-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Οσοι εχετε ντεμεκ free antivirus... ηρθε η ωρα να τα στειλετε!http://www.microsoft.com/security_essentials/
- Just tested and it looks fine
** Σκέφτομαι οτι θα ζοριστούν πολλές antivirus εταιρίες μετα απο αυτό...
Σημερα το εγκατεστησα.
Πολυ ελαφρυ φαινεται.
Σε ποιο av βασιζεται? -
Εχω βαρεθει με τα image hosting site .
photobucket με εχει βολεψει πολυ η λειτουργια του.
flickr με βολευει ακομα περισσοτερο για uploading απο το pc.
picasa βολικο με την εφαργογη.Ψαχνω βολικοτητα :
Θελω να ανεβαζω γρηγορα 1 ή και πολλες φωτογραφιες και να παιρνω γρηγορα τα link τους.
Σαν τις επιλογες του photobucket. Ειτε thumbnail, ειτε IMG tag κλπ.Με launcer αναβαζω γρηγορα στο flickr.
Καποιος γρηγορος τροπος για να εχω τα link ετοιμα απο αυτο ; -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εχω βαρεθει με τα image hosting site .photobucket με εχει βολεψει πολυ η λειτουργια του.
flickr με βολευει ακομα περισσοτερο για uploading απο το pc.
picasa βολικο με την εφαργογη.Ψαχνω βολικοτητα :
Θελω να ανεβαζω γρηγορα 1 ή και πολλες φωτογραφιες και να παιρνω γρηγορα τα link τους.
Σαν τις επιλογες του photobucket. Ειτε thumbnail, ειτε IMG tag κλπ.Με launcer αναβαζω γρηγορα στο flickr.
Καποιος γρηγορος τροπος για να εχω τα link ετοιμα απο αυτο ;Δοκίμασε το imageshack το οποίο έχει και ένα εργαλείο με την ονομασία Imageshack Uploader για πολλαπλά uploads
-
πολλαπλα upload μπορω να κανω πολυ ευκολα χωρις να ανοιξω web.
το θεμα ειναι να παιρνω γρηγορα επισης και τα link πραγμα που θα με βολευε με το flickr. -
Και για όσους δεν κατάλαβαν τι έγινε:
http://news.cnet.com/8301-13860_3-10372525-56.html -
Τελικα ο μεγαλυτερος 'Danger' δεν ηταν μια μπαλα του μποουλινγκ...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
that must have hurt.Και για όσους δεν κατάλαβαν τι έγινε:
http://news.cnet.com/8301-13860_3-10372525-56.htmlκαι αντε εξηγησε στα εριφια οτι το μελλον δεν μπορει να ειναι το cloud computing, και οτι τα δεδομενα σου, εφαρμογες σου, παντα πρεπει να ειναι πληρως αυτονομα στον υπολογιστη σου. Και οχι... δεν γερασα εγω, αυτοι ειναι αφελεις!
-
Το υλισμικό κοστίζει και απαξιώνεται γρήγορα.
Τέτοιες υπηρεσίες πρέπει να λειτουργούν παράλληλα με την αποθήκευση σε άλλα μέσα. Είναι πολύ καλό να έχεις αρχεία παντού, χωρίς να τα κουβαλάς, αλλά πρέπει να τα έχεις ταυτόχρονα φυλαγμένα σε κάποιο ντουλάπι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το υλισμικό κοστίζει και απαξιώνεται γρήγορα.
Τέτοιες υπηρεσίες πρέπει να λειτουργούν παράλληλα με την αποθήκευση σε άλλα μέσα. Είναι πολύ καλό να έχεις αρχεία παντού, χωρίς να τα κουβαλάς, αλλά πρέπει να τα έχεις ταυτόχρονα φυλαγμένα σε κάποιο ντουλάπι.
Αμα εχεις τετοια αναγκη... σηκωσε ενα home server, χωστον μεσα σε ενα ντουλαπι και αντε γεια. Παμφτηνο και ευκολο να το κανεις. Εγω εχω εχω στησει παρομοια υπηρεσια μεσω του Opera Unite. Τα δεδομενα μου δεχομαι να τα φυλαω μονο εγω!
-
Ενδιαφέρουσα ιδέα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
that must have hurt.Και για όσους δεν κατάλαβαν τι έγινε:
http://news.cnet.com/8301-13860_3-10372525-56.htmltodays forcast calls for a slight chance of cloudiness and a 100% chance of dropping servers
ΜΟυαχαχαχαχαχ
Σοβαρά τώρα, υπάρχουν άνθρωποι που δέχονται να χρησιμοποιούν τη μέθοδο 'cloud' για τα προσωπικά τους αρχεία, χωρίς να κρατάνε backup;
Σε τι μπορεί να χρησιμεύσει αυτή η μέθοδος, όταν μιλάμε για χρήση σε ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;
Το cloud χρησιμεύει μόνο για να μπορείς να χρησιμοποιείς τα αρχεία σου παντού χωρίς να τα κουβαλάς μαζί. Εφόσον κουβαλάς το ρημάδι το κινητό, τι σε πειράζει να κουβαλάς και επιπλέον 5 γραμμάρια σε μορφή flash card, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ; -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Σε τι μπορεί να χρησιμεύσει αυτή η μέθοδος, όταν μιλάμε για χρήση σε ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;Ο σκοπός είναι να κάνεις το data input εύκολα στο PC σου, και να έχεις synchronization μεταξύ κινητού και PC με βάση έναν server στο 'cloud' (sic). Έτσι έχεις και όλα τα contacts σου και τις σημειώσεις σου στο (ή στους) υπολογιστές σου.
Αυτό κάνω κι εγώ, για contacts & calendars, αλλά φυσικά αφ'ενός κρατάω τοπικά backups, αφ'ετέρου χρησιμοποιώ open standards (SyncML). Έτσι, έχω την ελευθερία να αλλάζω όποτε θέλω provider που θα μού παρέχει αυτήν την υπηρεσία - έχω αλλάξει ήδη δύο.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Οσοι εχετε ντεμεκ free antivirus... ηρθε η ωρα να τα στειλετε!
http://www.microsoft.com/security_essentials/ >
Σημερα το εγκατεστησα.
Πολυ ελαφρυ φαινεται.
Σε ποιο av βασιζεται?All Microsoft Sites
Microsoft Security Essentials
Not available in your country or regionYou appear to be in a country or region where Microsoft Security Essentials is not available. Thank you for your interest in Microsoft Security Essentials.
-
Όταν έκανα κλίκ στο Download μου έβγαλε αυτό:
Δέν έχει Ελλάδα, οπότε το άφησα στο United States. Έχω Vista maimou edition 32-bit. Μου έκανε κανονικά εγκατάσταση και Validate και κατέβασε και τα νέα definitions. Αυτή τη στιγμή που γράφω κάνει το πρώτο scan.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
All Microsoft Sites
Microsoft Security Essentials
Not available in your country or regionYou appear to be in a country or region where Microsoft Security Essentials is not available. Thank you for your interest in Microsoft Security Essentials.
Start -> Settings -> Control panel -> Regional and language options -> Location = Greek ?
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Οσοι εχετε ντεμεκ free antivirus... ηρθε η ωρα να τα στειλετε!
http://www.microsoft.com/security_essentials/ >>
Not available in your country or region
You appear to be in a country or region where Microsoft Security Essentials is not available. Thank you for your interest in Microsoft Security Essentials.
Την ίδια μέρα που το ανέφερε ο corsair το κατέβασα και το εγκατέστησα.
EDIT: Το αρχείο που χρησιμοποίησα για την εγκατάσταση σε XP είναι το http://rapidshare.com/files/290190502/m ... p.exe.html
Για όσους δεν μπορούν να το κατεβάσουν...
-
Εγώ τελικά πήρα ένα λαπτοπάκι βολεύτηκα. Το θέμα είναι από τσάντα? Είχα δει στο saturn μια πολύ ωραία που είναι ουσιαστικά τσάντα πλάτης με έναν διαγώνιο 'ιμάντα' που είναι 4γωνη για να μπαίνει αλλά εξαφανίστηκε. Καμμιά ιδέα? (15,4')
***είδα και κάτι απλές 65-70ε
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εγώ τελικά πήρα ένα λαπτοπάκι βολεύτηκα. Το θέμα είναι από τσάντα? Είχα δει στο saturn μια πολύ ωραία που είναι ουσιαστικά τσάντα πλάτης με έναν διαγώνιο 'ιμάντα' που είναι 4γωνη για να μπαίνει αλλά εξαφανίστηκε. Καμμιά ιδέα? (15,4')***είδα και κάτι απλές 65-70ε
δεν είναι λίγο ειρωνεία να δίνεις ~1000 για λαπτοπ και να τσιγκουνεύεσαι τα ~100 που έχει μια τσάντα προκοπής?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
δεν είναι λίγο ειρωνεία να δίνεις ~1000 για λαπτοπ και να τσιγκουνεύεσαι τα ~100 που έχει μια τσάντα προκοπής?
Έδωσα 500ε για λαπτοπ. Να δώσω το 1/5 για τσάντα? Τι τσάντα είναι αυτή πια? Τι έχει? Α ξέρω, έναν μλκα να την πληρώσει.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εγώ τελικά πήρα ένα λαπτοπάκι βολεύτηκα. Το θέμα είναι από τσάντα? Είχα δει στο saturn μια πολύ ωραία που είναι ουσιαστικά τσάντα πλάτης με έναν διαγώνιο 'ιμάντα' που είναι 4γωνη για να μπαίνει αλλά εξαφανίστηκε. Καμμιά ιδέα? (15,4')
***είδα και κάτι απλές 65-70ε
οχι
η τσαντα ειναι ξεφτιλοαξεσουαρ δε χρειαζεται να ειναι και τοσο καλη , η δουλεια να γινεται..
εγω να καταλαβεις το παιρνω στο χερι και το ποντικι στη τσεπη
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]