-
-
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Κλασική περίπτωση αθηναϊκου ζώου:Και για να είναι εκεί που είναι, μάλλον τσούλησε αρκετά πάνω σε πεζοδρόμιο (γιατί εκει που είναι έχει κολωνάκια). Που? Ηλεκτρικός Περισσού.
Φιλαρακι.... Δεν σε καταλαβαινω....
Τοσα φραγκα εσκασε ο ανθρωπος να παρει την 6αρα, σε γαμπριο κιολας...
Εχει αγορασει μαζι της τουλ. 6χ3m οδοστρωματος.... ή και πεζοδρομιου....
Ηταν στη λιστα με τα εξτρα -
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
...Τι ζώο!
Ο φύλακας δεν ήταν παρών; Συνήθως δεν αφήνει τέτοιες εξυπνάδες.. -
Είμαι σε έναν δρόμο στο παγκράτι και πλησιάζω διασταύρωση με κόκκινο φανάρι, όπου έχουν ήδη σταματήσει 2 αμάξια (στην '3η παρουσία' για όσους ξέρουν , από πλατεία δεληολάνη).
Έρχεται από κάθετο δρόμο ένα πούλμαν που θέλει να στρίψει, αλλά το εμποδίζουν τα 2 αμάξια.
Εγώ σταματάω περίπου 50 μέτρα πριν από το φανάρι, αφήνοντας χώρο μπροστά μου, ωστε να κάνουν όπισθεν τα άλλα 2 αμάξια και να μπορέσει να στρίψει το πούλμαν, που είχε πράσινο (επειδή ήταν ανηφόρα, δεν χρειαζόταν καν όπισθεν, αλλά απλά να αφήσουν το φρένο).
Περιμένω.
Κορνάρει ο οδηγός του πούλμαν.
Τίποτα.
Κάνει λίγο όπισθεν το πούλμαν για να κάνει μανούβρα, τσακ χώνεται το πρώτο αμάξι και στρίβει με κόκκινο.. Πάει το πούλμαν να εκμεταλλευτεί το χώρο που ελευθερώθηκε από το αμάξι, τσακ να'σου και το 2ο προχωράει και φτάνει στη θέση του πρώτου. Τελικά ξαναέκανε όπισθεν το πούλμαν, πέρασε με κόκκινο και ο 2ος καθυστερημένος, εγώ έμεινα στη θέση μου, έστριψε το πούλμαν, και πέρασα κανονικά στο φανάρι μου.Για 2 ηλίθιους, έκλεισε για 3 λεπτά η Φορμίωνος, με ότι επακόλουθο έχει αυτό για την κίνηση σε αυτόν τον πολυσύχναστο δρόμο.
-
Κλασική περίπτωση αθηναϊκου ζώου:Και για να είναι εκεί που είναι, μάλλον τσούλησε αρκετά πάνω σε πεζοδρόμιο (γιατί εκει που είναι έχει κολωνάκια). Που? Ηλεκτρικός Περισσού.
Περίπτωση 1
Ανήκει στον καφετζή της καφετέριας στο βάθος... (καταραμένη φτώχια)Περίπτωση 2
Ανήκει στον έναν εκ των δύο τύπων που πίνουν καφέ στην καφετέρια στο βάθος... (καταραμένη φτώχια)Περίπτωση 3
Ανήκει σε κάποιον οικολόγο συμπολίτη μας που το πάρκαρε εκεί και πήρε το τρένο για να πάει στη δουλειά του και για να μην επιβαρύνει το περιβάλλον με καυσαέρια...Άσχετο.
Αποκλείεται να είναι ο σταθμός του Περισσού αυτός επειδή και από τις δύο μεριές του από όσο θυμάμαι έχει στενό δρόμο χωρίς διάζωμα και η πλατφόρμες είναι πολύ ποιό χαμηλά σε σχέση με την φωτό.99,99% είναι ο σταθμός στα Πευκάκια...
Άρα μάλλον αποκλείουμε να ανήκει το αμάξι σε σύντροφο... -
αμάν με αυτά τα διαφημιστικά που αφήνουν στο παρμπρίζ και πρέπει μέσα στη βροχή να τα ξεκολλήσεις αφού έχουν κολλήσει στο τζάμι από το νερό
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Άσχετο.
Αποκλείεται να είναι ο σταθμός του Περισσού αυτός επειδή και από τις δύο μεριές του από όσο θυμάμαι έχει στενό δρόμο χωρίς διάζωμα και η πλατφόρμες είναι πολύ ποιό χαμηλά σε σχέση με την φωτό.99,99% είναι ο σταθμός στα Πευκάκια...
Άρα μάλλον αποκλείουμε να ανήκει το αμάξι σε σύντροφο...Ναι σόρρυ, έχεις δίκιο. Είναι Πευκάκια, ο επόμενος είναι Περισσός. Απο τη βιασύνη μου τα έγραψα ανάποδα.
Η λήψη είναι περίπου στο ύψος που έχει στάση λεοφορείου στην λεοφ. Ηρακλείου, ακρίβως απέναντι (από πίσω, όπως βλέπεις την φωτό). -
Και για να είναι εκεί που είναι, μάλλον τσούλησε αρκετά πάνω σε πεζοδρόμιο (γιατί εκει που είναι έχει κολωνάκια).
Χμμμ..Οχι απαραιτητα..Σε πολλες ιδιες περιπτωσεις εχω παρατηρησει οτι καποια κολωνακια ειναι ''αφαιρουμενα'' αν τα τραβηξεις προς τα πανω, προφανως για την διευκολυνση του εκαστωτε ζωου!
αμάν με αυτά τα διαφημιστικά που αφήνουν στο παρμπρίζ και πρέπει μέσα στη βροχή να τα ξεκολλήσεις αφού έχουν κολλήσει στο τζάμι από το νερό
Εχεις απολυτο δικιο...! Και αν δεν χρησιμοποιησεις και το αμαξι σου την ιδια μερα για να τα ξεκολλησεις, στεγνωνουν αναμεσα παρμπριζ και γυαλοκαθαριστηρα με ολεθριες συνεπειες για τον δευτερο...Απο κατι τετοιο μου κατεστρεψαν τον γυαλοκαθαριστηρα που ειχα αλαξει τον Σεπτεμβρη...
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Εχεις απολυτο δικιο...! Και αν δεν χρησιμοποιησεις και το αμαξι σου την ιδια μερα για να τα ξεκολλησεις, στεγνωνουν αναμεσα παρμπριζ και γυαλοκαθαριστηρα με ολεθριες συνεπειες για τον δευτερο...Απο κατι τετοιο μου κατεστρεψαν τον γυαλοκαθαριστηρα που ειχα αλαξει τον Σεπτεμβρη...
Πραγματικά έλεος όμως!!!
Το έχουν παρακάνει με τα διαφημιστικά...
μου έτυχε ακριβώς αυτό...μου έβαλαν διαφημιστικό στους υαλοκαθαριστήρες και έβρεξε και προφανώς κόλλησε στο παρμπρίζ.Ευτυχώς ο τύπος δεν είχε σηκώσει τους υαλοκαθαριστήρες, αλλά απλώς το ακούμπησε πάνω στο παρμπρίζ.
Το αρνητικό της υπόθεσης ήταν ότι μετακίνησα το αμάξι μετά από 2 μέρες και το διαφημιστικό είχε κολλήσει σαν να είχα βάλει κόλλα.Περιττό να πω ότι κάλεσα (φαινόταν ακόμα ο αριθμός ) τον τύπο που έχει το μαγαζί (με τέντες συγκεκριμένα) και τον ξέχεσα.Εντάξει...αυτός προφανώς με έγραψε κατάλληλα αλλά κι εγώ έβγαλα από μέσα μου όλο τον εκνευρισμό και 'τα άκουσε' τουλάχιστον το σωστό άτομο!Αν μου ξανατύχει, θα πάω στο μαγαζί του να τα πούμε από κοντά ένα χεράκι.
Δε θα τρίβω εγώ σαν το μ@λ@κ@ 40 λεπτά παρακαλώ για να φύγουν τα σκουπίδια του από το αμάξι μου.Αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση κάποιος να του ρίξει μήνυση για φθορά ξένης περιουσίας από απερισκεψία και να τον βάλει να πληρώνει μέχρι να ψυχική οδύνη ( ).
ΥΓ:αλήθεια...τα διαβάζει κανείς αυτά που μας αφήνουν πάνω στο αμάξι?Γιατί εγώ ποτέ.Σχεδόν πάντα όταν το παρκάρω (έξω), βιάζομαι να το πάρω για να πάω σε κάποια δουλειά και πάντα το πετάω είτε σε κάποιον κάδο (αν είμαι κοντά σε κάποιον) είτε τα πετάω κάτω (πείτε με κάφρο αλλά βαρέθηκα πια να μαζεύω τα σκουπίδια τους).
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Σχεδόν πάντα όταν το παρκάρω (έξω), βιάζομαι να το πάρω για να πάω σε κάποια δουλειά και πάντα το πετάω είτε σε κάποιον κάδο (αν είμαι κοντά σε κάποιον) είτε τα πετάω κάτω (πείτε με κάφρο αλλά βαρέθηκα πια να μαζεύω τα σκουπίδια τους).Δυστυχώς αυτό μας αναγκάζουν να κάνουμε, να τα πετάμε κάτω. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν έχουν χάσει (ακόμα) την υπομονή τους.... (βλ. κι εδώ).
-
Καταλαβαινετε βεβαια οτι το μονο που καταφερνετε ετσι ειναι να λερωνετε το συγκεκριμενο σημειο. Το οποιο κατα πασα πιθανοτητα ειναι η δικη σας γειτονια...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Καταλαβαινετε βεβαια οτι το μονο που καταφερνετε ετσι ειναι να λερωνετε το συγκεκριμενο σημειο. Το οποιο κατα πασα πιθανοτητα ειναι η δικη σας γειτονια...στη δική μου γειτονιά δεν παρκάρω έξω
Πέραν της πλάκας:
Ρε συ kacey το καταλαβαίνω, αλλά πραγματικά από κάποια στιγμή και μετά χάνεις την υπομονή σου.
Δε λέω ότι αυτό που κάνω (το να τα πετάω κάτω) είναι το σωστό, όμως για μένα είναι το πιο λειτουργικό πλέον.
Λειτουργικό = κάνω πως δεν το είδα και το πετάω κάτω και κυριολεκτικά το αγνοώ και το διαγράφω από τη μνήμη μου.Αν αφιερώσω έστω και πάνω από 1 λεπτό για το συγκεκριμένο σκουπίδι τους (γιατί πλέον έτσι τα βλέπω και πραγματικά πλέον πιστεύω ότι και έτσι είναι!σκουπίδια ΤΟΥΣ), θα μου ανέβει η πίεση και να έχω έναν εκνευρισμό όλη μέρα.Χώρια το χρόνο που θα διαθέσω για κάτι που μου είναι ΚΑΙ άχρηστο ΚΑΙ εγώ δεν το πέταξα πάνω στο αμάξι μου.
Και στην τελική, (για να το πάρω και εγωιστικά) δεν έχω χρόνο για χάσιμο για να πετάξω κάτι που μου άφησε κάποιος πάνω στην περιουσία μου.-Ξαναλέω...αν ο κάδος είναι κοντά, μπαίνω στον κόπο και πάω να το πετάξω μέσα.
Αν τώρα πρέπει να περπατήσω ένα ολόκληρο τετράγωνο για να βρω κάδο για να το πετάξω...τα πετάω στο 'μεγάλο κάδο' και τέλος (από μένα).Απορώ ποιός μ@λ@κ@ς πρωτοσκέφτηκε αυτή την 'πατέντα' με τα διαφημιστικά να τα αφήνουν τα 'παιδιά' πάνω στα αμάξια.
Και ξαναγυρίζω στο θέμα του topic, αν και εκτός δρόμου, αλλά σχετικό με τα 'ενημερωτικά' (διαφημιστικά δηλαδή) φυλλάδια:
Γκόμενα (22 χρονών maximum -και γ@μώ τις γκόμενες αλλά άσχετο-σχετικό ) χτυπάει τα κουδούνια της πολυκατοικίας το ένα μετά το άλλο και προσπαθεί να βρει κάποιον να της ανοίξει.Στα χέρια της κρατάει ένα πάκο με διαφημιστικά φυλλάδια. Τυχαία φτάνω κι εγώ στην πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας (μου) και βγάζω το κλειδί από την τσέπη και πάω να ανοίξω.Οπότε ξεκινάει η εξής στοιχομυθία:
(αυτή χαρούμενο ύφος):'τι καλά...και τόση ώρα χτυπαω και κανείς δε μου ανοίγει'.
(εγώ):ποιόν θέλετε?
(αυτή): θέλω να μοιράσω κάτι διαφημιστικά φυλλάδια που σίγουρα σας ενδιαφέρουν
(εγώ):στο πλάι από τα κουδούνια υπάρχουν γραμματοκιβώτια.Ρίξτε μας εκεί από ένα.Όποιος ενδιαφέρεται σίγουρα θα το διαβάσει.
(Αυτή):μου είπαν να μπαίνω μέσα στις πολυκατοικίες και να τα ρίχνω κάτω από τις πόρτες
(εγώ):τότε θα περιμένετε να σας ανοίξει κάποιος και να πάρει αυτός την ευθύνη για την παραβίαση της απόφασης της πολυκατοικίας που απαγορεύει την διανομή διαφημιστικών εντός της πολυκατοικίας.
(αυτή με ύφος εκνευρισμένο):όχου...είσαι και πολύ σπ@σ@ρχίδης αδερφάκι μου!Πετάει τον πάκο που είχε στα χέρια της με τέτοιο τρόπο που σκορπίζεται παντού στην πυλωτή όλο το χαρτομάνι.
Περιττό να πω τι έγινε μετά...
(όχι δεν πήρα το τηλέφωνό της, ούτε της είπα να ανέβει πάνω να της κάνω άγριο σεξ 'για να μάθει να φέρεται έτσι' )Σόνι και ντε δηλαδή να της ανοίξουμε???
Δεν ξέρει τη λέξη 'γραμματοκιβώτιο'?
Αν ήταν μονοκατοικία τι θα έκανε?Θα μου το έδινε το φυλλάδιο χέρι-χέρι? -
καβουρας αντι να περπατησεις ενα ολοκληρο οικοδομικο τετραγωνο(να φανταστω δηλαδη αποστασεις 350-400 χλμ ε?κ θα μας πεσουν τα οπισθια ε? ) για να φτασεις στον καδο,μπορεις καλλιστα να το παρεις στο αυτοκινητο κ οταν φτασεις διπλα απο τον καδο με το αυτοκινητο,βγαινεις κ το πετας(η αν ειναι ανοιχτος ο καδος παιζεις μπασκετ..)..
αυτα περι μεγαλου καδου τα θεωρω απλως
επισης μου αρεσει που κοροιδευουμε την κοπελιτσα(που της ειπαν να πραξει ετσι,δεν το εκανε με δικη της αποφαση) οτι δεν ξερει την λεξη ''γραμματοκιβωτιο'',ενω εμεις ξερουμε την λεξη ''καδος απορριμματων''
με ολο το σεβασμο..τελος(κ απο μενα) -
καβουρας αντι να περπατησεις ενα ολοκληρο οικοδομικο τετραγωνο(να φανταστω δηλαδη αποστασεις 350-400 χλμ ε?κ θα μας πεσουν τα οπισθια ε? ) για να φτασεις στον καδο,μπορεις καλλιστα να το παρεις στο αυτοκινητο κ οταν φτασεις διπλα απο τον καδο με το αυτοκινητο,βγαινεις κ το πετας(η αν ειναι ανοιχτος ο καδος παιζεις μπασκετ..)..
αυτα περι μεγαλου καδου τα θεωρω απλως
επισης μου αρεσει που κοροιδευουμε την κοπελιτσα(που της ειπαν να πραξει ετσι,δεν το εκανε με δικη της αποφαση) οτι δεν ξερει την λεξη ''γραμματοκιβωτιο'',ενω εμεις ξερουμε την λεξη ''καδος απορριμματων''
με ολο το σεβασμο..τελος(κ απο μενα)C.L.A.B.
το θέμα με την κοπελίτσα είναι ότι εκνευρίστηκε που δεν της άνοιξα να μπει στην πολυκατοικία (που μένω) για να μας γεμίσει με το έτσι θέλω με τα σκουπίδια της.
Το ίδιο είναι και με το αμάξι.Πες με ζώο αλλά συγνώμη...από κάποια στιγμή και μετά με πιάνει κι εμένα ο σταρχιδισμός μου.
Αντί να τα βάλεις λοιπόν με τη ρίζα του κακού τα βάζεις με τον καρπό... (άσχετα αν ακόμα και καρπός φέρει μερίδιο ευθύνης)
Αν μου δεν άφηναν τα διαφημιστικά φυλλάδια πάνω στο αυτοκίνητο, δεν θα τα πετούσα κι εγώ κάτω.Σημειωτέον ότι τα δικά μου σκουπίδια ΠΑΝΤΑ τα πετάω στους κάδους των απορριμάτων (είτε στην ανακύκλωση αν είναι ανακυκλώσιμα ).
Χθες βρήκα διαφημιστικό φυλλάδιο ακόμα και για μασάζ στο σπίτι.
Έλεος με αυτό το τσάμπα χαρτί που καταναλώνεται για να μας πει ο άλλος με το 'έτσι θέλω' τι πουλάει. -
Ναι ρε συ και αμα αρχισει και βρεχει κανει και μια ωραια σταμπα στο παρμπριζ αστα να πανε. Παλι καλα που μενω τα προαστια και οχι στο κεντρο.
-
μιας κ μιλας για ριζα κ καρπους,αν λοιπον εγω αφοδευσω εξω απο την πορτα σου,μη τα βαλεις μαζι μου,βαλτα με το φαγητο που μου προκαλεσε κοπρανα..
σαν το βαπορακι που λεει ''εγω τι φταιω?εγω απλως τα μεταφερω,αλλοι τα παραγουν''..
επισης αυτο ελειπε,να μη πεταμε τα απορριμματα μας ΠΑΝΤΑ στους καδους,που αλλου θα μπορουσαμε να τα πεταξουμε δηλαδη?στο μπαλκονι?
οσο για την κοπελιτσα,εχεις δικαιο εκ μερους σου,αλλα κ αυτη εκανε οτι της ειπε ο εργοδοτης της.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
μιας κ μιλας για ριζα κ καρπους,αν λοιπον εγω αφοδευσω εξω απο την πορτα σου,μη τα βαλεις μαζι μου,βαλτα με το φαγητο που μου προκαλεσε κοπρανα..
σαν το βαπορακι που λεει ''εγω τι φταιω?εγω απλως τα μεταφερω,αλλοι τα παραγουν''..Πιστεύεις ότι είναι το ίδιο αυτό που σου λέω εγώ με αυτό που μου λες εσύ?
επισης αυτο ελειπε,να μη πεταμε τα απορριμματα μας ΠΑΝΤΑ στους καδους,που αλλου θα μπορουσαμε να τα πεταξουμε δηλαδη?στο μπαλκονι?
Απλά το ανέφερα γιατί μου φαίνεται αδιανόητο να μην πετάξεις τα σκουπίδια σου στον κάδο και όχι γιατί απλώς 'α...να δες τι κάνω για να ανταποδώσω την άλλη μου πράξη'
Επίσης το έγραψα γιατί θα ήθελα να ξέρεις το πώς γενικότερα συμπεριφέρομαι και ότι μου φαίνεται αδιανόητο να πετάξεις τα σκουπίδια σου κάτω (ή από το παράθυρο του αυτοκινήτου) είτε αυτό είναι μικρό (περιτύλιγμα από τσίχλα πχ) είτε όχι.Για τα δικά μου σκουπίδια είμαι ικανός να κάνω και 5km με τα πόδια για να τα πετάξω (και προφανώς άλλα 5 για να επιστρέψω από κει που ξεκίνησα).Για σκουπίδια άλλων όμως που το επαναλαμβάνουν αυτό καθημερινά όχι.-
Ακόμα κι αν αυτό με κάνει ζώο.οσο για την κοπελιτσα,εχεις δικαιο εκ μερους σου,αλλα κ αυτη εκανε οτι της ειπε ο εργοδοτης της..
δε με ενόχλησε τόσο που προσπάθησε να μπει μέσα (αυτό της είπαν, αυτό κάνει*)όσο η αντιμετώπισή της και η μετέπειτα αντίδρασή της όταν της είπα ότι απαγορεύεται η ρήψη διαφημιστικών φυλλαδίων εντός της πολυκατοικίας.
Στο κάτω-κάτω δεν έχουμε ανάγκη τα διαφημιστικά της φυλλάδια.*αν και δεν στέκει αυτό!Αυτή κρίση από μόνη της δεν έχει? Δηλαδή αν της πουν 'όποιος σου ανοίγει την πόρτα θα του παίρνεις και μία πίπα', θα το έκανε?
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ναι ρε συ και αμα αρχισει και βρεχει κανει και μια ωραια σταμπα στο παρμπριζ αστα να πανε.φαντάσου τώρα να κολλήσει τόσο που να μην βγαίνει με τίποτα και να τρίβεις και να προσπαθείς επί μισή ώρα για να βγάλεις αυτό που ο άλλος σου άφησε πάνω στο αμάξι χωρίς να κάνεις ζημιά στο τζάμι σου και θα καταλάβεις σε τι σύγχυση βρισκόμουν.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]