-
θα παρεις το αυτοκινητο σου στο στρατο ρε συ?
και πού θα το αφηνεις? εγω δεν παιζει, κουκουλα..
ασε που θα σε κανουν ταριφα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θα παρεις το αυτοκινητο σου στο στρατο ρε συ?και πού θα το αφηνεις? εγω δεν παιζει, κουκουλα..
ασε που θα σε κανουν ταριφα
Εννοείται! Και αντί για σκοπιές στα προβλεπόμενα σημεία θα βαράω Γερμανικό έξω απ την Alfa! Τώρα αν βρεθεί κάνας κομπλεξικός με γεια του με χαρά του! Εγώ για τον πρώτο χρόνο θα της κάνω τρελή μικτή πάντως! Και σιγά μη βάζω μέσα τα κωλοφάνταρα με τα βρωμόρουχά τους...έχω και δικαιολογία...πίσω δεν χωράει ούτε κανίς!! Για να το παίζω ιστορίας στα επαρχιώτικα γκομενάκια θα την πάρω!!
-
δε ξερω ρε φιλε..μη πεσεις σε κανα κομπλεξα και στη γδαρει..
εγω θα φοβομουνκαι να την αφηνεις μερες παρκαρισμενη εκτος γκαραζ..
-
:lol: δε ξερω ρε φιλε..μη πεσεις σε κανα κομπλεξα και στη γδαρει..
εγω θα φοβομουνκαι να την αφηνεις μερες παρκαρισμενη εκτος γκαραζ..
Μεταξύ μας τώρα...το πιθανότερο είναι μετά την εκπαίδευση να έρθω Αθήνα σε κάποιο απόμερο, σκοτεινό και απόκοσμο στρατόπεδο της παραμεθορίου του Καπανδριτίου...αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις...κραταώ μικρό καλάθι...
Σκέψου τώρα να μου χει έρθει πριν 5 μέρες το αμάξι και γω να μπαίνω!!! -
πακετο.. δε θα θες να βγεις εξω απο το αυτοκινητο και θα πρεπει να ασχολεισαι με μαλακιες...
και ειναι μεγαλη η πορωση ρε συ οταν παιρνεις αυτοκινητο ονειρων..
(4000 χλμ εκανα τον πρωτο μηνα, το εστρωσα σε μια βδομαδα ) -
Στεφ εγω γκαραζ διαθετω...ο,τι τραβαει η ψυχη σου..μπορω να την πλενω κιολας τακτικα.. Ειναι κριμα να καθεται εξω τετοιο αμαξι..Εγω για να την προστατευσω το λεω,οχι οτι θελω να την παιρνω βολτες.. τστστστσ...προς θεου..
υγ: Στον κιουση δεν δινω ουτε πετσοκομμενο καλαμακι απο ξεραμενο ποτηρι φραπε,σιγα μην του δωσω την αλφα.να κολλησει κατευθειαν στα σκληρα ναρκωτικα και να το κριμα..ουρτ,ασε καλυτερα να παιζει με τα πλειτσεισον τιμονια..
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
-Ειναι ερωτηματικό (δικό μου) πώς θα πορευτούν τέτοια πουσαρισμένα μοτέρ στο ελληνικό καλοκαίρι.
-Τώρα που το λες δεν έχεις και άδικο... τα CL-215 όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει πάνω από 35-37c (κάπου εκεί) μετακομίζουν από Ελευσίνα σε πιο δροσερά μέρη (πχ Σκύρος)... λόγω τούρμπο, βρε λες??
Ποια CL-215 ....εδώ ο στόλος του Ειρηνικού κάθε καλοκαίρι μετακομίζει από τη Hawaii στο Anchorage Ποια Σκύρος και ποια Ελευσίνα....
-
Α4 2λιτρα δεν εχω δει να ανοιγουν, οι περισσοτεροι που τα εχουν ειναι παππουδες
Άσε έχει ένας γνωστός ένα ΤΤ 2λιτρο με revo όσο πάει με τη μαμά τουρμπίνα, milltec, εισαγωγές κλπ, μετρημένο περίπου 290 άλογα. Μια φορά ανοίγουμε με Α4 2λιτρο 4κίνητο, και ξεκινάει πολύ καλύτερα(το ΤΤ δεν πατάει κάτω με τίποτα), αλλά μετά και με λίγο ζόρι τον μαζεύουμε. Μετά μας πιάνει κουβέντα. Ήταν ένας παππούς.... Και του λέει φοράς πρόγραμμα? Ναι, λέει.Δεν ξεκινάει και τόσο καλά τόσο καλά μας απαντάει. Το ξέρω λέει ο άλλος, επειδή είναι μπροστά η κίνηση. Και λέει ο παππούς με ένα υποτιμητικό ύφος, 'Α, δεν είναι κουάτρο το δικό σου?!?!!?'
-
Στην 159 η ΜΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΚΥΒΙΣΜΟΥ(εν προκειμένω το TBi ή σε άλλες περιπτώσεις το 1.8, 1.9 JTS, 2.2 JTS & 3.2JTS/3.2Q4)
κοστίζει 50 ευρώ -
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Α4 2λιτρα δεν εχω δει να ανοιγουν, οι περισσοτεροι που τα εχουν ειναι παππουδες
Άσε έχει ένας γνωστός ένα ΤΤ 2λιτρο με revo όσο πάει με τη μαμά τουρμπίνα, milltec, εισαγωγές κλπ, μετρημένο περίπου 290 άλογα. Μια φορά ανοίγουμε με Α4 2λιτρο 4κίνητο, και ξεκινάει πολύ καλύτερα(το ΤΤ δεν πατάει κάτω με τίποτα), αλλά μετά και με λίγο ζόρι τον μαζεύουμε. Μετά μας πιάνει κουβέντα. Ήταν ένας παππούς.... Και του λέει φοράς πρόγραμμα? Ναι, λέει.Δεν ξεκινάει και τόσο καλά τόσο καλά μας απαντάει. Το ξέρω λέει ο άλλος, επειδή είναι μπροστά η κίνηση. Και λέει ο παππούς με ένα υποτιμητικό ύφος, 'Α, δεν είναι κουάτρο το δικό σου?!?!!?'
290 (??) άλογα με μαμά τρόμπα βενζίνης είναι συνταγή για σύντομη καταστροφή.
-
Α, έχει αλλάξει και τέτοια από ότι θυμάμαι....
-
Σήμερα είδα μια λευκή 159 ΤBi, ηλιοροφή, το μπορντώ σαλόνι (περίπου γιατί είχε φιμε) με σκούρες ζάντες και τις δαγκάνες από μέσα κόκκινες. Έπαθα πλάκα. Πρέπει να πείσω τον ξάδελφο μου να την πάρει αντί για το Α3 Sportback 1.8 Tfsi πάσει θυσία
Φίλος που την οδήγησε μου είπε να μην την οδηγήσω γιατί θα αλλάξω αυτοκίνητο... Αν είχε μεγαλύτερο χώρο αποσκευών... -
Την οδηγησα κι εγω!!
Χθες οδηγησα για πρωτη φορα μετα απο αρκετα χρονια Alfa Romeo.. Η γνωστη 159 TBi
Οι ιταλοι ξερουν τελικα το μυστικο της επιτυχιας! Κουκλα μεσα εξω δεν σου αφηνει και πολλα περιθωρια για να γκρινιαξεις
Ανεση και γρηγοραδα!
το τουρμπο εχει το γνωστο λαγκ που συναντας παντου, αλλα απο εκει και περα τα γνωστα!
Μου αρεσε παρα πολυ το τιμονι ξυραφι, αλλα θα το προτιμουσα λιγο πιο βαρυ και τη στεφανη ελαχιστα πιο χοντρη!
Ο συμπλεκτης ειναι ελαφρυς και το πενταλ του φρενου θελει συνηθεια (πιανει σε πολυ μικρη / ελαχιστη διαδρομη), αλλα ειναι οπως το προτιμω!
Δεν με δυσκολεψε στην ορατοτητα οπως με δυσκολευε το γκολφ με τις πλαϊνες κολωνες..Συμπερασμα: Ασχημο πραγμα η προκαταληψη!! Ενα καταπληκτικο αυτοκινητο (απο την συντομη γνωριμια που ειχαμε) και περιμενω να τελειωσει το στρωσιμο να δουμε πως συμπεριφερεται!
-
Ο χρήστης romilos έγραψε:
Η turbo εχει αλλη πιο χαμηλωμενη αναρτηση απο οτι τα υπολοιπα μοντελα?
Εχει κανενας βαλει σε 159 aftermarket coil over αναρτηση? -
Δε νομίζω ότι η Tbi είναι πιο χαμηλωμένη, οι Ti και αυτες με τα πακέτο Sport 2 ( το οποίο μπαίνει πάνω στις Premium, ενώ το πακέτο Sport 1 που μπαίνει πάνω στις Distintcive δεν έχει τη σπορ χαμηλωμένη ανάρτηση) είναι πιο χαμηλωμένες κατά περίπου 2 πόντους.
-
πιστευω πως οι ιταλοι ξερουν το μυστικο για σπορτιφ αισθηση οπως κ οι γαλλοι ξερουν το μυστικο για αισθηση ανεσης..ειναι πιστευω οι τομεις που ειδικευονται κ τους κανει ξεχωριστους..
το ποσο ταιριαζει μια αλλαγμενη αναρτηση σε ενα ουσιαστικα οικογενειακο οπως η 159,δεν το γνωριζω κ ουτε εχω σκοπο να το μαθω..αν ηθελα σκληροτερη αναρτηση βαζω τι πακ..κ αν δεν μου κανει ουτε η τι,αγοραζω αλλου υφους αυτοκινητο..θα συμφωνησω απολυτως με τον τμ οτι ειναι ασχημο πραγμα η προκαταληψη..κ η αυθυποβολη..οχι μονο για τα ιταλικα ομως,για τα παντα..
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Δε νομίζω ότι η Tbi είναι πιο χαμηλωμένη, οι Ti και αυτες με τα πακέτο Sport 2 ( το οποίο μπαίνει πάνω στις Premium, ενώ το πακέτο Sport 1 που μπαίνει πάνω στις Distintcive δεν έχει τη σπορ χαμηλωμένη ανάρτηση) είναι πιο χαμηλωμένες κατά περίπου 2 πόντους.Ααα μα λεω και γω τοσο διαφορα με τα προφιλ..
Αρα μαλλον το θελω το 2ποντο χαμηλωμα ωστε να ερθω παρομοια με τις αλλεσ.
Το σπορ πακετο μπορει να μπει και μετα ετσι δεν ειναι?
Εχει κανενας ιδεα για κοστος για αναρτηση? -
Η καλυτερη λυση http://www.youtube.com/watch?v=KUHuRLno ... re=related
-
Ο χρήστης romilos έγραψε:
Η καλυτερη λυση http://www.youtube.com/watch?v=KUHuRLno ... re=relatedΣε αυτόν που το χει κάνει αυτό σε μια Alfa ένα θα είχα να πω:
Όξω π#%στη κι άσκημε...που λέει και ο Γεωργίου.. -
κανας φιλος του κιουση μονο θα το κανε...
Alfa Romeo 159 & 159TBi