-
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ζωα αυτοι που σκεφτηκαν τα διοδια στην επιστροφη της Αθηνας απο Χαλκιδα
Ευτυχως ημουν με μοτοσυκλετα
Οσοι ηταν με αυτοκινητο ηταν για χαρακιριαπ'όσο ξέρω κατά την επιστροφή δεν πληρώνεις διόδια, παρά μόνο κατά την είσοδο. δε ξέρω τώρα αν με το νέο δρόμο έβαλαν κι άλλα διόδια ή ενεργοποίησαν την πληρωμή εξόδου.
-
Ζώο πρωί πρωί που πλακώθηκε στα φρένα και έκοψε την διπλή διαχωριστική για να μπει σε πρατήριο που εβρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα αναγκάζοντάς με να πλακωθώ στα φρένα από πίσω του. Στο κορνάρισμά μου, η απάντησή του ήταν η ίδια και χειρότερη (κόρνα και χειρονομία). Ε δεν ήθελα και πολύ και ακολούθησε αντίδραση Kasey... χειρόφρενο και κλωτσοπατινάδα... Αμφιβάλω αν θα το ξανακάνει.
-
Λοιπόν έχει παραπάει το κακό με αυτούς τους τύπους που παραβιάζουν το κόκκινο μετά το sακι στην παραλία, λίγο πριν το Μακεδονία Παλλάς.
Χθες είχα βγει βόλτα με το γιό μου για να κάνει ποδήλατο, και επιστρέφαμε στο αμάξι.
Περιμένουμε το φανάρι να γίνει πράσινο στην εν λόγω διάβαση.
Γίνεται πράσινο και δειλά δειλά κοιτώντας πάντα προς τα αριστερά ξεκινάμε να περάσουμε. Ζώο με mercedes πινακίδες κιλκίς(δεν πρόλαβα να δω τους αριθμούς) πέρασε σφαίρα ο @@@@στης, έσφαξε το φανάρι σαν να μην τρέχει τίποτα.
Την επόμενη φορά θα πετάξω καμιά μπάλα μπροστά τους η το ποδήλατο(χωρίς τον γιό εννοείται) να δω τις αντιδράσεις των ζώων. -
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Youtube VideoΟταν κανει αυτο δεν 'κουρδιζει' το διαφορικο?? αφου μαλιστα ειναι και πισωκουνητο???
-
EDIT
-
Το εμπεδώσαμε ρε παιδιά, τρεις φορές ανέβηκε... Είναι ζώον.
-
Sorry δεν το είδα.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Οταν κανει αυτο δεν 'κουρδιζει' το διαφορικο?? αφου μαλιστα ειναι και πισωκουνητο???
Εδω και λιγες μερες που αρχισε η αποσυρση βλεπω αρκετα ξεγυμνωμενα χρεπια να τα πηγαινουν οδικως.Μηπως κι αυτος κατα κει οδευει?????
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ζωα αυτοι που σκεφτηκαν τα διοδια στην επιστροφη της Αθηνας απο Χαλκιδα
Ευτυχως ημουν με μοτοσυκλετα
Οσοι ηταν με αυτοκινητο ηταν για χαρακιριαπ'όσο ξέρω κατά την επιστροφή δεν πληρώνεις διόδια, παρά μόνο κατά την είσοδο. δε ξέρω τώρα αν με το νέο δρόμο έβαλαν κι άλλα διόδια ή ενεργοποίησαν την πληρωμή εξόδου.
Τι εγινε φιλαρακο, με το αμαξακι δεν πηγαινουμε καμια βολτουλα εκτος Αθηνων?
Για πηγαινε για κανα καφεδακι Χαλκιδα να δεις να καμαρωσεις...
Υ.Γ. Χαριτολογωντας
-
Μια γερμανίδα 40 χρόνων συνελήφθη ενώ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο κρατώντας ένα κινητό τηλέφωνο στο κάθε της αυτί, ανακοίνωσε η αστυνομία του Μίνστερ (δυτικά).
Οι αστυνομικοί που εκινούντο με το περιπολικό τους στον ίδιο αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση την Βρέμη, την συνέλαβαν να διαπράττει το αδίκημα της ομιλίας ταυτόχρονα σε δύο κινητά τηλέφωνα.
Η 40χρονη μάλιστα είχε 'επαναπροσδιορίσει' και την έννοια του hands free καθώς κανένα από τα δυο της χέρια δεν ακουμπούσε στο τιμόνι.
Οι αστυνομικοί που εκινούντο με το δικό τους όχημα δίπλα στο αυτοκίνητο της κυρίας αντελήφθησαν με μεγάλη τους έκπληξη ότι οδηγούσε το όχημά της χωρίς τα χέρια της να ακουμπούν στο τιμόνι.
Η οδηγός μόλις αντελήφθη τους αστυνομικούς άφησε τα δυο κινητά της στο κάθισμα του συνοδηγού παραδέχτηκε την ενοχή της και κατέβαλε ένα σημαντικό πρόστιμο.
πηγή: nooz.gr
-
-
Δεν θα τον αποκαλεσω ζωο γιατι ετσι θα προσβαλω τα ζωα με τον ξεφτιλισμενο που πετυχα επι της Συγγρου στο ρευμα προς Πειραια στην μεσαια λωριδα να οδηγαει ενα Jeep Cherokee σκουρου χρωματος ,
ο ΑΛΗΤΗΣ ειχε αναμμενα ΟΛΑ τα φωτα του οχηματος του και επιπλεον αλλα 4 φωτα προσαρμοσμενα στην οροφη ! οι κυριοι προβολεις ηταν ενα εκτυφλωτικο xenon ! Μιλαμε για 8 προβολεις αναμμενους μεσα στην πολη
Ο ξεφτιλας ηρθε πισω μου και πραγματικα εκανε την νυχτα μερα , η καμπινα του αυτοκινητου μου φωτιστηκε ολη και με στραβωσε τελειως ,σχεδον ασυναισθητα εκανα δεξια και τον αφησα να περασει για να γλυτωσω , πηγα στην δεξια λωριδα και εκοψα ταχυτητα για να συνελθω απο το στραβωμα που μου εκανε
Με στραβωσε τοσο πολυ που δεν μπορεσα να συνελθω αμεσα και να τον ακολουθησω
Τι ξεφτιλισμενος κοσμος υπαρχει ρε γμτ -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
:rant: Δεν θα τον αποκαλεσω ζωο γιατι ετσι θα προσβαλω τα ζωα με τον ξεφτιλισμενο που πετυχα επι της Συγγρου στο ρευμα προς Πειραια στην μεσαια λωριδα να οδηγαει ενα Jeep Cherokee σκουρου χρωματος ,
ο ΑΛΗΤΗΣ ειχε αναμμενα ΟΛΑ τα φωτα του οχηματος του και επιπλεον αλλα 4 φωτα προσαρμοσμενα στην οροφη ! οι κυριοι προβολεις ηταν ενα εκτυφλωτικο xenon ! Μιλαμε για 8 προβολεις αναμμενους μεσα στην πολη
Ο ξεφτιλας ηρθε πισω μου και πραγματικα εκανε την νυχτα μερα , η καμπινα του αυτοκινητου μου φωτιστηκε ολη και με στραβωσε τελειως ,σχεδον ασυναισθητα εκανα δεξια και τον αφησα να περασει για να γλυτωσω , πηγα στην δεξια λωριδα και εκοψα ταχυτητα για να συνελθω απο το στραβωμα που μου εκανε
Με στραβωσε τοσο πολυ που δεν μπορεσα να συνελθω αμεσα και να τον ακολουθησω
Τι ξεφτιλισμενος κοσμος υπαρχει ρε γμτΤηλεφωνακι στο 100 και τον δινεις στεγνα!
Αλλο να σαι αφιρημενος και να χεις ξεχασει τα μεγαλα κ αλλο να σαι μαλακας και να αναβεις ολα τα φωτα επιτιδες. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μια γερμανίδα 40 χρόνων συνελήφθη ενώ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο κρατώντας ένα κινητό τηλέφωνο στο κάθε της αυτί, ανακοίνωσε η αστυνομία του Μίνστερ (δυτικά).Οι αστυνομικοί που εκινούντο με το περιπολικό τους στον ίδιο αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση την Βρέμη, την συνέλαβαν να διαπράττει το αδίκημα της ομιλίας ταυτόχρονα σε δύο κινητά τηλέφωνα.
Η 40χρονη μάλιστα είχε 'επαναπροσδιορίσει' και την έννοια του hands free καθώς κανένα από τα δυο της χέρια δεν ακουμπούσε στο τιμόνι.
Οι αστυνομικοί που εκινούντο με το δικό τους όχημα δίπλα στο αυτοκίνητο της κυρίας αντελήφθησαν με μεγάλη τους έκπληξη ότι οδηγούσε το όχημά της χωρίς τα χέρια της να ακουμπούν στο τιμόνι.
Η οδηγός μόλις αντελήφθη τους αστυνομικούς άφησε τα δυο κινητά της στο κάθισμα του συνοδηγού παραδέχτηκε την ενοχή της και κατέβαλε ένα σημαντικό πρόστιμο.
πηγή: nooz.gr
Ευτυχώς μου το θύμησες, ήθελα να το γράψω από χθες και το ξέχασα...
Την Κυριακή επιστρέφοντας από Βέροια με τη Νίτσα και το μωρό, ήμασταν στη δεξιά λωρίδα με 115 στο cc στο δρόμο Κατερίνη - Θεσ/νίκη. Μας περνάει ένα μπλε Corsa προηγούμενης γενιάς με καμμιά 130 (τίποτα περίεργο μέχρι εδώ), όταν ξαφνικά συνειδητοποιούμε ότι η αμοιβάδα που κάθεται στη θέση του οδηγού ΔΕΝ πιάνει με τα χέρια της το τιμόνι, αλλά τα έχει σταυρωμένα πίσω από το κεφάλι της στο προσκέφαλο!!! Και μάλιστα το βλήμα δεν το έκανε απλά για μία στιγμή, αλλά όσο τον έβλεπα τα είχε έτσι και πήγαινε το Corsa χωρίς χέρια!!!!! Και το άλλο βλήμα η συνοδηγός του δεν τον είχε λούσει και καθόταν...
Καλά ρε άσχετε, εσύ έχεις νοημοσύνη διανοητικά καθυστερημένης αμοιβάδας, εμείς τι φταίμε που έχουμε τα παιδιά μας στο δρόμο;;;; Ειλικρινά μέχρι να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς έβλεπαν τα μάτια μου πέρασε ώρα και δεν συγκράτησα τις πινακίδες του, ενώ μετά προτίμησα να κρατήσω απόσταση από την αμοιβάδα, παρά να ρισκάρω να πλησιάσω για να πάρω τις πινακίδες του. Ελπίζω να σκοτώθηκε χωρίς να πάρει κανέναν άλλο στο λαιμό του...
-
After,
πριν κανά μήνα εξήλθα από Χαλκίδα γυρνώντας από Β. Εύβοια και δεν πλήρωσα διόδια, ούτε πάλι τα πληρώνεις όταν κατεβαίνεις από Αρκίτσα. Πιο πάνω δεν έχω πάει, παρά μόνο με τρένο, μη με ρωτήσεις -
Στο δίπλα οικόπεδο έχει δυο μονοκατοικίες. Μια μπροστά κια μια πίσω. 'Εχουν μια είσοδο για parking που χωράει 3 αυτοκίνητα εντός του οικοπέδου και επιπλέον κλείνουν και την πόρτα παρκάροντας κανονικά ένα αυτοκίνητο στο δρόμο. (Συνολικά 4 θέσεις).
Τις μονοκατοικίες τις έχουν δυο αδελφές με τους συζύγους τους και αν λείπουν όλα τα αυτοκίνητα υπάρχει τόσο μυαλό που όποιος έρχεται πρώτος δεν το βάζει μέσα, αλλά κλείνει την πόρτα. Γενικώς παρκάρουν έξω.
Χθες λοιπόν, υπήρχε ένα αμάξι που έκλεινε την πόρτα και αφού ήρθε η μια αδελφή και δεν βρήκε θέση έξω, ανεβηκε με το Cherokee της (και η άλλη αδελφή έχει Cherokee αυτό που έκλεινε την πόρτα) στο απέναντι πεζοδρόμιο κόλλησε το χέρι στην κόρνα και για ένα 5λέπτο έιχαμε πανηγύρια! Φώναζε
Μα τόσο ηλίθιοι είναι ο κόσμος? Πάνε και μας κλείνου το parking!
Συνέχισε η κόρνα για άλλα 5 λεπτά και βγαίνω έξω και της λέω
'Σας παρακαλώ δεν καταλαβαίνετε ότι μας ενοχλέιτε με την κόρνα? Σταματήστε αμέσως και τηλεφωνήστε στο 100 αν θέλετε'
Και τηλεφωνεί η κότα στο 100. Έρχονται τα παιδιά μετά από 10 λεπτα και όπως έιναι έτοιμοι για την κλήση, βγαίνει η άλλη αδελφή από τον κήπο και λέει 'Καλέ συ κορνάρεις? Το δικό μου είναι δεν το κατάλαβες?
Και πάνε να φύγουν τα παιδιά του 100.
Εκεί επεμβαίνω προς το πλήρωμα.
¨Παιδιά θα γράψτε ή την μια αδερφή για παράνομη στάθμευση ή την άλλη για κορνα ή στάθμευση πάνω στο πεζοδρόμιο ή και τις δύο¨
¨Οπως βλέπετε ένα cherokee είναι πάνω στο πεζοδρόμιο και το άλλο Cherokee κλείνει είσοδο parking και έχετε λάβει κλήση! Θα τα βγαλώ φωτόγραφία!'
Και τα δυο Cherokee τσίμπησαν κλήση -
ΖΩΟ παπακουλας με εβρισε χτες στην 1 τα ξημερωματα στην πειραιως λιγο μετα την ''ελαις'' επειδη δεν προλαβα να παω στην μεσαια απο την αριστερη για να περασει αυτος (ερχομενος με πολλα ....), κ ενω διπλα μου ειχε αυτοκινητο (fiat coupe ... ) ...Tον προλαβα στο φαναρι αλλα δυστυχως περασε ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ για να μην του μιλησω ....
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]