-
παιδια γεια σας...θέλω να κανω μια ερώτηση σχετικα με αμάξι της ΑΡ..λοιπον βρήκα μεταχειρισμένα alfa gtv 1800 και 2000 κυβικων..μοντελα 97...αυτα σαν αμαξια βγήκαν αξιόπιστα η θα τρέχω καθε 3 και λιγο στον μαστορα...παρακαλώ απαντηστε αντικειμενικά και θα με ενδιεφερε η γνωμη καποιου που να εχει προσωπική εμπειρια...ευχαριστω εκ των προτερων...
-
παιδια γεια σας...θέλω να κανω μια ερώτηση σχετικα με αμάξι της ΑΡ..λοιπον βρήκα μεταχειρισμένα alfa gtv 1800 και 2000 κυβικων..μοντελα 97...αυτα σαν αμαξια βγήκαν αξιόπιστα η θα τρέχω καθε 3 και λιγο στον μαστορα...παρακαλώ απαντηστε αντικειμενικά και θα με ενδιεφερε η γνωμη καποιου που να εχει προσωπική εμπειρια...ευχαριστω εκ των προτερων...
-
-
Φίλος μου έχει την spider του 99 αγορασμένη το 04 κάποια μικροπροβληματα κυρίως ηλεκτρικά υπήρχαν αλλά γενικά όλα καλά πρόσεξε να βρείς ένα καλό μεταχειρισμένο .
-
Προσωπικη εμπειρια δεν εχω αλλα επειδη ειναι το ονειρο μου η συγκεκριμενη μαζι με την αντιστοινη spider και το εχω ψαξει και περασει πολλες ωρες διαβαζοντας στο alfisti.gr εχουν μια ευαισθησια στο map sensor και στο θερμοστατη απ οτι θυμαμαι..Ακομα ειναι πολυ ακριβα τα πισω ψαλιδια τους..Γενικως το κοστος συντηρησης της ειναι τσιμπημενο αν δεν εισαι μεσα στο πραγματα..Ειναι το απιαστο ονειρο μου η ατιμη..χαζευω απειρη ωρα στο car.gr.. Οποτε θα προσπαθησω να συμβιβαστω στο αμεσο μελλον με μια 156 ή ενα saxo vts..
Οπως καταλαβατε ειμαι και κρυφο-alfisti..εκτος απο κολλημενος σιτροενακιας..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οπως καταλαβατε ειμαι και κρυφο-alfisti..εκτος απο κολλημενος σιτροενακιας..
-
Τι εισαι λεει ;
-
Καλα ντε μη βαρατε.. Αντικειμενικος ειμαι δε φοραω παρωπιδες.. Τι να κανω που μ αρεσουν.. Γινεται να μη σ αρεσει αυτο το αυτοκινητο..
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/292376/ -
Οι παλιες Αλφα κι εμενα μ αρεσουν, η συγκεκριμενη ομως δε θα το λεγα
-
ωραιο αμαξι αλλα οχι να φτασει το φιατ κουπε.
παντως εχουν υψηλες τιμες μεταπωλησης,σαν γνησιο αλφα που ειναι .
-
ειχαμε καποτε μια alfa gtv με το μοτερ TB 6κυλινδρο τουρμπο 200 αλογα.
το αυτοκινητο δεδομενης και της εποχης του, ειναι εκπληκτικο. το κρατησαμε μεχρι που ειχε 300.000 χιλιομετρα!! αρκετα αξιοπιστο, χωρις σοβαρες ή συχνες βλαβες αν και στο τελος ειχε αρχησει να γαζει διαφορα προβληματα, γερασμενη πλεον!για μενα αξιζει
-
Το viscodrive του coupe κουμπώνει άραγε στην TB;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το viscodrive του coupe κουμπώνει άραγε στην TB;Νομίζω πως όχι αλλά υπάρχουν και τα Quaife...
-
η gtv...
Άκομα και μετα από τόσα χρόνια δεν φαίνεται τόσο παλιό.
Η συγκεκριμένη του link έχει απαίσια ζάντα...
alfa romeo gtv