-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
ας βαζανε κωλονακια ..... so simple.
Χμμμ... Που το είχες το μυαλό σου ποπολάρε;
Καλο θα ηταν να ανακαλεσεις...ο Ποπολαρος ουδεμια σχεση εχει με το μυαλο Μην του προσαπτεις τετοια πραγματα....
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
υπαρχει πουθενα κανενα λινκ να δουμε που θα γινουν συνολικα ποδηλατοδρομοι?Ειναι λιγο παλιο, δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι:
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&c ... id=4496759 -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ειναι λιγο παλιο, δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι:
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&c ... id=4496759χαλια, χαλια, εξυπηρετεί σχεδον της ιδιες περιοχες που θα εξυπηρετει κ το μετρο (οταν γινει)!
Τουμπα, Χαριλαου, ολες οι δυτικες περιοχες κ καλαμαρια (ασχετα αν ειναι αλλοι δημοι) ειναι σαν να μην υπαρχουν! Π.χ θα ξεκινησω εγω με το ποδηλατο απο τουμπα κ πρεπει καπως να φτασω στην Α. Δημητριου για να μπω σ εναν απο του ποδηλατοδρομους!
-
Τι γίνεται με την κάρτα κατοίκου ελεύθερης (λέμε τώρα) στάθμευσης για το 2010; Θα ισχύσει το μέτρο; Πέρυσι τέτοιες μέρες είχα κάνει την αίτηση για το σηματάκι. Εκτός και αν είναι ακόμη νωρίς.
Επίσης από δελτίο τύπου του δήμου Θεσσαλονίκης 16/10/09:
Με το προσωπικό του αυτοκίνητο ο δήμαρχος για τις επίσημες (για τις ανεπίσημες;) και υπηρεσιακές μετακινήσεις του:
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφερε ότι στο μέλλον δεν θα χρησιμοποιεί υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου για τις μετακινήσεις του, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη μείωση των λειτουργικών δαπανών. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «στις επίσημες και υπηρεσιακές μου υποχρεώσεις θα κινούμαι μόνο με το προσωπικό μου αυτοκίνητο». Η αρχή έγινε χθες το βράδυ, όταν προσήλθε στο Δημαρχείο για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με το προσωπικό του αυτοκίνητο.Αφού δεν έβγαλε έκτακτο και στο TV100 πάλι καλά…
-
Ο χρήστης Black-eyed έγραψε:
Επίσης από δελτίο τύπου του δήμου Θεσσαλονίκης 16/10/09:
Με το προσωπικό του αυτοκίνητο ο δήμαρχος για τις επίσημες (για τις ανεπίσημες;) και υπηρεσιακές μετακινήσεις του:
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφερε ότι στο μέλλον δεν θα χρησιμοποιεί υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου για τις μετακινήσεις του, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη μείωση των λειτουργικών δαπανών. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «στις επίσημες και υπηρεσιακές μου υποχρεώσεις θα κινούμαι μόνο με το προσωπικό μου αυτοκίνητο». Η αρχή έγινε χθες το βράδυ, όταν προσήλθε στο Δημαρχείο για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με το προσωπικό του αυτοκίνητο.να τα βλεπει αυτα ο ποπολαρος!
-
Λίγα λόγια για τον ποπολάρο.
Μπορει ο φτερωτός να νοικιάσει τον φίλο μας μαζί με την λιμουζίνα του (1,8 λιτρα=λεφτας). Το σκέφτηκε;
-
Ας κατεβεί με το ποδήλατο ο φτερωτός αν είναι μάγκας κ ας αφήσει τις μ...ιες!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Ας κατεβεί με το ποδήλατο ο φτερωτός αν είναι μάγκας κ ας αφήσει τις μ...ιες!Το κατέβασμα είναι εύκολο, όλο κατηφόρα. Στην επιστροφή είναι η μαγκιά, αλλά υπάρχει και το 58 αν δεν βαστάνε τα πόδια πια. Επίσης μπορεί να κλείνει τα βράδια το φως του γραφείου του όταν φεύγει και να δώσει αυστηρή εντολή στους υπαλλήλους να σταματήσουν να κλέβουν κολώχαρτα από τις υπηρεσίες (το νέο δημαρχείο έχει ειδικές tamperproof κωλοχαρτόθηκες που ανοίγουν μόνο με κλειδί, αλλά τα τζιμάνια βρήκαν ήδη τη λύση, προσαρμόζουν ένα άδειο καρούλι πάνω σε ένα αθώο μοτεράκι του φραπέ και τυλίγουν το χαρτί στο δικό τους καρούλι -σε στυλ μπομπίνες κασετόφωνου). Έτσι, σε ~15.000.000 χρόνια, θα έχουν εξοικονομηθεί τα χρήματα που έκλεψαν...
Πάω να δω το Funto στο συνεργείο τώρα, γιατί μου είπαν ότι έκαψε φλάτζα...
(not kidding ) -
Ο χρήστης Black-eyed έγραψε:
Τι γίνεται με την κάρτα κατοίκου ελεύθερης (λέμε τώρα) στάθμευσης για το 2010; Θα ισχύσει το μέτρο; Πέρυσι τέτοιες μέρες είχα κάνει την αίτηση για το σηματάκι. Εκτός και αν είναι ακόμη νωρίς.Επίσης από δελτίο τύπου του δήμου Θεσσαλονίκης 16/10/09:
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφερε ότι στο μέλλον δεν θα χρησιμοποιεί υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου για τις μετακινήσεις του, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη μείωση των λειτουργικών δαπανών. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «στις επίσημες και υπηρεσιακές μου υποχρεώσεις θα κινούμαι μόνο με το προσωπικό μου αυτοκίνητο». Η αρχή έγινε χθες το βράδυ, όταν προσήλθε στο Δημαρχείο για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με το προσωπικό του αυτοκίνητο.Αφού δεν έβγαλε έκτακτο και στο TV100 πάλι καλά…
θα ξερασω...
-
αν το κάνεις πάνω στο δήμαρχο, κερνάω κοκα κόλα για να στανιαρεις
-
Τρίφτη στο ολλανδοτοπικό εσύ. Εδώ είναι τοπικό για καρντάσια σαλλλονικιούς
-
Δεν τον χάλασε τον δημαρχούλη
Μετακινούνταν με Thesis και το προσωπικό του αυτοκίνητο είναι Lexus LS 600h
Ο καημένος, τι υποχωρήσεις αναγκάζεται να κάνει κι αυτός..
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
αν το κάνεις πάνω στο δήμαρχο, κερνάω κοκα κόλα για να στανιαρειςΚαλά σε λέει ο Δον5!
-
Τι έγινε ωρέ στη Πρ. Κορομηλά; Μίλησα με ένα φίλο που φτιάχνει μαγαζί τώρα εκεί κι είπε ότι του κατεβάσαν τη βιτρίνα, ενώ ο αντ1 είπε ότι 20 άτομα μπήκαν στον εκεί δρόμο και σπάγαν τις βιτρίνες.
-
Δέκα καταστήματα με φθορές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Έριξαν λάδια στο οδόστρωμα για να αποφύγουν την καταδίωξη
newsblog | Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009 | 20:56Δέκα σπασμένα καταστήματα άφησαν πίσω τους οι νεαροί αντιεξουσιαστές που νωρίτερα «επέδραμαν» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η δράση τους επικεντρώθηκε στη διασταύρωση των οδών Μητροπολίτου Ιωσήφ και Προξένου Κορομηλά, όπου βρίσκονται τα καταστήματα γνωστών εμπορικών αλυσίδων. Στα αξιοσημείωτα να αναφερθεί ότι οι νεαροί πριν φύγουν έριξαν στο οδόστρωμα λάδια, προκειμένου να μην μπορέσουν να τους καταδιώξουν οι αστυνομικοί της ομάδας Ζήτα με τις μηχανές τους.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
... Μετακινούνταν με Thesis και το προσωπικό του αυτοκίνητο είναι Lexus LS 600hΜέχρι και σήμερα και σχεδόν καθημερινά πολύ νωρίς το πρωί η Thesis κυκλοφορεί από Κηφισιά προς Χαριλάου!
... Ο καημένος, τι υποχωρήσεις αναγκάζεται να κάνει κι αυτός..
Μην το λες!!! Και με μικρό να ήταν ... IQ και Smart, premium και ακριβά θα ήταν! Δεν θα έπερνε Maruti ή Μatiz!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Δεν τον χάλασε τον δημαρχούλη
Μετακινούνταν με Thesis και το προσωπικό του αυτοκίνητο είναι Lexus LS 600h
Ο καημένος, τι υποχωρήσεις αναγκάζεται να κάνει κι αυτός..Ε... Πιά! Τον φάγατε τον καημένο. Ποιος άλλος έχει τέτοιον δήμαρχο βρε; Στο βιβλίο Γκίνες πρέπει να τον βάλουν. Για σκεφτείτε, υπάρχει άραγε άλλος δήμαρχος στον κόσμο που δεν αντέχει να κατοικίσει στον δήμο που είναι δήμαρχος, αλλά σε άλλον;
Πως να μείνει βέβαια έτσι όπως τον κατάντησε...
-
Καποια καλο μαγαζι για σταμπες σε μπλουζακια ;
(με εικονα δικη μου και τιμαι, φιλικαι ) -
Item στην Μορκενταου, ειναι η πρωτη καθετος πριν αρχισει η προξενου κορομηλα απεναντι απο ενα νυχαδικο και το dolce gabbana, πες τον Μιλτο οτι σε στελνει ο Θανασης και πες οτι σου ειπα να σου κανει καλη τιμη!
-
έμαθα ότι άτομα έσπασαν τα μαγαζιά στην Προξένου Κορομηλά, ειδικά το D&G...
ένα αμάξι φίλου, Q5, παραλίγο γλίτωσε...
Posts προς Θεσσαλονικείς