-
Ναι αλλά στα πολλά G η αριστερή κρατάει καλύτερα!
-
Παίρνει και ζώνες 5 σημείων η μαύρη.
-
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Youtube Video -
Το ΣΚ,ειδα δυο california!Mia λευκη και μια μαυρη!Ηταν πολυ ωραιες καιοι δυο...
Η λευκη μου αρεσε περισσοτερο... -
Ο Flavio Manzoni, νούμερο 2 στην ιεραρχία του σχεδιασμού του Volkswagen group,αμέσως μετά τον Walter de' Silva,επιστρέφει στο gruppo Fiat και από 1-1-2010 αναλαμβάνει επικεφαλής σχεδιασμού της Ferrari,αναφέροντας απευθείας στον CEO Amedeo Felisa.
O Donato Coco,τωρινός υπεύθυνος σχεδιασμός του Cavallino,μάλλον θα μεταπηδήσει στο centro stile της Alfa Romeo.
O Manzoni έρχεται στη Ferrari προκειμένου να στηθεί ένα πραγματικό centro stile στο Maranello,το οποίο θα εκπονεί και σχέδια και όχι απλά και μόνο να εγκρίνει και τροποποιεί αυτά που εκπονεί η Pininfarina,η οποία είχε μέχρι σημερα τον πρώτο λόγο σε ζητήματα σχεδιασμού.
-
-
Καλησπερα,
εχω μια ερωτηση μιας και ειμαι καινουργος εδω.Υπαρχουν Φερραρι Ιδιοκτητες εδω στο Φορουμ η γενικως υπαρχει Φερραρι Κλαμπ στην Ελλαδα με καποια Ιστοσελιδα;;;Φιλικα Θεμης
-
Καλώς ήρθες. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο ιδιοκτήτες Ferrari στο forum. Ο ένας έχει 430 Scuderia και ο άλλος F430. χ 2 λοιπόν.
-
Φίλε,
καλώς ήρθες....
Ειλικρινά αν αφιέρωνες 10 λεπτά να το ψάξεις μόνος σου, θα είχες απαντήσει και στις 2 ερωτήσεις. -
Για αυτό είπα τουλάχιστον κύριε Γιώργο μας. Εσείς οι ιδιοκτήτες προφανώς γνωρίζεστε καλύτερα ματαξύ σας.
-
Ο χρήστης race850i έγραψε:
υπαρχει Φερραρι Κλαμπ στην Ελλαδα με καποια Ιστοσελιδα;;;
Φιλικα ΘεμηςΥπάρχει το http://www.ferrariclubhellas.gr αλλά είναι υπό κατασκευή ακόμα.
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Φίλε,
καλώς ήρθες....
Ειλικρινά αν αφιέρωνες 10 λεπτά να το ψάξεις μόνος σου, θα είχες απαντήσει και στις 2 ερωτήσεις.Ευχαριστω για το καλοσωρισμα γενικως
Ειλικρινα αφιερωσα κανα δυο μερες ψαχνωντας στον υπολογιστη αλλα εκτος απο αυτο το Φορουμ δεν βρηκα τιποτα σοβαροτερο.και το κλαμπΕλλας ειναι υπο κατασκευη οπως προειποθηκε
Δεν πειραζει ομως οι 2 και ιδιοκτητες εγιναν 3
Οδηγω εδω και 2 χρονια ενα F355 Spider.
Απο οτι εχω καταλαβει 355 στην Ελλαδα δεν υπαρχουν πολλα ετσι;; μονο ενα εχω δει εδω και πολλα χρονια! -
355...
-
Φίλε,
καλώς ήρθες....
Ειλικρινά αν αφιέρωνες 10 λεπτά να το ψάξεις μόνος σου, θα είχες απαντήσει και στις 2 ερωτήσεις.Ευχαριστω για το καλοσωρισμα γενικως
Ειλικρινα αφιερωσα κανα δυο μερες ψαχνωντας στον υπολογιστη αλλα εκτος απο αυτο το Φορουμ δεν βρηκα τιποτα σοβαροτερο.και το κλαμπΕλλας ειναι υπο κατασκευη οπως προειποθηκε
Απο οτι εχω καταλαβει 355 στην Ελλαδα δεν υπαρχουν πολλα ετσι;; μονο ενα εχω δει εδω και πολλα χρονια!Φοβερο εργαλειο η 355...ειδικα η Spider...ανεβασε μας φωτο
-
ζημιαααααα
παλι εφαγα μια ωρα να ψαχνω 355 στο αμερικανικο ebay (τις τιμες μπορειτε να τις φανταστειτε ...)
Η αγαπημενη μου μαζι με την 550 , να την χαιρεσαι -
Φίλε,
καλώς ήρθες....
Απο οτι εχω καταλαβει 355 στην Ελλαδα δεν υπαρχουν πολλα ετσι;; μονο ενα εχω δει εδω και πολλα χρονια!F355 spider??????????
είναι καλό αυτό?? γιατί δεν έχω δει να κυκλοφορούν πολλά -
Ευχαριστω για τα λουλουδια παιδια
προσπαθω να την χαιρωμαι οσο μπορω την γριουλα μου.Ειναι πραγματικα ενα εξαιρετικο αυτοκινητο που δεν εχει να ζηλεψει απολυτως τιποτα απο τα μοντερνα!
Απο φωτος ομως ειμαι χαλιας δεν εχω καταφερει ακομα να κανω κατι καλο οποτε θα παρετε μερικες πολυ ερασιτεχνικες. -
Θα σε παρακαλούσα, παρότι ομολογείς πως το θέμα φωτογραφία δεν το κατέχεις, να μην ανεβάζεις πορνογραφικό υλικό σε δημόσιες συζητήσεις που παρακολουθούν κι ανήλικοι!
Έχει συμβεί και στο παρελθόν, και οι υπεύθυνοι πήραν δραστικά μέτρα!
Υποχρέωσαν τον uploader να ανεβάσει ό,τι είχε και δεν είχε!....Να το χαίρεσαι το ξεσκούφωτο κουκλί σου και να το απολαμβάνεις όσο μπορείς περισσότερο!
-
delete
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)