-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
προσεξτε καλυτερα τι εγραψα..''οταν λεμε κουπε μεχρι 50.000€,εξαιρειται η 130 265?'' ..ακριβως επειδη δεν ειναι κουπε το λεω..Oταν καποιος γραφει ακριβως αυτο: 'αυτο που ηθελα να ρωτησω..οταν λεμε κουπε μεχρι 50.000€,εξαιρειται η 3θυρη 130 265?', προσωπικα δεν μπορω να διακρινω
καποιο βαθμο ειρωνιας, ή εστω οτι καταλαβαινετε πληρως ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΠΕ Η 130...καπου εδω αρχιζει το εργο με τιτλο ''αντικειμενικοτης μηδεν-σημα κατατεθεν''
:lol::lol::lol:
το θεμα για το ποσο ειναι κουπε το χατσμπακ σιροκο,το εχουμε λυσει κ προσωπικως.. ,οσο ειναι κουπε κ το σ3 κτλ..
Στο μυαλο σας φαινεται να εχετε λυσει τα παντα.
Στην πραγματικοτητα σας απεδειξα και δημοσιως στο αντιστοιχο τοπικο
γιατι δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το σχημα του S3 με αυτο του rocco.μου αρεσει που θετετε ορους(εκτος η 135,εκτος τα υπολοιπα χατσμπακ κτλ)..να θεσω κ εγω λοιπον..το σιροκο ρ ειμαι σιγουρος(ενω δεν εχει δοκιμαστει καν.. ) οτι ειναι το καλυτερο εν συγκρισει με οποιοδηποτε προσθιοκινητο,υπερσυμπιεσμενο,2λιτρο,2θυρο χατσμπακ,με σημα το vw κ ονομα μοντελου απο ανεμο,που εχει κατασκευασει ποτε αμιγως γερμανικη εταιρια κατασκευης αυτοκινητων με εδρα το wolfsburg(αλλα με τοπο κατασκευης την πορτογαλια )..
πλακα κανω,απλως οι υπερβολες εχουν κ τα ορια τους..εδω καλα καλα δεν εχει δοκιμαστει απο δημοσιογραφους,καποιοι ειδημονες γνωριζουν οτι θα ειναι το καλυτερο..Εχει δοκιμαστει, εσεις νομιζετε οτι δεν εχει δοκιμαστει, αλλα περαν αυτου
εδω ειμαστε ολοι, θα το δειτε σε 'γνωστα περιοδικα' ξενα και εγχωρια, ακομα
και με ακριβοτερες κατασκευες, τι θα κανει στο δρομο.τελος το απο εμενα,μιας κ το θεμα μας ειναι η μιτο κ οχι το σιροκο..καλη συνεχεια..
υ.γ. για την ιστοσελιδα που παραθεσατε,απαντηση πηρατε απο αλλους,μια ακομα επιβεβαιωση απο εμενα δεν προσθετει τιποτα περαιτερω..
'Διάβασε το άρθρο της φρικιπαιδείας καλύτερα'
Αυτη και αν θεωρειται απαντηση... -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Κάποιος το 'πάει' και επειδή οι μαγκιόροι οδηγοί δεν αγοράζουν ποτέ οχήματα του λαού, αλλά κάτι AR τότε κράτα πολύ μικρό καλάθι....
συμφωνοι στο οτι καποιος το παει.
στα υπολοιπα... -
εν τέλει είναι coupe άσχετα εάν είναι 3θυρη και όχι 2θυρη....Η κυρτότητα του πίσω μέρους,Μεταξύ μας, η κυρτότητα του πίσω μέρους είναι αυτό που την κάνει να φαίνεται περισσότερο χάτσμπακ παρά κουπέ...
Πάντως το οτι είναι 3θυρη δεν συνηγορεί κατά του coupe σχήματος, αντιθέτως... κατ'εξοχήν κουπέ σχήματα (Cayman, TT, 350Z) είναι 3θυρα... αλλά η γραμμή της οροφής τους δεν έχει καμία σχέση με αυτή της Brera... -
Δωσε μου εσυ ενα πιο εγκριτο να το ενστερνιστω ευχαριστως...
Νομίζω ότι και η Alba σου έχει δώσει απάντηση αλλά και ο Pai Mei προσφάτως.
Οπότε γιατί το κουράζεις?
Ο βάτραχος δεν είναι coupe, είναι ένα μικρομεσαίο hatchback, αντίστοιχο του έχει η Opel το Astra GTC, και η Renault το Megane Coupe( το ίδιο και για αυτούς) όπως και η Seat το Ibiza SC
Αυτά είναι hatchback....και γιατί τόσο κόλλημα? Υποτιμητικό είναι δηλαδή?
Δηλαδή η 159 Sportwagon είναι 5θυρο coupe? Σώνει και καλά πρέπει να είναι coupe κάτι ενώ δεν είναι?Για την Brera παρότι οι ίδιοι οι Ιταλοί απέφευγαν πάντα την αναφορά της λέξης coupe,
εν τέλει είναι coupe άσχετα εάν είναι 3θυρη και όχι 2θυρη....Η κυρτότητα του πίσω μέρους, το 2+2, τα πιο κοντινά στα μπροστά πίσω καθίσματα, το κοντύτερο μεταξόνιο του πατώματος της berlina έκδοσης 159, είναι σαφή χαρακτηριστικά για να την ονοματίζουμε ως coupe.....
Να γίνει κατανοητό λοιπόν ώστε να μιλάμε από κάποια βάση, γιατί αλλιώς Gregory άκρη δεν βγαίνει....Bεβαιως, (οχι για το θεμα coupe ομως) και την ευχαριστω για αυτο, και για διευκρινησεις που δεν γνωριζω, αλλα χωρις να εχω κανενα κολλημα, ενω μπορω να δεχτω οτι το rocco ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΠΕ (το πραγματικο κουπε οπως ηξερα απο παλια ειναι ενα 2door sedan, αλλα πιο αεροδυναμικο απο το αντιστοιχο 4door sedan, με πισω παραθυρα που κατεβαινουν!), δεν μπορω αντιστοιχα να θεωρησω το αντιθετο για την brera, επειδη αυτη εχει πχ λιγο πιο κοντο μεταξονιο απο την 159, και επειδη το πισω τζαμι της 3ης πορτας εχει μεγαλη κλιση...
Αυτη την στιγμη το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ COUPE με την πληρη εννοια του ορου που μου ερχεται στο μυαλο και ειναι Ευρωπαικο, ειναι η νεα E-coupe της Μercedes, με τα πισω πλαινα τζαμια να κατεβαινουν!!! -
μπορειτε να μου παραθεσετε αν εχετε την ευγενη ευχαριστηση ενα συνδεσμο οπου μπορω να διαβασω για την δοκιμη του σιροκο ρ(δεν το λεω ειρωνικα,απλως δεν εχω διαβασει κατι τετοιο κ απο την αλλη θα περιμενα να εδιναν κ καποιο συνδεσμο στο αντιστοιχο θεμα των σιροκο)?κ δει απεναντι σε καποιο αλλο μοντελο?επισης αν ηταν ευκολο να εχει κ πραγματικες μετρησεις κ οχι τις εργοστασιακες ανακοινωθησες τιμες..
στα υπολοιπα,ναι,μου αποδειξατε ποσο κουπε ειναι το ροκο..με σοβαρα κ αντικειμενικοτατα επιχειρηματα-αποδεικτικα των λεγομενων σας στοιχεια.. ''ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ'',παρολο που εχει τα ιδια μεγεθη σε ολες τις διαστασεις-μετρησεις(περαν του πλατους)..
αμφιβαλλω αν καταλαβατε οτι δεν θεωρω την 130 κουπε αλλα χατσμπακ..
η απαντηση της φρικιπαιδειας ηταν σωστη..εννοωντας οτι ο συνδεσμος που παραθεσατε δεν μπορει να θεωρηθει εγκυρος κατα 100% μιας κ ο καθεις μπορει να συμπληρωσει το σχολιο του στην εν λογω ιστοσελιδα..οι εκτος θεματος παραθεσεις πρεπει να σταματησουν απο ολους μας,αυτοι που παθιαζονται με οποιοδηποτε αυτοκινητο κ το θεοποιουν,μπορουν να γραφουν για αυτο στην αναλογη θεματικη ενοτητα..
-
@ Γρηγορη + Cls + clk
edit...ακυρη η Cls ξεχασα οτι ειναι 4θυρη... -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
@ Γρηγορη + Cls + clk
edit...ακυρη η Cls ξεχασα οτι ειναι 4θυρη...Ναι βρε συ, μου ηρθε απλα η E-coupe επειδη ειναι 'φρεσκια' (η CLK βγαινει 5+ χρονια?)
και την οδηγησα και αυτη προσφατα. (btw μαπα το κιβωτιο της, στις χειροκινητες αλλαγες , και βγαινει μονο σε αυτοματη ) -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@ Γρηγορη + Cls + clk
edit...ακυρη η Cls ξεχασα οτι ειναι 4θυρη...Ναι βρε συ, μου ηρθε απλα η E-coupe επειδη ειναι 'φρεσκια' (η CLK βγαινει 5+ χρονια?)
και την οδηγησα και αυτη προσφατα. (btw μαπα το κιβωτιο της, στις χειροκινητες αλλαγες , και βγαινει μονο σε αυτοματη )Kλασσικο μερκ CGI .... ολα αργααα.....αργααα
-
μπορειτε να μου παραθεσετε αν εχετε την ευγενη ευχαριστηση ενα συνδεσμο οπου μπορω να διαβασω για την δοκιμη του σιροκο ρ(δεν το λεω ειρωνικα,απλως δεν εχω διαβασει κατι τετοιο κ απο την αλλη θα περιμενα να εδιναν κ καποιο συνδεσμο στο αντιστοιχο θεμα των σιροκο)?κ δει απεναντι σε καποιο αλλο μοντελο?επισης αν ηταν ευκολο να εχει κ πραγματικες μετρησεις κ οχι τις εργοστασιακες ανακοινωθησες τιμες..Το ειχα δει σε Γαλλικο περιοδικο, σε φιλικο σπιτι (δεν θυμαμαι ποιο περιοδικο ηταν... )
θα ψαξω, και οταν το βρω, θα κανω παραθεση...στα υπολοιπα,ναι,μου αποδειξατε ποσο κουπε ειναι το ροκο..με σοβαρα κ αντικειμενικοτατα επιχειρηματα-αποδεικτικα των λεγομενων σας στοιχεια.. ''ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ'',παρολο που εχει τα ιδια μεγεθη σε ολες τις διαστασεις-μετρησεις(περαν του πλατους)..
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=15854&start=6165
Tα 4 Post που εχω βαλει...αμφιβαλλω αν καταλαβατε οτι δεν θεωρω την 130 κουπε αλλα χατσμπακ..
η απαντηση της φρικιπαιδειας ηταν σωστη..εννοωντας οτι ο συνδεσμος που παραθεσατε δεν μπορει να θεωρηθει εγκυρος κατα 100% μιας κ ο καθεις μπορει να συμπληρωσει το σχολιο του στην εν λογω ιστοσελιδα..Ναι αλλα αυτα που τοποθεντουνται ως τελικη επιλογη αφορουν την πραγματικοτητα
και μονο. Aμα το παμε ετσι, τιποτα δεν ισχυει 100%, μονο ο θανατος!οι εκτος θεματος παραθεσεις πρεπει να σταματησουν απο ολους μας,αυτοι που παθιαζονται με οποιοδηποτε αυτοκινητο κ το θεοποιουν,μπορουν να γραφουν για αυτο στην αναλογη θεματικη ενοτητα..
Σιγουρα, αλλα καποιες φορες αυτα που γραφετε αποτελουν για εμενα
flame baiting, και δεν μπορω να τα αφησω να περασουν ετσι... -
μαλιστα.συμφωνω γιαυτο το σταματαω εδω..παρεπιπτοντως,γινατε διαχειριστης-συντινιστης κ βαλατε αυτο το κοκκινο χρωμα?η μηπως ειστε οπαδος της ιταλικης(οξωαποδω ) φερραρι?πλακα κανω,μην παρεξηγηθειτε κ με αυτο κ τσιμπησετε..
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Μα καλά ρε Γρηγόρη... **(...φφφφτ βαριά τζούρα...) **...δεν ξέρεις αγόρι μου οτι οι κάτοχοι AR είναι γνωστοί μαγκιόροι και μπελαλήδες ενώ οι κάτοχοι οχημάτωνε του λαουτζίκου έστε φλώράντζε τρισκραγμένε...?
Εαν δε έχεις και απο τα δύο, καλύτερα να ήσουν τρ@βέλι βάζελος στην θύρα 7...Θεος... -
Πολύ θεός....''Εκλασα πάνω μου απόα γέλια...αχαχουχα
-
μαλιστα.συμφωνω γιαυτο το σταματαω εδω..παρεπιπτοντως,γινατε διαχειριστης-συντινιστης κ βαλατε αυτο το κοκκινο χρωμα?η μηπως ειστε οπαδος της ιταλικης(οξωαποδω ) φερραρι?πλακα κανω,μην παρεξηγηθειτε κ με αυτο κ τσιμπησετε..Ωραια, χαιρομαι.
Oχι, εβαλα κοκκινο, για να τονισω την απαντηση μου στο εσωτερικο του δικου σας post
για φαινεται καλυτερα ποιος εχει γραψει τι, μιας και ειναι αρκετα τα πεδια
των διευκρινησεων για να απαντησω με 'σεντονι' απο κατω...
Σε επομενη απαντηση τετοιου χαρακτηρα θα βαλω μπλε ή πρασινη γραμματοσειρα -
Έλα άστα αυτά, είσαι σκιώδης moderator
Θες να φας την θέση του drdino -
Φτανει πια με τα off topic
Ξερει κανεις ποτε θα ανοιξουν οι παραγγελιες για τις νεες εκδοσεις MA και QV και πανω κατω τις τιμες τους?
Πηγα να ρωτησω σε μια αντιπροσωπεια για παραπανω πληροφοριες και με κοιταζαν σαν εξωγηινο
Δεν ειχαν ιδεα τι ειναι η Quadrifoglio Verde καλα καλα... -
Και σε εμένα βλακείες λέγανε, ότι δεν ξέρανε τίποτα και ότι θα ρθουν απ τον καινούριο χρόνο και μάλιστα θα αργήσουν...προσπαθούν να σπρώξουν τις t-jet για να τις ξεφορτωθούν...όταν είπα βέβαια στον πωλητή ότι ήδη πωλούνται στην Ιταλία κατάπιε την γλώσσα του...
-
Συμφωνα με αυτα που γραφουν τα περισσοτερα περιοδικα τουλαχιστον
οι πρωτες m-air εκδοσεις θα πρεπει να αναμενονται στην χωρα μας τον Νοεμβριο, με την QV να ακολουθει στο τελος του χρονου...
Ειναι ηδη διαθεσιμες οι m-air εκδοσεις πλην αυτης της QV των 170 ιππων στην Ιταλια
απ' οσο γνωριζω. -
-
ζητω εκ των προτερων συγνωμη αλλα δεν καταλαβα γιατι το ..κ πως κολλαει αυτο στο βιντεο που παραθεσατε..(εκφραζω απορια κ οχι ειρωνια φυσικα..)
στο βιντεο ειδαμε πως λειτουργει με ενεργοποιημενα τα ηλεκτρονικα κ πως οχι..ειναι μια κλασσικη δοκιμη την οποια μπορεις να κανεις σε αρκετες πιστες στο εξωτερικο χωρις να χρειαζεται να εισαι οδηγος αγωνων..εκτος κ αν υπαρχει κ κατι αλλο που δεν παρατηρησα..
-
απλα το χρωμα με τα μαυρα δαχτυλιδια στα φαναρια και τις ζαντες την κανουν πολυ ομορφη....μαλλον γ'αυτο
Alfa Romeo Mi.Τo 2008