-
Τον Ιουνιο του 2009 αγορασα ενα μεταχειρισμενο απο τα Auto Used Pazaropoulos. Ειχε προηγηθει αγορα αλλου αυτοκινητου 6 μηνες πριν απο αλλο καταστημα τηε ιδιας εταιριας. Αν και δεν ειχα μεινει ικανοποημενος στα διαδικαστικα τη πρωτη φορα, πηγα εκει γιατι μονο εκει βρηκα το αμαξι που εψαχνα (Skoda Fabia Reflex) διαθεσιμο. Οταν το παρελαβα (απο το καταστημα Παιανιας) 25 ημερες μετα(!) (ουτε καινουργιο να ηταν), διαπιστωσα πως υπηρχε διαθεσημο μονο ενα κλειδι. Το χεροτερο ομως ηταν πως ο δεικτης βενζινης ηταν ελλατωματικος. Αυτο το διαπιστωσα λιγες ωρες αργοτερα. Απο την επομενη ξεκινησα ενα σηριαλ επαφων για να διορθωθει το προβλημα. Αρχικα με παρεπεμψαν συο συνεργειο τους στο Ρεντη. Εκει περιμενα 2 ωρες και 45 λεπτα για να διαπιστωσουν οτι δεν προκειτε για το φλοτερ (ο δεικτης λειτουργουσε αναποδα με κινδυνο να μεινω και 2 φορες). **Δεν **βρηκαν ομως την αιτια. Επιπροσθετα ο μηχανικος εκει νεκρωσε τελειως το οργανο της βενζινης μη εχοντας πλεον τη παραμικρη ενδειξη (ουτε απο το trip computer).Παρ'οτι μου ειπαν πως θα με ειδοποιησουν για νεο ραντεβου περιμενα ματαια αλλα τιποτα. Τους παιρνω λοιπον λεγοντας τους συν τοις αλλοις πως μου ειπαν απο τη Βιαμαρ πως θα επρεπε να καλυψουν το κοστος της αντικαταστασης (το πορισμα της Βιαμαρ ηταν πως θελει αλλαγη ολο το καντραν, πραγμα που παραδεχτηκε μετα και ο Παζαροπουλος). Με ρωτησαν κιολας ως τι το ανεφερε αυτο η Βιαμαρ και οταν τους 'θυμησα' πως ειναι ο αντιπροσωπος, το εκαναν γαργαρα! Εν τω μεταξυ εχουμε φτασει στον Σεπτεμβριο, ουτε το 2ο κλειδι που ειχαν υποσχεθει ειχαν φροντισει να κοιταξουν (οδηγειται απο 2 ατομα το αμαξι) και ενω τους ειπα πως θα τους επιστρεψω το αυτοκινητο με παρεπεμψαν στο γενικο διευτηντη μεταχειρισμενων (ή κατι τετοιο). Με διαβεβαιωσε λοιπον σε απολυτο τονο πως θα λυθει συντομα το προβλημα. Ακομα περιμενω.......Απο τα ατελειωτα τηλεφωνα που τους εχω κανει (μεχρι και να μου στειλουν την αδεια με courier εγω τους 'κυνηγουσα' Θελαν ενα μηνα για να κανουν τη μεταβιβαση??? Ελεος!) μονο μια (1) φορα καναν το κοπο να τηρησουν την υποσχεση τους να με παρουν τηλεφωνο εκεινοι.
Θελω επισης να καταγγειλω το εξης. Πηγαινοντας εκει (και δινοντας ενα χιλιαρικο προκαταβολη) τους ρωταω τι δινω και για τα εξοδα (μεταβιβαση δεν ισχυε τοτε). Μου λεει 100 ευρω τα οποια και του δινω. Ρωταω 'ειμαστε οκ?' 'Ναι' μου λεει!
Ενα μηνα μετα ομως μου ερχετε μια καρτα (Visa Pazaropoylos) χωρις να με εχουν προιδεασει, η οποια εχει και 'φεσι' 239 ευρω για εξοδα τραπεζας. ΚΑΜΙΑ προειδοποησει και ΚΑΜΙΑ ενημερωση......Ετσι στα μουλωχτα!
Μπραβο λοιπον σε καποιους που σεβονται και εκτιμουν τους ελατες τους. 2 φορες εκανα το λαθος. Τριτη φορα ΔΕΝ εχει κυριε Παζαροπουλε, ουτε για καινουργιο! -
Τον Ιουνιο του 2009 αγορασα ενα μεταχειρισμενο απο τα Auto Used Pazaropoulos. Ειχε προηγηθει αγορα αλλου αυτοκινητου 6 μηνες πριν απο αλλο καταστημα τηε ιδιας εταιριας. Αν και δεν ειχα μεινει ικανοποημενος στα διαδικαστικα τη πρωτη φορα, πηγα εκει γιατι μονο εκει βρηκα το αμαξι που εψαχνα (Skoda Fabia Reflex) διαθεσιμο. Οταν το παρελαβα (απο το καταστημα Παιανιας) 25 ημερες μετα(!) (ουτε καινουργιο να ηταν), διαπιστωσα πως υπηρχε διαθεσημο μονο ενα κλειδι. Το χεροτερο ομως ηταν πως ο δεικτης βενζινης ηταν ελλατωματικος. Αυτο το διαπιστωσα λιγες ωρες αργοτερα. Απο την επομενη ξεκινησα ενα σηριαλ επαφων για να διορθωθει το προβλημα. Αρχικα με παρεπεμψαν συο συνεργειο τους στο Ρεντη. Εκει περιμενα 2 ωρες και 45 λεπτα για να διαπιστωσουν οτι δεν προκειτε για το φλοτερ (ο δεικτης λειτουργουσε αναποδα με κινδυνο να μεινω και 2 φορες). **Δεν **βρηκαν ομως την αιτια. Επιπροσθετα ο μηχανικος εκει νεκρωσε τελειως το οργανο της βενζινης μη εχοντας πλεον τη παραμικρη ενδειξη (ουτε απο το trip computer).Παρ'οτι μου ειπαν πως θα με ειδοποιησουν για νεο ραντεβου περιμενα ματαια αλλα τιποτα. Τους παιρνω λοιπον λεγοντας τους συν τοις αλλοις πως μου ειπαν απο τη Βιαμαρ πως θα επρεπε να καλυψουν το κοστος της αντικαταστασης (το πορισμα της Βιαμαρ ηταν πως θελει αλλαγη ολο το καντραν, πραγμα που παραδεχτηκε μετα και ο Παζαροπουλος). Με ρωτησαν κιολας ως τι το ανεφερε αυτο η Βιαμαρ και οταν τους 'θυμησα' πως ειναι ο αντιπροσωπος, το εκαναν γαργαρα! Εν τω μεταξυ εχουμε φτασει στον Σεπτεμβριο, ουτε το 2ο κλειδι που ειχαν υποσχεθει ειχαν φροντισει να κοιταξουν (οδηγειται απο 2 ατομα το αμαξι) και ενω τους ειπα πως θα τους επιστρεψω το αυτοκινητο με παρεπεμψαν στο γενικο διευτηντη μεταχειρισμενων (ή κατι τετοιο). Με διαβεβαιωσε λοιπον σε απολυτο τονο πως θα λυθει συντομα το προβλημα. Ακομα περιμενω.......Απο τα ατελειωτα τηλεφωνα που τους εχω κανει (μεχρι και να μου στειλουν την αδεια με courier εγω τους 'κυνηγουσα' Θελαν ενα μηνα για να κανουν τη μεταβιβαση??? Ελεος!) μονο μια (1) φορα καναν το κοπο να τηρησουν την υποσχεση τους να με παρουν τηλεφωνο εκεινοι.
Θελω επισης να καταγγειλω το εξης. Πηγαινοντας εκει (και δινοντας ενα χιλιαρικο προκαταβολη) τους ρωταω τι δινω και για τα εξοδα (μεταβιβαση δεν ισχυε τοτε). Μου λεει 100 ευρω τα οποια και του δινω. Ρωταω 'ειμαστε οκ?' 'Ναι' μου λεει!
Ενα μηνα μετα ομως μου ερχετε μια καρτα (Visa Pazaropoylos) χωρις να με εχουν προιδεασει, η οποια εχει και 'φεσι' 239 ευρω για εξοδα τραπεζας. ΚΑΜΙΑ προειδοποησει και ΚΑΜΙΑ ενημερωση......Ετσι στα μουλωχτα!
Μπραβο λοιπον σε καποιους που σεβονται και εκτιμουν τους ελατες τους. 2 φορες εκανα το λαθος. Τριτη φορα ΔΕΝ εχει κυριε Παζαροπουλε, ουτε για καινουργιο! -
η καρτα πως σου ήρθε? πρέπει να υπογραψες κάπου.
αφου τους βλέπεις πως είναι τρόμπες, τί κάθεσαι κ ασχολείσαι τόσους μήνες! καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή κατευθείαν κ στην αντίστοιχη υπηρεσία για την προστασία ενάντια στις τράπεζες.
για στείλε κ την επιστολή στους 4 τροχούς να δούμε αν θα την δημοσιεύσουν. -
Παρεπιπτονως την περσινη ανοιξη που εψαχνα για αγορα καινουργιου αυτοκινητου ηταν ο αντιπροσωπος που μου ειχε κανει και εμενα την χειροτερη δυνατη εντυπωση.
Εκλεισα τηλεφωνικα ραντεβου για test drive του μοντελου που με ενδιεφερε και ο αρμοδιος υπαλληλος με προειδοποιησε σε αυστηρο τονο να μην αργησω καθολου στο ραντεβου μου, την προσυμφωνηθεισα ωρα. Πραγματι παρουσιαστηκα με ακριβεια δευτερολεπτου στο ραντεβου για το test drive και με αφησαν να περιμενω στην αιθουσα αναμονης για μια ωρα και ενα τεταρτο. Αποχωρησα, χωρις φυσικα να κανω κανενα test drive.
-
Κι εμένα όταν έψαχνα μτχ. πριν τρία χρόνια που φάνηκαν ανοργάνωτοι για μεγάλη εταιρία. Τιμές στο άσχετο, έλλειψη πληροφόρησης για το αυτοκίνητο που ήθελες, δεν έβρισκες κάποιον προϊστάμενο να το παζαρέψεις και γενικώς προς το αδιάφορο. Προφανώς αδιαφόρησα και εγώ...
-
πρεπει να φταξουμε ενα θρεντ με μαυρα προβατα των ελληνικων αντιπροσωπειων και να βαλουμε μεσα ολη την 'αφροκρεμα'..εχοντας συγκεντωμενες ολες τις περιπτωσεις
αν δε φαμε μηνυσεις ή δε μας τα σβησουν, θα ειναι ενα ιδιαιτερα χρησιμο βοηθημα για να αποφευγουμε τις κακοτοπιες..
θα ειναι σα λιστα forbes , αλλα με την κακη εννοια..
καθε χρονο θα κανουμε ψηφοφορια για να βγαζουμε τους 10 χειροτερους αναλογα με τις περιπτωσεις που θα χουμε. -
prisma πουλατο και παρε μια lancia prisma
-
Αυτές έγιναν αλοιφή στην πρώτη απόσυρση στις αρχες της δεκαετίας του 90.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
prisma πουλατο και παρε μια lancia prismaΆργησες λίγο αλλά την έδωσες τη λύση.
-
εγω ειχα ακουσει οτι αυτος ο αντιπροσωπος την ειχε κοπανησει στο εξωτερικο λογω χρεων
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτές έγιναν αλοιφή στην πρώτη απόσυρση στις αρχες της δεκαετίας του 90.Εγω την εδωσα - χαρισα σχεδον εδω και 2 χρονια περιπου (ηταν και 20 ετων), με 320.000 χλμ.... λειτουργουσαν ολα επανω της... και ολη η οικογενεια στεναχωρηθηκε.... για αυτο και πηρα την Καππα του 96 και μας εξυπηρετει.....
-
Αντίθετα οι εντυπώσεις μου από τον Παζαρόπουλο στην Ιωνία είναι άριστες, οι υπάλληλοι εξυπηρετικοί και ευγενικοί, 2 test drive (για το χειροκίνητο golf και για το DSG) τα έκανα χωρίς καθυστερήσεις, το αυτοκίνητο το πήρα 1 μήνα νωρίτερα, μου αφιερώσανε πολύ χρόνο για να μου δείξουν τις βασικές λειτουργίες του, όταν τηλεφωνούσα για να δω σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παράδοση του αμαξιού αν ήταν απασχολημένοι με τηλεφωνούσαν αυτοί κ.τ.λ.
Αυτό που δεν ξέρω αν το συνεργείο τους είναι καλό, έχει κανείς προσωπική εμπειρία? -
Στην Θεσσαλονικη στο τμημα μεταχειρισμενων δεν ειναι ουτε καν συννεοημενοι για το ψεμα που θα πουν.Πριν 4 μηνες πηγα 2 φορες για ενα Jetta 1.6 που ειχαν ,τηνμια φορα ο πωλητης μου ειπε οτι ηταν ενος προισταμενου πωλησεων της εταιρειας γιαυτο ειχε 65000 χλμ σε 2 χρονια και την αλλη μου ειπαν οτι ητα απο εταιρεια ενοικιασεων.Τωρα ποια ηταν η αληθεια ,μονον αυτοι το ξερουν,το αυτοκινητο βεβαια δεν πουληθηκε στην Θεσ/νικη,ηταν αρκετα ακριβο ,και το γυρισαν στην Αθηνα οπου και πουληθηκε.Βεβαια σε αρκετα καταστηματα μεταχειρισμενων της Θεσ/νικης,υπαρχουν αυτοκινητα προερχομενα απο τον Παζαροπουλο,τουλαχιστον 2 που ειδα δεν θα ελεγα οτι ηταν και σε πολυ καλη κατασταση,αλλα δεν ηταν και χαλια
-
Παντως για την πιστωτικη, παρε την τραπεζα που την εξεδωσε, ρωτα σε ποιο καταστημα εχει εκδοθει και πηγαινε εκει. Ζητα να σου δειξουν την ΑΙΤΗΣΗ για την εκδοση της καρτας με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ σου. Η εκδοση της καρτας και η χρεωσεις ειναι παρανομες, επιστρεφεις την καρτα επιτοπου και ζητας τον αντιλογισμο των εγγραφων.
-
Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις υπογράψει κανένα χαρτί για την πιστωτική κάρτα? Πως κάνεις την εξόφληση?
-
Σαφως υπεγραψα καποια χαρτια, αλλα ποσοι απο εμας τα διαβαζουμε απο το Α ως το Ω? Αλλωστε σε προηγουμενες αγορες (καινουργιων και μεταχειρισμενων) παντα αναφερονταν τα ποσα για εξοδα, φακελους κλπ. Πιστευω πως υποχρεουνται να στα αναφερουν. Γιατι μου ανεφερε μονο τα 100ευρω στο ερωτημα μου για να διευθετησουμε ολες τις τυπικες υποχρεωσεις? Αλλα σε φερνουν προ εκπληξεως σε δεδομενη στιγμη οπου μαλιστα δεν εχεις υπολογησει αυτα τα εξοδα. Παντως πολλα αυτοκινητα στο Παζαροπουλο (μτχ παντα) ειναι απο εταιριες μεσω leasing.Πολλα οντως δεν ειναι και στη καλυτερη κατασταση γιαυτο ορισμενα τα δινει και λιγο κατω σε τιμη απο αλλους. Παντως δεν ειναι και χαλια. Και να σκεφτητε πως εχασα αλλο τετοιο αμαξι απο αντιπροσωπια Skoda για 1 μερα και πιο πλουσιο και σε αψογη κατασταση.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Σαφως υπεγραψα καποια χαρτια, αλλα ποσοι απο εμας τα διαβαζουμε απο το Α ως το Ω? Αλλωστε σε προηγουμενες αγορες (καινουργιων και μεταχειρισμενων) παντα αναφερονταν τα ποσα για εξοδα, φακελους κλπ. Πιστευω πως υποχρεουνται να στα αναφερουν. Γιατι μου ανεφερε μονο τα 100ευρω στο ερωτημα μου για να διευθετησουμε ολες τις τυπικες υποχρεωσεις? Αλλα σε φερνουν προ εκπληξεως σε δεδομενη στιγμη οπου μαλιστα δεν εχεις υπολογησει αυτα τα εξοδα. Παντως πολλα αυτοκινητα στο Παζαροπουλο (μτχ παντα) ειναι απο εταιριες μεσω leasing.Πολλα οντως δεν ειναι και στη καλυτερη κατασταση γιαυτο ορισμενα τα δινει και λιγο κατω σε τιμη απο αλλους. Παντως δεν ειναι και χαλια. Και να σκεφτητε πως εχασα αλλο τετοιο αμαξι απο αντιπροσωπια Skoda για 1 μερα και πιο πλουσιο και σε αψογη κατασταση.Ουτε αυτοί που τα πουλάνε δεν τα έχουν διαβάσει από το Α ως το Ω και λένε ότι τους καρφώσει, αλλά μετά υπογράφεις και τα χαρτιά που τα λένε σωστά και ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.
Εγώ διαβάζω πάντα από το Α ως το Ω πριν υπογράψω. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εγώ διαβάζω πάντα από το Α ως το Ω πριν υπογράψω. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
+10000
Σήμερα εύκολα επειδή κάποιος μπορεί να σε 'τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί' και να στη φέρει και μάλιστα νόμιμα, επειδή δεν πρόσεξες αυτό που υπέγραψε.Και συνήθως τα 'κακά' δεν γράφονται φάτσα φόρα.Θέλουν διάβασμα και προσοχή για να τα 'βρεις'.
Από την άλλη στο 99% των περιπτώσεων κανείς δεν μένει παραπονεμένος αφού δεν χρειάζεται να επικαλεστεί κανείς κάτι από τα χαρτιά που υπογράφτηκαν...οπότε κάποιοι 'πατάνε' πάνω σε αυτό και το παίζουν 'καμπόσοι', όταν ξεκινάς να διαβάζεις τι γράφει αυτό που υπογράφεις.
ΥΓ:έχει χαθεί δίκη με ποσά 6ψήφια γιατί το ρήμα ήταν 'αυτό' και όχι κάποιο παρόμοιο που θεωρητικά έπρεπε να είναι στη θέση του...Φανταστείτε τι γίνεται με μία μόνο λέξη.Που να 'προσπεράσετε' και ολόκληρες προτάσεις.
-
Παιδια δε θα διαφωνησω με τα παραπανω, αλλα επιτελους εχτες με πηρε καποιος τηλεφωνο (1η φορα μιλαγα μαζι του) και ενω παραδεχτηκε πως επρεπε να εχει αναφερθει ο πωλητης, μου ανεφερε 3 λυσεις.
- αλλαγη πινακα οργανων (αυτο το ειχαμε πει πριν 2 μηνες για μεταχειρισμενο, αλλα δεν μου ανεφερε οτι εχει βρεθει ο πινακας- χωρις κοστος αυτο)
- αλλαγη ολου του ταμπλο
- επιστροφη του οχηματος με παραλληλη επιστροφη χρηματων.
Με προβληματησε το γεγονος πως μετα 4 μηνες απο την αγορα προτειναν απο μονοι τους τη τελευταια λυση. Τελικα του ειπα πως επειδη δε θελω αλλα παρε-δωσε και δεν εχω εμπιστοσυνη (πλεον) στο συνεργειο και στη τακτικη τους θα επιστρεψω το αυτοκινητο.
Δε ξερω αν ηταν η σωστη επιλογη αλλα αυτο ενιωσα ως το καλυτερο.
Pazaropoulos? Ποτε ξανα!