-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Success!Πέρασε ΚΤΕΟ. Οι μόνες παρατηρήσεις ήταν οτι τα καυσαέρια είναι οριακά στο ρελαντί και θέλει ρύθμιση το καρμπυρατέρ και οτι οι δίσκοι μπροστά έχουν στραβώσει λίγο.
Μου είπε ο μάστορας οτι λόγω της θέσης τους είναι εκτεθειμένοι στα νερά και στραβώνουν εύκολα και να μην τους αλλάξω γιατί πάλι θα ξαναστραβώσουν. Ισχύει αυτό?
πως διάολο κατάλαβαν τα θηρία ότι έχουν στραβώσει μπροστά οι δίσκοι
το επιβεβαίωσε και ο μάστορας ότι στραβώνουν λόγω των νερών στο συγκεκριμένο μοντέλο ενώ σε όλα τα άλλα είναι καλυμμένοι από νερά. -
Ο χρήστης Goldentie έγραψε:
Δεν το κάνουν καλύτερα τηλεπαιχνίδι...πως λέμε 'το κουτί ή την κουρτίνα'... τα τέλη ή την απόσυρση...φαντάσου να βάλουν στο τραπέζι και την τακτοποίηση των ημιπαιθρίων!Ε ρε γλέντια!
Το κόβω γιατί είμαι εκτός θέματος, αλλά δεν μπορούσα να το κρατήσω... με έπνιγε.
Ζητώ ταπεινά συγνώμη και αποσύρομαι με ελαφριά υπόκλιση.
Σταύρος '84 GSA Special
+1000
-
Σταυρος Καλα τα λες,αλλα ποιος σ ακουει απ τους αρμοδιους
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
πως διάολο κατάλαβαν τα θηρία ότι έχουν στραβώσει μπροστά οι δίσκοιΠρέπει να το κατάλαβαν 'εκ του αποτελέσματος' .Την ώρα που πατάει φρένο πριν ακινητοποιηθούν οι τροχοί, η ένδειξη στο φρενόμετρο 'παίζει'.
Σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ αυτά να υποθέσω...
-
Συνήθως με στραβούς δίσκους, έχεις κραδασμούς στο φρενάρισμα από μεγάλη ταχύτητα, ενώ με πολύ μικρή μπορεί να νιώθεις το πεντάλ του φρένου να πάλλεται, περίπου όπως γίνεται με το ABS, αλλά με πολύ μικρότερη συχνότητα.
Σε (ιδιωτικό) ΚΤΕΟ μου έχουν βρει και εμένα ένα δίσκο μπροστά που ήταν λίγο στραβός (τελικά δεν ήταν ο δίσκος αλλά το άκρο του μπιλιοφόρου...) και λίγο οβάλ στα πίσω ταμπούρα του 1100.Σε τέτοιες περιπτώσεις η επιβράδυνση δεν είναι ομοιόμορφη, οπότε υποθέτω ότι αυτό είναι μετρήσιμο από τα ηλεκτρονικά φρενόμετρα.
-
Στο DS λόγω του ιδιόρυθμου συστήματος πέδησης δέν νοιώθεις τίποτα στο πετάλι.
-
Εγω πρωτη φορα ακουω σε ds να στραβωσουν οι δισκοπλακες
Ειναι σχετικα καινουργιες?
-
απλά κάτι έπρεπε να πουν λόγω παλαιότητας του αυτοκίνητου.
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Εγω πρωτη φορα ακουω σε ds να στραβωσουν οι δισκοπλακεςΣτο DS λόγω του ιδιόρυθμου συστήματος πέδησης δέν νοιώθεις τίποτα στο πετάλι.
Εγώ δεύτερη! και εκεί ένιωθες τον παλμό στο πενταλ
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Εγώ δεύτερη!Η πρωτη ποια ηταν ?
-
Αυτό που ανέφερα, βάτραχος όπου το πεντάλ του φρένου 'έπαιζε'.
-
Η αλήθεια είναι οτι στα δυνατά φρεναρίσματα και όταν τα φρένα έχουν ζεσταθεί υπάρχουν κραδασμοί, αλλά τους νοιώθω απο όλο το αμάξι, όχι στο πεντάλ.
Citrovag, οι δισκόπλακες δέν έχω ιδέα πόσο παλιές είναι, νομίζω δέν έχουν αλλαχτεί ποτέ όσο έχω εγώ το αυτοκίνητο. Πάντως είχα βγάλει την ποδιά για να το πλύνω απο κάτω και μετά βαρέθηκα να την ξαναβάλω
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Η αλήθεια είναι οτι στα δυνατά φρεναρίσματα και όταν τα φρένα έχουν ζεσταθεί υπάρχουν κραδασμοί, αλλά τους νοιώθω απο όλο το αμάξι, όχι στο πεντάλ.Citrovag, οι δισκόπλακες δέν έχω ιδέα πόσο παλιές είναι, νομίζω δέν έχουν αλλαχτεί ποτέ όσο έχω εγώ το αυτοκίνητο. Πάντως είχα βγάλει την ποδιά για να το πλύνω απο κάτω και μετά βαρέθηκα να την ξαναβάλω
Aουτς
-
Στην άνοδο της Συγγρού το μεσημέρι είδα μια μπλε xm με μάσκα σειράς ΙΙ, τι κούκλα ήταν
Να την χαίρεται όποιος την έχει -
Γειά σου Κώστα!

-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Aυτη ειναι η gs που παει για αποσυρση αυτος που σας ελεγα που ειχε και ενα visa ......gs pallas
http://img27.imageshack.us/i/dsc01869k.jpg/
Μηπως λεω μηπως δε προλαβε να την αποσυρει..?? Για ρωτα τωρα ποσο τη δινει... και κανε κινηση ή πασα (πωπω σα μπαλαδορος μιλαω.. ) σε κανεναν απο εδω..
-
Ποσο τη δινει ;
-
Tην gs δεν προλαβε να την παει
την εχει και κυκλοφορει ομως δεν την πουλαει -
Απόσυρση τέλος
Ότι χάσαμε χάσαμε από τα ωραία citroenakia
Nα μην μας έσκιζαν και τα περιβαλλοντικα τέλη καλά θα ήταν -
' Citroën 2 CV ANAKATAΣΚΕΥΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ '72 - € 3,000 '
Classic Citroen Forum