-
μια χαρα δουλευει η κυβερνηση
αχ και να ξερατε ποσους διορισμους εκανε τελευταια...
οχι οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι μακρια, με τους στυλους στα χερια ειναι για να πεσουν οι υπογραφες...
-
τα τελευταία 2 ποστ από nidosan & spiros δένουν τέλεια...
Εξηγούμαι:
Αυτοί που παραδέχονται την αποτυχία της κυβέρνησης, κατά πάσα πιθανότητα δεν 'ικανοποιήθηκαν' απ αυτήν, όπως ίσως περίμεναν. Ή -για να μην είμαι απόλυτος- δε θα μιλούσαν, αν είχαν στην οικογένεια έναν διορισμό...επιπλέον θα ψαναψηφίσουν ΝΔ (σε αντίστοιχη περίπτωση άνετα θα έγραφα ΠΑΣΟΚ) με την ελπίδα οτι θα...γλείψουν κι αυτοί λίγο μέλι...Στο δια ταύτα;
Έχουμε τέτοιους πολιτικούς/διακυβέρνηση γιατί τέτοια ακριβώς ποιότητα έχουμε σαν λαός. δεν μας αξίζει κάτι πολύ καλύτερο. Κοιτάμε το μικρόκοσμο του σπιτιού μας και τίποτα άλλο. Κι όσο κατηγορούμε κόμματα οτι μας έκαναν έτσι, εν τέλει είναι αντίστοιχος προβληματισμός με το αυγό και την κότα... -
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Mη ραβετε κουστουμια λεμε...
http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_258.html
Το ΠΑΣΟΚ αλλαξε.To McAfee με προειδοποιει να μην ανοιξω το λινκ του τρωκτικου,'για το καλο μου'.Πλακα δεν εχει?
Εσυ έχεις πλάκα που χρησιμοποιείς McAfee
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Mη ραβετε κουστουμια λεμε...
http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_258.html
Το ΠΑΣΟΚ αλλαξε.To McAfee με προειδοποιει να μην ανοιξω το λινκ του τρωκτικου,'για το καλο μου'.Πλακα δεν εχει?
Εσυ έχεις πλάκα που χρησιμοποιείς McAfee
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν εχω καταλαβει γιατι οι δεξιοι στην ελλαδα ντρεπονται που ειναι δεξιοι (δεν αναφερομαι στον πολλα 8αρια, γενικως μιλαω...)Διοτι,πολυ απλα,η ελληνικη κοινωνια βρισκεται ακομα σε φαση αποχουντοποιησης.Επισης οπως ειπε(κι αν κανω λαθος διορθωστε,απ' το χαζοκουτι τ'ακουσα) κι ο αλλος μεγαλος κρυφοδεξιος Νεοκλης Σαρρης:'Ενω σ'ολες τις χωρες την ιστορια την εγραψαν οι νικητες στην Ελλαδα την εγραψαν οι χαμενοι'.Οποτε δεν τον παιρνει τον αλλο για πολλα-πολλα.Εχει και η ξεφτιλα το μετρο της.Ποιος βγαινει αποψε π.χ, να δηλωσει βαμμενος γαβρος? (που σαι ρε πασχο?)
Εκτος αυτου ειναι 'sugoi!' και 'super-cool!' να δηλωνεις αριστερος στην Ελλαδα.Κι οταν γραφω αριστερος δεν εννοω το συμπαθες 8% της κοινωνιας μας που εχει κολλησει με αυτιστικη εμμονη στο 1917.Εννοω να οδηγας την SLK 350 AMG σου,μιλωντας στο iPhone και να φρεναρεις για να περασει το γατακι απεναντι,διοτι εχεις ευαισθησιες που να παρει!
Ξερεις ποσα γκομενετα πλευρισα εγω στις καταληψεις επι Μαριεττας,παριστανοντας τον αριστερο?Ασχετα που μετα καταληξαμε για lounge cafe στο Cosmos με το 2λιτρο Saab του μπαμπα...Ενω αμα δηλωνεις (ακρο)δεξιος στην καλυτερα περιπτωση να σου κατσει καμμια μυστηρια δεξιογκομενα-αυταρχικη αφεντρα,τυπου Μανωλιδου και να πεφτει τρελο μαστιγωμα.Δε λεει...
Τελος στην Ελλαδα το αριστεριλικι παραγεται ανεξοδα,γι αυτο και διανεμεται δωρεαν.Συναρμολογεις μια πιασαρικη φραση με 'οχι στο ενα','οχι στο αλλο',βαζεις ενα ενωτικο 'ολοι εμεις' και κλεινεις με το αγωνιαρικο 'θα παλεψουμε' .Αφηνεις και μουσακι 5-6 ημερων αν δεν προλαβαινεις να μακρυνεις το μαλλι και εισαι ετοιμος.
-
Άμα πολεμάς να χτυπάς αριστερές γκόμενες, έχεις σοβαρό πρόβλημα γούστου
Αν δε προσπαθείς να ρίξεις γκόμενες με αριστερό παπαριλίκι, πρέπει να είσαι αρκετά καλός παπάρας
-
Είχαμε συνηθίσει σε κάθε αλλαγη κυβέρνησης οι επόμενοι να μας λένε
το γνωστο πια 'παραλάβαμε καμμενη γή'...Απερχομενη κυβέρνηση που να λέει 'παραδίδουμε καμμένη γή' δεν είχαμε
ακούσε ποτέ και αυτό ειναι προς τιμή της ΝΔ. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Άμα πολεμάς να χτυπάς αριστερές γκόμενες, έχεις σοβαρό πρόβλημα γούστουΑν δε προσπαθείς να ρίξεις γκόμενες με αριστερό παπαριλίκι, πρέπει να είσαι αρκετά καλός παπάρας
Μα δεν εγραψα αριστερες γκομενες.Εγραψα οτι η προσεγγιση απο τ'αριστερα πιανει καλυτερα στις mainstream γκομενες.Παραμυθιαζονται πιο ευκολα ετσι
Εξαλλου οι hardcore αριστερες γκομενες δε βλεπονται...
-
2,3%
-
.Επισης οπως ειπε(κι αν κανω λαθος διορθωστε,απ' το χαζοκουτι τ'ακουσα) κι ο αλλος μεγαλος κρυφοδεξιος Νεοκλης Σαρρης:'Ενω σ'ολες τις χωρες την ιστορια την εγραψαν οι νικητες στην Ελλαδα την εγραψαν οι χαμενοι'.Οποτε δεν τον παιρνει τον αλλο για πολλα-πολλα.Εχει και η ξεφτιλα το μετρο της.Πες του να σου πει μια χώρα που τράβηξε όσα εμείς και βρέθηκε σε τέτοια φάση μετά την Κατοχή, και είχε το μισό της + πληθυσμό 'στη γωνία' (και λίγο λέω) μέχρι και πριν από καμια 35αριά χρόνια. Και τότε τα ξαναλέμε με για το ποιοι έγραψαν την ιστορία ή όχι.
κι ένα άλλο :Οι αυτιστικοί πολλά μπορεί να είναι αλλά ανήθικοι δεν είναι. Αν και έχουν αντιπρόεδρο στη βουλή (ή αντιπροέδρους δε γνωρίζω ακριβώς) ήταν οι μόνοι που δε διόρισαν στο παραπέντε, όπως τους έδινε 'δικαίωμα' ο νόμος. Δημοσιεύτηκε και εδώ, θα το είδες φαντάζομαι.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πες του να σου πει μια χώρα που τράβηξε όσα εμείς και βρέθηκε σε τέτοια φάση μετά την Κατοχή, και είχε το μισό της + πληθυσμό 'στη γωνία' (και λίγο λέω) μέχρι και πριν από καμια 35αριά χρόνια. Και τότε τα ξαναλέμε με για το ποιοι έγραψαν την ιστορία ή όχι.
Τετοια ποστ,θα εννοει φανταζομαι οταν λεει οτι εγραψαν την ιστορια
Αν και κατα τη γνωμη μου σ'εναν εμφυλιο δεν μπορουν να υπαρξουν ευνοημενοι και αδικημενοι,οσο κι αν προσπαθει καθε πλευρα να πεισει για το αντιθετο.
κι ένα άλλο :Οι αυτιστικοί πολλά μπορεί να είναι αλλά ανήθικοι δεν είναι. Αν και έχουν αντιπρόεδρο στη βουλή (ή αντιπροέδρους δε γνωρίζω ακριβώς) ήταν οι μόνοι που δε διόρισαν στο παραπέντε, όπως τους έδινε 'δικαίωμα' ο νόμος. Δημοσιεύτηκε και εδώ, θα το είδες φαντάζομαι.
Ο,τι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο(και ειναι ρηση δεξιου )
Σιγουρα δεν ειναι ανηθικοι.Οπως μπορει να μην ειναι και αρχαιοκαπηλοι,λαθρεμποροι,παιδεραστες,νονοι της νυχτας κτλ.Που θες να καταληξεις?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
2,3%μην βαζεις ασχετους αριθμους τπου εχουν σχεση με επιτοκιο καταθεσης σε φορουμ για εκλογες...
θα σε παρεξηγησουν...
-
Εγω δν ειπα τπτ...μου ξεφυγε
-
πολυ λιγο ειναι το 2.3% Βαλε κατι,μπορει να καρφωθεις
-
Πες του να σου πει μια χώρα που τράβηξε όσα εμείς και βρέθηκε σε τέτοια φάση μετά την Κατοχή, και είχε το μισό της + πληθυσμό 'στη γωνία' (και λίγο λέω) μέχρι και πριν από καμια 35αριά χρόνια. Και τότε τα ξαναλέμε με για το ποιοι έγραψαν την ιστορία ή όχι.
Τετοια ποστ,θα εννοει φανταζομαι οταν λεει οτι εγραψαν την ιστορια Χέστηκα τι εννοεί.Λέω κάτι εκτός πραγματικότητας??? αυτό έχει σημασία
Αν και κατα τη γνωμη μου σ'εναν εμφυλιο δεν μπορουν να υπαρξουν ευνοημενοι και αδικημενοι,οσο κι αν προσπαθει καθε πλευρα να πεισει για το αντιθετο. Τότε λοιπόν προς τι αυτές οι μαλακίες περί του ποιος γράφει την Ιστορία??
Ο,τι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο(και ειναι ρηση δεξιου ) Εάν δεν ήταν δεξιός δε θα έλεγε αυτές τις πίπες.
Σιγουρα δεν ειναι ανηθικοι.Οπως μπορει να μην ειναι και αρχαιοκαπηλοι,λαθρεμποροι,παιδεραστες,νονοι της νυχτας κτλ.Που θες να καταληξεις? Γιατί θα πρέπει να θέλω να καταλήξω κάπου? Εγώ τους απέδωσα ένα συγκεκριμένο χαρακτηρισμό στηριζόμενος σε ένα γεγονός. Και εάν δεν έκανες εσύ αναφορά στο ποστ σου, δε θα έγραφα τίποτα. Αυτό είναι όλο. Εσύ χρησιμοποιώντας προσβλητικούς/ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς* (θεωρώ δεδομένο ότι ξέρεις τι σημαίνει αυτιστικός. Νομίζεις ότι πρέπει να χρησιμοποιείται όταν θέλουμε να μιλήσουμε απαξιωτικά για κάποιον????)* και όχι μόνο μια φορά, θες να καταλήξεις κάπου? Εάν φοβάσαι μη γίνουν κυβέρνηση και σου 'πάρουν' το Saab, είναι αβάσιμοι οι φόβοι σου Πήρανε Lexus
Υ.Γ...κι αύριο μέρα είναι, πήγε 2 η ώρα.
-
πολυ λιγο ειναι το 2.3% Βαλε κατι,μπορει να καρφωθειςΑλλες δημοσκοπησεις αλλων χωρων λενε και 1,8%
Εγω δν φταιω...Λεβεντη ψηφιζω -
Χέστηκα τι εννοεί.Λέω κάτι εκτός πραγματικότητας??? αυτό έχει σημασία.Τότε λοιπόν προς τι αυτές οι μαλακίες περί του ποιος γράφει την Ιστορία??
Να γραφει στα πρακτικα πως πουθενα δεν εγραψα οτι συμφωνω με τη ρηση αυτη.Απο κει και περα μιας και δεν ειμαι εκπροσωπος τυπου του Σαρρη ή οποιου την ειπε,μην χανεις το χρονο σου μαζι μου.Ζητα τα ρεστα απο τον ιδιο.Εμαθα οτι συχναζει με το Γιανναρα
Εάν δεν ήταν δεξιός δε θα έλεγε αυτές τις πίπες.
Σωστο.Οχι πως ο αριστερος παει πισω.Μη σου πω πως ο δεξιος λογω ανασφαλειας επειδη φοβαται πως με τα μισα απο οσα θα εκστομισει θα εκτεθει,ειναι εξτρα λακωνικος Σεμναααα και ταπειναααα
Γιατί θα πρέπει να θέλω να καταλήξω κάπου? Εγώ τους απέδωσα ένα συγκεκριμένο χαρακτηρισμό στηριζόμενος σε ένα γεγονός. Και εάν δεν έκανες εσύ αναφορά στο ποστ σου, δε θα έγραφα τίποτα. Αυτό είναι όλο.
Pardonne moi,προς στιγμη νομιζα οτι ελεγες πως το να μη διοριζεις δικους σου οταν σου δινεται η ευκαιρια ειναι το απολυτο πολιτικο κριτηριο
Εσύ χρησιμοποιώντας προσβλητικούς/ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς (θεωρώ δεδομένο ότι ξέρεις τι σημαίνει αυτιστικός. Νομίζεις ότι πρέπει να χρησιμοποιείται όταν θέλουμε να μιλήσουμε απαξιωτικά για κάποιον????) και όχι μόνο μια φορά, θες να καταλήξεις κάπου?
Χεστηκα κι εγω αν σου φανηκε ρατσιστικο/προσβλητικο.Μηπως λεω εγω κατι εκτος πραγματικοτητας?
άν φοβάσαι μη γίνουν κυβέρνηση και σου 'πάρουν' το Saab, είναι αβάσιμοι οι φόβοι σου Πήρανε Lexus
Πηρανε Lexus και στον Περισσο?
Τεσπα,ηρεμησε λιγο διοτι πρασινισες απο το θυμο σου.. .
Μου αρεσει πολυ που τις προαλλες παρεξηγηθηκες οταν σου ειπα πως στοιχιζεσαι συμφωνα με συγκεκριμενη πολιτικη γραμμη.Δεν φταιω εγω αν λυγιζεις υπο το βαρος των πολιτικων σου επιλογων,αγαπητε -
Τετοια ποστ,θα εννοει φανταζομαι οταν λεει οτι εγραψαν την ιστορια
Αν και κατα τη γνωμη μου σ'εναν εμφυλιο δεν μπορουν να υπαρξουν ευνοημενοι και αδικημενοι,οσο κι αν προσπαθει καθε πλευρα να πεισει για το αντιθετο.
Στον δικο μας εμφυλιο οι νικημενοι εγιναν κυνηγημενοι και επι σειρα ετων....
Απο την αλλη και οι νικητες απεκτησαν το στιγμα του συνεργατη του ξενου κεφαλαιου και αυτη η νοοτροπια κραταει μεχρι σημερα. (Γα περισσοτερα και αυθεντικοτερα ακουστε Αλεκα.) -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
πολυ λιγο ειναι το 2.3% Βαλε κατι,μπορει να καρφωθεις
Αλλες δημοσκοπησεις αλλων χωρων λενε και 1,8%
Εγω δν φταιω...Λεβεντη ψηφιζωΟ άνθρωπος αναφέρεται προφανώς στο ποσοστό των Οικολόγων.
Εκτός κι αν ψηφίζει Ν.Δ. και διαβάζει 'Απογευματινή', 'Αδέσμευτο', κ.λ.π., οπότε λέει το 2,3% για να μην πει αυτό που πραγματικά πιστεύει -ότι δηλαδή θα κερδίσει ο Καραμανλής!
Εκλογές 2009