαν κι αλλαζαν γεμιστηρες. .
Αν ηταν σαν ενα γνωστο μου που απο τις 15 βολες που προβλεποταν να ριξει στην εκπαιδευση με το G3 εριξε τις 7 μετα εμπλοκη και μετα τερμα το πανηγυρι... Η ανάκρουση ειδικά του Καλάσνικοφ, αλλά και του G3, FN κλπ, είναι μεγάλη στο κατα ρυπάς, οπότε συνήθως οι βολές είναι άστοχες....Η στόχευση δεν γίνεται ποτέ με κατα ρυπάς, αλλα με βολή κατα βολή....Τώρα αν ο φίλος σου έριχνε με τον πρώτο τρόπο, πράγμα σπάνιο στο Στρατό, ειδικά δε για στρατεύσιμους, λογικό να ρίξει στο.... γάμο του καραγκιόζη..... Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν βρήκαν στόχο πάντως οι τρομοκράτες κι ευτυχώς δηλαδή....Τεσπα εικασιες ειναι ολα αυτα και σεναρια.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Βέβαια, δεν είμαι σε θέση να ξέρω ούτε τί γιλέκα φορούσαν οι αστυνομικοί, ούτε τί βλήματα χρησιμοποιήθηκαν....Απο αστυνομικο γειτονα που εχω παντως,ξερω πως η υπηρεσια τους δινει κατι παρωχημενα ψευτικα οποτε οι περισσοτεροι αναγκαζονται να αγοραζουν μονοι τους .Αναλογα και το Α.Τ.
Η ανάκρουση ειδικά του Καλάσνικοφ, αλλά και του G3, FN κλπ, είναι μεγάλη στο κατα ρυπάς, οπότε συνήθως οι βολές είναι άστοχες....Η στόχευση δεν γίνεται ποτέ με κατα ρυπάς, αλλα με βολή κατα βολή....Τώρα αν ο φίλος σου έριχνε με τον πρώτο τρόπο, πράγμα σπάνιο στο Στρατό, ειδικά δε για στρατεύσιμους, λογικό να ρίξει στο.... γάμο του καραγκιόζη....[/color]. [color=#FF0000] Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν βρήκαν στόχο πάντως οι τρομοκράτες κι ευτυχώς δηλαδή....
Ο γνωστος μου λογικα βολη κατα βολη εριχνε,δεν εχω ακουσει για βολες κατα ριπας σ'εκπαιδευση,θα πρεπει να ειναι και επικινδυνο .Τεσπα αυτο το ανεφερα απλως συμφωνωντας για την ελλιπη εκπαιδευση στον ελ.στρατο.7 βολες κι αυτο ηταν,ετοιμος για πολεμο...(οταν χρειαστει)
-
Μακαβριο μεν αλλα η κοπελα ειναι ακομη σε κρισιμη κατασταση.Επισης ενας ή δυο αστυνομικοι φορουσαν αλεξισφαιρο γιλεκο.Εξαλλου με την ανακρουση των καλαζνικωφ και την αποσταση ασφαλειας που ηθελαν να κρατησουν οι τρομοκρατες,ειναι λογικο να υπηρχε αποκλιση απο τους στοχους.Αν ηταν τελειως απειροι θα τους εφευγαν απο τα χερια.Αυτοι αδειαζαν κι αλλαζαν γεμιστηρες. .
Αν ηταν σαν ενα γνωστο μου που απο τις 15 βολες που προβλεποταν να ριξει στην εκπαιδευση με το G3 εριξε τις 7 μετα εμπλοκη και μετα τερμα το πανηγυρι...Τεσπα εικασιες ειναι ολα αυτα και σεναρια.
Eννοειται οτι ειναι απλως σεναρια, βαση καποιας (καφενειακης) λογικης,εγω τουλαχιστον ειδικος δεν ειμαι.
Ναι τελειως απειροι δεν ειναι,αλλα μην ξεχναμε και την προηγουμενη αποπειρα οπου (πιθανως οι ιδιοι;) γαζωσανε 3 αστυνομικους παλι,με σχεδον μηδενικα αποτελεσματα.Τετοια αποτελεσματα ουτε η γιαγια μου στο Quake!Μιλαμε οτι πας και πιανεις τον αλλο στον υπνο σχεδον και τον αρχιζεις στις ριπές,δεν μιλαμε οτι τον σκοπευεις απο ταράτσα κτιρίου.
Να τρεμουμε την ωρα που αυτοι οι ανθρωποι θα βρουν καποιον να τους εκπαιδευσει,πρεπει να συλληφθουν πριν αποκτησουν εμπειρια γιατι αλλιως θα γινουμε Βαγδάτη.Και δεν πιστευω οτι το να συλλαβεις τοσο ανεκπαιδευτα ατομα ειναι δυσκολο,μιλαμε για αργόσχολους ταραξιες που αυτοπροβιβάστηκαν, οχι για μαχητες της Αλ Καιντα με υποστηριξη απο διεθνες δίκτυο.
-
Ο Χρυσοχοϊδης στοχοποιησε την ΕΛ.ΑΣ με τις εξυπναδες του..
μα που πας ρε καστανααααααααα.. αν τα εκανε η ΝΔ αυτα, ολοι θα λεγαμε για το λαο που δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια και δε συμμαζευεται.. επικηρυξη α λα far west, κατοχη στα εξαρχεια κοκ.Χουντοκρατουμενο Εξαρχειο, και τι καταλαβε; Οι μαλακιες γινονται επειδη το Εξαρχειο εχει ασυλο; Επειδη τα πανεπιστημια εχουν ασυλο; Στο ΑΤ της Αγιας υπηρχε κανα ασυλο μηπως;
-
Εγώ περιμένω με ενδιαφέρον τον Καποδιστρια 2.
Θα γίνουν κάτι super ενώσεις, όπου βλέπω μερικούς όταν ακούν που είναι το νέο Δημαρχειο θα βγάζουν σπυριά -
Βέβαια, δεν είμαι σε θέση να ξέρω ούτε τί γιλέκα φορούσαν οι αστυνομικοί, ούτε τί βλήματα χρησιμοποιήθηκαν....
Απο αστυνομικο γειτονα που εχω παντως,ξερω πως η υπηρεσια τους δινει κατι παρωχημενα ψευτικα οποτε οι περισσοτεροι αναγκαζονται να αγοραζουν μονοι τους .Αναλογα και το Α.Τ.
Περίπου ετσι, οχι ακριβώς !!....Ναι μεν είναι παλιά, φθαρμένα κλπ, αλλα οχι ψευτικα....Είναι αυτα ακριβώς που περιεγραφα πριν....Τα βαριά και δυσχρηστα, με τις μεταλλικες πλάκες.....Απλά είναι ενα θέμα το να φοράς αυτό το τέρας επι 8 ώρες και μάλιστα εκτος απ' το βάρος του, να κουβαλάς την ιδρωτίλα αλλων.... 470 συναδέλφων που το έχουν φορέσει πριν απο σένα...!!
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Συνοπτικά τα εγκλήματα που διέλυσαν την αστυνόμευση στην Ελλάδα ήταν:
Η διάλυση της Χωροφυλακής, η είσοδος του συνδικαλισμού και η αλλαγή του συστήματος εισαγωγής στην αστυνομία.χωροφυλακη
μιλας σοβαρα?? νταξει ουτε και εγω σεβομαι τοσο πολυ τη δημοκρατια , αλλα οχι και να εχουμε τους χωροφυλακεςμηπως να γυρισει και ο βασιλιας???
Θα θελες να αναλύσεις λίγο το σκεπτικό σου; Προφανώς θα γνωρίζεις την ιστορία και τις αρμοδιότητες της Χωροφυλακής για να εκφέρεις τόσο απόλυτη άποψη.
Κι όσο για τον βασιλιά, όχι ευχαριστώ. Διακοσμητικό αρχηγό κράτους έχω και μάλιστα πιο οικονομικό.προφανως γνωριζω τη συμπεριφορα καποιων αποβρασματων εξ'αυτων κατα της οικογενειας μου , αυτο σου ειναι αρκετο?
και μιας και μιλαμε για πασοκ , ας θυμηθουμε απο ποτε αρχισαν οι μπατσοι να μιλανε ευγενικα και στο πλυθηντικο
ας θυμηθουμε ποτε σταματησαν να υπαρχει το πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων..και μη μου πειτε οτι δε τα ειχα ζησει αυτα..δε μπορω να αμφισβητησω γεγονοτα που μου εχει πει ο πατερας μου και ο παππους μου, οσο και αν διαφωνω με πολλες απο τις πολιτικες τους θεσεις
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Συνοπτικά τα εγκλήματα που διέλυσαν την αστυνόμευση στην Ελλάδα ήταν:
Η διάλυση της Χωροφυλακής, η είσοδος του συνδικαλισμού και η αλλαγή του συστήματος εισαγωγής στην αστυνομία.χωροφυλακη
μιλας σοβαρα?? νταξει ουτε και εγω σεβομαι τοσο πολυ τη δημοκρατια , αλλα οχι και να εχουμε τους χωροφυλακεςμηπως να γυρισει και ο βασιλιας???
Θα θελες να αναλύσεις λίγο το σκεπτικό σου; Προφανώς θα γνωρίζεις την ιστορία και τις αρμοδιότητες της Χωροφυλακής για να εκφέρεις τόσο απόλυτη άποψη.
Κι όσο για τον βασιλιά, όχι ευχαριστώ. Διακοσμητικό αρχηγό κράτους έχω και μάλιστα πιο οικονομικό.προφανως γνωριζω τη συμπεριφορα καποιων αποβρασματων εξ'αυτων κατα της οικογενειας μου , αυτο σου ειναι αρκετο?
και μιας και μιλαμε για πασοκ , ας θυμηθουμε απο ποτε αρχισαν οι μπατσοι να μιλανε ευγενικα και στο πλυθηντικο
ας θυμηθουμε ποτε σταματησαν να υπαρχει το πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων..και μη μου πειτε οτι δε τα ειχα ζησει αυτα..δε μπορω να αμφισβητησω γεγονοτα που μου εχει πει ο πατερας μου και ο παππους μου, οσο και αν διαφωνω με πολλες απο τις πολιτικες τους θεσεις
Οκ, ξέρω τη συνέχεια...ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά ε;
Ας μην το συνεχίσω...ο καθένας έχει τη γνώμη του στην τελική και δε θα προσπαθήσω φυσικά να αλλάξω τη γνώμη κανενός.
Αυτό που εξαρχής ήθελα να πω είναι ότι ένα σώμα Χωροφυλακής είναι απαραίτητο για την επαρκή αστυνόμευση της επικράτειας σε συνδυασμό με την Αστυνομία. Το κάνουν πολλές χώρες με επιτυχία δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα έπρεπε να συμβαίνει και εδώ.
Μέρα με τη μέρα χάνω κάθε ιδέα για τον χρυσοχοιδη.Αστυνομικά τμήματα χωρίς σκοπιές
Και ποιος θα σταματήσει ρε μάγκες την επόμενη φορά τους τρομοκράτες από το να μπουν μέσα στα τμήματα και να ρίξουν δυο τρεις χειροβομβίδες;;; Τι άλλο θα δούμε ακόμα... -
για καποιους δεν ηταν τοσο αστειο (η δεξια)
απο κει και περα χεστηκα τι κανει η αστυνομια, ποτε δε μου εχει προσφερει τιποτα (εκτος απο κλησεις ) και δε με νοιαζει ουτε λιγο αν τους γαζωνουν.
το να δουλεψει σωστα ειναι θεμα πολιτικης ηγεσιας και βουλησης και οχι χωροφυλακης με αμορφωτους αστυνομικους που δεν ξερουν να γραφουν το ονομα τους..
και φυσικα οχι αστυνομικους που εχουν 2 μετρα και 2 σταθμα γιατι ισονομια σε αυτη τη χωρα δε θεωρω πώς υπαρχει
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου