-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
, ενοχλούν ιδεολογικά περισσότερο, παρά πραγματικά
Antonis-team.Έχεις κάποιο πρόβλημα?
Ναι φίλε μου έχω πρόβλημα, για το οποίο και ζητώ συγγνώμη. Στην αρχή τα τοποθετούσα και στην μεγάλη σκάλα. Η άγνοια μου βελτιώθηκε μέσα από αυτήν την ενότητα, και μάλιστα μέσα από της ‘κόντρες’ μου με τον ΧΡΗΣΤΟ, να είναι καλά.
Μετά, τα τοποθετούσα στα μεσαία Φώτα, μα διαπίστωσα ότι τα μαθήματα που τους έκανα, (στους πελάτες μου), για την ρύθμιση, στης συνθήκες φόρτωσης του αυτοκινήτου, δεν έπιαναν τόπο, με το 100%!.
Και κάποιες μέρες, που κυκλοφόρησα νύχτα, έχασα το φως μου!. Όλες οι BMW, είχαν τοποθετήσει σε απλά φανάρια Η4 της Χ. Η αμάθεια καθώς και ο ζαμανφουτισμός τους, παράλληλα με τον κομπλεξισμο τους, τους καθιστούσε επικίνδυνους.
Μετά από αυτό, έφερα φανάρια ιδικά, και μόνον για την μεσαία σκάλα, όποτε τα Χ παίζουν σωστά κατ’ εμένα. Σίγουρα είναι διπλά, και σίγουρα δεν είναι για όλα τα αυτοκίνητα. Όπως και οι λάμπες είναι κάτω από 7000 Kelvin.
Μα ερωτώ, έχω στήλη 2 ηλεκτρονικά γράμματα προς την τροχαία, εσείς που σωστά γράφετε μέσα στην ενότητα, πόσα έχετε στείλει?. Σημασία δεν έχει τι κάνει η πολιτεία για εμάς, μα τι κάνουμε εμείς για να ενημερώσουμε την πολιτεία.
Antonis-team.Ειδικά για BMW, για στείλε λινκ?
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Η τροχαία δεν θα το καταλάβει ποτέ από μόνη τους
Το μπατσάκι που μένει δίπλα μου, έχει Xenon και στα προβολάκια.
παρε ένα τηλεφωνακι να τον φτιάξουν... φώναξε για έλεγχο...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Έπειτα να μας πει αν τον φτιαξανε.....
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Αυτό θα το κάνω την άλλη εβδομάδα. Θα πάω σε έναν προιστάμενο να τον ρωτήσω γιατί έχουν αγνοηθεί κάποιες καταγγελίες από αρχές Ιουλίου... για κάποιο θέμα... Να δουμε τι θα μου πει για τα πρωτόκολλα που χάνονται
-
Ο χρήστης Panos272 έγραψε:
Τα Smart μόνο ? Τα πιο άθλια είναι κάτι Jimny. Ο Χάρος βγήκε παγανιάΘα επιμείνω στα Smart. Μένω στον 3ο όροφο και όταν περνάνε από κάτω καγκουρεμένα Smart με 'μωβ εμετό' φωτίζουν το μπαλκόνι!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εννοείς να πάρω τηλ το ;
-
ναι
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Θα φάμε γλάρο!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ναιΠλάκα θα είχε να έγραφα τη συνομιλία, και να την ανέβαζα στο YouTube!
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
ναι
Πλάκα θα είχε να έγραφα τη συνομιλία, και να την ανέβαζα στο YouTube!
η αστυνομία δεν έχει δικαίωμα να τον γράψει.
Κι αν υποθέσουμε ότι προσπαθήσουν να τον γράψουν για τα xenon.Με τι δικαιολογία?
(εκτός του δολοφόνου )Αυτοί που είναι αρμόδιοι για να τον 'κόψουν' είναι οι υπάλληλοι του kteo αλλά...'ποιός ασχολείται μωραδερφάκι μου?'
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Κι αν υποθέσουμε ότι προσπαθήσουν να τον γράψουν για τα xenon.Με τι δικαιολογία?Του χρώματος του φωτός: τα μπροστά πρέπει να είναι λευκά, όχι μπλε-μωβ. Καθώς και της αντικανονικής χρήσης φώτων.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Του χρώματος του φωτός: τα μπροστά πρέπει να είναι λευκά ή κίτρινα, όχι μπλε-μωβ. Καθώς και της αντικανονικής χρήσης φώτων.
(συμπλήωσα κάτι με μπλέ χρώμα για να είμαστε ακριβείς )
ακόμα κι αν δεχτώ την χρωματική απόδοση των aftermarket xenon, η αντικανονική χρήση φώτων που κολλάει? (κάπου χάνω τη λογική σου μάλλον ) -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Του χρώματος του φωτός: τα μπροστά πρέπει να είναι λευκά ή κίτρινα, όχι μπλε-μωβ. Καθώς και της αντικανονικής χρήσης φώτων.
(συμπλήωσα κάτι με μπλέ χρώμα για να είμαστε ακριβείς )
ακόμα κι αν δεχτώ την χρωματική απόδοση των aftermarket xenon, η αντικανονική χρήση φώτων που κολλάει? (κάπου χάνω τη λογική σου μάλλον )Εχεις δίκιο, στο άρθρο 63 και 64 του ΚΟΚ λέει για 'λευκά ή ειδικής επιλογής κίτρινα'. Νόμιζα πως τα κίτρινα είχαν καταργηθεί αλλά έκανα λάθος Τέλος πάντων, μπλέ ή μωβ δεν είναι
-
Και σαν δικηγόρος του διαβόλου σου λέει: 'ρε φίλε μάτια έχω όχι φασματοφωτόμετρο πού θα καταλάβω πόσο άσπρο είναι ή δεν είναι... ' και θα έχει δίκιο... γιατί είναι άσπρο με απόχρωση δεν είναι μπλε όπως κάτι led που βάζουν σε πιτσιλιστήρια, εκεί δεν υπάρχει αμφιβολία.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Και σαν δικηγόρος του διαβόλου σου λέει: 'ρε φίλε μάτια έχω όχι φασματοφωτόμετρο πού θα καταλάβω πόσο άσπρο είναι ή δεν είναι... ' και θα έχει δίκιο... γιατί είναι άσπρο με απόχρωση δεν είναι μπλε όπως κάτι led που βάζουν σε πιτσιλιστήρια, εκεί δεν υπάρχει αμφιβολία.Έχουνε τα μπατσούλια φασματόμετρα, φωτόμετρα, ντεσιμπελόμετρα, αναλυτές, τους έχουν κάνει ειδική εκπαίδευση στα μάτια, το αυτί και την μύτη. Είδες το κράτος πως μας προσέχει ?
-
Λυπάμαι εκτός θέματος αλλά για τα ντεσιμπελόμετρα που όντως υπάρχουν για να καταφέρεις να έρθουν να μετρήσουν και πιστοποιήσουν πρέπει να κάνεις τούμπες.... και φυσικά μόνο εργάσιμες μέρες και ώρες!! Σιγά μην έρθουν να μετρήσουν αν σε ενοχλεί το σκυλάδικο στις 3 τη νύχτα! Γκρρρ!
Πάντως αν μπορούσα να δοκιμάσω aftermarket xenon έτσι για μια βραδιά θα ήθελα να δω πόσο ενοχλούν...
-
Καλησπερα σε ολους. Ρε παιδια εχω βαλει ξενον σε αμαξι με can bus ξερει κανεις να μου πει αν υπαρχει περιπτωση να παθει καποια ζημια το ηλεκτρικο κυκλωμα του αυτοκινητου λογω του οτι ειναι aftermarket και οχι εργοστασιακα γιατι μου βγαζει συνεχεια ενδειξη ενδειξη καμμενης λαμπας και ανυσηχω.Ευχαριστω
-
Ο χρήστης kserolas έγραψε:
Καλησπερα σε ολους. Ρε παιδια εχω βαλει ξενον σε αμαξι με can bus ξερει κανεις να μου πει αν υπαρχει περιπτωση να παθει καποια ζημια το ηλεκτρικο κυκλωμα του αυτοκινητου λογω του οτι ειναι aftermarket και οχι εργοστασιακα γιατι μου βγαζει συνεχεια ενδειξη ενδειξη καμμενης λαμπας και ανθσηχω.ΕυχαριστωΝα παθει κατι το αμαξι σου δεν νομιζω ,εχεις βαλει led στις ψειρες;Αυτες βγαζουν βλαβη καμμενης λαμπας.
Τα ματακια μας ομως τα σκεφτηκες ή δεν σου κανει σινιάλο κανεις στο δρομο ;
-
To αυτοκίνητό σου δεν ξέρω αλλά τα δικά μας μάτια είναι υποψήφια να πάθουν ζημιά
Παίζεται στάνταρ άσσος αυτό. -
Σε όσα αυτοκίνητα διαθέτουν can bus και θέλουμε να βάλουμε Xenon kit απαραίτητα πρέπει να πάρουμε xenon με cancellers. Αλλιώς θα εμφανίζεται στο ταμπλό το σχετικό λαμπάκι για καμμένη λάμπα.
Φώτα Xenon...