-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχει να πουληθεί leasing και εταιρικό πάλι... ...χαμός θα γίνει.Astra ετσι?Διοτι Milano...
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
έχει να πουληθεί leasing και εταιρικό πάλι... ...χαμός θα γίνει.
Astra ετσι?Διοτι Milano...
Μην ξύνεις πληγές
-
τώρα που είδα τις live φωτογραφίες του Drunkard μπορώ να πω πως μοιάζει τρομερα με το mazda 3 το μπροστα μέρος.. επίσης φαίνεται αρκετα μεγάλο.
-
Απο την εμπειρια μου με Jetta 1.4 tsi 140ps μαλλον αρνητικος προς τα turbo.
38.000km αλλαγη κλαπε 350euro, για dsg μην συζητησουμε καλυτερα.
Παντως το cruze φοραει ecotec της Opel.
Η συμαντικη διαφορα-> 16500 foul xtra 1.6 το cruze.
Το Astra φανταζομαι οτι στην βασικη που κανει 15.500 θα ειναι ξεβρακωτο, για να εχει τα ιδια xtra πρεπει να παρεισ την cosmo που κανει 19800. Ε, δεν θα βαλεις και μεταλλικο χρωμα?
τα πατησες τα 20.500.
Ε οχι για την opel, μιλαμε για πανω απο 7.000.000 δραχμες.
COOL ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ!
Ποσα χρονια εγγυηση δινει η opel?
Στο corsa που εχω του 1999 μου εδωσαν ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ!
Η Chevrolet δινει 3 χρονια + 10% εκπτωση στα ανταλακτικα + 15% εκπτωση στα service.
Την Τριτη παω να δω και το Astra μηπως και αλλαξω γνωμη. -
Δε χρειάζεται να πάρεις cosmo για έναν αξιοπρεπή εξοπλισμό.
Η opel δίνει 2 χρονια εγγύηση τα πάντα και 6 χρόνια για μηχανικά μέρη + εγκέφαλο + σασμάν -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ειναι πολυ λογικο να μπαινεις σε ενα ΑΘΛΙΟ υπομενου για να ενεργοποιησεις το airc condition......μια διαδικασια που δεν μπορεις να την κανεις με κλειστα ματια και πρεπει να παρεις τα την προσοχη σου απο το δρομο...
ΕΛΕΟΣ
εργονομικα το προηγουμενο αστρα ηταν για τα αναθεμα....
Eχεις απολυτο δικιο! το astra το εχει ο κολλητος μου,
του το ειχα παει μια φορα για service γιατι αυτος δεν μπορουσε να φυγει απο την δουλεια του , ε λοιπον για να ρυθμισω το αιρ κοντισιον και το ραδιοφωνο σταματησα στην ακρη με αλαρμ και εφαγα περιπου 5 λεπτα μεχρι να βρω στο μενου που θα παω και πως θα τα ρυθμισω ,επεισης κακια εντυπωση μου εκανε οτι δεν ουτε μια ποτηροθηκη :Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημά σου...
Με το τέρμα δεξιά ρυθμίζεις θερμοκρασία ( με ένδειξη στην οθόνη ).
Το κεντρικό κουμπί ρυθμίζει το Eco ή το κομπρεσέρ και δεν είναι εργασία που κάνεις συνεχώς άρα πρέπει να μπεις στο μενού ελέγχου κλιματισμού απ' όπου ρυθμίζεις και το αισθητήρα ανακύκλωσης , χειροκίνητα τους αεραγωγούς κτλ΄. Ορισμένα από αυτά γίνονται και χωρίς να μπεις στο μενού.
Το ραδιόφωνου είναι απλούστερο από της Corolla και του Yaris ( δοκίμασε να αποθηκεύσεις σταθμό εκεί ). Δύσκολο να ψάξεις για σταθμό με τα κουμπιά τύπου σταυρού εάν δεν έχεις εξοικειωθεί. -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Το Astra φανταζομαι οτι στην βασικη που κανει 15.500 θα ειναι ξεβρακωτο, για να εχει τα ιδια xtra πρεπει να παρεισ την cosmo που κανει 19800. Ε, δεν θα βαλεις και μεταλλικο χρωμα?
τα πατησες τα 20.500.
COOL ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ!
Η Chevrolet δινει 3 χρονια + 10% εκπτωση στα ανταλακτικα + 15% εκπτωση στα service.
Την Τριτη παω να δω και το Astra μηπως και αλλαξω γνωμη.Η έκδοση Essentia περιλαμβάνει ESP, σύστημα υποβοήθησης σε ανηφόρα, αερόσακους οδηγού/συνοδηγού, πλευρικούς αερόσακους, ηλεκτρικούς θερμαινόμενους καθρέπτες, ηχοσύστημα, air-condition, κεντρικό κλείδωμα και ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός.
Σύμφωνα με αυτό : http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /92902.asp.
Ψιλοκαλά , ε ;
-
παίδες sorry αν έχει ειπωθεί και μου διαφύγει αλλά το νέο ASTRA (I θα λέγεται?) έχει άλλο πάτωμα απο το Η?
-
Ναι νομιζω το καινουργιο πατωμα που εχει και το cruze.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
τα πατησες τα 20.500.
COOL ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ!
Την Τριτη παω να δω και το Astra μηπως και αλλαξω γνωμη.Η έκδοση Essentia περιλαμβάνει ESP, σύστημα υποβοήθησης σε ανηφόρα, αερόσακους οδηγού/συνοδηγού, πλευρικούς αερόσακους, ηλεκτρικούς θερμαινόμενους καθρέπτες, ηχοσύστημα, air-condition, κεντρικό κλείδωμα και ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός.
Σύμφωνα με αυτό : http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /92902.asp.
Ψιλοκαλά , ε ;
Ε οχι και καλα,
που ειναι οι ζαντες, που ειναι το trip computer και για ονομα του θεου τοσο πολυ κοστιζει να βαλεις ηλ. παραθυρα μπρος πισω? Γι' αυτο δεν τους αντεχω τους γερμανους.
Θα παω αυριο να το δω και να μου δωσουν τιμες αλλα θα τα παρω στο κρανιο.
Πηγαμε μολις βγηκε το Insignia και με ξενερωσε οτι δεν ειχε αυτοματο. Τωρα το astra το βγαζει αυτοματο σε ολες τισ εκδοσεις. Τι λογικη ειναι αυτη? -
Το περιεργο παντως ειναι οτι με τα 140 αλογα η μια εκδοση με την αλλη εχει διαφορα 2000 ευρω και δεν υπαρχει κατι ενδοιαμεσο. Δλδ αμα καποιος θελει κλιματισμο για ποιον λογο να πληρωσει για να εχει και ηλεκτρικο χειροφρενο; Γιατι για να εχεις πισω ηλεκτρικα παραθυρα πρεπει να πας παλι στην πλουσιοτερη εκδοση..
Γενικα με ολα τα μοντελα των αυτοκινητων υπαρχουν κατι ελλειψεις σε βασικους εξοπλισμους που ειναι πολυ μυστηριες και που δεν κοστιζουν και τοσα πολλα...
Δλδ δεν γινεται το twingo του 97 και μετα να εχει χειριστηριο στο τιμονι για το ραδιο και στο golf του 2009 (και σε πολλα αλλα) να πρεπει να πας στην εκδοση highline να εχεις αυτες τις 'πολυτελειες'...
δεν γινετε ολα τα κορεατικα να τα δινουν εδω και τοσα χρονια με ηλεκτρικα παραθυτα μπρος πισω και στο αστρα πχ να πρεπει να πηγαινεις στην elegance...θα μου πειτε οτι γινετε ειδικη παραγγελια αλλα και παλι εκει νομιζω θα σε χρεωσουν τοσο που και παλι δεν θα συμφερει. -
Πες τα χρυσοστομε,
εγω εχω το corsa b του 1999.
Μου εδωσαν air condition +2 ηλ. παραθυρα.
Αλλα αυτοκινητα εκεινη την εποχη εδιναν abs, airbag, υ/τ.
Αν η opel θελει να λεγεται σοβαρη εταιρεια πρεπει αυτα τα complex να τα ξεπερασει.
Παντως εγω το turbo το φοβαμαι. Θα το παρουν αρκετα πειραματοζωα και σε 2-3 χρονια θα αρχισουν τα προβληματα. Οπως πιστευω οτι εχει γινει και με το Golf και δεν το λενε. Αν μπεις σε forum της VW ολοι καποιο προβληματακι εχουν να αναφερουν.
Βρισκω καλη την αγορα του :Astra 1,6 115hp Sport 19.500 €
Astra 1,6 115hp Cosmo 19.500 €Δοκιμασμενοι κινητηρες οποτε οτι βελτιωση χρειαστικε θα την εφαγαν.
-
αμα οδηγησεις ομως turbo ειναι πολυ πιθανον ν αλλαξεις γνωμη
-
Οδηγω το jetta tsi 140ps DSG6.
Αψογο οδηγικα αλλα τις ζημιες του τις εχει βγαλει.
Ενα κλαπε του turbo(380€), και τωρα χτυπαει το dsg. (Μαλλον εγκεφαλος=Πανω απο 1000€).
2,5 χρονων αυτοκινητο.
Το θεμα ειναι να μπορεις να κινηθεις με ασφαλεια στην Εθνικη οποτε αυτο πιστευω οτι μπορει να το κανει και το 1.6 115ps. -
Στην Εθνίκη μπορείς να κινηθείς με ασφάλεια και με 75 άλογα...Στον επαρχιακό που θα προσπεράσεις θα χρειαστείς τα άλογα και την ροπή.
-
Μην το λες, ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ που την χρησιμοποιω αρκετα το καλοκαιρι δεν μπορεις να προσπερασεις με ασφαλεια αν δεν εχεις αλογα. Αν οχι καθεσαι δεξια πισω απο κανεναν παπου και κανεις ταξιδι με 70χαω.
Σκετη καταθλιψη. -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Ενα κλαπε του turbo(380€), και τωρα χτυπαει το dsg. (Μαλλον εγκεφαλος=Πανω απο 1000€).
2,5 χρονων αυτοκινητο.
Το θεμα ειναι να μπορεις να κινηθεις με ασφαλεια στην Εθνικη οποτε αυτο πιστευω οτι μπορει να το κανει και το 1.6 115ps.Μα γιατι? αφου τα VW δεν σπανε και δεν χαλανε
πουλα το οσο ειναι καιρος και κραταει την τιμη του να συμπληρωσεις να παρεις κανα καινουργιο
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
2,5 χρονων αυτοκινητο.
Το θεμα ειναι να μπορεις να κινηθεις με ασφαλεια στην Εθνικη οποτε αυτο πιστευω οτι μπορει να το κανει και το 1.6 115ps.Μα γιατι? αφου τα VW δεν σπανε και δεν χαλανε
πουλα το οσο ειναι καιρος και κραταει την τιμη του να συμπληρωσεις να παρεις κανα καινουργιο
Μαζι σου,
απαραδεκτη εταιρεια και τζαμπα ο ντορος και η φημη.
Τωρα ομως το θεμα ειναι αλλο.
Opel Astra ή Chevrolet Cruze?
Και να φανταστεις οτι πηγαινα με κλειστα ταα ματια στην VW για το golf. -
περιμενε να τα δεις απο κοντα και να τα οδηγησεις και οποιο σου κανει κλικ
απο πλευρας εμφανισης σαφως και προτημω το astra -
Οδήγησε τα και τα δυο. Αν έχεις τα λεφτά και μπορείς να αντιληφτείς τις διαφορές του αστρα απο το κρουζ, εννοείται το πρώτο. Αλλιώς το δεύτερο και σου μένουν και ρέστα.
Opel Astra 2009