Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ποτε θα καταλαβετε μερικοι οτι το βασικοτερο (κ εξοργιστικο) προβλημα ειναι ΤΟ ΥΦΑΚΙ που αποκτουν μερικοι ΕΠΕΙΔΗ ενας νομος ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, που ΔΕΝ σου δινει το δικαιωμα να υπερασπιστεις την αθωοτητα σου, τους εχει κανει μαγκες? Λογικο βεβαια αφου ξαφνικα ο δημοσιος υπαλληλος εγινε δικαστης ενορκος κ εκτελεστης ταυτοχρονα. ΑΥΤΟ ειναι το προβλημα κ για αυτο τα χωνουμε ΚΑΙ στον κοκ.
Πεστα γ@μω την αγανακτηση.
Οταν με σταματησανε στην τεραστια ευθεια της ΑΟ πριν τον κομβο με την Κηφισσιας, παρασκευη καταχειμωνο 2+ το βραδυ (Wagner, οταν ηρθα στο Ρεινα με την κληση στα χερια ), το πρωτο πραγμα που μου ειπαν ηταν 'καλα, δεν εχεις μαθει οτι σε τετοια σημεια δεν τρεχουμε'? Εννοωντας ακριβως 'μεγαλε μλκια ειναι αλλα μας εχουν στησει εδω να τσακωνουμε ανυποψιαστο κοσμακι). Το οποιο κ ειπαν μετα. Ε αυτους τους εκτιμησα, οπως επισης εκτιμησα το οτι το 173 εγινε 105 ή κατι τετοιο . Κ για να σας προλαβω, προφανως θα με ετσουζε αν δεν γινοταν αλλα κ παλι δεν θα ειχα προβλημα μαζι τους (θα ειχα φυσικα προβλημα με αυτον που τους εστησε εκει).
Μπραβο τους. Ειναι κριμα κυριως γι'αυτους να μπαινουν σε μια 'διαδικασια παζαριου/φιλοτιμο' οσον αφορα την κληση. Οποιος εχει λογικη βλεπει τη ματαιοτητα του πραγματος, ισως ομως οχι σε αυτο το παραδειγμα αφου τα 173-105 ειναι τρελη εκπτωση.
Αντιθετα οταν με σταματησαν 4 το πρωι καθημερινης στο τελειωμα της Συγγρου με την τρομακτικη ταχυτητα δινης των 113 χαω, μου αρχισαν το κυρηγμα για το ποσο επικινδυνη ειναι η ταχυτητα 'ειδικα μεσα σε κατοικημενη περιοχη' κ οτι 'θα επρεπε να τους ευχαριστω που ενδιαφερονται για την ασφαλεια μου' (το τελευταιο το ειπαν ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι). Ε αυτοι να πεσουν να πεθανουν. Κυριολεκτικα. Δεν υπαρχει θεση κ χρησιμοτητα στην γη για τετοιους μαλακες. Οι αρουραιοι ειναι πιο χρησιμα ζωα απο αυτους.
Σκατα να φανε, γιατι ειναι προκλητικοτατοι και εκμεταλευονται το νομο οσον αφορα το υφακι. Αμα εσυ τα παρεις και τους την πεις, δεν ξερεις τι θα γινει. 113 στο τελειωμα της Συγγρου αξιζουν μια τυπικη κληση ('γιατι ετσι πρεπει') και οχι κυρηγμα.